Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Grapess, nerdesiinn?
Yarin test gunu. Nasilsin? Heyecan ne durumda? Bekliyorsun dimi test gununu?
Ben bu Sefer cok azimliyim bekliycem sonuna kadar. ( hadi bakalim gorcez birlikte ) sempatiksalakcinni

Haklisin geshenk mystry de acik unuttu galiba sayfayi.
Sen nasilsin?
Nasil gidiyor uzanma modu?

galiba.... yaa sorma yat yat zormuş bu yatmakta yani. sıcakta bide banyo yapamıyorsun ya. kokacam yakında çamaşırlarımı sık sık değiştiriyorum silinip temiz giyiyorum yoksa kokacam :sinifsinif: sen ne durumdasın yıkandın tabi rahatladın dimi.. lady senide merak kapladımı içeride durum nasıldır diye.

Bende cikiyorum artik. Yatcam guzellik uykusuna.
Cocukken oglen uyursam uyku perisi bana seker birakabilir diye kandirirdi buyuklerim. Bende seker icin uyurdum AMA herzaman degil. Arada annemler seker birakmayi unuttuklarinda da peri gelmemis diye uzulurdum. kaydirigubbakcemile3
bakalim bu oglen uyandigimda yatagimda seker bulacak miyim? sempatiksalakcinni

Ben yikaniyorum artik nerdeyse her gun. Ayy cok zor sicakta gercekten.

Ben bu sefer daha bi sakinim. Daha dogrusu olmasi gereken moddayim. Kitap okuyorum bulmaca cozuyorum, annem ugradiginda onunla sohbet ediyorum iyi oluyorn. Dun de gazteden 6. Siniflarin Sbs testini cozdum. 3 yanlisim cikti. Cok ayip ama zamir ne unutmusum bir fen bir de tarih sorusu yanlis olmus. Ama matematik full. Hahahhaa sempatiksalakcinni iste vakit geciyo Boyle...

canım benim şekeri ben yollayım sana.. ama beceremdim.. tatlı rüyalar sana.. rüyanda şekerlerini başucuna bıraktığın yavlusunu gör....:ecrin_bebek: boshayallersmile

Herkese merhaba
Ben hala ablamdayım bugünde kalayım dedim zaman burada çabuk geçiyor :) Bu akşam evime gidiyorum sabah erkenden asm de olacağız.
Çok heyecanlıyım yarın büyük gün artık olan oldu ya pozitif ya negatif .

Hafta sonu pek sakin geçmiş bir tek utkumm güzel bir gezi yapmış, çok iyi yapmışsınız canım

kızlaar amma yazmışsınız maşaallllaaahh.
panadol canım inan çok üzüldüm ama inşallah hepimiz boşuna üzülüyoruzdur nolur bize de haber ver gelişmeleri.
sancux omega 3 hapını nuri beymi önerdi sana?bende normalde balık çok severim ama nedense yiyemiyorum haftada 2.hatta 2 haftada bir yiyiyorum.
gamze sonucunu tebri ederim Allah inşallah tamamına erdirsin:)
utkumm yuvalar bencede gayet güzel bende semiha şakiri ziyaret ederim ara ara mis gibi yemekler gayet güzel çocuklar mutlu oyuncaklar bol bol kıyafetleri tertemiz çocuklar mis gibi muz konusu memnuniyetsizlilk değildi canım ben yuvaya gitmeden önce ararım genelde o zaman söylemişlerdi muz pek verilmediğini bizde muz da götürmüştük bu yüzden giderken.
bade sende hoşgeldin aramıza ve şimdiden tedavin uğurlu gelir güzel sonucuna hep beraber seviniriz.

eveet ayşegülcüüm utanmadan iğnelerden şiştim demiş yani ne desem bilemedimki sen tam nefes alabildiğine şükret ben korkuyorum su içerken boğulucam diye kızıım bırak bayanları adamlar sormaya başladı hamilemisin diye utanıyorum 2,5 aylık demeye e kilo falan diyede yutturamıyorum artık ben 6 aylığım yada arkada saklanan birkaç bebek daha var bugün iğnenin taamm 54. günündeyim bilmem anlatabildim mi arada çift vurduklarımı saymıyorum.herkez haddini bilicek arkadaşım!!!:))

kızlar hani haftasonu sessizdim falan ama sanmayın gezdim valla dün sabahtan gene 11e kadar görümcemde sere serpe oturdum.cumarteside bişi yapmadım amaa şu bebeğim sağlıkla bir doğsun bağlıcam sırtıma koştura koştura gezicem valla.

ladybird canım hangi fen sorusunda tökezledin merak ettim, sorular sevimliydi:))
dün bi ara uzanırken bende inceledim soruları...
kızlar yoruldum ben uykum geldi...

burdayızzz... iyi geziyorsun maşallah vallahi demek bebiş gelincede sırtına bağlayıp gezecen tutttum ben bunuuuu süperrrrr kaydirigubbakcemile3

burdayızzz... iyi geziyorsun maşallah vallahi demek bebiş gelincede sırtına bağlayıp gezecen tutttum ben bunuuuu süperrrrr kaydirigubbakcemile3

kuru iftira ne gezmesi şekerim oturmaktan popom düzleşti ama diyorumya seneye beni sahilde sırtımla bebekle koştururken görüceksiniz.

ladybird canım hangi fen sorusunda tökezledin merak ettim, sorular sevimliydi:))
dün bi ara uzanırken bende inceledim soruları...
kızlar yoruldum ben uykum geldi...

Bugdayin hayat dongusu. Aslinda cok basit ama ben herzaman bunun icinde bi is vardir diye yaklastigimdan Boyle oluyoo. Benim bildigim bugday eylul gibi hasat edilir dolayisiyla yazin cocuk tarlaya gittiginde 3 nolu halini gorur bugdayin. Ama onemli olan o degilki soruda demis sonbaharda tohum ekeriz diye (oysaki sonbahar dedigi ekim falan olmali) cocuk yazin gelince tabi sonbahardan bi onceki halini yani 4 nolu hali. Ama soru yanlis tapii, gercek hayata uymuyoo ) guclubacismile

Bu aksam ezel izliycem yarin gorusuruz kizlarr.

Geshenk bu arada oglen sadece 10 dk yattim. Ee sekerde gelmedi tapii. En az bi saat uyumak gerekiyo, sekeri haketmek icin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…