Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ladyyciğim raporunu almaya çalışıyordur, hastaneye gidecekti..
Grapes haftasonunu yakışıklı yeğeniyle geçirecekti, şimdi evine mi dönmüştür acaba? Yarın test günü acaba bugün yaptırırmı..
Mystryy 3 gündür ses yok henüzz
Umut 3 gündür ses yok henüzz
Gece 3 gündür ses yok ama adı üstünde bu gece girer kaydirigubbakcemile3
Impression 3 gündür ses yokk
Görkembilgin hadi haftasonu yok zaten, hasta bakarken ara ara bakıyor, bugün hasta da bakmıyor herhalde
Sancux haftasonu sıkıldı burada da kimseyi bulamadı, e ancak kalkıyordur oğluşlarıyla..
Margaar öğlen okula gitmeden ameliyatının nasıl geçtiğiyle ilgili bilgi verir umarım..

Askolsun Geshenk kaç saatsin onlinesın ve bi günaydın bile demiyosun..

ama ben günaydın demiştim. senağlama hem iyi bir hafta dilemiştim. senağlama online görünürüm tabi açık kalmışım. kapatmadan çıkmışım. sayfa bile açık kalmış yoksa ben seni çooook seviyorum ayşegülüm canım, tatlım kıymetlim güzel arkadaşım benim..opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile Şeniz

nasılsın bugün neler yapıyorsun evde miskin miskin.. şerbet ne yapıyor? kıskanıyormu bebişleri hissediyormu acaba CADIARZU bebişlerin kendini belli edecek bir şeyler yapmaya başladımı Ayşegül ? ben 22 haziranaı merakla bekliyorum. valla nasıl geçecek bakalım bu zaman... dışarıdan her şey yolunda ama içerisi ne alemde acaba offff duruyorlamıdır benimle? sürekli bakıyorum inte sitelere embriyo gelişimlrine bugün transferimin 5. günü hangi aşamadalar acaba?? merağım gördüğün gibi had safhaya ulaştı... delikafadulden

diğer kızlar siz nerelerdesiz hakkaten?????

hiç bir topicte bu kadar misafir olmuyordur :))))) maşallah çok misafirimiz var gene buyrunnnnnnnnn buyrun sohbetimize lütfen...

Ayşegül geeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllll..............mafoldumben

neden çıkıyorsunuz arkadaşlar bişi demeden... niye çok sessiz kaldık :1no2:

günaydın:)
kimse kalmamış misafirler de gitmiş
geshenk nasıl gidiyo bekleyiş?
her hangi bi belirti varmı

SON ÜÇ HAPINMI KALDI SENİN AYYYY heyecan başlamıştır sendede... hadi bakalım hayırlısıyla inşallah.... yok anacım hiç bir belirti yok henüz tabi çok çok erken zaten. ama meraklanıyorum acaba bir belirti verirmi diye işin uzmanlarına soruyorum bende yanıt bekliyorum onlardan. yine bana diyewcekler biliyorum telaşe başladı bayan panik vs..... neler derler bunlar var ya sen bilmiyorsun :roflol: desinler. ne derlerse desinler ben hepsini çoook seviyorum. takılıyoruz işte birbirimize.. sanırım senin hastaneye gitmek için 1 haftan falan var daha tahminen.. sonra arkamıza takılacaksın sende... kaydirigubbakcemile5

mystryy sen nerelerdesin??? işlerinmi var neden sesin çıkmıyor bak Ayşegül bize kızdı gitti... çağırıyorum gelmiyor mafoldumben

acaba bu misafirlerin içinde Aydın bey varmıdır fisfisfis sanmıyorum ama girmiyor yada girmek istemiyor rekalam yapılıyor düşüncesiyle sanırım. halbuki okusa bizi ne güzel olurdu. ama bu konuda hassas kendisi. siteye girilmiyor falan demişti ama ben girmiştim hastaneden :)))))) :kedi:

Aysegulcum gunaydin. Pardon yaa oglen olmus.
Cok haklisin cnm kimseden ses cikmamis pazar gunu. Bugunde pazartesi oldugundan calisanlarin isi coktur.
Utkumm cok iyi yapmissiniz haftasonu. Ben de safranboluya gitmek istiyorum ama henuz kismet olmadi senden pansiyon bilgilerini alabilirim.
rapor isi tamam :) 5 gun daha evdeyim. :))

hem de nasıl hatta bu günkü hapımı da içtim son iki hap kalıyozemuszemus
ayyy hemen bitse de tranfer etseler :)

ben ce okusa bile söylemez sırnaşık şey

Melisss sende cok yakinda bi level yukari cikiyorsun. Muhtemelen onumuzdeki hafta pzt kontrole gider ve ignelere baslarsin.
Hayirli olsun simdiden. Bol sans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…