Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Selam kızlar bugün giredim nete pek keyfim yok, tansiyom düşüyor galiba başım dönüyor arada yıldızlar uçuyor.
Yemek yemek için kakltım yattım genelde. Sıkıldım biraz oturdum şimdi yazılanlara bakıyım kimse varmı diye bakıyım dedim.
Pek giren olmamış bugün az yazmışsınız.

Grapes inanmıyorum yarın test günün olduğuna 12 gün bitiyor demekki. sana gerçi uzun gelmiştir tabi aferin sabırla bekledin.
Yarın inşallah bayram havası esecek burda pozitif sonucunu kutlayacağız.

Geçmiş olsun canım, bende sabah çok iyi kalkmadım, sanki midem bulanacakmış gibi geldi hep..

mystry cnm omega 3 hapını nuri bey verdi solgarın. aslında kendisi balık yemem taraftarı ancak haftada 2 kere yiyemiyorum bebeklerde omega3 süz kalmasın diye mecburen hapını alıyorum.

Utkumm ne güzel yapmışsınız safranbolu' ya gitmekle. Bizde eşimle hep gitmek istedik kısmet olmadı bir türlü.
Facebook a koymuşsun resimlerini çok güzel çıkmışsın canım arkadaşım.

Neler yaptın pazar günü Ayşegülcüm evdemiydin hep?

Evet canım evdeydik, eşim 15.00'de uyandı, çok miskindi, hatta havuza gir dedim, tek başıma napiiim dedi.. Akşamüstü de iğneye gittik geldik o kaaa... Başka da bişii yapmadık.. Bugün akşam iğnesini vurulduktan sonra şükür 3 iğnem kalacak sempatiksalakcinni
Sen neler yaptın

Evet belki havadandır, bilmiyorum artık.. Ekmek gibi katı şeyler tükettim, az da yedim ama hala midem çok iyi değill..

Aaaa dur ya senin mide bulantıların başlamış olabilir.
İlk 3 ay oluyor biliyorsun benimki ne zaman başlamıştı bilmiyorum ama 3. ayın sonunda bitmişti.
Valla yarında bulanıyorsa kesin hamilelik bulantılarıdır.

Genelde hamilelerin sabahları bulanır bulantıyla uyanırlar ama benim akşamşları bulanırdı.
Bol bol tuzlu çubuk kraker yerdim, iyi geliyordu bulantıya. Beyaz peynir ekmek zeytin başka birşey yiyemezdim.
birde çok bulantı tuttuğunda ayva yiyordum.

Anlayamadım vallahi canım.. Sabah 06.00'da salona geldim serin serin uzandım salonda, eşim giderken beni öpünce uyandım, sonra papuçlarını falan giyerken gürültü yaptı iyice açtım gözümü.. Beş on dakika sonra kalkayım dedim ama midemden boğazıma kadar garip bir bulantı hissi oldu ayağa kalkarsam bayılacağımı hissettim.. Sonra da uzun süre uzandım, biraz kendime gelince kalkıp kuru ekmek attım bastırsın diye.. Bütün gün de ekstra bişii yemedim..
Annem önceki gün telefonda bulantın başladımı falan diye sormuştu, yok demiştim.. Belki zamanı gelmiştir dediğin gibi..
Ama hala bir tuhaf midem..
Bakalım yarın da öyle olursa bebişlerdendir

Eşim artık c.tesi günleri çalışmaya başladığı için tüm işler pazara kaldı tabi.
Alışverişe gittik carrefoura ordan görümcemlere uğradık 2 yaşında bir yeğenimiz var onu özlemiştik eşim hasret giderdi oyun oynadı falan ben yattım orda da sırtım çok ağrımıştı.
Eve geldik ordan ben yine yattım malesef
Akşam yemeği gözümde büyüyordu hazırlayacak halim yoktu hiç eşimde hiç anlamaz.
Allahtan arkadaşlar aradı yemeğe çağırdılar onlara yemeğe gittik 1-2 saat oturduk eve geldik.

bence bebişlerden :))))

Vallahi o konuda ben çok şanslıyım, maşallah su böreği bile açar eşim, hem de çok lezzetlidir eli..
Ama sen de ufak ufak eşine bişiiler öğretmelisin canım, daha sonra iyice gözünde büyüyecek.. Ayrıca oğlanlar doğduktan sonra da 1 saat uyku uyumak sizin için lüks olacak, karınlarını doyur, altını değiştir, gazını çıkart, uyut derken inan yemek yemeye fırsatınız olmayacak.. Mutfak konusunda da birazz bişiiler yapabilmeli cokacimcoook
Amannn bendeki de laf.. adamcağız zaten artık daha geç geliyor, cumartesi günü de çalışıyor bi de mutfakta mı mesai yapacak..
Offf offf zor şeyler bunlarr napalımm.. Telefon açarıs komşulara, arkadaşlara, aile fertlerine kimin yemeği güzelse onlara gideriss di mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dediğin gibi vakti yokki öğretsemde yapamaz. zaten pekte hoşlanmaz mutfak işlerinden insanın içinden gelmeli.
maşallah senin eşine ben bile anlamam su böreği açmaktan. sen şanslısın canım.....

Artık anneciğime iş düşüyor bu aralar pek gelmiyor bana ama ilerleyen zamanlarda mecburen daha sık gelecek.
Yarın ben gideceğim anneme artık orda iyice doyururum karnımı.:)

Hamilelikten mi bilmiyorum yemekleri çok tuzlu yapıyorum.
Normalde az tuzlu yapardım şimdi şap gibi oluyor anlayamadım elimim ayarı kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…