ya ben şimdi kafama taktım polim ameliyatından sonra beklekmi acaba ya tutunamazsa bebişiiimm..neyse yarın tekrar sorarın aydın beye.bi sakınca yok demişti aydın bey.
ben geldiiiimmm
polipim de gitti.şimdi kendimi daha hafif hissediyorum. sositososito çok kolaymış gerçekten.
ayşegülcüm mide bulantılarında başlamışş.bi yerde okumuştum.mide bulantıları bebişin anneye ben burdayım mesajıymış ve bebişin daha fazla tutunmaya başlamasının göstergesiymiş.
yarın kontrol için asm ye gitcem grapes de orda olcak sanırım işallah tanışma fırsatımız olur.mutlu haberlerini ilk ben duyarım orada zemuszemus
klava: klava: Şişştttt hiç aklına öyle şeyler getirme lütfen canım.. Ameliyat sonrasında vücudun hazır olduğu zamanda transfer yapılır.. Aydın Bey Temmuz dediyse, Temmuzda hazırsın demektirrrrr :CüvCüv:
Hoşgeldinnnnnnnnnnn
Geçmiş olsun cnm, hadi bakalım kurtuldun polipten. Artık bebek için hazırsın.
ya ben şimdi kafama taktım polim ameliyatından sonra beklekmi acaba ya tutunamazsa bebişiiimm..neyse yarın tekrar sorarın aydın beye.bi sakınca yok demişti aydın bey.
canım ben hazırımda benim dondurmam bal kaymaklarım da hazırdır umarım.
Onlar dünden hazırlar annesi yeterki sen inan.
Kaç tane vardı dondurulmuşun?
kötü düşünmek yoooookkkkkkkk.herşey yolunda gidecekk dimi ayşegül.
canım valla sana hayranım ya hem kendi moralini hem bizim moralimizi yüksek tutmamızı sağlıyorsun.teşekkür ederim
canım ben hazırımda benim dondurmam bal kaymaklarım da hazırdır umarım.
Bak bende kızıcam sana, neden olumsuz düşüncelere takılıyorsun anlamıyorum.
En iyisini Aydın bey bilir sen kendini birak ona gerisini düşünme, güzel olacak herşey de lütfen.
AYŞEGÜL GEÇMİŞİ OKUDUNMUU ben sana cevap vermiştim sonra çağırdım çağırdım gelmedin(..a.s. artık barıştıkmı? m,dende bulanmış bugün kızlra biz burdayız anneee diyorlar.. artık varlıklarından haberdar ediyorlar seni.. ayyy bizde o günleri görecezmi acaba...
AYŞEGÜL GEÇMİŞİ OKUDUNMUU ben sana cevap vermiştim sonra çağırdım çağırdım gelmedin(..a.s. artık barıştıkmı? m,dende bulanmış bugün kızlra biz burdayız anneee diyorlar.. artık varlıklarından haberdar ediyorlar seni.. ayyy bizde o günleri görecezmi acaba...
Hepiniz göreceksiniz................
merhaba geshenk.ilk defa yaziyorum.kendim ve tum bu yolda emek sarfeden anne adaylarina gonullerinden gecenlerin en hayirlisini diliyorum.kendimden bahsetmek isterim.33 yasinda ve 8 senelik evliyim.biz hasretimiz 4,5 senedir devam ediyor.2006 ve 2008 yili kadikoy sifada 2 asilama yapildi.doktoruma kirgin olarak biraktim cunku bu kadar hasas konuda durumu hakimiyet ve hassasiyet istedigim gibi degildi.daha sonra intertten arastirarak coook sevgili aydin beyle tedavimize basladik.ilk gorusmemizde muayene sonrasi tup bebek tedavisine basladik.ilk engelimiz polipti.ekim 2008 de polip ameliyati oldum ve arkasindan ilk denememizi yaptik ve sonuc negatif oldu.mayis 2009 da ikinci denememizi yaptik sonuc negatif oldu.daha sonra madden ve manen yiprandigimiz icin bu yil nisan ayina kadar bekledik.muayene oldum ve yine polip ameliyati oldum.dogum kontrol hapi,lucrin ve menapur kullandim ve ayni anda incir kuru yaptim. Benim problemim yumurtalik rezervi.neyse bu cuma opu yapildi.2embiryom bugun transfer edildi 26 haziranda test gunum.insallah kuzuma/kuzucuklarima saglikla sevgili kocamla kavusmayi dliyorum.
ya tam bilmiyorum 4 tüp demişti aydın bey sanırım 14 tane
Sana ictenlikle soyleyecegim sey aydin bey sizin durumunuzla ilgili size ne oneriyorsa onu yapmani tavsiye ederim.ben 2 keresinde de hemen arkasindan tedaviye basladim.eger doktorumuz uygun gormesidi bekletirdi.gonlunuz ferah olsun.sonuc ne olursa olsun coook sansliyizhoşgeldin canım işallah bebişlerine kavuşursun.benim derdimde polip.ameliyattan hemen sonra yapılan transfer embriyoları olumsuz mu etkiliyor acaba.benimde temmuzda tranfer var dondurulmuşlardan.
canım hoşgeldin.
hayırlı uğurlu olsun inşallah.. bu sefer gelecekler demekki burada uğurlu pek çok hamiş var sanada uğur getirsin bu topic. ne iyi ettin bak 22 haziranda da benim test günüm var. yani ilk testim. müjdeli haberlerle geliriz o günlerde inşallah..
offf sende benden beter çıktın he.. olurmu öyle şey valla Ayşegül haklı oklava geliyo bakklava:
maşallah ya margaar nasıl o kadar çok dondurmuşlar sana hepside 1. kalitemiydi? benim çoğu çöp oldu(( bir sürüydü başlangıçta neden o kadarcık donduruldu acaba diğerleride olmazmıydıki diyorum şimdi neyse onlara gerek kalmayacakta ondandır.. Ayşegül gibi bir kerede gelecek benim bebişlerimde inşallahh..
Sana ictenlikle soyleyecegim sey aydin bey sizin durumunuzla ilgili size ne oneriyorsa onu yapmani tavsiye ederim.ben 2 keresinde de hemen arkasindan tedaviye basladim.eger doktorumuz uygun gormesidi bekletirdi.gonlunuz ferah olsun.sonuc ne olursa olsun coook sansliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?