Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hoşgeldinnnnnnnnnnn
Geçmiş olsun cnm, hadi bakalım kurtuldun polipten. Artık bebek için hazırsın.

kötü düşünmek yoooookkkkkkkk.herşey yolunda gidecekk dimi ayşegül.
canım valla sana hayranım ya hem kendi moralini hem bizim moralimizi yüksek tutmamızı sağlıyorsun.teşekkür ederim

ya ben şimdi kafama taktım polim ameliyatından sonra beklekmi acaba ya tutunamazsa bebişiiimm..neyse yarın tekrar sorarın aydın beye.bi sakınca yok demişti aydın bey.

Bak bende kızıcam sana, neden olumsuz düşüncelere takılıyorsun anlamıyorum.
En iyisini Aydın bey bilir sen kendini birak ona gerisini düşünme, güzel olacak herşey de lütfen.

kötü düşünmek yoooookkkkkkkk.herşey yolunda gidecekk dimi ayşegül.
canım valla sana hayranım ya hem kendi moralini hem bizim moralimizi yüksek tutmamızı sağlıyorsun.teşekkür ederim

Canım benim hepimiz birbirimize güç veriyorus ve destek oluyoruz.. Sizler de sağolun..

canım ben hazırımda benim dondurmam bal kaymaklarım da hazırdır umarım.

Zaten bir sürülerr annesii, merakla dört gözle çözülmeyi bekliyorlarr... çözülüp transfer edilenlerin daha sağlıklı daha güçlü olduğunu söylüyorlar..

Bak bende kızıcam sana, neden olumsuz düşüncelere takılıyorsun anlamıyorum.
En iyisini Aydın bey bilir sen kendini birak ona gerisini düşünme, güzel olacak herşey de lütfen.

Bakkk olumsuz düşünürsen cümlemiz el birliğiyle kızcaz ve oklava göndercez sanaaa klava:

AYŞEGÜL GEÇMıŞı OKUDUNMUU ben sana cevap vermiştim sonra çağırdım çağırdım gelmedin (..a.s. artık barıştıkmı? m,dende bulanmış bugün kızlra biz burdayız anneee diyorlar.. artık varlıklarından haberdar ediyorlar seni.. ayyy bizde o günleri görecezmi acaba...

Hepiniz göreceksiniz................

Okudum canımm, ama erkenden online olup, diğer topiğe yazıp durmuşssun, öğlene kadar yazmadın bize.. Bende tek başıma napiiim, kapattım, zaten rahatsızdımm.. Hala bile midem ağzımda..
Göreceksin tabiii ne kaldı ki, bak Grapes yarın test yaptıracak.. daha dün transfer oldu..

Kızlarr;
Ben kapatıyorum, bi salata yapıp sofra hazırlamalıyım.. Eşim az sonra çıkacakmış ofisten
Sonra görüşürüz olur mu..
Çoook öpüyorum sizi

Canlarım ben çıkıyorum, biraz yürüyüş yapacağım sırtım ağrımıyorken.
Tabi 15 dakikada nakalt olurum:))))))))
Girerim yine öpüyorum hepinizi kocaman kocaman:)))))))))))))))))

canım hoşgeldin.
hayırlı uğurlu olsun inşallah.. bu sefer gelecekler demekki burada uğurlu pek çok hamiş var sanada uğur getirsin bu topic. ne iyi ettin bak 22 haziranda da benim test günüm var. yani ilk testim. müjdeli haberlerle geliriz o günlerde inşallah..

ya ben şimdi kafama taktım polim ameliyatından sonra beklekmi acaba ya tutunamazsa bebişiiimm..neyse yarın tekrar sorarın aydın beye.bi sakınca yok demişti aydın bey.

offf sende benden beter çıktın he.. olurmu öyle şey valla Ayşegül haklı oklava geliyo bak klava:

ya tam bilmiyorum 4 tüp demişti aydın bey sanırım 14 tane

maşallah ya margaar nasıl o kadar çok dondurmuşlar sana hepside 1. kalitemiydi? benim çoğu çöp oldu (( bir sürüydü başlangıçta neden o kadarcık donduruldu acaba diğerleride olmazmıydıki diyorum şimdi neyse onlara gerek kalmayacakta ondandır.. Ayşegül gibi bir kerede gelecek benim bebişlerimde inşallahh..

tamam bende gideyim o zaman kimse kalmıyor. hadi kolay gelsin ve iyi yürüyüşler. görüşürüz.

hoşgeldin canım işallah bebişlerine kavuşursun.benim derdimde polip.ameliyattan hemen sonra yapılan transfer embriyoları olumsuz mu etkiliyor acaba.benimde temmuzda tranfer var dondurulmuşlardan.
Sana ictenlikle soyleyecegim sey aydin bey sizin durumunuzla ilgili size ne oneriyorsa onu yapmani tavsiye ederim.ben 2 keresinde de hemen arkasindan tedaviye basladim.eger doktorumuz uygun gormesidi bekletirdi.gonlunuz ferah olsun.sonuc ne olursa olsun coook sansliyiz

canım 23 tane embriyomuz vardı.bunun 14 yada 13 ü 1.kaliteydi.1 tane transfer yapıldı tutunamadı bebişim hain polipten dolayı.ama neye göre dondurdular bilmiyorum.tahlil sonucumu götürdüğümde 4 tüp dondurulmuşunuz var demişti aydın bey.işallah 22 haziranda güzel haberlerini alcaz merakla bekliyorum

aydın beye bi keresinde sormuştum bu durumu.polipin tekrarlama olasılığı olduğunu söylemişti o yüzden hemen transfer şart demişti.işte insanı dürtüyo şeytan.acabaaa diyosun hele bi kere negatif sonuç aldıysan güvenemiyorsun.
senin kaç mm idi?benim en son 9mm idi

Margaar,aysegul72,sancux,geshenk hepimize bu guzel dileklerinizden dolayi tesekkur ederim.ben 1 hafta evde dinlenmeyi planliyorum.sonra is basi yapacam.isim masabasi.yalniz eve gelecek saglikci buladigim icin atasehir asmye gitmeyeye devam edecegim.gebzeden sonra artik oradakinlerde ignelerden dolayi taniyorlar.insallah disari cikip gelmem yarim saati buluyor.bir sorun olmaz insallah.herkese coook tesekkur eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…