daha düşünmdim ama benimki ctsi kartalda yaptırabilirim niye dersen olumlu cıkması durumunda ptsi tekrarlamam gerekecek ve ptsi işe baslayacagım için gebzeye gidemem kartal lütfi kırdar egt arastırmanın karsısında özel lab.lar var onlardan birinde yaptırabilirimSen tahlilini asm de mi yaptiracaksin yoksa baska bir yerde mi?
Anladım canım çok geçmiş olsun inş faydasını görürsün, kayısı kompostosu içenlerde varmıs ama ben yapmadım bakalım önümüzdeki günlerde deneyebilirim...senin iğneleri annen mi vuruyordu?sanki öyle bişey hatırlar gibi oldum da.Benimkileri eltim yapıyor sağ olsun elide çok hafif..
kesinlikle ama şu anın tadını çıkartıyorum bi dönem bizim hiç çocuk sahibi olamama durumumuz vardı alıştırmıştık kendimizi:) şu an hamile modundayım bilmem ne kadr dogru ama anın tadını çıkarmak çok önemli... öyle anlarda öyle insanlarla karşılaştım ki durumumuza hamd ettim hep ve hayatta yaapılacak o kadr çok güzel şey var ki..insanlığa bir evlat yetiştirmek muhteşem bir duygu ama olmuyorsa nasip deyip diger çocuklar için birşeyler yapmak lazım ben bu senenin başında bu yolda bir adım attım ve çok mutlu etti beniGuvenilir bir yere yaptirmak lazim.
En zor kismi sonucu aldigimiz an olur herhalde.
kesinlikle ama şu anın tadını çıkartıyorum bi dönem bizim hiç çocuk sahibi olamama durumumuz vardı alıştırmıştık kendimizi:) şu an hamile modundayım bilmem ne kadr dogru ama anın tadını çıkarmak çok önemli... öyle anlarda öyle insanlarla karşılaştım ki durumumuza hamd ettim hep ve hayatta yaapılacak o kadr çok güzel şey var ki..insanlığa bir evlat yetiştirmek muhteşem bir duygu ama olmuyorsa nasip deyip diger çocuklar için birşeyler yapmak lazım ben bu senenin başında bu yolda bir adım attım ve çok mutlu etti beni
bazı gruptaki kızlar 10. gün idrar testi yapıyorlar morallerini bozuyorlar hayal kırıklıgı vs.. ben bunu hiç dogru bulmadım, zaten cıkma ihtimali düşük neden durduk yere moral bozalım ki degil mi? canım ben şimdilik çıkıyorum daha sonra gene girerim görüşmek üzere kendine ii bak Allah'a emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?