Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Dupalak i hemsire yazdi bana esimde aldi dun ancak icindekilere baktim bir seye alerjim var o nedenle bugun tekrar aradim hastaneyi baska bir ilac ismi aldim bende aksama icecegim.

Anladım canım çok geçmiş olsun inş faydasını görürsün, kayısı kompostosu içenlerde varmıs ama ben yapmadım bakalım önümüzdeki günlerde deneyebilirim...senin iğneleri annen mi vuruyordu?sanki öyle bişey hatırlar gibi oldum da.Benimkileri eltim yapıyor sağ olsun elide çok hafif..

Sen tahlilini asm de mi yaptiracaksin yoksa baska bir yerde mi?
daha düşünmdim ama benimki ctsi kartalda yaptırabilirim niye dersen olumlu cıkması durumunda ptsi tekrarlamam gerekecek ve ptsi işe baslayacagım için gebzeye gidemem kartal lütfi kırdar egt arastırmanın karsısında özel lab.lar var onlardan birinde yaptırabilirim
sen ASM'de mi yaptıracaksın

Yok cnm hergun hastaneye gidiyorum.
Evde oldugum zamanlar bizim ordaki eczane yapiyor oraya gidiyorum.

Valla bilmiyorum nerde yaptiracagimi. Asm biraz uzak kalabilir ama orasi da guvenli hemen sonucu da veriyorlar.

Guvenilir bir yere yaptirmak lazim.
En zor kismi sonucu aldigimiz an olur herhalde.
kesinlikle ama şu anın tadını çıkartıyorum bi dönem bizim hiç çocuk sahibi olamama durumumuz vardı alıştırmıştık kendimizi:) şu an hamile modundayım bilmem ne kadr dogru ama anın tadını çıkarmak çok önemli... öyle anlarda öyle insanlarla karşılaştım ki durumumuza hamd ettim hep ve hayatta yaapılacak o kadr çok güzel şey var ki..insanlığa bir evlat yetiştirmek muhteşem bir duygu ama olmuyorsa nasip deyip diger çocuklar için birşeyler yapmak lazım ben bu senenin başında bu yolda bir adım attım ve çok mutlu etti beni

bazı gruptaki kızlar 10. gün idrar testi yapıyorlar morallerini bozuyorlar hayal kırıklıgı vs.. ben bunu hiç dogru bulmadım, zaten cıkma ihtimali düşük neden durduk yere moral bozalım ki degil mi? canım ben şimdilik çıkıyorum daha sonra gene girerim görüşmek üzere kendine ii bak Allah'a emanet ol.

Evet cnm cok dogru soyluyorsun. Yasamak o kadar guzelki anin tadini cikarmak o gunun hakkini vermek lazim.
Cocuk hersey demek degil biz elimizden geleni yapalim gerisini Allah bilir verir vermez.

Cikmaz ise moral bozmamak lazim ben zaten onu goze aliyorum.
Cikarsa dogru oluyormus, cikmaz ise dogru olmayabilir kanda cikabilirmis.

Zaten kesin karar vermedim belki.
Ben aslinda adetim geciktuginde bile hic test yapmazdim beklerdim.
Adetim cok duzenlidir ama bir kere 6 gun gecikmisti o zaman idrar testi yapmistim. Malum negatif cikti ama hic uzulmedim adet olunca uzuldum.

merhaba kizlar,
bugun ofis disindaydim toplantilarim vardi, biraz kosturmacali gecti. simdi geldim eve..
bende de gaz problemi var kabiz olmadim henuz umarim hicbirimiz de olmayiz bu donemde. sanirim soguk havalar bizi mahvetti..
gerci kadinlarin genel problemi kabizlik..

bu sabah tartildim kilo almamisim hic ama inanilmaz siskinim..
karnim davul gibi. hatta bugun isten biran once eve gelip pantolonu ve sutyeni atmak icin kivrandim..
neyse simdi evdeyim ve rahatim..
hafif bazen orta siddette nadiren siddetli kasik agrilari ara ara oluyor, bi kac saniye surup geciyor.
baska bir belirti yok.

bugun bizim nisan yildonumumuz, aksam nete girmem, esim yemek hazirliyor su anda..
:))
gidip ona yardim edeyim.

sizi cok optum..
umarim fasulyeler, findik fistik badem, pitircik ve tomurcuk bizlerle birlikte mutlu mesut yasiyorlardir..

son olarak 10. gun idrar testi yaptirmaktansa kan tahlili yaptirmak daha mantikli olabilir gorusundeyim..
kesin sonuc cunku kan testi, hatta bence 8. gun bile sonuc verebilir. 5 yada 10'un uzerinde olmasi yeterli..

canım benim Allah nice uzun seneler eşinle ve fasülyelerle(tabii ki terfi edecekler bu süre zarfında) birlikte..hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum size...Afiyet olsun...tabii girme nete ne işin var siz 14 şubat arifenizi kutlayın bakimmmmmmm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…