ayşegül canım sen günde kaç doz ne kullandın iliyorsun benim yumurta rezervim düşük
benim kalacak yer problemim var asm ye yakın öğretmenevi varmı yada misafirhane aslında ben günlük ev kiralamak istiyordum ama internette sabahtan akşama şu fiyat diye yazılar var kafam karıştı o evleri başka amaç için kullanıyorlar o zaman güvenilir günlük ev bulsam oda olur akrabalarım var ama rahat edemem
Amanın da amanınnn Gece de gelmişşş, hoş gelmiş safa gelmişş... İyimiymişş?
canımsın çook teşekkür ederim ama olmaz kimseye yük olamam yapamamda bana yapacağın yardım öğretmenevi veya misafirhane araştırabilirmisin yada benim nette bulduğum yerler güvenlimi onu söylersen çoook yardım etmiş olursun
Aysegulcum biz bulamadik yakinlarda birini mecburen bugunde gittim vuruldum geldim.hayirlisi.sakin sakin kullanarak gittik.aslinda bu kuzulara bize nasipse gerisi bos.iyi geceler herkese....
Yine de alternatif olarak bizi düşünebilirsin.. Evimiz Kurtköyde. 15 dakikada hastaneye ulaşabiliyoruz.
Hastanemiz Gebze'de yani aslında Kocaeli (yani İzmit) sınırları içerisinde.. Gebze Kocaeli İstanbul sınırında olduğu için en yakın İstanbul ilçesi Tuzla...
Tuzla'da Bayramoğlu'nda kalınabilecek oteller mutlaka vardır.. Gebze'de de vardır muhtemelen..
Ayrıca hastanenin yurtdışı ve yurtiçinden gelen misafirler ve hastalar için konaklama hizmeti mevcut.. Anadolu Titanic Otel..
Okullar kapansın sen tedavi tarihini belirle.. Hepimiz el birliğiyle kalınabilecek en uygun yer araştırması yapabiliriz..
geldim geldim de arayı 2 gün açınca mesajlar yığılıyor valla geriye dönüp okumaya çalışıyorum ama bir şeyleri atlarsam tepki vermediğim arkadaşlar beni mazur görürler umarım...:sinifsinif:
ben iyiyim canım sen nasılsın? sıcaklar da arttı, artık o şişkinlik iyice zorlaştırıyordur hayatı...
umutcum sen nasılsın? bak bizde de kalabilirsin, hem biz akşama kadar evde bile yokus...
Aysegulcum biz bulamadik yakinlarda birini mecburen bugunde gittim vuruldum geldim.hayirlisi.sakin sakin kullanarak gittik.aslinda bu kuzulara bize nasipse gerisi bos.iyi geceler herkese....
Bu arada öğretmenevini de sormuştun, hastaneye yakın ilçelerde malesef öğretmenevi yokk.. En yakın Ümraniye Öğretmenevi ve İçerenköy'de var.. E çok yakın değil..Yine de alternatif olarak bizi düşünebilirsin.. Evimiz Kurtköyde. 15 dakikada hastaneye ulaşabiliyoruz.
Hastanemiz Gebze'de yani aslında Kocaeli (yani İzmit) sınırları içerisinde.. Gebze Kocaeli İstanbul sınırında olduğu için en yakın İstanbul ilçesi Tuzla...
Tuzla'da Bayramoğlu'nda kalınabilecek oteller mutlaka vardır.. Gebze'de de vardır muhtemelen..
Ayrıca hastanenin yurtdışı ve yurtiçinden gelen misafirler ve hastalar için konaklama hizmeti mevcut.. Anadolu Titanic Otel..
Okullar kapansın sen tedavi tarihini belirle.. Hepimiz el birliğiyle kalınabilecek en uygun yer araştırması yapabiliriz..
geldim geldim de arayı 2 gün açınca mesajlar yığılıyor valla geriye dönüp okumaya çalışıyorum ama bir şeyleri atlarsam tepki vermediğim arkadaşlar beni mazur görürler umarım...:sinifsinif:
ben iyiyim canım sen nasılsın? sıcaklar da arttı, artık o şişkinlik iyice zorlaştırıyordur hayatı...
umutcum sen nasılsın? bak bizde de kalabilirsin, hem biz akşama kadar evde bile yokus...
o zaman okullar bitsin kalınacak yere bakalım tabiki evleriniz olmaz o zaman birlikte araştırırz peki arkadaşlar başka yerde yaptırmaya karar versem yani başka hastanede yine kalınacak yer konusunda yardımcı olursunuz değilmi
ayşegül senin adına o kadar seviniyorum ki ama 2 kız olduğunu nerden biliyorsun anlamadım şu anda cinsiyeti belli olmamıştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?