Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegül canım sen günde kaç doz ne kullandın iliyorsun benim yumurta rezervim düşük

Yaşım otuzsekiz olduğu için benim de düşüktü.. Puregon 300 dozla başladık, 3.günden itibaren 350 doza devam ettik ve 350 doz ile bitirdik.. Son 5 günlük sabah iğnelerim orgalutran idi.. Çatlatma iğnem de ovitrelle idi..
Toplam 8 yumurtam toplandı.. 5 tanesi olgundu, 4 tanesi döllenebildi, 2 tanesi 3.günde transfer oldu, 2 tanesi de 5.güne kadar beklendi ama malesef dondurulamadı.. Ama Allaha şükür tutundu kızlarım . Hiçç korkma transfer olacak bir ya da iki tane yetiyor canım.

benim kalacak yer problemim var asm ye yakın öğretmenevi varmı yada misafirhane aslında ben günlük ev kiralamak istiyordum ama internette sabahtan akşama şu fiyat diye yazılar var kafam karıştı o evleri başka amaç için kullanıyorlar o zaman güvenilir günlük ev bulsam oda olur akrabalarım var ama rahat edemem

Bizde kalabilirsin canım.. Kibarlık olsun diye söylemiyorum gayet ciddiyim..

canımsın çook teşekkür ederim ama olmaz kimseye yük olamam yapamamda bana yapacağın yardım öğretmenevi veya misafirhane araştırabilirmisin yada benim nette bulduğum yerler güvenlimi onu söylersen çoook yardım etmiş olursun

iyi geceler kızlar... ben ipin ucunu kaçırdım sanırım. hâla okuyamadığım mesajlar var şöyle bir göz gezdiriyorum diğer sekmede...

panadol, canım çok üzüldüm... dilerim o küçücük umut ışığı çoğalır, çoğalır, iyi habere dönüşür. ama sonuç böyle kalsa da biliyorsun, yılmak yok.. embriyoları tutunamayan anne adayları olarak biz de burda birbirimize tutuna tuna yol alacak ve bir gün mutlaka güzel haberi paylaşacağız...

Amanın da amanınnn Gece de gelmişşş, hoş gelmiş safa gelmişş... İyimiymişş?

geldim geldim de arayı 2 gün açınca mesajlar yığılıyor valla geriye dönüp okumaya çalışıyorum ama bir şeyleri atlarsam tepki vermediğim arkadaşlar beni mazur görürler umarım...:sinifsinif:

ben iyiyim canım sen nasılsın? sıcaklar da arttı, artık o şişkinlik iyice zorlaştırıyordur hayatı...

umutcum sen nasılsın? bak bizde de kalabilirsin, hem biz akşama kadar evde bile yokus...

Aysegulcum biz bulamadik yakinlarda birini mecburen bugunde gittim vuruldum geldim.hayirlisi.sakin sakin kullanarak gittik.aslinda bu kuzulara bize nasipse gerisi bos.iyi geceler herkese....

Yine de alternatif olarak bizi düşünebilirsin.. Evimiz Kurtköyde. 15 dakikada hastaneye ulaşabiliyoruz.
Hastanemiz Gebze'de yani aslında Kocaeli (yani İzmit) sınırları içerisinde.. Gebze Kocaeli İstanbul sınırında olduğu için en yakın İstanbul ilçesi Tuzla...
Tuzla'da Bayramoğlu'nda kalınabilecek oteller mutlaka vardır.. Gebze'de de vardır muhtemelen..
Ayrıca hastanenin yurtdışı ve yurtiçinden gelen misafirler ve hastalar için konaklama hizmeti mevcut.. Anadolu Titanic Otel..
Okullar kapansın sen tedavi tarihini belirle.. Hepimiz el birliğiyle kalınabilecek en uygun yer araştırması yapabiliriz..

Aysegulcum biz bulamadik yakinlarda birini mecburen bugunde gittim vuruldum geldim.hayirlisi.sakin sakin kullanarak gittik.aslinda bu kuzulara bize nasipse gerisi bos.iyi geceler herkese....

Olsun canım, dediğin gibi sakin sakin, çukura girmeden gidersenizz hava da almıss olursun iyi gelirr size

Otel söz konusu olursa umutcum ben de yardımcı olurum. civardaki otelleri bilirim genellikle. şirket fiyatlarımızdan da rezervasyon yaptırabiliriz. internette bulduğun misafirhan vb yerleri de soruşturabilirim. ama hepsi bir yana bizim ev bedava :)

çook teşekkür ederim ama olmaz söylemeniz yeter çok duygulaandım ama olmaz gerçekten hani bunu teklif etmeniz için yazmadım utandım şimdi.bana yapacağınız arkadaşlık öğretmenevi misafirhane yada günlük güvenli kiralık bir yer gerçekten teşekkür ediyorum çok incesiniz

Bu arada öğretmenevini de sormuştun, hastaneye yakın ilçelerde malesef öğretmenevi yokk.. En yakın Ümraniye Öğretmenevi ve İçerenköy'de var.. E çok yakın değil..

Bak Umutt, sen yeterki tarihini belirle.. Gece de akşama kadarr evde yokmuss
Son 3 iğnem kaldı gececiğim.. İğne sayıyorum.. Ehh Cuma günü kızların keselerini görünce babamız tüm arkadaşlarına müjde verecek.. Öyle heyecanlı ki, söylememesi için zor tutuyorum.. Pazar günü de babalar günü ya, ilk babalar günüymüş.. Bi seviniyor ki garibim kocacığım.. Görmemişin... hesabııı sırnaşık şey

o zaman okullar bitsin kalınacak yere bakalım tabiki evleriniz olmaz o zaman birlikte araştırırz peki arkadaşlar başka yerde yaptırmaya karar versem yani başka hastanede yine kalınacak yer konusunda yardımcı olursunuz değilmi

ayşegül senin adına o kadar seviniyorum ki ama 2 kız olduğunu nerden biliyorsun anlamadım şu anda cinsiyeti belli olmamıştr

Elbette Umut, nerede yaptırsan yaptır hepimiz yardımcı oluruz..
Sen yeter ki tarihini belirle.. Hatta Çider'e çabucak üye olursan onların her ay çekilişleri oluyormuş, ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye ediyorlarmış.. Çider'in yetkilisi Elif Hanım var.. Üye olduğumda tanışmıştık telefonla, çoook tatlı şeker bir hanım.. Ayrıca transferimde de test günümde de aradı sağolsun..
Kişisel fikrimi soracak olursan da, Aydın Beyden başka bir doktorda tedavi olmanı asla istemem..

ayşegül senin adına o kadar seviniyorum ki ama 2 kız olduğunu nerden biliyorsun anlamadım şu anda cinsiyeti belli olmamıştr

Tabii ki henüz belli değil.. Amaaaa:
1-Topiğimizde erkek bebek anneleri vardı, kız bebek doğurmayı üstlenenlerden biriyim
2-Topiğe ilk girdiğim günden bu yana , bizim kızlar kızım olacağı kanısına vardılar
3-Babamız kız delisi.. Kızlaarr diye seviyor bebişlerimizi.. Mümkünse ikisi de kız olsun, en kötü ihtimalle biri erkek olabilir diyor.. Olur da ikisi de erkek olursa boşancazzz sırnaşık şeysırnaşık şey Erkekler erkek çocuk diye tutturur, bizim ki de kızz delisi işte Umutcuğum..

kızlar biliyorsunuz ben çok zor günler geçirdim kötü tecrübeler edindim o nedenle doktorlardan korkuyorum birde hastanenin kalabalık olması kafama takılıyor o nedenle karar veremiyorum tekrar teşekkür ediyorum

ah ayşegül kız delilerinden biride benim hayatta tek isteğim bir kızım olsun allah hepimizin bu zorlu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…