Benimki en son 10mmdi.aldirdik.bi nevi et beni iste.kucuklara yer acilsin diye aldi aydin bey.yoksa bi sakincasi yok.sen gonlunu ferah tut.ben aydin beye cooooook guveniyorum.doktorumuz olarak bir insan olarak her haliyle kalitesini ve bilgisini belli ediyor.bu arada senin durumu esime de okudum.masaallah dedi.nasil 23embiryo ve 1.kalite.bizimkiler kus kadar.2 veya 3 embiryo bazen 1 bazen 2 kalite olduda ondan.neyse hayirlisi.zaten bize teki yeter.moralini yuksek tut hakkinizda hayirlisiaydın beye bi keresinde sormuştum bu durumu.polipin tekrarlama olasılığı olduğunu söylemişti o yüzden hemen transfer şart demişti.işte insanı dürtüyo şeytan.acabaaa diyosun hele bi kere negatif sonuç aldıysan güvenemiyorsun.
senin kaç mm idi?benim en son 9mm idi
Canlarım ben çıkıyorum, biraz yürüyüş yapacağım sırtım ağrımıyorken.
Tabi 15 dakikada nakalt olurum:))))))))
Girerim yine öpüyorum hepinizi kocaman kocaman:)))))))))))))))))
Margaar,aysegul72,sancux,geshenk hepimize bu guzel dileklerinizden dolayi tesekkur ederim.ben 1 hafta evde dinlenmeyi planliyorum.sonra is basi yapacam.isim masabasi.yalniz eve gelecek saglikci buladigim icin atasehir asmye gitmeyeye devam edecegim.gebzeden sonra artik oradakinlerde ignelerden dolayi taniyorlar.insallah disari cikip gelmem yarim saati buluyor.bir sorun olmaz insallah.herkese coook tesekkur eder
Benimki en son 10mmdi.aldirdik.bi nevi et beni iste.kucuklara yer acilsin diye aldi aydin bey.yoksa bi sakincasi yok.sen gonlunu ferah tut.ben aydin beye cooooook guveniyorum.doktorumuz olarak bir insan olarak her haliyle kalitesini ve bilgisini belli ediyor.bu arada senin durumu esime de okudum.masaallah dedi.nasil 23embiryo ve 1.kalite.bizimkiler kus kadar.2 veya 3 embiryo bazen 1 bazen 2 kalite olduda ondan.neyse hayirlisi.zaten bize teki yeter.moralini yuksek tut hakkinizda hayirlisi
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt aramızda en çok yumurta yumurtlayan arkadaşımız Margaar alkisalkisalkis
En çok embriyosu dondurulan arkadaşımız Margaar alkisalkisalkis
En kaliteli embriyoları olan Margaar alkisalkisalkis
İnşallah Temmuzda bebişi de sımsıkı sarılacak
işallah canım bana 1 tanesi tutunsun ben razıyım allahım hepimize sağlıklı bebişler versin bi sürü olması değil tutunması önemli değil mi
Umut10 Merhaba;
Nerelerdesin sen? Nasılsın?
canım merhaba arada girip yazılarınızı okuyorum ama sizin hızınıza yetişemedim seni tebrik etmiştim tekrar tebrik ediyorum allah kucağına almayıda nasip etsin
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt aramızda en çok yumurta yumurtlayan arkadaşımız Margaar alkisalkisalkis
En çok embriyosu dondurulan arkadaşımız Margaar alkisalkisalkis
En kaliteli embriyoları olan Margaar alkisalkisalkis
İnşallah Temmuzda bebişi de sımsıkı sarılacak
geshenk bak nerde buldum seni
geshenk ayşegül size tedavi maliyetini sorsam bana bir fikir verirmisiniz
Tabii ki;
Hastanemizin SGK ile anlaşması yok.. Özel sigorta şirketleriyle anlaşması var. Ama zaten özel sigorta şirketleri tüp bebek tedavisini karşılamıyor, sadece doğum teminatları var ve hamilelik kontrolleri, testleri ve doğumu karşılıyor..
Tüp bebek tedavisinin maliyeti: 3600 hastaneye ödeniyor + ilaçlarını alıyorsun.. Herkesin durumu ve sorunu farklı olduğu için hepimizin ilaçları farklı olabiliyor.. Benim ilaçlarım 2050 tl tuttu..
Bu arada Çider isimli derneğin varlığından haberdarsındır.. İşte Çider'e üye olanlara hastane indirim yapıyor ve hastaneye 3000 ödeniyor.. Ancak Çİder'e üye olmak için de 150TL üyelik ücreti ödeniyor..
Hastanemizin ve doktorumuzun kalitesine göre fiyatlar gayet uygun canım.. Ayrıca İstanbul'daki bir çok tüp bebek merkezinden de daha uygun..
canım çok teşekkür ederim çideri biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?