Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Benimki en son 10mmdi.aldirdik.bi nevi et beni iste.kucuklara yer acilsin diye aldi aydin bey.yoksa bi sakincasi yok.sen gonlunu ferah tut.ben aydin beye cooooook guveniyorum.doktorumuz olarak bir insan olarak her haliyle kalitesini ve bilgisini belli ediyor.bu arada senin durumu esime de okudum.masaallah dedi.nasil 23embiryo ve 1.kalite.bizimkiler kus kadar.2 veya 3 embiryo bazen 1 bazen 2 kalite olduda ondan.neyse hayirlisi.zaten bize teki yeter.moralini yuksek tut hakkinizda hayirlisi

Canlarım ben çıkıyorum, biraz yürüyüş yapacağım sırtım ağrımıyorken.
Tabi 15 dakikada nakalt olurum:))))))))
Girerim yine öpüyorum hepinizi kocaman kocaman:)))))))))))))))))

Bende yürüyüş yapmak hatta koşmak istiyoyummm (((((( Transfere kadar her gün 4 km yürüyüş yapan zarif, ince belli, atletik bir kızdım... Şimdi yürüyemiyoyum ve çok üzülüyoyum..

Mariner;
Transferin henüz yeni, hep uzanma pozisyonunda olmalısın. Biz transferden evvel evimize yakın bir tıp merkezi ile görüşmüştük. Orada çalışan Hasret Bey diye çok cici bir arkadaşı eşim her gün akşam aldı getirdi iğnemi yapıldı sonra tekrar geri götürdü. İzinli olduğu günler de evinden aldı getirdi.. Arkadaşımız oldu artık sağolsun.. İlk haftadan sonra da yine aynı tıp merkezine arabayla gittik geldik.. Halen devam ediyoruz iğnemize..
Madem bir hafta izin alabilmişsin, güzel güzel dinlen.. Eh işin masa başı ama gidip gelmen de yoracaktır seni.. Umarım iş arkadaşların anlayışlı ve yardıseverlerdir.. :CüvCüv:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt aramızda en çok yumurta yumurtlayan arkadaşımız Margaar alkisalkisalkis
En çok embriyosu dondurulan arkadaşımız Margaar alkisalkisalkis
En kaliteli embriyoları olan Margaar alkisalkisalkis
İnşallah Temmuzda bebişi de sımsıkı sarılacak

işallah canım bana 1 tanesi tutunsun ben razıyım allahım hepimize sağlıklı bebişler versin bi sürü olması değil tutunması önemli değil mi

işallah canım bana 1 tanesi tutunsun ben razıyım allahım hepimize sağlıklı bebişler versin bi sürü olması değil tutunması önemli değil mi

Hain polipten kurtulduğuna göree sırnaşık şey hiç bir sorun kalmadı canım..
İnşallah yarın kontrolde Aydın Bey hemencek başlayabileceğinizi söyler..
Bize haber ver olur mu

canım merhaba arada girip yazılarınızı okuyorum ama sizin hızınıza yetişemedim seni tebrik etmiştim tekrar tebrik ediyorum allah kucağına almayıda nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım, Allah sana da en kısa zamanda nesip etsin..
Herşey yolunda mı iyimisin?

alkışlar margaar a alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

geshenk bak nerde buldum seni

canımm. ben burdan hiç gitmedimki.. nasılsın umutcum?? arada bakıyorum size ama yoksunuz

geshenk ayşegül size tedavi maliyetini sorsam bana bir fikir verirmisiniz

Tabii ki;
Hastanemizin SGK ile anlaşması yok.. Özel sigorta şirketleriyle anlaşması var. Ama zaten özel sigorta şirketleri tüp bebek tedavisini karşılamıyor, sadece doğum teminatları var ve hamilelik kontrolleri, testleri ve doğumu karşılıyor..
Tüp bebek tedavisinin maliyeti: 3600 hastaneye ödeniyor + ilaçlarını alıyorsun.. Herkesin durumu ve sorunu farklı olduğu için hepimizin ilaçları farklı olabiliyor.. Benim ilaçlarım 2050 tl tuttu..
Bu arada Çider isimli derneğin varlığından haberdarsındır.. İşte Çider'e üye olanlara hastane indirim yapıyor ve hastaneye 3000 ödeniyor.. Ancak Çİder'e üye olmak için de 150TL üyelik ücreti ödeniyor..
Hastanemizin ve doktorumuzun kalitesine göre fiyatlar gayet uygun canım.. Ayrıca İstanbul'daki bir çok tüp bebek merkezinden de daha uygun..

canım çok teşekkür ederim çideri biliyorum

canım çok teşekkür ederim çideri biliyorum

Rica ederim canım..
Ayrıca artık yeni bir cihaz ile en sağlıklı embriyoyu seçebilecekler.. Bizlere yetişmedi ama geçen hafta tüm haber kanallarında Aydın Arıcının Yale Üniversitesindeki yıllardır süren çalışmaları sonucunda geliştirilen yöntemden bahsetti.. Duymuş olmalısın... Ya da bizim geçen haftayı okursan ( perşembe gününü) orada da bulacaksın gelişmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…