kızlar biliyorsunuz ben çok zor günler geçirdim kötü tecrübeler edindim o nedenle doktorlardan korkuyorum birde hastanenin kalabalık olması kafama takılıyor o nedenle karar veremiyorum tekrar teşekkür ediyorum
ah ayşegül kız delilerinden biride benim hayatta tek isteğim bir kızım olsun allah hepimizin bu zorlu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun
çok teşekkür ediyorum tekrar görüşürüz hepinizi öpüyorum malum yarın okul var iyi geceler
umut en güzel h.sonu madalyasını sana takıyorum... harikasınız valla. okurken biz de acaba gidip, öyle bir yerde mi buluşma düzenlesek diye geçirdim aklımdan ama ekip artık çoluklu çocuklu
margaaar geçmiş olsun sana da ohhh polip de hiç olmuş yaşasın...
grapescim sen de inşallah güzel haber vereceksin bize, ayakların yerden kesilmiş olarak. gün içerisinde bir fırsatı bulup, mutlaka haber almaya çalışacağım ve dilerim halaya katılacağım..teytey:
sancux canım sıcaklar arttı. tuz tüketmen de yarar vardır diye düşünüyorum. beraberinde bol bol da su tüketebiliyorsan herşey yolunda demektir..
aaaa ayşegülümün bulantıları başlamıışşş.... oyyy :)
mystryy sen hala iğnelere devam ediyorsun di mi ah canım beniiiim...
(eskiyi okumaya devam ediyorum :))
Oku okuuu... . Haftasonu da yoktunn.. Bir sürü sayfaaa
Bu gün sabah oldu bişiiler ama yarın da devam ederse bulantılar başladı diyecekmişiz.. Kızlarla öööle karar verdik..
Mystry seneye sahilde bebek arabasu yarisi yapariz birlikte) kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar bugün giredim nete pek keyfim yok, tansiyom düşüyor galiba başım dönüyor arada yıldızlar uçuyor.
Yemek yemek için kakltım yattım genelde. Sıkıldım biraz oturdum şimdi yazılanlara bakıyım kimse varmı diye bakıyım dedim.
Pek giren olmamış bugün az yazmışsınız.
mystry cnm omega 3 hapını nuri bey verdi solgarın. aslında kendisi balık yemem taraftarı ancak haftada 2 kere yiyemiyorum bebeklerde omega3 süz kalmasın diye mecburen hapını alıyorum.
merhaba geshenk.ilk defa yaziyorum.kendim ve tum bu yolda emek sarfeden anne adaylarina gonullerinden gecenlerin en hayirlisini diliyorum.kendimden bahsetmek isterim.33 yasinda ve 8 senelik evliyim.biz hasretimiz 4,5 senedir devam ediyor.2006 ve 2008 yili kadikoy sifada 2 asilama yapildi.doktoruma kirgin olarak biraktim cunku bu kadar hasas konuda durumu hakimiyet ve hassasiyet istedigim gibi degildi.daha sonra intertten arastirarak coook sevgili aydin beyle tedavimize basladik.ilk gorusmemizde muayene sonrasi tup bebek tedavisine basladik.ilk engelimiz polipti.ekim 2008 de polip ameliyati oldum ve arkasindan ilk denememizi yaptik ve sonuc negatif oldu.mayis 2009 da ikinci denememizi yaptik sonuc negatif oldu.daha sonra madden ve manen yiprandigimiz icin bu yil nisan ayina kadar bekledik.muayene oldum ve yine polip ameliyati oldum.dogum kontrol hapi,lucrin ve menapur kullandim ve ayni anda incir kuru yaptim. Benim problemim yumurtalik rezervi.neyse bu cuma opu yapildi.2embiryom bugun transfer edildi 26 haziranda test gunum.insallah kuzuma/kuzucuklarima saglikla sevgili kocamla kavusmayi dliyorum.
Cok tesekkur ederim.herkes icin hayirlisi olsun.test tarihim nasibse 26haziran.transferin hayırlı, uğurlu olsun canım. test tarihin ne zaman?
ben geldiiiimmm
polipim de gitti.şimdi kendimi daha hafif hissediyorum. sositososito çok kolaymış gerçekten.
ayşegülcüm mide bulantılarında başlamışş.bi yerde okumuştum.mide bulantıları bebişin anneye ben burdayım mesajıymış ve bebişin daha fazla tutunmaya başlamasının göstergesiymiş.
yarın kontrol için asm ye gitcem grapes de orda olcak sanırım işallah tanışma fırsatımız olur.mutlu haberlerini ilk ben duyarım orada zemuszemus
günaydın ..
maşallah kalabalığız bu sabah. oh oh... nasılız bugün kızlar?? Ayşegül küsmüsün hala banapas vermeyecekmisin bugünde aklinialirimsmile
Coook tesekkur ederim.hayirlisi olsun hepimize.ben grapesi merak ediyorum.ikimizin durumu birbirine benziyor.aman insan git gel yasiyor.olsun diyorsun olmayinca uzuluyosun sonra demekki hayirlisi ve vakti degilmis diyosun.karisik duygular...merhaba hoşgeldin aramıza.seninde sürecin bayaa zor geçmiş ama bu sefer olucak inşallah olucak sende bu heyecan ve umutla bekle lütfen sonucu transferin bebeklerin hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?