Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar biliyorsunuz ben çok zor günler geçirdim kötü tecrübeler edindim o nedenle doktorlardan korkuyorum birde hastanenin kalabalık olması kafama takılıyor o nedenle karar veremiyorum tekrar teşekkür ediyorum

Keşke her istediğimize hemen sahip olabilsek ama malesef olmuyor Umut.. Hoş olmayan, üzen, kıran, inciten, çok acıtan tecrübeler edinebiliyoruz.. Önemli olan şartları güzelce değerlendirmek ve en doğru kararı vermek..

ah ayşegül kız delilerinden biride benim hayatta tek isteğim bir kızım olsun allah hepimizin bu zorlu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Allah senin de gönlüne göre verir İNŞALLAH..

umut en güzel h.sonu madalyasını sana takıyorum... harikasınız valla. okurken biz de acaba gidip, öyle bir yerde mi buluşma düzenlesek diye geçirdim aklımdan ama ekip artık çoluklu çocuklu

margaaar geçmiş olsun sana da ohhh polip de hiç olmuş yaşasın...

grapescim sen de inşallah güzel haber vereceksin bize, ayakların yerden kesilmiş olarak. gün içerisinde bir fırsatı bulup, mutlaka haber almaya çalışacağım ve dilerim halaya katılacağım..teytey:

sancux canım sıcaklar arttı. tuz tüketmen de yarar vardır diye düşünüyorum. beraberinde bol bol da su tüketebiliyorsan herşey yolunda demektir..

aaaa ayşegülümün bulantıları başlamıışşş.... oyyy :)

mystryy sen hala iğnelere devam ediyorsun di mi ah canım beniiiim...

(eskiyi okumaya devam ediyorum :))

Oku okuuu... . Haftasonu da yoktunn.. Bir sürü sayfaaa
Bu gün sabah oldu bişiiler ama yarın da devam ederse bulantılar başladı diyecekmişiz.. Kızlarla öööle karar verdik..

Oku okuuu... . Haftasonu da yoktunn.. Bir sürü sayfaaa
Bu gün sabah oldu bişiiler ama yarın da devam ederse bulantılar başladı diyecekmişiz.. Kızlarla öööle karar verdik..

uzman hamileler ne dediyse odur tabii :) geshenk'i online görüyorum ama daha buralara yolu düşemedi... ben de yatıyorum artık, iyi geceler sana. opuyorumnanaktan

canım sana tavsiyem eve dijital bir tansiyon ölçer al mutlaka ve kendini kötü hissettiğin durumlarda kontrol edersin. havada sıcak bool bol su iç.

mystry cnm omega 3 hapını nuri bey verdi solgarın. aslında kendisi balık yemem taraftarı ancak haftada 2 kere yiyemiyorum bebeklerde omega3 süz kalmasın diye mecburen hapını alıyorum.

ayy bende sorayım haftaya pazartesiye randevu aldım bakalım banada verir belkide.

Grapesle konuştum şimdi, kan almak için bekletmişler bir süre 09.30 gibi almışlar kanını. 1,5 saate çıkar demişler.. Bizim bölümün kızları biz arayıp sıkıştırırız daha evvel çıksın diye demişler..
Şimdi eşiyle çıkmışlar hastaneden, kahvaltı yapacak bir yer arıyorlardı.. Çok heyecanlı tabiii.. Ay ben de çok heyecanlıyım..

merhaba hoşgeldin aramıza.seninde sürecin bayaa zor geçmiş ama bu sefer olucak inşallah olucak sende bu heyecan ve umutla bekle lütfen sonucu transferin bebeklerin hayırlı olsun şimdiden.

ooohh güzün aydın kurtulduun :dance:

günaydın ..

maşallah kalabalığız bu sabah. oh oh... nasılız bugün kızlar?? Ayşegül küsmüsün hala bana pas vermeyecekmisin bugünde aklinialirimsmile

merhaba hoşgeldin aramıza.seninde sürecin bayaa zor geçmiş ama bu sefer olucak inşallah olucak sende bu heyecan ve umutla bekle lütfen sonucu transferin bebeklerin hayırlı olsun şimdiden.
Coook tesekkur ederim.hayirlisi olsun hepimize.ben grapesi merak ediyorum.ikimizin durumu birbirine benziyor.aman insan git gel yasiyor.olsun diyorsun olmayinca uzuluyosun sonra demekki hayirlisi ve vakti degilmis diyosun.karisik duygular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…