Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 18 Haziran TEST GÜNÜ :Saruboceq:

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF BUGÜN BÜYÜK GÜN!!!!!!!!test sonucu

ayşegül 72 1.IVF (+) kese görmek için bekliyor :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:

geshenk 1.IVF 21 HAZıRAN TEST GÜNÜ :Saruboceq:

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

umut10 1.IVF TEmmuzda başlayacak tedavisine

serged 1.Aşılama(-)

panadol 1.IVF(+) Durumunu merak ediyoruz nasıl oldun canım?

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(Transferi bekliyor)

melisssssss 1.IVF (D.k hapında)

mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (26 Haziran test günü)

Son düzenleme:

güzel utkumm ben transfer beklemiyorum transferim oldu ya hayatım test günümü bekliyorum artık. bugün 6. günüm.. öpüyorum seni opuyorumnanaktan

asm'nin oteli var sanırım ne kadar fiyatı bilmiyorum ama.

Canım durumuna: test gününü tarihini yazıp bekliyor desene

kızlar bende doktora gitmek istiyoruumm ama taa pazartesi randevum şu beklemeler olmasa artık.haftaya pazartesi belki nuri bey iğneleri bıraktırır gerçi hala faydalıysa bıraktırmasın ama.
ayşegülcüm bu arada bu sabah oldu mu bulantın? benim geçen hamileliğimde çok olmuştu felaketti bu sefer çok şükür çok daha azdı ama benim bu konudaki en iyi formülüm hemen gözümü aralar aralamaz mutfağa koşup yağsız kaşarlı tost yapmak ve yanında su bile içmeden onu yemek eğer biraz geciktirirsem herşey için çok geç olabiliyordu dene istersen ahh birde akşama doğru ekşiler iyi geliyor salata kısır mercimek köftesi gibi.umarım seninde yanlış sinyaldir ve bulantısız geçer ama olursada boşveerr kızlar zaten nazlı olur sana naz yapıyolardır.

gebze öğretmen evi var canım internetten bulabilirsin tel nosunu falan, çayırovayı da sorabilirim oradaki yazı işleri müdürünü tanıyorum, ama ayşegül haklı bizlrde de kalabilirsin sen kaç gün kalmayı düşünüyorsun ve araçlamı geleceksiniz??

Ahhh tatlım, malesef yakın zamanda "ultrason cafe" açmamız mümkün değil biliyorsun. Sabırla bekleyeceksin randevu gününü.. Bu kontrolünde ne yapılacak?
Bu sabah dünki gibi değil, daha iyiyim.. Yine azıcak kuru ekmek attım ağzıma, biraz rahatlasın sonra kahvaltımı yapacağım.
Eşim de az evvel aradı, bulantın varmı bugün de diye.. Dünki gibi değil dedim.. Olur inşallah demez mi... Gebeliğin erken haftalarında başlayan bulantı kız çocuk belirtisiymiş.. Nasıl da öğrenmişş.. Çok güldürdü benii

canım sana tavsiyem eve dijital bir tansiyon ölçer al mutlaka ve kendini kötü hissettiğin durumlarda kontrol edersin. havada sıcak bool bol su iç.

sancux canım bizde uygun fiyata var braun'un düşünürsen en uygun şekliyle ayarlar eşim:))
www.guzelevim.com.tr
canım kendine çok dikkat et tansiyon düşüklüğü epey tehlikeli

canım tost gerçekten ilaç gibi geliyor ben cok severek yiyordum benim bulantılar 3. aydan sonra baslamıstı:))

süperrrkaydirigubbakcemile2
evet temmuz bebekleri geliyo o zaman:içelim:

grapes'İn haberini bekliyorum heycanla ama şimdi işlere dalıyorum kızlar:))
öptüm hepinizi sizi çok seviyorum zemuszemus

Gunaydin guzeller....
Grapes'in sonucunu bekliyorum Ben de heyecanla...

Nasilmis anne adaylari ve annecikler bugun?

Cok sicak dimi hava? Nemli bir de, annem ugradi az evvel, cocuklar ve astim hastalarina cikmayin bugun disari demisler haberlerde.
Bende soz dinliyorum dermisim sempatiksalakcinni

ladybird hoşgeldin canım ezel nasıldı?
ben gene izleyemedim uykum geliyor sonunu kacırıyorum bu hafta da nasılsa uyurum diye hiç açmadım:)) artık internetten iki bölümü arka arkaya izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…