Rica ederim niye küs olayım canım benim..
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 7 Haziran Dondurulmuş Transferi:Saruboceq:
denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF(3 haziran transfer ) :Saruboceq:
ayşegül 72 1.IVF (+) kese görmek için bekliyor :CüvCüv:
margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:
geshenk 1.IVF(Transferi bekliyor) :Saruboceq:
umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:
serged 1.Aşılama(-)
panadol 1.IVF(+) Durumunu merak ediyoruz nasıl oldun canım?
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(Transferi bekliyor)
melisssssss 1.IVF (D.k hapında)
canımsın çook teşekkür ederim ama olmaz kimseye yük olamam yapamamda bana yapacağın yardım öğretmenevi veya misafirhane araştırabilirmisin yada benim nette bulduğum yerler güvenlimi onu söylersen çoook yardım etmiş olursun
şaka takılıyorum tabiki biliyorum öyle bir şey olmadığını.. dün bir hata olmuş işte ya suçlu hissettim kendimi... açık kalmış gönderdiklerimde gitmemiş... seviyorum seni ayşegülüm Şeniz
ayy ayşegüül bize haber ver güzel haber ver grapesten noluur.
benim kalacak yer problemim var asm ye yakın öğretmenevi varmı yada misafirhane aslında ben günlük ev kiralamak istiyordum ama internette sabahtan akşama şu fiyat diye yazılar var kafam karıştı o evleri başka amaç için kullanıyorlar o zaman güvenilir günlük ev bulsam oda olur akrabalarım var ama rahat edemem
kızlar bende doktora gitmek istiyoruumm ama taa pazartesi randevum şu beklemeler olmasa artık.haftaya pazartesi belki nuri bey iğneleri bıraktırır gerçi hala faydalıysa bıraktırmasın ama.
ayşegülcüm bu arada bu sabah oldu mu bulantın? benim geçen hamileliğimde çok olmuştu felaketti bu sefer çok şükür çok daha azdı ama benim bu konudaki en iyi formülüm hemen gözümü aralar aralamaz mutfağa koşup yağsız kaşarlı tost yapmak ve yanında su bile içmeden onu yemek eğer biraz geciktirirsem herşey için çok geç olabiliyordu dene istersen ahh birde akşama doğru ekşiler iyi geliyor salata kısır mercimek köftesi gibi.umarım seninde yanlış sinyaldir ve bulantısız geçer ama olursada boşveerr kızlar zaten nazlı olur sana naz yapıyolardır.
canım sana tavsiyem eve dijital bir tansiyon ölçer al mutlaka ve kendini kötü hissettiğin durumlarda kontrol edersin. havada sıcak bool bol su iç.
Ahhh tatlım, malesef yakın zamanda "ultrason cafe" açmamız mümkün değil biliyorsun. Sabırla bekleyeceksin randevu gününü.. Bu kontrolünde ne yapılacak?
Bu sabah dünki gibi değil, daha iyiyim.. Yine azıcak kuru ekmek attım ağzıma, biraz rahatlasın sonra kahvaltımı yapacağım.
Eşim de az evvel aradı, bulantın varmı bugün de diye.. Dünki gibi değil dedim.. Olur inşallah demez mi... Gebeliğin erken haftalarında başlayan bulantı kız çocuk belirtisiymiş.. Nasıl da öğrenmişş.. Çok güldürdü benii
ben geldiiiimmm
polipim de gitti.şimdi kendimi daha hafif hissediyorum. sositososito çok kolaymış gerçekten.
ayşegülcüm mide bulantılarında başlamışş.bi yerde okumuştum.mide bulantıları bebişin anneye ben burdayım mesajıymış ve bebişin daha fazla tutunmaya başlamasının göstergesiymiş.
yarın kontrol için asm ye gitcem grapes de orda olcak sanırım işallah tanışma fırsatımız olur.mutlu haberlerini ilk ben duyarım orada zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?