mystry cnm omega 3 hapını nuri bey verdi solgarın. aslında kendisi balık yemem taraftarı ancak haftada 2 kere yiyemiyorum bebeklerde omega3 süz kalmasın diye mecburen hapını alıyorum.
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Ayşegülcüm ararsan ulaşamazsın canım merak etme iyiyim
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
Napalım alıştım artık 5. Transfer gelsin bakalım.
merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..
Sansux nasılsın? Bebişlerine hangi omega 3 hapını önerdiler.Bende balığa bayılırken ancak şimdi haftada bir yiyebiliyorum. Oda zorlama ile. Bende çocukları omega 3 süz bırakmayayım...:Birde kaç haftalık oldular seninkiler.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 18 Haziran TEST GÜNÜ :Saruboceq:
denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-)
ayşegül 72 1.IVF (+) kese görmek için bekliyor
margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:
geshenk 1.IVF 21 HAZİRAN TEST GÜNÜ :Saruboceq:
umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:
umut10 1.IVF TEmmuzda başlayacak tedavisine
serged 1.Aşılama(-)
panadol 1.IVF(+) Ancak kese gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF19 Haziran test günü
melisssssss 1.IVF (D.k hapında)
mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (26 Haziran test günü)
günaydın ayşegülcüm
Gunaydin kizlar.herkes icin mutlu ve saglikli bir gun gecirmeniz dilegiyle.ben tecrube sahibi olan arkadaslarimizdan tavsiye rica ediyorum.bugun benim transferimin 2.gunu test tarihim 26 haziran.en erken cumaya en gecte pazara kadar ise gitmeden evde dinlenmeyi planliyorum.transfer pazartesi gunuydu.pzt ve sali gunu biraz kasik agrim ve agirligim oldu.bugun de cok az karin agrim var.sizlere sormak istedigim test gunune kadar ne hissedersem bir problem oldugunu veya olmadigini dusunmeliyim.nasil hareket etmeliyim,nelere dikkat etmeliyim.bana yardimci olursaniz cooook sevirim:)))))
merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
inşallah güzel bir gün olur bugün dünkü ters giden şeyler bugün çook güzel haberlere dönüşür dilerim.
Marnerciğim;
Transfer sonrasında sana verilen formda da yazdığı gibi ya da hemşirehanımın sana söylediği gibi aslında 1 gün yatak istirahatinin yeterli olduğunu söylüyorlar..
Ancak bizler imkanı olanlar mümkünse en az bir hafta yatay pozisyonda dinlenmeyi, ağır kaldırmamayı, dayanabildiğimiz kadar duş almamayı, bol bol taze ananas yemeyi, uzanmamayı.. kısaca uzanıp sadece tv izleyip, kitap okuyup , karnımız doyurup, tuvalete gitmekten başka aktivite yapmıyoruz..
Kişisel olarak benim hiç bir belimtim olmadı test gününe kadar.. Ne bir karın ağrısı ne kasık ağrısı ne lekelenme hiç ama hiçbir belirti yoktu..
Ancak yine formda yazdığı ve hemşirehanımın sana söylediği gibi, burada da bazı arkadaşların farklı tepkileri oldu.. kasık ağrısı, karın ağrısı, lekelenme, hatta kanaması olan arkadaşlarımız da vardı..
Anlayacağın herkesin vücudu farklı tepkiler verebiliyor ya da tepki vermeyebiliyor.
Bu anlamda ben mümkünse pazar gününe kadar evde olmanı ve dinlenme modunda yavaş hareket etmeni tavsiye edebilirim sana..
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 18 Haziran TEST GÜNÜ :Saruboceq:
denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-)
ayşegül 72 1.IVF (+) kese görmek için bekliyor
margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:
geshenk 1.IVF 21 HAZİRAN TEST GÜNÜ :Saruboceq:
umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:
umut10 1.IVF TEmmuzda başlayacak tedavisine
serged 1.Aşılama(-)
panadol 1.IVF(+) Ancak kese gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF19 Haziran test günü
melisssssss 1.IVF (D.k hapında)
mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (26 Haziran test günü)
cok tesekkur ederim aysegulcum.tavsiyelerin cook rahatlatti.tabiki bayisecim detaylica anlatti ama insan seninle ayni seyleri yasayanlardan tavsiye almak daha rahatlatti inan.destegin icin cook tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?