Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mystry cnm omega 3 hapını nuri bey verdi solgarın. aslında kendisi balık yemem taraftarı ancak haftada 2 kere yiyemiyorum bebeklerde omega3 süz kalmasın diye mecburen hapını alıyorum.

Sansux nasılsın? Bebişlerine hangi omega 3 hapını önerdiler.Bende balığa bayılırken ancak şimdi haftada bir yiyebiliyorum. Oda zorlama ile. Bende çocukları omega 3 süz bırakmayayım...:Birde kaç haftalık oldular seninkiler.

grapes,
canım seni çok iyi anlıyorum.çok üzüldüm.ama biliyorum ki yenilsekte pes etmeyeceğiz işte gerçek zafer bu.allahın izniyle mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.ne gerekiyorsa yapıcaz sonunda bizde ANNE olup zafere ulaşacağız. kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
inşallah güzel bir gün olur bugün dünkü ters giden şeyler bugün çook güzel haberlere dönüşür dilerim.

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 18 Haziran TEST GÜNÜ :Saruboceq:

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-)

ayşegül 72 1.IVF (+) kese görmek için bekliyor

margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:

geshenk 1.IVF 21 HAZİRAN TEST GÜNÜ :Saruboceq:

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

umut10 1.IVF TEmmuzda başlayacak tedavisine

serged 1.Aşılama(-)

panadol 1.IVF(+) Ancak kese gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF19 Haziran test günü

melisssssss 1.IVF (D.k hapında)

mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (26 Haziran test günü)

canıım kolay olmadı tabşkş senin için beklemek her bekleme ayrı bir umut ama zaten bu olumsuz ihtimali düşünmek istemesekte gerilere itmek istesekte şu sıvı yüzünden tedirgindik hepimiz.inşallah bir an önce regl ol şişkinliğini at laparaskopin yapılsın kurtul engellerden ondan sonra çok şükür donmuşlarla yapılacak transferin en azından uzuun bir iğne süreci yaşanmıyacak hem de bebeğin sapasağlam tutunacak sıvı falan rahatsız etmiycek onu tutunduktan sonra zaten senin böyle pozitif olman çok çok güzel napalım birazcık azıcık daha süresi varmış bekleriz sağlıklı olsunda kucağına alacağın bebiş olsunda mühim olan bu şu an anlayamasakta gerçekten mühim olan bu.çok öpüyorum seni...

ya ne diyeceğimi bilemiyorum Allah başka acılar vermesin.ne zaman yazmak istersen tekrar gel aramıza.özletme.

nilsu nerelerdesin seen yoğunsun sanırım sen kaç haftalık oldun asıl nasıl gidiyor?

aaa özür dilemek ne demek sonuçta hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve birbirimize destek verip destek alıyoruz ii günde de kötü günde de:) evet üzüldük ama bu son deil ki şu pürüzlerden de kurtul tedavin güzelce yapılsın sonra eminim ki sağlıklı bebeğiniz olucak

Son düzenleme:

UTKUMM CANIMM NE GÜZEL HEP HAFIZAMIZDA TUTUYORSUN BU LİSTEYLE HEPİMİZİ ellerine sağlık hayatım ama naçizane fikrim o maviler yeşiller hiç belli olmuyor 2-3 farklı renkle olas sadece hem karışmaz hem okunur sence nasıl olur öyle...

Canımmmm;
Aferim benim güçlü arkadaşıma.. Sana sımsıkı sarılıyorum, koskocaman öpüyorummm

Gunaydin kizlar.herkes icin mutlu ve saglikli bir gun gecirmeniz dilegiyle.ben tecrube sahibi olan arkadaslarimizdan tavsiye rica ediyorum.bugun benim transferimin 2.gunu test tarihim 26 haziran.en erken cumaya en gecte pazara kadar ise gitmeden evde dinlenmeyi planliyorum.transfer pazartesi gunuydu.pzt ve sali gunu biraz kasik agrim ve agirligim oldu.bugun de cok az karin agrim var.sizlere sormak istedigim test gunune kadar ne hissedersem bir problem oldugunu veya olmadigini dusunmeliyim.nasil hareket etmeliyim,nelere dikkat etmeliyim.bana yardimci olursaniz cooook sevirim:)))))

Marnerciğim;
Transfer sonrasında sana verilen formda da yazdığı gibi ya da hemşirehanımın sana söylediği gibi aslında 1 gün yatak istirahatinin yeterli olduğunu söylüyorlar..
Ancak bizler imkanı olanlar mümkünse en az bir hafta yatay pozisyonda dinlenmeyi, ağır kaldırmamayı, dayanabildiğimiz kadar duş almamayı, bol bol taze ananas yemeyi, uzanmamayı.. kısaca uzanıp sadece tv izleyip, kitap okuyup , karnımız doyurup, tuvalete gitmekten başka aktivite yapmıyoruz..
Kişisel olarak benim hiç bir belimtim olmadı test gününe kadar.. Ne bir karın ağrısı ne kasık ağrısı ne lekelenme hiç ama hiçbir belirti yoktu..
Ancak yine formda yazdığı ve hemşirehanımın sana söylediği gibi, burada da bazı arkadaşların farklı tepkileri oldu.. kasık ağrısı, karın ağrısı, lekelenme, hatta kanaması olan arkadaşlarımız da vardı..
Anlayacağın herkesin vücudu farklı tepkiler verebiliyor ya da tepki vermeyebiliyor.
Bu anlamda ben mümkünse pazar gününe kadar evde olmanı ve dinlenme modunda yavaş hareket etmeni tavsiye edebilirim sana..

Canımm çok geçmiş olsun..
Hepimiz çok üzülüyoruz senin için.. Herşeyde hayır vardır.. Allaha emanet ol.. Bizi de habersiz bırakma

cok tesekkur ederim aysegulcum.tavsiyelerin cook rahatlatti.tabiki bayisecim detaylica anlatti ama insan seninle ayni seyleri yasayanlardan tavsiye almak daha rahatlatti inan.destegin icin cook tesekkur ederim

Eline sağlık Utkummm;
BEN RENGİMDEN MEMNUNUMMMM kaydirigubbakcemile2

cok tesekkur ederim aysegulcum.tavsiyelerin cook rahatlatti.tabiki bayisecim detaylica anlatti ama insan seninle ayni seyleri yasayanlardan tavsiye almak daha rahatlatti inan.destegin icin cook tesekkur ederim

Rica ederimmm..
Bunun için buradayız, paylaşmak, destek olmak.. Birlikte sevinmek, birlikte üzülmek..
Kızlar da girdiklerinde yazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…