Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Herkesde farkli belirtiler.
Utkumm sicak tut kendini. Sancilara etkisi olur sanirim.
Ayagina beline karnina sicak su torbasi koy.
Faydasi olur sanirim.

Kizlarr,
Aksam anneme gidecegim.
Yarin ofis disindayim hep. Haftasonu da kocam beni kibrisa goturuyor pzt gorusebiliriz sanirim.
Bu gezme fikri beni mutlu etti :))
Agrisiz sancisiz keyifle kalin.
Cok optum sizleri.

Ladybird canım iyi tatiller.
Fazla yorma kendini aman dikkatli ol.
Hava değişikliği iyi gelecektir.
Pazartesi günü görüşmek üzere kendine iyi bak......................

ladybird canım sana bol eğlenceler iyi tatiller diliyorum...Üstündeki bütün sıkıntıyı stresi bırak oralara öyle dön aramıza:)
bugün daha iyi gibiyim Allah' a şükür..uyudum dinlendim, sıcak tutuyorum kendimi, ev zaten sıcak birde üstüme hafif bi yorgan o şekilde yatıyorum kalktığımdada ayaklarıma çoraplarımı giyiyorum mutlaka..

Utkumm biraz daha iyi olmana sevindim.
ınşallah geçer ağrıların da rahat geçirirsin bekleme süresini.

Ladybird iyi tatiller canım sana iyi bir moral olur bu..ığnelerin de bitiyor moralin düzelir gelirsin artık..Yoksa Rafet el Roman'a mi gidiyorsun Salamis'e:)) Kız kardeşim de yarın oraya gidiyor..

Annemden hemen dondum. Her iki kasigimda da sanci var. Sol agirlikli. Aksam 5'den beri.
Simdi eve gelip kendimi isitmaya aldim. Biran once gecer umarim.
Malpas'a gidiyoruz. Girne'deymis. Kim cikiyor bilmiyorum. Salamis'e gecen sene gitmistik.
Kardesine iyi eglenceler )

Yarin belki o.sonra izin alirim. Kostura kostura ucaga yetismek istemiyorum.
Gorusuruz kizlar.
Kendinize iyi bakin ben yokken.

Ben aynıyım cnm ağrım yok.
Umarım tutunmuşlardır benim fasulyeler.
Bir belirti beklemiyorum zaten çok erken daha.
Ama insan yinede birşey olmayınca tedirgin oluyor.

canım daha iyiyim, sanki dün akşam sağ kasığıma tutundu gibi hissettim:)tamamen polyannacılık benimkisi:))))))))
tüp bebek sayfasında geziniyorum, mutlu şeyler okuyorum:)
sen neler yapıyorsun gunun nasıl geciyor? rahatın yerinde mi? ben birazdan tarhana çorbası yapacagım, yavaş yavaş işlere girişiyorum çok yormadan, uzanmadan, agır kaldırmadan vs.. ama hiç dışarı çıkmadım belki haftasonu çıkarız şimdilik keyfim yerinde...

Bende annemde kalıyorum 3 gündür iş yapmıyorum ama ufak tefek sofra kurma,yemek hazırlama gibi işler yapıyorum.
Ben hergün mecburen çıkıyorum dışarı hastaneye gidiyorum iğne vurulmaya.
Aslında sıkıldım gezmek istiyorum ama sabrediceğim.

Geceleri hiç doğru düzgün uyuyamıyorum.
Sağa dön sola dön. Uykuya dalsam da garip garip rüyalar göriyorum.
Belki de yatağımı arıyorum bu akşam evime gidiyorum artık.
Eşim akşama dönüyor şehir dışından.
Artık evimde güzelce dinlenirim.

Merhaba,
IVF icin karar vermeye calisiyorum Aydin Arici mi yoksa Bulent Urman mi diye? Iki doktordan birinin tedavisinden hamile kalmis kimse varsa yazabilir mi lutfen?

Merhaba,
IVF icin karar vermeye calisiyorum Aydin Arici mi yoksa Bulent Urman mi diye? Iki doktordan birinin tedavisinden hamile kalmis kimse varsa yazabilir mi lutfen?

Bulent Urman kim bilmiyorum arkadaşım biz Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.
Su an tedavi sürecindeyiz sonuc alan yok yani daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…