Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ewt deniko bugun hiç girmedi inş dinlenmiş ve kendini toparlamıstır haberlerinibekliyoruz...
bende çıkyıorum hepinize ii aksamlar

Merhaba kızlar ben bugün daha iyiyim..Sizin şu zencefil+bal çok işe yaradı gıcık şeklinde öksürüğüm vardı kesti..Bir de vitamin yüklemesi yaptım enerjim de yerine geldi sayılır..Utkumm, sancux, ladybird beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim..Ama sizin şu tuvalet ve şişlik probleminiz üzdü beni..Sabahları 1 dilim taze ananas yiyip üstüne sıcağa yakın ılık su için gözlerinize inanamayacaksınız..Zaten forumlarda da tüp bebek tedavisinden önce ve sonrasında bol bol ananas yenmesi tavsiye ediliyor..Bana diyetisyenim tavsiye etmişti diyet esnasında bazen kabızlık problemi yaşıyordum kuru kayısıyla olmadı ama ananas çok faydalı oldu..Çook öpüyorum sizi bol bol dinlenin..Hepinizden 2 gün arayla güzel haberler alacağım..Şimdiden seviniyorum valla:))

Deniko canım iyi olmana sevindim.
Ananas cok yedim aslında.
Valla ben sureklı dınlenme durumundayım zaten.
Inşallah hepimiz guzel haberlerimizi paylsacağız burdan.

denikocum ananas aldık ilk gün yedim ama bugun tadı bozuk geldi kaldırdım attım, pek sevmiyorum ananası...bence ilaçlar ve hareketsizlik sebep oluyor kabızlığımıza ama neyseki çözümü var..
sen kendine dikkat et beslenmene özen göster,

Haklısın canım aslında ben de sevmiyorum pek..Ben de hipoglisemi var aslında tatlı yemek de dokunuyor..Bence de hareketsizliğin de etkisi var..Ben dikkatli besleniyorum bu aralar başıma sonradan gelecekleri biliyorum..

Daha iyi olmana sevindim cnm. Bendeki sislik durumu son birkac yildir var. Az yersem sorun olmuyor ben aksam yiyorum ananasi. Sabah firsatim olmuyor. Aslinda cok da severim ama 10 gundur yiyince baymaya basladi

Yaa bu depresif halden nasil cikilir acaba? Nedensiz bir keyifsizlik var ustumde.
Zigotlarla konusmak bile gelmiyor icinden. :umursamaz:

Kizlar sizler nasilsiniz? Keyifler yerinde mi?
Hersey yolunda mi?
Hissettiginiz bir degisiklik var mi?
Optum sizleri Muccckk
:))
Gorusuruz.

ladybird canım dün akşam ansızın geliveren acılarımı çekerken sana dua ettim Allah yardımcın olsun canım sen bu agrılar ve sıkıntılarla işe gidiyorsun ve hiç kimsenin seni anlamasını bbeklemiyorsun, çünkü etrafındakiler bilmiyor...Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inş.
mümkün oldugunca sonucu düşünmemeye çalışalım o zaman daha rahat oluyor insan ben bugun ton balıklı makarna yaptım kendime yavas yavas normal hayata döncem inş. sağ olsun eşim evde oldugu sürece çok dikkat ediyor ama sürekli yanımda degil, bugun annemlede konustum oda hastaymıs.. biraz canım sıkıldı neyse benden haberler böyle kendinize çok ii bakın hoşçakalın

Selam kızlar.................
Bende hiçbir değişiklik ağrı falan yok.
Utkumm ne oldu sana dun akşam?

Utkumm canim gecmis olsun. Nasil bir agri? Hani arada gaz sancisi olur siddetli olsa bile kisa suren oyle mi yoksa farkli mi?
Tekrar gecmis olsun.
Dualar icin sagol canim yaa.
Annene de cok gecmis olsun. Basit bir seydir ve kisa surede atlatir umarim.
Gorusuruz,
Sevgiyle kalin.

ladybird canım sanıyorum ilaçlar seni depresif hale getirdi..İnşallah biran önce biter..Kendine iyi bak..

Prospektusu okudum, daha once depresif olanlarda dikkatli kullanin yaziyor. Onceden depresif degildim ama gene de etkiledi sanirim neyse yarisi bitti igneoerin. Kalani da bitecek ve ben mutlu olacagim :))

gene gene geneeeeeeeeeeeeeeee sol kasığımda acaip bir agrı oldu yatakta sagdan sola dönerken canım cok acıdı cokta korktum açıkcası bir de göğüslerim sızlıyor arada bir:)

saol canı teşekkür ederim..

evet yakında bütün agrılarımız ve acılarımız mutlulukla taçlanacakve herşeyi unutacagız:)inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…