denikocum ananas aldık ilk gün yedim ama bugun tadı bozuk geldi kaldırdım attım, pek sevmiyorum ananası...bence ilaçlar ve hareketsizlik sebep oluyor kabızlığımıza ama neyseki çözümü var..
sen kendine dikkat et beslenmene özen göster,
Deniko canım iyi olmana sevindim.
Ananas cok yedim aslında.
Valla ben sureklı dınlenme durumundayım zaten.
Inşallah hepimiz guzel haberlerimizi paylsacağız burdan.
Merhaba kızlar ben bugün daha iyiyim..Sizin şu zencefil+bal çok işe yaradı gıcık şeklinde öksürüğüm vardı kesti..Bir de vitamin yüklemesi yaptım enerjim de yerine geldi sayılır..Utkumm, sancux, ladybird beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim..Ama sizin şu tuvalet ve şişlik probleminiz üzdü beni..Sabahları 1 dilim taze ananas yiyip üstüne sıcağa yakın ılık su için gözlerinize inanamayacaksınız..Zaten forumlarda da tüp bebek tedavisinden önce ve sonrasında bol bol ananas yenmesi tavsiye ediliyor..Bana diyetisyenim tavsiye etmişti diyet esnasında bazen kabızlık problemi yaşıyordum kuru kayısıyla olmadı ama ananas çok faydalı oldu..Çook öpüyorum sizi bol bol dinlenin..Hepinizden 2 gün arayla güzel haberler alacağım..Şimdiden seviniyorum valla:))
Ladybird cnm nisan yıldonumunuz kutlu olsun.
Seneye bebeklerinizle kutlarsınız artık.
Nişan yıldönümün kutlu olsun ladybird'cüm..Çok öpüyorumm..
ladybird canım sanıyorum ilaçlar seni depresif hale getirdi..İnşallah biran önce biter..Kendine iyi bak..
Utkumm canim gecmis olsun. Nasil bir agri? Hani arada gaz sancisi olur siddetli olsa bile kisa suren oyle mi yoksa farkli mi?
Tekrar gecmis olsun.
Dualar icin sagol canim yaa.
Annene de cok gecmis olsun. Basit bir seydir ve kisa surede atlatir umarim.
Gorusuruz,
Sevgiyle kalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?