çok sağol canımm, evet hayırlısı tabi ki , inşallah canımm bundan sonra güzel olacak herşey...
belizzz hoş geldin aramıza benim durumum da seninkine benziyo yani eşimin sperm analizinde problem anlaşıldı (niye normal yolla olmadığı) biz anneme ve kayınvalideme söyledik. benim annem anlayışla karşıladı biz de yardımcı oluruz dedi çünkü annemin doğuştan rahimde yapısal bozukluk olduğundan ben aşılama tedavisi ile olmuşum. ama kayınvalidem oğlundan dolayı olduğundan konduramadı üç farklı yerde test yaptırmışız hala der başka yerde daha yaptırsaydınız diyeevet haklisin ama benim hala icimde bi umut var yani normal yoldan hamile kalabilmek icin... aslinda onemli olan bebek sahibi olmamiz nsl oldugunun pek bir onemi yok ama ne yazik ki toplumda tup bebek icin olumlu dusunceler yok, hmm cocugu olmuyormus diye bi lafi yapistiriveriyorlar insana... bu nedenle kimseyle paylasamiyorsun da. bu sorunu yasayan sadece ben de degilim, bazi arkadaslarimizin da kimseye soyleyemedigini okumustumne yazik ki bu bi sorun, yani anneme bile soyledigim de tup bebek olabilirmis dedim allah korusun dedi.. o an cok sinirlendim, kotu niyetli dusunup, soylemedi ama yani allah dermani olan dert versin... sonucta bebek sahibi olabilecegim ancak yontem farkli olacak. neden insanlar bu kdr negatif dusunuyor anlamis degilim. belki de tup bebek cok karmasik anlatildi insanlara, yanlis tanitildi bilemiyorum. Ben annemle durumu paylastim, ancak esimin annesine daha anlatmadik. ona da anlatacagiz fakat toplumdaki baskiyi ve kulaktan kulaga soylemleri dusunmek istemedigim icin baska kimseye soylemeyecegim. topluma boyun egmek beni sinir ediyor ama esimin durumunu da dusununce - o duyulmasini istemiyor pek - saklayacagiz. ama burada herseyimi paylasabilecegim arkadaslarim olacak, bunun icin cok mutluyum:):)
umutçum ne güzel ablanda katılmışsagolasın canım, insallah onumuzdeki hafta baslayacagız yarın aydın bey muayene edecek ve ilaclara karar verecek onumuzdeki hafta burda olmadıgı icin yarın cagırdı gerci benim icin cok iyi oldu benim baslayacagım gun donmus oluyor sırnaşık şey
ablam da bugun ilk ignesini yaptı canım biraz once telefonla gorustuk hastaneden donuyorlardı ama onun igneleri biraz farklı uzun protokol olacak onun tedavisi dolayısıyla benim ki de kısa protokol olacagı icin ona yetisecem buyuk ihtimalle aramızda 1 hafta olacak transfer sonrasında onda kalmayı planlıyorum ona ben bakacagım 1 hafta sonrada benim transferim olacak karsılıklı 1 hafta yatacagız sonrada kocalarımız bize bakacak sırnaşık şey biz bebislere bakıcaz kocislerde bize cok adil bi is paylasımı oldugunu dusunuyorum alkisalkisalkis
sen nasılsın? yarın keseleri goreceksin heyecan basladımı?
ay kızlar yuh bize bi buluşamadık ama yaa en iyisi caddeyi falan boverip hastane cafesindemi buluşsak gün yaparız orda:)
Geçmişi okumaktan gözleri şaşı oldu :))))))))))) biriktirmemek lazım.
melissss bakalim benimkisi nsl karsilayacak. soyleyince tepkiyi paylasirim sizle de... benim annem tuh allah korusun, ins olmaz dedi... esimi duyuncada onda niye oyle birsey olmus dedi... mantikli bi aciklamasi yok oluo iste... ama kayinvalidem hep soyler ne zmn korunmadiysam hemen sip diye oldu hatta bir de aldirdim bile diye. annem de 2 kere korunmamis 2sinde de hamile kalmis, ama demek ki bazi seylerin genetikle de bi alakasi yok... oluyor iste... kayinvalidemden de supheliyim, mesela x ve y kromozom olayini hala kabul etmek istemiyor, kizina hamileyken cok yumurta yemis, bi de esi sagdan mi soldan mi ne yanasmis, ole birlikte olmuslar, ole yaparsan kiz oluomus falan filan... tovbe tovbe, ne alakasi varsa... bakalim bizim duruma nsl bir aciklik getirecek, heyecanla bekliyorum
kızlar merhaba,
bugün sabah annemle birlikte çıktık dışarıya. suadiyeye gittik. kan verdim test için. sonra babama hediye aldık, biraz oturduk ve eve geldik.
neyse test sonucum çıktı. kocaman bir 0.
neyse bu sefer zaten pek umudum yoktu ya, nerdeyse hiç üzülmedim. geçen seferden sonra pek bişi ifade etmedi bana.
zaten rüyamda bavul uçak tren görüyordum demekki yola gideceğim diyordum. yol neresi var, eşimin kuzeni evleniyor haftaya cts bitliste, beni götürmeycekti sonuç pozitif olsaydı, ama ben tahmin ettim bu kadar üst üste yol gösteren rüya görünce kesin gidicem dedim :)))
neyse sizlerle de paylaşayım istedim.
e bundan sonrakinde taze embriyolarla devam ederiz artık.
hepinizi çook öptüm, sevgiyle kalın.
ne guzel bir mutluluk:):))))) hamile kalirsam bizimki neler yapar bilemiyorum artik... ama haklari yapsinlar, simarsinlar
bu arada bisey sorucam kizlar, siteyi cozmeye calisiyorum ben bazi sorularim var.. oncelikle siz birseyler yazdiginizda sayfa kendi kendini yenilemiyor galiba degil mi? ara ara ben kontrol ediyorum biseyler yazilmis mi diye. ikinci olarak da ben bu topige girisi tam netlestiremedim... nsl buluyorsunuz burayi? bende mesela 300. sayfayi yildizlamistim, ordan girip, son sayfaya geliyorum. ama sacma oluo tabe de, nsl olacak cozemedim... aslinda teknoloji ozurlu de degilimdir ama :bbo:
sayfayı sürekli yenile yapmöak gerekiyor sanırım , ben de tam bilmiyorum..
bir de abone oldum ben topiğe kullanıcı panelinden abone olduğun konuları görüyorsun, ordan giriyorum ben ..,
daha kolay bir yolsa varsa ben de öğreneyim :)
kızlar merhaba,
bugün sabah annemle birlikte çıktık dışarıya. suadiyeye gittik. kan verdim test için. sonra babama hediye aldık, biraz oturduk ve eve geldik.
neyse bu sefer zaten pek umudum yoktu ya, nerdeyse hiç üzülmedim. geçen seferden sonra pek bişi ifade etmedi bana.
zaten rüyamda bavul uçak tren görüyordum demekki yola gideceğim diyordum. yol neresi var, eşimin kuzeni evleniyor haftaya cts bitliste, beni götürmeycekti sonuç pozitif olsaydı, ama ben tahmin ettim bu kadar üst üste yol gösteren rüya görünce kesin gidicem dedim :)))
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
Kizlar bi sey sormak istiyorum.bana kuzucuklarim pzt yerlestirildi.bugun ogle vakti kucuk bi sandalye uzerine dus aldim.ben sizlerin bu dus banyo isiyle ilgili yazdiklarinizi okuduktan sonra niye bu konuda hasas olundugunu anlamadim.ayakta kalinmamasi icin mi yoksa mikrop kapmayalim diye mi.
bak canım sona kadar okudum bakalım anlatan olursa yazmam diye ama benim gibi giren yok anlaşılan.. ben google den kadınlar kulübünden sonraki aşamada direk forumdan giriyorum.. nick+şifre sonra forum takip var ya orada yazdığım mesajlar var canlarım ona girin şak diye karşına senin en son yazdığın mesajla bizim topic açılmış oluyor zaten :))) sonrada sayfada ileri geri yaparak sayfayı öylede yenileyebilirsin yine en son yazdığım mejadan aynı şekilde bakabilirsinde.. yani çooook kolay bu şekilde... deneyin böye.. kafanıza takılan bişi olursa beklerim yani zevkle aklinialirimsmile sırnaşık şey
yukarı bak canım öğrettim sempatiksalakcinni
Allah razı olsun canım, Allah kabul etsin..
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar, Rabbim gönlümüzden geçenleri kabul etsin, hakkımızda hayırlı olanlara da gönlümüzü razı etsin...
kızlar merhaba,
Merhaba nilcim iyiyim genelde evde dinlenerek geçiyor günlerim pek birşey yapamıyorum.
Yemek, uyku arasında geçiyor zaman.
Sırt ağrılarım oluyor ayakta fazla duramıyorum birde geceleri karnım iyice şişiyor nefes almakta yatmakta zorlanıyorum onun haricinde Allahıma şükür bir sıkıntım yok. O kadarı da olacak diyorum bebeklerim yeterki sağlıkla büyüsünler doğsunlarda ben herşeye razıyım.
Solgarın omega3 ünü verdi Nuri bey. Ama balık yesen daha iyi olur diyor.
Sen yinede doktoruna sormadan alma. Hangi doktora devam ediyordun sen?
Benim bebişler 21 haftalıklar şu an yarın 22 olacaklar hayırlısıyla.
Seninkiler ne kadar oldu? Cinsiyetleri daha belli değil galiba yoksa yazardın.
Senin var mı sıkıntıların ağrıların? Pek yazmıyorsun merak ediyoruz seni.
Çok öpüyorum seni.....
kızlar merhaba,
evet gezginim ben :)) hiç sevmem evde oturmayı, oohhh dilediğim gibi gezicem gene :)))ladybird hayirlisi olsun... inan cok uzuldum ama her serde vardir bir hayir. onumuzdeki gunlerde mutlu hbrler alacaksin sende kesin... grubun gezgini sensin sanirimyine bos durmuyorsun :1rolleyes: iyi eglenceler sana simdiden...
yaaa
üzüldüm ...ama dediğin gibi bundan sonra taze embriyolarla uygulanır
kısmet değilmiş sonuçta bebek ne zaman geliceğine kendi karar verir elbet bir gün olucak yerimseniben
yapma yaaaaaaaaaaaaaaa... :1no2: Çok üzgünüm çoook bunu hiç beklemiyordum işte ... evet aynen dediğin gibi tazelerle devam son yumurtaya kadar durmak yokkkk... üzülme sakın...elbet zamanı gelecek yavrucuğun seni bulacak ladycim.. canım benim :teselli:
arkadaşlar bu arada ben bugün banyomu yaptım mizler gibi koktum çoook rahatladım. veee 7 tane yasin okudum 1 feth, 1 kenzül-arş, 1 meryem sureleri okudum hepimiz için bugünün hürmetine Rabbim kabul etsin. ismini bildiklerimin adlarına niyetlendim bilmediklerimi toplu olarak söyledim. Allah kabul etsin.. diğer topicden arkadaşlarım vardı onlar içinde okumuş oldum. inşallah vesile olur dularım...
ne diyosun inanamıyorum ya neden demek istiyorum ama dememeliyiz biliyorum ah ya canım benim çok sürdü bu süreç karı koca çok ta etkilendiniz ay ne diyeceğimi şaşırdım Allah hakkınızda en hayırlısını versin.üzgünüm hemde çok üzgünüm.
canım üzüldüm, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun diyoruz.. inşallah tazelerle güzel bir başlangıc yapacaksın..
öpüyorum seni
amin canım, inşallah hayırlısıyla, sağlıkla, akıllıca gelsinler...Ladybirdcim gercekten uzuldum.ne diyeyim bilemiyorum.hakkinda hayirlisi olsun.valti degilmis diyebiliyoruz.yeni guzel embiryolarla kuzucuguna kavusman dilegiyle....
Ah Ladyyciğim ahhh
Cok cok uzuldum, zamani gelince olacak cok kuvvetli bir hisle soyluyorum bunu inan bana olacak...Yaz guzel guzel gecsin, sonbaharda insallah. Bu sicaklarda hamilelik zor is zatenBahar bebegi dogsun ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?