Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

selam kızlar nasılsınız:) kandiliniz mubarek olsun:)
belizzz hoş geldin aramıza benim durumum da seninkine benziyo yani eşimin sperm analizinde problem anlaşıldı (niye normal yolla olmadığı) biz anneme ve kayınvalideme söyledik. benim annem anlayışla karşıladı biz de yardımcı oluruz dedi çünkü annemin doğuştan rahimde yapısal bozukluk olduğundan ben aşılama tedavisi ile olmuşum. ama kayınvalidem oğlundan dolayı olduğundan konduramadı üç farklı yerde test yaptırmışız hala der başka yerde daha yaptırsaydınız diye ve kimseye söylemek istemiyo süreci anlatıyorum kafası almıyo embriyoyu bi ay sonra mı koycaklar gibi komik bi soru sordu bana geçen gün tekrar sil baştan anlattım bi gün dayanamayıp döllenme dersi vericam
eşimde aslında pek çekinmiyo ama yine de anlatmıyoruz insanlar süreci bilmedikleri için anlamıyolar. kayınvalidem benim eşime 3 sene sonra hamile kalmış ve kayın pederim de değerleri düşükmüş ve yine kocasından bulmaz derki ben doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl ondan olmadı neyse anlamazlar onuç için boşvermeli

umutçum ne güzel ablanda katılmış
umarım sen le karşılaşırız hastanede :)

ay kızlar yuh bize bi buluşamadık ama yaa en iyisi caddeyi falan boverip hastane cafesindemi buluşsak gün yaparız orda:)

evet süper bi fikirkaydirigubbakcemile2

[
Geçmişi okumaktan gözleri şaşı oldu :))))))))))) biriktirmemek lazım.

aynen ben desırnaşık şey

Son düzenleme:
melissss bakalim benimkisi nsl karsilayacak. soyleyince tepkiyi paylasirim sizle de... benim annem tuh allah korusun, ins olmaz dedi... esimi duyuncada onda niye oyle birsey olmus dedi... mantikli bi aciklamasi yok oluo iste... ama kayinvalidem hep soyler ne zmn korunmadiysam hemen sip diye oldu hatta bir de aldirdim bile diye. annem de 2 kere korunmamis 2sinde de hamile kalmis, ama demek ki bazi seylerin genetikle de bi alakasi yok... oluyor iste... kayinvalidemden de supheliyim, mesela x ve y kromozom olayini hala kabul etmek istemiyor, kizina hamileyken cok yumurta yemis, bi de esi sagdan mi soldan mi ne yanasmis, ole birlikte olmuslar, ole yaparsan kiz oluomus falan filan... tovbe tovbe, ne alakasi varsa... bakalim bizim duruma nsl bir aciklik getirecek, heyecanla bekliyorum

canım anladığım kadarıyla sizinkilerin hemen olmuş çocukları olmamanın nasıl bi acı olduğunu yaşamamışlar bizde iki tarafta da problemler olduğundan mecbur bize destek veriyolar bence tüp bebek değil de aşılama yapıcaz deyin yani tam açıklamayın biraz olayı büyütücekler gibi diyorum ya ben bile tam anlatamıyorum onun için hiç canını sıkma ne kadar açıklayıcı da anlatsan tam olarak anlayamazlar çünkü büyükler elalem ne der 'i düşünmekten seni dinlemezler, kafalarında büyütürler ve zaten stresli bi süreç daha da strese girersiniz:)

kızlar merhaba,
bugün sabah annemle birlikte çıktık dışarıya. suadiyeye gittik. kan verdim test için. sonra babama hediye aldık, biraz oturduk ve eve geldik.
neyse test sonucum çıktı. kocaman bir 0.
neyse bu sefer zaten pek umudum yoktu ya, nerdeyse hiç üzülmedim. geçen seferden sonra pek bişi ifade etmedi bana.
zaten rüyamda bavul uçak tren görüyordum demekki yola gideceğim diyordum. yol neresi var, eşimin kuzeni evleniyor haftaya cts bitliste, beni götürmeycekti sonuç pozitif olsaydı, ama ben tahmin ettim bu kadar üst üste yol gösteren rüya görünce kesin gidicem dedim :)))

neyse sizlerle de paylaşayım istedim.
e bundan sonrakinde taze embriyolarla devam ederiz artık.
hepinizi çook öptüm, sevgiyle kalın.

ladybird hayirlisi olsun... inan cok uzuldum ama her serde vardir bir hayir. onumuzdeki gunlerde mutlu hbrler alacaksin sende kesin... grubun gezgini sensin sanirim yine bos durmuyorsun :1rolleyes: iyi eglenceler sana simdiden...

yaaa
üzüldüm ...ama dediğin gibi bundan sonra taze embriyolarla uygulanır
kısmet değilmiş sonuçta bebek ne zaman geliceğine kendi karar verir elbet bir gün olucak yerimseniben

bak canım sona kadar okudum bakalım anlatan olursa yazmam diye ama benim gibi giren yok anlaşılan.. ben google den kadınlar kulübünden sonraki aşamada direk forumdan giriyorum.. nick+şifre sonra forum takip var ya orada yazdığım mesajlar var canlarım ona girin şak diye karşına senin en son yazdığın mesajla bizim topic açılmış oluyor zaten :))) sonrada sayfada ileri geri yaparak sayfayı öylede yenileyebilirsin yine en son yazdığım mejadan aynı şekilde bakabilirsinde.. yani çooook kolay bu şekilde... deneyin böye.. kafanıza takılan bişi olursa beklerim yani zevkle aklinialirimsmile sırnaşık şey

yukarı bak canım öğrettim sempatiksalakcinni

yapma yaaaaaaaaaaaaaaa... :1no2: Çok üzgünüm çoook bunu hiç beklemiyordum işte ... evet aynen dediğin gibi tazelerle devam son yumurtaya kadar durmak yokkkk... üzülme sakın...elbet zamanı gelecek yavrucuğun seni bulacak ladycim.. canım benim :teselli:

arkadaşlar bu arada ben bugün banyomu yaptım mizler gibi koktum çoook rahatladım. veee 7 tane yasin okudum 1 feth, 1 kenzül-arş, 1 meryem sureleri okudum hepimiz için bugünün hürmetine Rabbim kabul etsin. ismini bildiklerimin adlarına niyetlendim bilmediklerimi toplu olarak söyledim. Allah kabul etsin.. diğer topicden arkadaşlarım vardı onlar içinde okumuş oldum. inşallah vesile olur dularım...

ne diyosun inanamıyorum ya neden demek istiyorum ama dememeliyiz biliyorum ah ya canım benim çok sürdü bu süreç karı koca çok ta etkilendiniz ay ne diyeceğimi şaşırdım Allah hakkınızda en hayırlısını versin.üzgünüm hemde çok üzgünüm.

canım üzüldüm, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun diyoruz.. inşallah tazelerle güzel bir başlangıc yapacaksın..
öpüyorum seni

Ladybirdcim gercekten uzuldum.ne diyeyim bilemiyorum.hakkinda hayirlisi olsun.valti degilmis diyebiliyoruz.yeni guzel embiryolarla kuzucuguna kavusman dilegiyle....

Kizlar bi sey sormak istiyorum.bana kuzucuklarim pzt yerlestirildi.bugun ogle vakti kucuk bi sandalye uzerine dus aldim.ben sizlerin bu dus banyo isiyle ilgili yazdiklarinizi okuduktan sonra niye bu konuda hasas olundugunu anlamadim.ayakta kalinmamasi icin mi yoksa mikrop kapmayalim diye mi.

yaa aslında öyle banyo yapmayın die önerisi yok doktorun bizler sadece nedense bu konuda bayaa hassas davrandık sıcak sudan çekindik belkide e sende bu sıcakta mutlaka kaynar suyla 1 saat hamam yapmamışsındır duştan sorun olmaz tedirgin olma uzan mis mis:)

Ah Ladyyciğim ahhh

Sanırım 5 aylık oldun.Hadi maşallah. Sırt ağrılarına üzülüdüm.Sanırım ağırlaştıkça sırtını zorluyor bebişler. Anadolu sağlığa devam ediyorum. üç buçuk aylık oldu bebeişler o yüzden daha cinsiyet belli değil. Bakalım. Balık yağını bir sorayım ben ancak haftada bir balık yiyebiliyorum eskiden bayılırdım şimdi ise biraz zorlanıyorum.Doğumuda anadolu sağlıkta yapmak istiyoruma ama küvez olursa biraz riskli.Yani sigorta küvezi karşılamıyor. Bakalım hayırlısı.Sizleri takip ediyorum ama çok yazmaya zaman bulamıyorum.Seni ve bebişleri öpüyorum herkez selam sevgiler

Cok cok uzuldum, zamani gelince olacak cok kuvvetli bir hisle soyluyorum bunu inan bana olacak...Yaz guzel guzel gecsin, sonbaharda insallah. Bu sicaklarda hamilelik zor is zaten Bahar bebegi dogsun ne guzel.

ladybird hayirlisi olsun... inan cok uzuldum ama her serde vardir bir hayir. onumuzdeki gunlerde mutlu hbrler alacaksin sende kesin... grubun gezgini sensin sanirim yine bos durmuyorsun :1rolleyes: iyi eglenceler sana simdiden...
evet gezginim ben :)) hiç sevmem evde oturmayı, oohhh dilediğim gibi gezicem gene :)))

yaaa
üzüldüm ...ama dediğin gibi bundan sonra taze embriyolarla uygulanır
kısmet değilmiş sonuçta bebek ne zaman geliceğine kendi karar verir elbet bir gün olucak yerimseniben

bakalım, kısmette varsa gelir(ler)..

sonuna kadar biraz abartı olur ama bi kez daha denemeyi planlıyorum

Allah kabul etsin canım dualarını, ben inanıyorum senin bebeğin gelecek, bak hislerim kuvvetlidir, emin olabilirsin )

üzülme canım yaa, üzülmeye gerek yok bence. her kötülükte bir iyilik, her iyilikte de bir kötülük olurmuş yaa... bir de hiçbirşey için ne çok sevinmek ne de çok üzülmek doğru değilmiş. Bu bizim için hayırlı olandı demekki... geçen sefer bebeğin gelişmediğini öğrendiğimiz gün, bir arkadaşımızı kaybetmiştik. genç yaşta kanser olup vefatetti, 3 çocuk bıraktı arkasında. 3 kız çocuğu. çok severdim kendisini. üstelik 2 kızkardeşi, annesi, karısı ve 3 kızı.. yani evdeki tek erkek oydu. o zaman onu kaybettiğimizde içimden geçenler şöyleydi 'belki bizimde başımıza birşey gelecek bikaç sene sonra, çocuğumuz ortada kalmasın diye olmadı' o anki psikolojimle böyle düşündüm ama gelecekte bizi nelerin beklediğini hiç birimiz bilmiyoruz. o nedenle, böylesi hayırlıymış diyorum. zaten demezsem isyanlarda olsam hayat çok daha acı ve zor bir yer olurdu ki böyle bir hayata bir çocuk getirmek istermiydim bilemiyorum...
seni çok öpüyorum canım, sen bebişini kucağına aldığında bende sizi ziyarete geleceğim tamam mı?? hem belki o zamana bende hamile olabilirim kimbilir???!!! :)

canım üzüldüm, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun diyoruz.. inşallah tazelerle güzel bir başlangıc yapacaksın..
öpüyorum seni

inşallah canım, çok teşekkür ederim desteğin için, sen bana herzaman güç veriyorsun, farkında olsanda olmasan da.. seni uzaktayız bedenen ama çok seviyorum ve çok yakınımda hissediyorum :)

Ladybirdcim gercekten uzuldum.ne diyeyim bilemiyorum.hakkinda hayirlisi olsun.valti degilmis diyebiliyoruz.yeni guzel embiryolarla kuzucuguna kavusman dilegiyle....
amin canım, inşallah hayırlısıyla, sağlıkla, akıllıca gelsinler...

Ah Ladyyciğim ahhh

ayşegülcüm canımmm, yarın keseleri ve pıtpıtları görüp sen buranın havasını gene neşeli haline çevireceksin, hep beraber teytey halay çekme moduna geçicez...

Cok cok uzuldum, zamani gelince olacak cok kuvvetli bir hisle soyluyorum bunu inan bana olacak...Yaz guzel guzel gecsin, sonbaharda insallah. Bu sicaklarda hamilelik zor is zaten Bahar bebegi dogsun ne guzel.

inanıyorum vanilyacım. dediğin gibi vakti geldiğinde olacak... evet hatta ismi de bahar olabilir :)))

hepinizi çok seviyorum kızlar, bu güzel gecede Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.

sevgiyle kalın..
bir de umudumuz hiiçççç bitmesin.. opuyorumnanaktan

haa birde olaya iyi tarafından bakalım,
öğleden sonra 3 top dondurma (biri kahveli:) + fıstıklı dolama yedim. artık sade kahvelerime geri dönebileceğim. hatta arada çikolata bile yemeyi planlıyorum... :)) bedenim sadece bana ait. bebeği besleme stresim yok.. göbişim de çıkmayacak, yazın rahat rahat denize giricem. üzerimden bi yük kalktı inanmazsınız naniknanik sırnaşık şey

eeee ne zaman buluşuyoruz ayşegül??? bana bu aralar çok uygun :)

hanımlar hepinizin kandili kutlu olsun saglıklı mutlu umutlu yarınlar bizlerin olsun sevgiyle kalın.. ben daha iyiyim herşey güzel olacak sonunda buna inanıyorum... hayırlısı ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…