Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bakalım eşim ne yapacak çok merak ediyorum.. :teselli:

Kızlar ben acıktım yiyecek birşeyler hazırlamaya gidiyorum.
Bu aralar çok zor geliyor yemek yapmak halbuki çok severim normalde.

İnşallah canım.. Herşey yolunda gidecek hiç merak etme..
Bizim 11.45 randevumuz neredeyse öğlen.. Olur ya belki karşılaşırız.. olmadı başka bir zaman inşallah canım.

hayırlısıyla atlatırsınız canım, çok güzel geçececk inşallah

ben tutamayıp ağlamıştım... ah bebeğim ahhh ....

ayy işte o ses vaalla kulağıma geldi fena oldum neyse şaslısın aslan kocan halleder. biz napalım senağlama

haaa şimdi oldu annemin doğum teminatlık bi durumu yok tabii.cevabını gördüm:)

olsun napalım doğsunlarda hayırlısıyla ayşegülle ben maratona çıkıcaz.

ya süper yaa ayşegül minik te olsa bir hediye al kocana.

aaa doğru söylemiştin peki kim bakıcak nuri bey mi bakıyor başka birimi?bu arada tabiki atlatıcaksın sen sadece keyifle izle onları anneleri gerisini dert etme sonuç tabiki güzel olucak.

ben tutamayıp ağlamıştım... ah bebeğim ahhh ....

canım kıyamam sana nolur başa dönme bundan sonra herşey güzel olucak benimde bazen aklıma gelmiyor değil ilk görüşüm ilk tekmeleri ama diyorum ki Allahtan hayırlısı bundan sonra böyle acılar yaşamıycaz sende buna emin ol nolursun.

Belizz merhaba hoşgeldin aramıza. Tedavinin tüm sürecini hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

tesekkur ederim insallah:) sanada hayirli olsun ogluslarin... erkek cocuk da biraz yaramaz olur ama artik aldigin tum kilolari falan rahat rahat verirsin :dance:

hepinizin kandili mubarek olsun...

çok sağol canımm, evet hayırlısı tabi ki , inşallah canımm bundan sonra güzel olacak herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…