ben diyorum ki çocuğu alıştırayım aferin benim çocuğuma diye ona toplatırız böcekleri nasııl?? zemuszemus
beklemenin en güzeli bu hemde uzun beklersen etrafına umut olursun sonra seyret doya doya o minikleri.resimlerinide al unutma zaten soruyo aydın bey fotoğraf istermisin die.
Ayşegülcüm büyük güne az kaldı çok heyecanlı bebeklerini ilk defa göreceksin çok güzel bir duygu.
Bende o günü hiç unutamıyorum eşimle birbirimize bakıp gülümsemiştik.
Ağlamamak için kendimi zor tutmuştum şimdi yazarken bile gözlerim doldu.
Benimde yarın 09:30 da fetal eko için randevum var.
Saatlerimiz uysaydı keşke görürdüm seni me güzel olurdu.
Ne kadar süreceğini bilmiyorum uzun sürerse beklerim belki.
Bende heyecanlıyıl bu aşamayı da hayırlısıyla atlatırsak.
Çok önemliymiş ilk defa kalplerine bakılacak.
Bakalım eşim ne yapacak çok merak ediyorum.. :teselli:
Kızlar ben acıktım yiyecek birşeyler hazırlamaya gidiyorum.
Bu aralar çok zor geliyor yemek yapmak halbuki çok severim normalde.
Ayşegülcüm büyük güne az kaldı çok heyecanlı bebeklerini ilk defa göreceksin çok güzel bir duygu.
Bende o günü hiç unutamıyorum eşimle birbirimize bakıp gülümsemiştik.
Ağlamamak için kendimi zor tutmuştum şimdi yazarken bile gözlerim doldu.
ay siz cok komikmissiniz valla... allahtan benim esim korkmuo, veya ben korkuyorum die ona cesaret mi gelio acaba sırnaşık şey
ama bende kelebekten bile korkarim, evde bocek gorup canli diyip kactim gecen gun arkadasim gulmekten oldu, uzerine basip oldursene ne kaciyorsun diye ama uzerine de basamam, bole bi ses gelir ya dayanamam o sese... bi sivrisinek ve karasinekten korkmuyorum allahtan
Mystryy;
Upuzunnn msjını şimdi gördüm okudum canım.. Cevap veriyorum ANLAŞILDI TAMAM kaydirigubbakcemile3
Haaa ayrıca hangi sigorta şirketi olursa olsun hastanede tedavi olabiliyorsun elbette.. Ama benim izah etmek istediğim doğum teminatı canım.. Yapı kredinin ASM ile doğum anlaşmaları yokmuş.
al benden de okadar ne guzel bocekten falan korkan tek erkek benin kocam sanıyordum ohhh sukurler olsun yanlız degiliz ben de korkarım
canım ya kıyamam sana aysegul de cok hareketli oldugunu soyluyor sen de sizin icin cok zor yatmak ama ben severim evde de hep uzun oturuum o yuzden zorlanacagımı sanmıyorum sırnaşık şey
İnşallah canım..
Eşimin arkadaşlıkları üniversiteden başlayan aynı sekörde olmaları nedeniyle ciddi bağları olan 10 kişilik koca bir grubu var.. Ayda bir kere bir evde buluşulur, bir kere de dışarıda yemek yenilir.. 20 büyükbaş, birsürü de çocuk..Neyse okullar kapanacak, herkes tatile gidecek pazar günü de babaa günü diye ööööle bir organizasyon yapılacakmış.. Ehh herkese müjde de verilecek tabiii..
Ay ofistekilerden biri pazar günü ilk babalar günün senin demiş.. Bizim ki uçmuş.. Benim ilk babalar günüm diyip duruyor
Mystry çok güldüm böcek korkunuza alemsiniz valla. Kelebekten hiç korkunurmu
ben tutamayıp ağlamıştım... ah bebeğim ahhh ....
Belizz merhaba hoşgeldin aramıza. Tedavinin tüm sürecini hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
canım kıyamam sana nolur başa dönme bundan sonra herşey güzel olucak benimde bazen aklıma gelmiyor değil ilk görüşüm ilk tekmeleri ama diyorum ki Allahtan hayırlısı bundan sonra böyle acılar yaşamıycaz sende buna emin ol nolursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?