Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

buarada bişey sorucam benim 6.haftada keseleri görmeye gittiğimizde kalp atışalrını da dinledik. 6. hafta erken değil ki normal bir süre değil mi sesleri duymak için?

buarada bişey sorucam benim 6.haftada keseleri görmeye gittiğimizde kalp atışalrını da dinledik. 6. hafta erken değil ki normal bir süre değil mi sesleri duymak için?

Ben bilmiyoyum canım.. İkinci testten iki hafta sonra keseler görülecek, sonraki ikinci hafta da kalp atışı duyulacak diye biliyordum..

ne guzel bir mutluluk:):))))) hamile kalirsam bizimki neler yapar bilemiyorum artik... ama haklari yapsinlar, simarsinlar

bu arada bisey sorucam kizlar, siteyi cozmeye calisiyorum ben bazi sorularim var.. oncelikle siz birseyler yazdiginizda sayfa kendi kendini yenilemiyor galiba degil mi? ara ara ben kontrol ediyorum biseyler yazilmis mi diye. ikinci olarak da ben bu topige girisi tam netlestiremedim... nsl buluyorsunuz burayi? bende mesela 300. sayfayi yildizlamistim, ordan girip, son sayfaya geliyorum. ama sacma oluo tabe de, nsl olacak cozemedim... aslinda teknoloji ozurlu de degilimdir ama :bbo:

Evet canım, sayfa yenilemiyor, senin yenileyerek kontrol etmen gerekiyor. Giriş konusunda bende aynı şeyi yapıyorum.

sayfayı sürekli yenile yapmöak gerekiyor sanırım , ben de tam bilmiyorum..

bir de abone oldum ben topiğe kullanıcı panelinden abone olduğun konuları görüyorsun, ordan giriyorum ben ..,

daha kolay bir yolsa varsa ben de öğreneyim :)

olsun geç olsun ama güç olmasın en sağlıklı ne zaman olucaksa o zaman olsun.

canım benim söylemeyin o zaman siz karı koca birbirinize yetersiniz boşveer gerisini hem hakikattende kalp atışını duyduğunda hiiç bir önemi kalmıyacak seninde dediğin gibi...

Biz 11.45 gibi hastanede olacağız canım.. Ama Emel Hanım randevuyu verirken çok yoğun olduğunu söylemişti, bekleriz sakıncası yok demiştik, aradan almaya çalışacak bizi kaydirigubbakcemile3

beklemenin en güzeli bu hemde uzun beklersen etrafına umut olursun sonra seyret doya doya o minikleri.resimlerinide al unutma zaten soruyo aydın bey fotoğraf istermisin die.

Sayfaya girişi kısaca anlatayım.
'Kadınlar klubu forum' yazın google a.
Ordan ' tüp bebek özel özel bölüm ' ü tıklayın.
En son olarakta ' Tüp bebek merkezleri ' ni tıklayın. Bu kadarcık bizim topiği görürsünüz artık.

Ayşegülcüm büyük güne az kaldı çok heyecanlı bebeklerini ilk defa göreceksin çok güzel bir duygu.
Bende o günü hiç unutamıyorum eşimle birbirimize bakıp gülümsemiştik.
Ağlamamak için kendimi zor tutmuştum şimdi yazarken bile gözlerim doldu.

Benimde yarın 09:30 da fetal eko için randevum var.
Saatlerimiz uysaydı keşke görürdüm seni me güzel olurdu.
Ne kadar süreceğini bilmiyorum uzun sürerse beklerim belki.
Bende heyecanlıyıl bu aşamayı da hayırlısıyla atlatırsak.
Çok önemliymiş ilk defa kalplerine bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…