buarada bişey sorucam benim 6.haftada keseleri görmeye gittiğimizde kalp atışalrını da dinledik. 6. hafta erken değil ki normal bir süre değil mi sesleri duymak için?
İnşallah canım..
Eşimin arkadaşlıkları üniversiteden başlayan aynı sekörde olmaları nedeniyle ciddi bağları olan 10 kişilik koca bir grubu var.. Ayda bir kere bir evde buluşulur, bir kere de dışarıda yemek yenilir.. 20 büyükbaş, birsürü de çocuk..Neyse okullar kapanacak, herkes tatile gidecek pazar günü de babaa günü diye ööööle bir organizasyon yapılacakmış.. Ehh herkese müjde de verilecek tabiii..
Ay ofistekilerden biri pazar günü ilk babalar günün senin demiş.. Bizim ki uçmuş.. Benim ilk babalar günüm diyip duruyor
ne guzel bir mutluluk:):))))) hamile kalirsam bizimki neler yapar bilemiyorum artik... ama haklari yapsinlar, simarsinlar
bu arada bisey sorucam kizlar, siteyi cozmeye calisiyorum ben bazi sorularim var.. oncelikle siz birseyler yazdiginizda sayfa kendi kendini yenilemiyor galiba degil mi? ara ara ben kontrol ediyorum biseyler yazilmis mi diye. ikinci olarak da ben bu topige girisi tam netlestiremedim... nsl buluyorsunuz burayi? bende mesela 300. sayfayi yildizlamistim, ordan girip, son sayfaya geliyorum. ama sacma oluo tabe de, nsl olacak cozemedim... aslinda teknoloji ozurlu de degilimdir ama :bbo:
yok ben daha dogum kontrol hapina baslamadim, aydin beye gittigimde adetim bitmisti, simdi baslarsan ara ara kanamalarin vs olur ztn kafan karismis, moralin bozulmus iyice moralin bozulur nie kanamam var die kafana takarsin dedi, onun icin simdi adet olmayi bekliyorum. (diger doktorlar hemen baslatiyordu hapa) birde ben 2 ay kullanacagim dogum kontrol hapini, daha iyi olur dedi aydin bey, kistler icin falan. belki bir ayin sonunda guzel bir degisim olursa beklemeyelim hemen baslayalim da diyebilir ama simdilik bilemiyorum. su an gorunen ben agustos-eylul yolcusu olacagim...
mystryy haklisin aslinda ama iste nsl bi bilincalti ile buyuduysek benim bu kistlerim ciktiginda arkadasimin jinekolog arkadasi bi tup bebekciye gitsin dediginde bile sinirlenmistim, benim bi sorunum yok, beni tup bebeklik yapti vs diye ama bu 2 hafta icerisinde dusuncelerim inanilmaz degisti. surecin laboratuar ortaminda takip edilerek yapilmasi disinda birsey degil aslinda. belki bende soylerim bilemiyorum. aydin bey tek tek baktigimizda sorunlariniz buyuk degil ancak ikinizde birden olmasi kotu bi sans olmus dedi. ya bilmiyorum kayinvalideme solesem simdi kulturlu insanlar ama bizim gelinin cocugu olmuyormus muhabbetine girer mi bilemiyorum, onun icin kimseye soyleme diyecegiz. esimde de sorun var aslinda ama ay bilmiyorum.. sanirim bebisin kalp atislarini duydugumda bunlarin hicbir onemi kalmayacak.. onu bir duyayimda
ayşegül bence kalp atışalrını da dinleyeceksiniz, kendi tecrübeme göre konuşuyorum :)
Biz 11.45 gibi hastanede olacağız canım.. Ama Emel Hanım randevuyu verirken çok yoğun olduğunu söylemişti, bekleriz sakıncası yok demiştik, aradan almaya çalışacak bizi kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tencere kapakk sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?