evet gezginim ben :)) hiç sevmem evde oturmayı, oohhh dilediğim gibi gezicem gene :)))
bakalım, kısmette varsa gelir(ler)..
sonuna kadar biraz abartı olur ama bi kez daha denemeyi planlıyorum
maşallah sana maşallah
Allah kabul etsin canım dualarını, ben inanıyorum senin bebeğin gelecek, bak hislerim kuvvetlidir, emin olabilirsin)
üzülme canım yaa, üzülmeye gerek yok bence. her kötülükte bir iyilik, her iyilikte de bir kötülük olurmuş yaa... bir de hiçbirşey için ne çok sevinmek ne de çok üzülmek doğru değilmiş. Bu bizim için hayırlı olandı demekki... geçen sefer bebeğin gelişmediğini öğrendiğimiz gün, bir arkadaşımızı kaybetmiştik. genç yaşta kanser olup vefatetti, 3 çocuk bıraktı arkasında. 3 kız çocuğu. çok severdim kendisini. üstelik 2 kızkardeşi, annesi, karısı ve 3 kızı.. yani evdeki tek erkek oydu. o zaman onu kaybettiğimizde içimden geçenler şöyleydi 'belki bizimde başımıza birşey gelecek bikaç sene sonra, çocuğumuz ortada kalmasın diye olmadı' o anki psikolojimle böyle düşündüm ama gelecekte bizi nelerin beklediğini hiç birimiz bilmiyoruz. o nedenle, böylesi hayırlıymış diyorum. zaten demezsem isyanlarda olsam hayat çok daha acı ve zor bir yer olurdu ki böyle bir hayata bir çocuk getirmek istermiydim bilemiyorum...
seni çok öpüyorum canım, sen bebişini kucağına aldığında bende sizi ziyarete geleceğim tamam mı?? hem belki o zamana bende hamile olabilirimkimbilir???!!! :)
inşallah canım, çok teşekkür ederim desteğin için, sen bana herzaman güç veriyorsun, farkında olsanda olmasan da.. seni uzaktayız bedenen ama çok seviyorum ve çok yakınımda hissediyorum :)
amin canım, inşallah hayırlısıyla, sağlıkla, akıllıca gelsinler...
ayşegülcüm canımmm, yarın keseleri ve pıtpıtları görüp sen buranın havasını gene neşeli haline çevireceksin, hep beraber teytey halay çekme moduna geçicez...
inanıyorum vanilyacım. dediğin gibi vakti geldiğinde olacak... evet hatta ismi de bahar olabilir :)))
hepinizi çok seviyorum kızlar, bu güzel gecede Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.
sevgiyle kalın..
bir de umudumuz hiiçççç bitmesin..opuyorumnanaktan
haa birde olaya iyi tarafından bakalım,
öğleden sonra 3 top dondurma (biri kahveli:) + fıstıklı dolama yedim. artık sade kahvelerime geri dönebileceğim. hatta arada çikolata bile yemeyi planlıyorum... :)) bedenim sadece bana ait. bebeği besleme stresim yok.. göbişim de çıkmayacak, yazın rahat rahat denize giricem. üzerimden bi yük kalktı inanmazsınız naniknanik sırnaşık şey
eeee ne zaman buluşuyoruz ayşegül??? bana bu aralar çok uygun :)
hanımlar hepinizin kandili kutlu olsun saglıklı mutlu umutlu yarınlar bizlerin olsun sevgiyle kalın.. ben daha iyiyim herşey güzel olacak sonunda buna inanıyorum... hayırlısı ile...
kızlar merhaba,
bugün sabah annemle birlikte çıktık dışarıya. suadiyeye gittik. kan verdim test için. sonra babama hediye aldık, biraz oturduk ve eve geldik.
neyse test sonucum çıktı. kocaman bir 0.
neyse bu sefer zaten pek umudum yoktu ya, nerdeyse hiç üzülmedim. geçen seferden sonra pek bişi ifade etmedi bana.
zaten rüyamda bavul uçak tren görüyordum demekki yola gideceğim diyordum. yol neresi var, eşimin kuzeni evleniyor haftaya cts bitliste, beni götürmeycekti sonuç pozitif olsaydı, ama ben tahmin ettim bu kadar üst üste yol gösteren rüya görünce kesin gidicem dedim :)))
neyse sizlerle de paylaşayım istedim.
e bundan sonrakinde taze embriyolarla devam ederiz artık.
hepinizi çook öptüm, sevgiyle kalın.
Bende de haberler kötü. dün regl olunca apar topar randevu aldım bugün hastanedeydim. miyomumun yanına bir de kist eklenmiş. iki seçenek sundu aydın bey. bende baş ağrıları eşliğinde düşünüyorum kara kara... 1-bu ay microgynon kullanıp, kisti inşallah yok edip, gelecek adetten sonra dondurulmuş transferi 2-en kısa sürede bir operasyonla hem miyomu hem kisti alıp, 3 ay sonra yeniden sürece başlamak...
aydın bey ameliyat kararını tamamen sana bırakıyorum. şu halde çoğul bir gebelik olmaması halinde sorun yaratacağını düşünmüyorum diyor. miyom yüzünden zaten normal doğum yapamazsın, sezeryan sırasında da miyomu da alırız diyor. ama miyom yaşamını olumsuz etkiliyorsa ameliyat olup, süreci ondan sonra da planlayabiliriz diyor. ahh bilmiyorum ağrı sancı falan umrumda değil. aslında beni şunlar ilgilendiriyor. miyom gebelik olasılığımı ne derece etkiler? hamilelikte erken doğum vb kötü olasılıklara yol açar mı? bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? ameliyat sırasında rahim zarar görebilir ve daha sonra gebelik şansımı tümden kaybedebilir miyim? on yüz milyon soru baloncuğu kafamda... buradaki olumsuz hava da olumlu düşünceleri kovuyor kafamdan... o sebeple en kısa sürede iyi haber bekliyorum sizden kızlar...boshayallersmile
Gece'cim seni opuyorum ve cikiyorum. Hadi sende bu aksam kendini cok yorma. Haftasonu salim kafayla karar verirsiniz. Yarin is var dimi? Uyku zamani gelmis.
Optumm muck
haa birde olaya iyi tarafından bakalım,
öğleden sonra 3 top dondurma (biri kahveli:) + fıstıklı dolama yedim. artık sade kahvelerime geri dönebileceğim. hatta arada çikolata bile yemeyi planlıyorum... :)) bedenim sadece bana ait. bebeği besleme stresim yok.. göbişim de çıkmayacak, yazın rahat rahat denize giricem. üzerimden bi yük kalktı inanmazsınız naniknanik sırnaşık şey
eeee ne zaman buluşuyoruz ayşegül??? bana bu aralar çok uygun :)
Merak etme yarin aysegulden guzel bir haber alacagiz.
Benim fikrim once ameliyati olup kafandaki acaba sorularina son vermen. Sonra gonul rahatligiyla baslarsin tedavine.
Ben mesela bu Sefer cok rahattim, yapilabilecek herseyi yaptim. Evde sakince yattim, hic gezmedim, hic yormadim kendimi. Diyetimi yaptim. Sorun embriyoda muhtemelen bir anomali olmasiydi ki tutunmadi. Bence once icini rahatlat sonra yaptir transferini. Ama sonucta esinle senin karariniz olacak. Detaylari riskleri siz daha iyi bilirsiniz.
Bende de haberler kötü. dün regl olunca apar topar randevu aldım bugün hastanedeydim. miyomumun yanına bir de kist eklenmiş. iki seçenek sundu aydın bey. bende baş ağrıları eşliğinde düşünüyorum kara kara... 1-bu ay microgynon kullanıp, kisti inşallah yok edip, gelecek adetten sonra dondurulmuş transferi 2-en kısa sürede bir operasyonla hem miyomu hem kisti alıp, 3 ay sonra yeniden sürece başlamak...
aydın bey ameliyat kararını tamamen sana bırakıyorum. şu halde çoğul bir gebelik olmaması halinde sorun yaratacağını düşünmüyorum diyor. miyom yüzünden zaten normal doğum yapamazsın, sezeryan sırasında da miyomu da alırız diyor. ama miyom yaşamını olumsuz etkiliyorsa ameliyat olup, süreci ondan sonra da planlayabiliriz diyor. ahh bilmiyorum ağrı sancı falan umrumda değil. aslında beni şunlar ilgilendiriyor. miyom gebelik olasılığımı ne derece etkiler? hamilelikte erken doğum vb kötü olasılıklara yol açar mı? bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? ameliyat sırasında rahim zarar görebilir ve daha sonra gebelik şansımı tümden kaybedebilir miyim? on yüz milyon soru baloncuğu kafamda... buradaki olumsuz hava da olumlu düşünceleri kovuyor kafamdan... o sebeple en kısa sürede iyi haber bekliyorum sizden kızlar...boshayallersmile
Ayşegül canım güzel haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile bakalım tek kese mi yoksa 2 kesemi göreceksiniz??
Rabbim hayırlı saglıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.
eveeet ayşegül 2 miniğiyle tanışttıııı herşey yolunda çok çok şükürkalp atışlarınıda görmüşleerr iğneler de bitmiişş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?