Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sen ne kadar güçlü bir kadınsın ne kadarda sağlam basıyorsun bravo sana.. bize örnek oluyorsun ladycim.. Allah biliyor ya seni böyle görmek evet çok güzel bu şekilde düşünmene seviniyorum tabi ama gerçekten içim buruldu bugün sana. ne bileyim çok ümitliydim senin için çokta takıldım sana helal et canım şakalaştık o kadar.. ama hayat devam ediypr elbette kendimizi hiç bir şeye hiç bir zaman çok fazla kaptırmamak en doğrusu.. verdiğin örnek var ya o hepten burdu içimi arkadaşına Allah gani gani rahmet etsin çocuklarına darlık sıkıntı vermesin. ne kadar acı değilmi hayat maalesef böyle dikeniyle gülüyle değip geçer bize biraz kanatır biraz okşar... ama hayatta her şey geçici ve değişken. bakış açısı neleri değişik gösteriyor bizlere değilmi. aynen söylediklerin çok doğru hakkımızda her zaman hayırlısı ne ise o olsun diyorsak olanlarda hep bir hayır aramak tevekkül bizim cevabımızdır. seni çoook öpüyorum büyük yürekli kuvvetli kadın opuyorumnanaktan

süpersin sennn...

hanımlar hepinizin kandili kutlu olsun saglıklı mutlu umutlu yarınlar bizlerin olsun sevgiyle kalın.. ben daha iyiyim herşey güzel olacak sonunda buna inanıyorum... hayırlısı ile...

sağol canım seninde... siz ne güçlü sağlam kadınlarsınız maşallah size maşallah.. dularım sizinle..

ladyim mesajını görünce şaşırdım çok. lady'nin test günüydü kaçırdım mı yoksa dedim. demek dayanamadın sen de... dondurulmuşlara şüpheyle bakıyorum ara ara ben de ve yok canım diyorum sonra bak lady'ninkiler de dondurulmuş ve iyi haber gelecek ondan... ama sen mantıklı kadınsın, benden daha iyi hazırlamışsın kendini kötü habere bile.... e artık biz hep beraber yaz okuluna kaldık demektir. hadi bakalım...

geçmiş olsun sana ve son günlerde kötü haber alan hepimize...

Bende de haberler kötü. dün regl olunca apar topar randevu aldım bugün hastanedeydim. miyomumun yanına bir de kist eklenmiş. iki seçenek sundu aydın bey. bende baş ağrıları eşliğinde düşünüyorum kara kara... 1-bu ay microgynon kullanıp, kisti inşallah yok edip, gelecek adetten sonra dondurulmuş transferi 2-en kısa sürede bir operasyonla hem miyomu hem kisti alıp, 3 ay sonra yeniden sürece başlamak...

aydın bey ameliyat kararını tamamen sana bırakıyorum. şu halde çoğul bir gebelik olmaması halinde sorun yaratacağını düşünmüyorum diyor. miyom yüzünden zaten normal doğum yapamazsın, sezeryan sırasında da miyomu da alırız diyor. ama miyom yaşamını olumsuz etkiliyorsa ameliyat olup, süreci ondan sonra da planlayabiliriz diyor. ahh bilmiyorum ağrı sancı falan umrumda değil. aslında beni şunlar ilgilendiriyor. miyom gebelik olasılığımı ne derece etkiler? hamilelikte erken doğum vb kötü olasılıklara yol açar mı? bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? ameliyat sırasında rahim zarar görebilir ve daha sonra gebelik şansımı tümden kaybedebilir miyim? on yüz milyon soru baloncuğu kafamda... buradaki olumsuz hava da olumlu düşünceleri kovuyor kafamdan... o sebeple en kısa sürede iyi haber bekliyorum sizden kızlar...boshayallersmile

Gece'cim merhaba.
Yaz okulu benzetmesi hosuma gitti ama ben okulu asip tatil yapmak istiyorum :)))

havalar bu kadaa sicakken ders calisilmaz ki canim.

Sen nasilsin? Ne zaman dusunuyorsun 2. denemeyi?

Merak etme yarin aysegulden guzel bir haber alacagiz.
Benim fikrim once ameliyati olup kafandaki acaba sorularina son vermen. Sonra gonul rahatligiyla baslarsin tedavine.

Ben mesela bu Sefer cok rahattim, yapilabilecek herseyi yaptim. Evde sakince yattim, hic gezmedim, hic yormadim kendimi. Diyetimi yaptim. Sorun embriyoda muhtemelen bir anomali olmasiydi ki tutunmadi. Bence once icini rahatlat sonra yaptir transferini. Ama sonucta esinle senin karariniz olacak. Detaylari riskleri siz daha iyi bilirsiniz.

Gece'cim seni opuyorum ve cikiyorum. Hadi sende bu aksam kendini cok yorma. Haftasonu salim kafayla karar verirsiniz. Yarin is var dimi? Uyku zamani gelmis.
Optumm muck

Gece'cim seni opuyorum ve cikiyorum. Hadi sende bu aksam kendini cok yorma. Haftasonu salim kafayla karar verirsiniz. Yarin is var dimi? Uyku zamani gelmis.
Optumm muck

haklısın canım, uyku zamanı gelmiş, geçmiş yine
mesajını geç gördüm, kendimi miyomlarla ilgili bir yazıya kaptırmışım da... ben sıcağa ve gece yarısına gelmiş olmama rağmen ders çalışıyorum gördüğün gibi :) öpüyorum seni...

lady canım çok üzüldüm ben de, şimdi gördüm mesajları, uzun soluklu bir yoldayız , ne zaman neyle karşılacağız hiç belli olmuyor, dua ediyoruz hayırlısını istiyoruz işte, ne yapalım...:Saruboceq:

canım benim birde bana morel vermişsin.neyse iyi olduğunu bilmek çok iyi geldi hepimize evet haklısın zaman güzel allahtan yazı sere serpe geçirirsin atlarsın denize güneşlenebilirsin eh tadını çıkar seneye göbekli ve şişko olucaksın

yaa galiba bende aynı şeyi düşünüyorum bu ameliyatlar çok basit ameliyatlar bence yaptır ameliyatını yazın iyice toparlan tatil yap sonrada başla tertemiz ama tabii bu benim fikrim beklemek seni daha çok yıpratıcaksa?

canım öncelikle geçmiş olsun, bende ladybird e katılıyorum önce ameliyatını olup kafan rahat bir şekilde başla ve ameliyatla ilgili kötü şeyler getirme aklına hani rahime bişey olması vs... Allah'a emanet öyle bişey olmaz hiç canını sıkma..

Ayşegül canım güzel haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile bakalım tek kese mi yoksa 2 kesemi göreceksiniz??
Rabbim hayırlı saglıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.

Kızlar Merhaba biraz uzak kaldım
Benim için bir sürü yorum yapmışsınız hepinize çok teşekkür ederim.
Lady ne diyim kendim gibi üzüldüm bu yolda beraber yürümeye devam edeceğiz canım arkadaşım
Ayşegülden güzel haberler duyup moralimizi düzelteceğiz inşallah

eveeet ayşegül 2 miniğiyle tanışttıııı herşey yolunda çok çok şükür kalp atışlarınıda görmüşleerr iğneler de bitmiişş.

eveeet ayşegül 2 miniğiyle tanışttıııı herşey yolunda çok çok şükür kalp atışlarınıda görmüşleerr iğneler de bitmiişş.

aaaahhh süper işte buuuu.. maşallah hihoyyyt :teytey: sositososito :lepi: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: harika yaaaa... ayyy inşallah darısı başımızaa... yine çok mutlu etti bizi aferin bu kıza aferin.... iğnelerden de kurtulmuş oh canım benim. gelince yazar zaten soracaklarım var yine ona... günün bombası olu bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…