Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

cok stres yapmissin sen ama yazik sana... yapma boyle, bak az kaldi, mutlu haberi alacaksin sende... kendine olur zararin... kitap falan oku, uykunu getirecek seyler yap, ne bileyim sut falan ic yatmadan once... yataga biraz daha erken gir, boylelikle belki 1 saat yatakta donup durursun ama eskisine gore daha erken uyumus olursun.. bilemiyorum ki :çok üzgünüm: ben uykum kactiginda dogadanin relax diye bi gece cayi var onu iciyorum ama onun da icinde neler var, ters bi etki yapar mi bebislere bilemiyorum :sm_confused:

bazı insanlar var. bir kaç gündür yabancı değil bunlar kendini kötüye de hazırla çok kaptırma bilmem ne söylüyorlar oysa o kadar olumluydum günlerdir. öyle sıkıntılı bir halimde yok görünüşte neşem yerinde ama uyku uyuyamıyorum işte Belizzcim. sağol paylaşımın için. buda geçer elbet uyuyacam tabi hatta şimdi deneyecem yer değişikliği yapayım başka odaya gideyim bide gezeyim acık. sen neler hissediyorsun senin kaçıncı günündü bugün ?

sonuc ne olursa olsun kendini uzmeyeceksin... daha oncede dedim sonuc olumsuzda olabilir ama bu seninde olumsuz olman, kendini uzmen anlamina gelmemeli.. o kisilerde kotu niyetle soylemiyorlardir, hani negatif bir sonuc cikarsa cok fazla uzulme diye oyle diyorlardir ancak bu yolda neler neler yasaniyor sende biliyorsun, buna ragmen herkes dimdik ayakta. boyle olmak zorunda. onun icin sen simdi dusunmeyi birak... olumlu dusun herzaman, hayirlisi olsun de...

ben daha baslayamadim tedaviye polip ve kistlerim var, hepsinden tam anlamiyla kurtulup oyle deneyecegim. ama oncesinde 4 ay bosuna test yaptim, her yaptigim testi 2-3 kez tekrarladim, surekli kendimi dinledim, yemek kotu koktu, bu sefer oldu galiba, cok uykum var, gozumu acamiyorum hamile miyim acaba falan filan diye kafayi yiyecektim... tum bunlarin zarari bana oldu. sac kiran oldum, stresten dediler, gozumde arpacik cikti, stresten dediler. sivilce yaptim bol bol... ama hepsi cok gereksizmis simdi anliyorum... sonucta bir problemim varmis ve simdi bunu biliyorum. bu sorunu cozmek icin ne yapilacagini da biliyorum. ilk denemede tutmayabilir ancak bu da dunyanin sonu degil. allah kismet ederse elbet birgun kucagima alirim bebisimi... saglikli olsun da gec olsun...

canım yaa neler yaşamışsın. doğru söylüyorsun tabi dünyanın sonu değil her şey bizim için. sağlıklı olsun geç olsun elbette ama daha fazla geç olmasın :)))) benim için yani çünkü yaşım geçiyor şansım azalıyor.. eeee illa da olacak diye bir şeyde yok bide o var yani. napalım kısmet kader diyeceğiz. kendimizi çok kaptırmak yanlış ama bu işlere girişince anlamadan kaptırıyorsun işte. Allahım hayırlısnı versin hepimiz için. sende toparlanmışsın artık en azından tedavini oluyorsun ne güzel.. inşallah sende daha fazla beklemezsin canım ancak dua edebiliyoruz birbirimiz için başkada bir şey gelmiyor elimizden. bide dertlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz.. sağol canım beni rahatlattın bugün kaydirigubbakcemile3

ay yasin mi geciyor... vallahi allah nasip kismet ettikten snr 50sindan snr cocuk sahibi olan insanlar var!!! onun icin ole yasim geciyor falan diye de dert etme kendine.. OLACAK OLACAK bir sene once bir sene sonra cok da fark etmez bence

Aysegul'cum.
:)) kizlar geliyorlar iste.
Bir level daha bitti, hadi bir sonraki bir sonraki derken hoop geciverecek 7 ay daha ve bebisler kucakta olacak ))

canim benim seni sevgiyle kucakliyorum. Esinle ve kizlarinla omur boyu guzellikler diliyorum.

Kizlar bugun kendimi programin bir kosesine sikistirip Aydin Bey'e gittim.
Bebeklerin tutunmamasi ve bir oncekinin dusmesi vs konusunda benim yumurtalara kabahat bulduk. :))
bir sonraki denemem uzun protokol olacak. Aceleci olan sahsiyetim sabirli olmayi ogreniyor bebek istegi sayesinde. Simdi ilk etapta seker yukleme testi, insulin olcumu yaptiracagim. Cikan sonuca gore glukofaj kullanimina baslayabilirim. Diyete devam. Tatli yok, karbonhidrat yok. Yumurta kalitesinde insulin cok onemliymis. Neyse iste eylul ekim aylarini bulacak. Olusacak embriyolara Pgt yapabiliriz isterseniz dedi ama bunun yerine metabolimixi onerdi sevgili doktorum. Bakalim bir sonrakinde neler olacak.

Macera devam ediyor )

sevgiyle kalin.

Herkese simdiden iyi haftasonlari. Biz de bu haftasonu kaciyoruz yakin diyarlara
sevgiyle ve sevdiklerinizle kalin.
Tum beylerin de babalar gunu kutlu olsun. kaydirigubbakcemile3

Ayşegül annneeee, kızların kalbi pıt pıt dedi, ses verdi demek... babalar günü hediyesi bu yıl fotoğraf oldu, gelecek yıl inga makamında bestelerini dinletecekler inşallah size... çok sevindim canım.
çekilin kıslar geliyooorr hihoyyythihoyyyt

Kızlar merhaba,
Geçmişi okuyamadım ne oldu bitti bilmiyorum tam, şöyle bir göz gezdirdim sadece.

Ayşegülcüm tebrik ederim keseleri görmüşsün kocaman maşallah onlara.

Ladybird cnm sende test yaptırmışsın çok üzüldüm pozitif çıkmadığına. Dediğin gibi macera devam ediyor olana kadar devam edecekte.

Bende bu sabah fetal eko için gittim hastaneye. Çok uzun sürdü bebekler sürekli hareket halinde olunca doktor zorlandı. Gördüğü kadarıyla bir sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar görmek istedi. Nuri beyde gerek yok dedi bende karıştım biraz.

bir güzel haber de senden geldi sancux. hadi bakalım hep böyle güzel devam edecek inşallah.. fetal eko'yu kim yaptı? nuri bey değil mi? bence hamilelik takibini nuri bey yapacaksa onun dediğini dikkate almalı, güvenmelisin canım. yoksa bu tip konularda kafan sürekli karışır.. bence herşey yolunda ki nuri bey gerek duymamış. sen de arkana yaslan rahatla canım...

ne güzel haber. maşallah oh oh.. hep böyle olsun inşallah.

Cook sevindim sancux.hayirlisi ve saglikla alirsin İnsaallah kuzucuklari kucagina....

sancux canım sonucun ii cıkmasına sevindim gözün aydın, Nuri bey haklı 2.ye gerek yok.. senin bel durumun nasıl neye karar verdin mr çektirecek misin?
ladybird canım iyi eglenceler diliyorum güzelce enerji toplayın

Sancux canim bunu da hayirlisiyla atlattiniz, gecmis olsun.
Senin oglanlar geliyorlar saglicakla.
Cogu bitti azi kaldi. :))
opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…