sağolun kızlar biliyorum ben abartıyorum çok sordum. bekleyip göreceğiz artık. hakkımızda hayırlısı...
bişi değil beni 3 gündür uyku tutmuyor ve başım ağrıyor artık gözlerimçöktü. uyuyamıyorum o kadar uğraşıyorum maalesef gece bile 2-3 saat uyuyorum sonra gidiyor. daha önce yoktu halbuki evdeyim yatıp uyusam yaa.. nerdeee gitti uyku ne yapacam bilmem.
sonuc ne olursa olsun kendini uzmeyeceksin... daha oncede dedim sonuc olumsuzda olabilir ama bu seninde olumsuz olman, kendini uzmen anlamina gelmemeli.. o kisilerde kotu niyetle soylemiyorlardir, hani negatif bir sonuc cikarsa cok fazla uzulme diye oyle diyorlardir ancak bu yolda neler neler yasaniyor sende biliyorsun, buna ragmen herkes dimdik ayakta. boyle olmak zorunda. onun icin sen simdi dusunmeyi birak... olumlu dusun herzaman, hayirlisi olsun de...
ben daha baslayamadim tedaviyepolip ve kistlerim var, hepsinden tam anlamiyla kurtulup oyle deneyecegim. ama oncesinde 4 ay bosuna test yaptim, her yaptigim testi 2-3 kez tekrarladim, surekli kendimi dinledim, yemek kotu koktu, bu sefer oldu galiba, cok uykum var, gozumu acamiyorum hamile miyim acaba falan filan diye kafayi yiyecektim... tum bunlarin zarari bana oldu. sac kiran oldum, stresten dediler, gozumde arpacik cikti, stresten dediler. sivilce yaptim bol bol... ama hepsi cok gereksizmis simdi anliyorum... sonucta bir problemim varmis ve simdi bunu biliyorum. bu sorunu cozmek icin ne yapilacagini da biliyorum. ilk denemede tutmayabilir ancak bu da dunyanin sonu degil. allah kismet ederse elbet birgun kucagima alirim bebisimi... saglikli olsun da gec olsun...
Bende bu sabah fetal eko için gittim hastaneye. Çok uzun sürdü bebekler sürekli hareket halinde olunca doktor zorlandı. Gördüğü kadarıyla bir sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar görmek istedi. Nuri beyde gerek yok dedi bende karıştım biraz.
Bende bu sabah fetal eko için gittim hastaneye. Çok uzun sürdü bebekler sürekli hareket halinde olunca doktor zorlandı. Gördüğü kadarıyla bir sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar görmek istedi. Nuri beyde gerek yok dedi bende karıştım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?