Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gece: Gececiğim; Demek miyomun yanı sıra bir de kist yaptın. Ben 99 yılında miyom ameliyatı oldum, hem sağ hem sol taraftan biri 3.5 diğeri 5.5 ebatında iki adet nurtopu gibi miyomum genel anestezi ile alındı.. Akabinde yumurta takibine başladığımızda Aydın Bey miyomum olduğunu ancak hiç önemli olmadığını söyledi.. Anladığım miyom gebe kalmaya engel değil, yeri önemli tabii. Kist ile ilgili bir bilgim yok ama yine yazdığından anladığım doğum kontrol hapı kisti yok ediyor.. On yüz milyon soru baloncuğunu tek tekk patlat e mi canım.. Eşinle birlikte vereceğin kararın en doğru olacağını biliyorum. Bizim kızlar da geliyor işte.. Babaları resimleri elinde ağzı kulaklarında ve çok mutlu.. Sizler de göreceksiniz eşlerinizde bu hep sırıtma halini.

Ladyy: Ladyyciğim; güçlü ve diraytli olman beni çok mutlu etti. Ancak dünden bu yana hala kendime gelemedim inan. Testi erken yaptırmanı ve olumsuz sonucu hiç ama hiç beklemiyordum. Hep söylediğimiz gibi bunda da bir hayır vardır.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Tüm kalbimle aynı şeyleri yaşamanı can-ı gönülden diliyorum. Bu ptg metabolimixi falan nedir?

Utkum: Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Soğuk ve koyu yoğurt çorbası çok iyi fikir. Akşam Malzeme aldık bile.. Mısır, kırık buğday, biraz yeşil mercimek ve erişte koymayı düşünüyor eşim. Bol naneli ve yağsız iyi gelecek diye düşünüyorum canım. Teşekkür ederim.

Grapes: Canım benim çabucak toparlandığını görmek beni mutlu ediyor. Eşim de sana çok selam söyledi. Çantasında bebişlerinin resimleri en güzel hediyeyi aldım diyor. Allah sana da yakın zamanda nasip edecek canım.

Geshenk: Teşekkür ederim canım. Endişelere kapılmışsın.. Bak canım hiçbir şeyin ölçüsü yok. Hepimiz şahsımıza münhasır özellikler gösteriyoruz. Gögüslerimin hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmadı. Bu nedenle lütfen belirtiler arama. 4 günün kaldı zaten.. Hiiiç endişelenme olur mu canım. Sen çok hassas ve bir miktar da paniksin. Bu nedenle yakın çevren seni her sonuca hazırlamak istiyor. Ayrıca elbette aklımızın bir köşesinde olumsuza karşı da hazır olmalıyız. Bak canım bugün keseleri görmeye gittiğimizde muayene masasına yatıp Aydın Beyi beklerken eşim elimden tuttu.. “Aşkım, beş dakika sonra öğreneceğiz ama olumsuz da olabilir. Biz sağlıklıyız, dünyanın sonu değil, olumsuzu aklımızdan geçirmeyelim ama olumsuza da hazır olalım olur mu diyerek" öptü beni ve sonra Aydın Bey geldi.. Şükürler olsun ki bu level’ı da Allahın yardımı ve sizlerin dualarınızla geçtik.

Mariner: Çok teşekkür ederim canım, inşallah yakın zamanda ben de sizin mutlu haberlerinizle daha da mutlu olacağım. Lütfen sen de belirti arama. Hiçbir belirti olmadan da oluyor işte şekil ayşegülde gördüğünüz üzere.

Impression: Çok teşekkür ederim canım, darısı başınıza. Sen tatilini güzelce yap enerji topla ve hemennn başla canım.

Görkembilgin : Sana da çoook teşekkür ederim..Kalbinin benimle attığını biliyorum. Güneş’e öpücükler.

Melis: Melisciğim sana da çook teşekkür ederim. Hapların da bitti.. Yumurta takibine başladığın günle transferin arasındaki günler göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.. Hadi bakalım seninle beraber biz de heyecanlanacağız..

Mystryy: Haklısın canım, bebişlerle ilgilenirken gidiverecek kilolar zaten ama hiçbir ekstram olmadan tartının bu denli ayarsız çıkması endişelendirdi beni. ınşallah bir miktar atarım şu ödemi. Aydın Bey yüksekten atlamaman şartıyla denize de girebilirsin dedi. Bende havuz dedim? Temiz olması şartıyla tabii ki girebilirsin dedi. Bizim havuzumuz çok temiz, bakımlı ve kimse de girmiyor. Evde yatacağıma şezlonga uzanıp kitap okur arada da bi girer çıkarım diye düşünüyorum canım. Fakat yarın mayo falan almak gerek, çünkü geçen seneki bikinilerim 36 beden, şimdi bacağımdan yukarı çıkmaz, gögsümün dörtte birini kapatmaz herhalde.

Beliz: Belizciğim babamız mümkünse ikisinin de kız olmasını istiyor.. Böööle bir kız delisi.. Allah gönlüne göre versin diyorum ben de ne diyeyim.. Dokuz temmuzda mutlaka görüşürüz canım. Seni öper öyle içeriye gönderirim.

Umut10: Teşekkür ederim canım. Hadi okulların kapandı.. Kendini ufak ufak hazırla artık.

Sancux : Çok teşekkür ederim canım. Senin oğlanlarına da kocamaaan maşallah diyorum. Bu gün yine görüşemedik ama elbet bir gün görüşeceğiz. Bende Nuri Beye katılıyorum, 2.ye gerek yok.

mystry, lady, utkum ve ayşegül teşekkür ederim fikirleriniz için. ben de tam olarak öyle diyordum düne kadar. ama dünden bu yana içimi acaba rahim bir zarar görür de gebelik olasılığım zayıflar, hatta tümden yiter giderse endişesi kapladı içimi....

ayşegülcüm senin şu anki miyomunun büyüklüğü nedir? izleniyor mu?

(g)ece nasılsın canım? ne zaman başlayacaksın küçük operasyonlarına bellimi tarihleri? moralin yerinde zaten maşallah kızların hepsi sağlam pes etmiyorlar hemen sapasağlam basıyor herkes ayağının üzerine. ben ve diğer arkadaşlarımda moral buluyor sayenizde.

geshenk ve mariner, belirtisiz iyi haber almanın en sıcak örneği ayşegül gözünüzün önünde... hiçbir belirti olmayabiliyor ve hatta adet belirtiileri başlayabiliyor. dolayısıyla teste kadar tahmin etmek mümkün değil. endişelenmeyin, umutlanın... geshenkcim ah biraz paniklememeyi becerebilsen :)

ya ben günlük takipte inanılmaz zorlanmaya başladım. akşamları bir gayret okuyorum ama yine de bir şeyleri atlayabilirim, affola... beliz senin ilk gelişini kaçırdım sanırım. hoşgeldin sen de...

gözümden uyku akıyor...:a015: hepinize sevgiler... yarın mutlaka buralardayım :

hah sen burda mıydın bayan endişe? dur demin yazmayı unuttum. bir de uyumaya çalış. uykuya da ihtiyacın var çünkü. bol bol yoğurt, ayran tüketiminden sonra tumba yatak tamam mı?

iyi geceler sana akannehir

hah sen burda mıydın bayan endişe? dur demin yazmayı unuttum. bir de uyumaya çalış. uykuya da ihtiyacın var çünkü. bol bol yoğurt, ayran tüketiminden sonra tumba yatak tamam mı?

iyi geceler sana akannehir

mirmirmirmir opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Gunaydiiiin kizlar.....
Aysegulcum ve gececim destekleriniz icin tesekkur ederim.insan karmasik duygulara kapilinca bazen boyle tedirgin oluyor.bu bazen oluyor iste ama ne diyeyim icimden sanki bu sefer olacak bende sevinecekmisim gibi geliyor.saglikla nasib olur insallah.

Kizlar bugun maya1973'un test gunu degil mi?maya sendende guzel haberler bekliyoruz.sende benim gibi 3.denemendi.ayyyy insallah guzel haberler aliriz:)))))

canım bende de myom var hatırlarsan başlarda bunu takıyordum hani :)))) hemde rahmim kadar hatta acık ondan da büyük.. rahimin dış kısmında benimki evet rahmi deforme ediyor dedi doktor fakat egel değil. doğumda alınması şartıyla duruyor orada ayrıca hamilelik boyunca ağrıları ikiye katlarmış çoook ağrı yapar denildi bana ama göze aldım. yani bunu takma sen zaten aksi olsa Aydın bey devam dermi hiç... rahat ol bu konuda sen.

Gececiğim;
1999 yılındaki ameliyatımı özellikle yazdım sana, çünkü tekrarlıyor. İlk muayenelerimizde hiç miyomdan bahsetmemişti Aydın Bey.. Yumurta takibine başlarken yapılan muayenenin birinde yumurtaları sayarken burada da miyomun var dedi.. Bende "aaaa" oldum.. Hemen ne yapcağız diye sordum. Miyomun önemsiz bir noktada kaale bile almıyoruz, düşünme dedi. Bende aynen Aydın Bey gibi yok sayıyorum canım.

Bende senin gibi hep sevineceğimi düşündüm, her muayenede ellerimi çırparak mutlu oldum.. Sen böyle güzel ve olumlu düşünmeye devam et canım, gerisini Yaradana bırak..

Kizlar bugun maya1973'un test gunu degil mi?maya sendende guzel haberler bekliyoruz.sende benim gibi 3.denemendi.ayyyy insallah guzel haberler aliriz:)))))

Marinerciğim;
Mayanın yarın testi.. Pek girmiyor nete ama umarım bizi yarın habersiz bırakmaz..

20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah

Aaaa dogru canim.ladycimin bugundu.(((ama insallah yeni saglikli embriyolarla olacak onun

merhaba kızlar,
gecmisi tam okuyamadım henuz sadece bi goz attım anladıgım kadarıyla ladyy erken test yaptırmıs ve olumsuz sonuc almıs malesef cok uzuldum ladyycim yine aynı seyi soyleyecegim ama demekki zamanı degilmis ama o zaman mutlaka gelecek.. insülin direnci ile ben de ugrasıyorum biliyorsun bu tamamen yumurta kalitesini etkiliyormus neyseki kontrol biraz da elimizde oldugunu dusunuyorum diyetle ve sporla bu sorunu asarız canım arkadasım sen eninde sonunda guzel bi anne olacaksın simdi sana iyi tatiller donuste gorusuruz..
aysegulcum keseleri gormussunuz yazdıklarını okurken nasıl heyecanlandım anlatamam ve coook sevindim tabiki esine en guzel babalar gunu hediyesi olmus canım 3.level hayırlı olsun simdiden :CüvCüv:
dun kontrolum vardı biliyorsunuz aydın beyle gorustuk ilaclarımıza karar verdik recetemizi yazdı ve 28 haziranda ebru hanımla gorusursunuz ilaca baslarsınız ben de 2.yumurta takibnize yetisirim dedi bu arada guzel haber o yeni bulunan yontemin bizde uygulanacagı mujdesini verdi. bu arada diyetr ve spora devam etmem gerektigini soyledi bizden haberler bu kadar..
kızlar biraz islerim var sonra yine burda olacagım hepinizi opuyorum herkeze sevgiler...

Ayy ayy ayyy hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.. Temmuz 14 civarı transferin olacak.. Savulunnn Umutt geliyorrr..

Umutcum...hayirli olsun.ben cooook mutlu bisekilde basladim.kontrollerim,opu,transferim asamasinda hep mutluydum.bu 3.denememdi ve uzun protokoldu.bebislerim benle ve haftaya cumartesi bende anneyim.insallahhhhh:)))darisi sana ve tum emek sarfedenlere...bu arada bendeki problem yumurta rezervi.sen yumurta kalitesiyle ilgili insulinden bahsetmissin ne sorun vardi ve bu tedavi onerildi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…