(g)ece nasılsın canım? ne zaman başlayacaksın küçük operasyonlarına bellimi tarihleri? moralin yerinde zaten maşallah kızların hepsi sağlam pes etmiyorlar hemen sapasağlam basıyor herkes ayağının üzerine. ben ve diğer arkadaşlarımda moral buluyor sayenizde.
hah sen burda mıydın bayan endişe? dur demin yazmayı unuttum. bir de uyumaya çalış. uykuya da ihtiyacın var çünkü. bol bol yoğurt, ayran tüketiminden sonra tumba yatak tamam mı?
iyi geceler sana akannehir
mystry, lady, utkum ve ayşegül teşekkür ederim fikirleriniz için. ben de tam olarak öyle diyordum düne kadar. ama dünden bu yana içimi acaba rahim bir zarar görür de gebelik olasılığım zayıflar, hatta tümden yiter giderse endişesi kapladı içimi....
ayşegülcüm senin şu anki miyomunun büyüklüğü nedir? izleniyor mu?
mystry, lady, utkum ve ayşegül teşekkür ederim fikirleriniz için. ben de tam olarak öyle diyordum düne kadar. ama dünden bu yana içimi acaba rahim bir zarar görür de gebelik olasılığım zayıflar, hatta tümden yiter giderse endişesi kapladı içimi....
ayşegülcüm senin şu anki miyomunun büyüklüğü nedir? izleniyor mu?
Gunaydiiiin kizlar.....
Aysegulcum ve gececim destekleriniz icin tesekkur ederim.insan karmasik duygulara kapilinca bazen boyle tedirgin oluyor.bu bazen oluyor iste ama ne diyeyim icimden sanki bu sefer olacak bende sevinecekmisim gibi geliyor.saglikla nasib olur insallah.
Kizlar bugun maya1973'un test gunu degil mi?maya sendende guzel haberler bekliyoruz.sende benim gibi 3.denemendi.ayyyy insallah guzel haberler aliriz:)))))
Marinerciğim;
Mayanın yarın testi.. Pek girmiyor nete ama umarım bizi yarın habersiz bırakmaz..
20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah
Aaaa dogru canim.ladycimin bugundu.(((ama insallah yeni saglikli embriyolarla olacak onun
merhaba kızlar,
gecmisi tam okuyamadım henuz sadece bi goz attım anladıgım kadarıyla ladyy erken test yaptırmıs ve olumsuz sonuc almıs malesef cok uzuldum ladyycim yine aynı seyi soyleyecegim ama demekki zamanı degilmis ama o zaman mutlaka gelecek.. insülin direnci ile ben de ugrasıyorum biliyorsun bu tamamen yumurta kalitesini etkiliyormus neyseki kontrol biraz da elimizde oldugunu dusunuyorum diyetle ve sporla bu sorunu asarız canım arkadasım sen eninde sonunda guzel bi anne olacaksın simdi sana iyi tatiller donuste gorusuruz..
aysegulcum keseleri gormussunuz yazdıklarını okurken nasıl heyecanlandım anlatamam ve coook sevindim tabiki esine en guzel babalar gunu hediyesi olmus canım 3.level hayırlı olsun simdiden :CüvCüv:
dun kontrolum vardı biliyorsunuz aydın beyle gorustuk ilaclarımıza karar verdik recetemizi yazdı ve 28 haziranda ebru hanımla gorusursunuz ilaca baslarsınız ben de 2.yumurta takibnize yetisirim dedi bu arada guzel haber o yeni bulunan yontemin bizde uygulanacagı mujdesini verdi. bu arada diyetr ve spora devam etmem gerektigini soyledi bizden haberler bu kadar..
kızlar biraz islerim var sonra yine burda olacagım hepinizi opuyorum herkeze sevgiler...
merhaba kızlar,
gecmisi tam okuyamadım henuz sadece bi goz attım anladıgım kadarıyla ladyy erken test yaptırmıs ve olumsuz sonuc almıs malesef cok uzuldum ladyycim yine aynı seyi soyleyecegim ama demekki zamanı degilmis ama o zaman mutlaka gelecek.. insülin direnci ile ben de ugrasıyorum biliyorsun bu tamamen yumurta kalitesini etkiliyormus neyseki kontrol biraz da elimizde oldugunu dusunuyorum diyetle ve sporla bu sorunu asarız canım arkadasım sen eninde sonunda guzel bi anne olacaksın simdi sana iyi tatiller donuste gorusuruz..
aysegulcum keseleri gormussunuz yazdıklarını okurken nasıl heyecanlandım anlatamam ve coook sevindim tabiki esine en guzel babalar gunu hediyesi olmus canım 3.level hayırlı olsun simdiden :CüvCüv:
dun kontrolum vardı biliyorsunuz aydın beyle gorustuk ilaclarımıza karar verdik recetemizi yazdı ve 28 haziranda ebru hanımla gorusursunuz ilaca baslarsınız ben de 2.yumurta takibnize yetisirim dedi bu arada guzel haber o yeni bulunan yontemin bizde uygulanacagı mujdesini verdi. bu arada diyetr ve spora devam etmem gerektigini soyledi bizden haberler bu kadar..
kızlar biraz islerim var sonra yine burda olacagım hepinizi opuyorum herkeze
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?