Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

tesekkurler canım seninde tedavin hayırlı olsun ne guzel haftya bi annemiz daha olacak allah mutlulugunu daim etsin bebislerinle mutlulugun pekissin insallah
bende insülin direnci oldugunu soyledi aydın bey esim de sperm sayısı ile problem vardı ben de pkolu olunca tup bebek tedavisine basladık ama insülin direncini bu tedavimde ogrendim bu 2.denemem ilk denememi kocaeli üniversitesinde subat ayında olmustu nihayet 2.deneme oncesi aydın beyin hastası olma sansım oldu ve aydın bey insülin direncini kırmamız gerektigini soyleyince diyet ve glukofaj tedavisi goruyorum gecen hafta ki test sonuclarım guzel cıkınca bu ay baslamaya karar verdi aydın bey insallah bu ay sonunda baslayacagız..zemuszemus

herkese selam yarın test günüm ama bugün kanama oldu biraz ...yıkıldım diyebilirim bu formu okumak bana moral veriyodu ama şu anda nasıl toparlıyacam bilemiyorum..

herkese selam yarın test günüm ama bugün kanama oldu biraz ...yıkıldım diyebilirim bu formu okumak bana moral veriyodu ama şu anda nasıl toparlıyacam bilemiyorum..

Mayacim uzulme ama lutfen.daha test yapmamissin.bildigim kadariyla mystryy hamile oldugunu ogrenmeden once regl olacakmis gibi agrilari olmustu ve pembe kanamasi olmustu.eminim diger kizlarda bunun olabilecegini soylerler.canim sen moralini yuksek tut guzel haberlerini yarin alacagiz insallah:))))

maya, bir arkadaşım anlatmaıştı... arkadaşı kanaması oldu diye test bile yaptırmamış fakat birkaç gün sonra ise hamile olduğunu öğrenmiş, şimdi ikizleri varmış.. kanamanız olsa bile testi mutlaka yaptırın diye tembihliyorlar ya, üzülme yarın testini yaptır mutlaka, inşallah güzel sonucu alırsın...:Saruboceq:

çok sevindim umut, yolun ve bahtın açık olsun...

çok sevindim sancux, gerçekten de çoğu gitti azı kaldı :)

görkembilgin sende olmuşmuydu belirtiler? ben çok meraklı bişi oldum dimi... ne bileyim hiiiç hamile omadım ya çoook uzak gibi geliyor sanki yıldızlara ulaşmak gibi bir şey yani.
Geshenk benim de hiçbir belirtim olmamıştı.Taa ki 8. haftaya kadar. 8. haftada inanılmaz bir yorgunluk başlamıştı hatta Aydın Hoca'ya ben kesin bir enfeksiyon geçiriyorum demiştim ve o da birşey değil merak etme gebeliktendir demişti.Üzülüp de kendine sıkıntı yapma.

HADİ HAYIRLISI umutcum.. ne güzel sende kervana katıldın artık.. hadi seni takip ederiz bizim devre geçince... hadi hayırlısı canım.

ama bu tutunma kanaması olabilir tabiki. çoğu kişide olmuş bu. test günü hatta kanama olabilir dediler bana sakın endişe etme dedi serap hemşire mutlaka kanda test yaptırın yinede denildi özellikle.. canım hemen moralini bozma lütfen. muhakkak yerleşme kanamasıdır o. hadi testini yaptır sen..

çok sağol cavabın için. tamam bugün daha sakinim. :)) bide ateşime baktım meraktan 36.9 yada 37.0 gibi çıkıyor. hava sıcak ve uykudan uyandığım gibi değil diye düşükmü acaba diyorum işte salıya kadar rahat duramıyorum tam dayaklığım ben :kedi:

mariner

tam benim tatile çıktığım gün senin test günün sanırım, şimdiden sana bol şans diliyorum, inşallah güzel sonucu alacaksın..

mariner

tam benim tatile çıktığım gün senin test günün sanırım, şimdiden sana bol şans diliyorum, inşallah güzel sonucu alacaksın..

Amiiiiinnn.insallah rabbim saglikla huzurla mutlulukla eli ayagi saglam guzel ve hayirli evlatlar nasib eder...hepimize...coooook heyecsnlaniyorum.

Amiiiiinnn.insallah rabbim saglikla huzurla mutlulukla eli ayagi saglam guzel ve hayirli evlatlar nasib eder...hepimize...coooook heyecsnlaniyorum.

evet canım, herşeyden önemlisi bu, sağlıklı vehayırlısını nasip etsin allah ... heyecanlanmamak mümkün mü :) güzel heyecanlar bunlar ...

Gunaydin kizlarr.maya heyecanla bekliyoruzzzz.gorkem,aysegul, mystryy sancux bir sey sormak istiyordum.tranferden 5-6 gun sonra hafif derecede beyaz akintiniz olmusmuydu.benim adetlerinden once olan gibi ama su an cok az.bunun bir anlami var mi acaba?

meraba kızlar
ben yarın iğnelere başlıyorum yarın 9,30 da randevum var.
mystryy nin de yarın randavusu vardı sanırım belki karşılaşırız kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…