Ayy ayy ayyy hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.. Temmuz 14 civarı transferin olacak.. Savulunnn Umutt geliyorrr..
Umutcum...hayirli olsun.ben cooook mutlu bisekilde basladim.kontrollerim,opu,transferim asamasinda hep mutluydum.bu 3.denememdi ve uzun protokoldu.bebislerim benle ve haftaya cumartesi bende anneyim.insallahhhhh:)))darisi sana ve tum emek sarfedenlere...bu arada bendeki problem yumurta rezervi.sen yumurta kalitesiyle ilgili insulinden bahsetmissin ne sorun vardi ve bu tedavi onerildi sana.
herkese selam yarın test günüm ama bugün kanama oldu biraz ...yıkıldım diyebilirim bu formu okumak bana moral veriyodu ama şu anda nasıl toparlıyacam bilemiyorum..
herkese selam yarın test günüm ama bugün kanama oldu biraz ...yıkıldım diyebilirim bu formu okumak bana moral veriyodu ama şu anda nasıl toparlıyacam bilemiyorum..
tesekkurler canım seninde tedavin hayırlı olsun ne guzel haftya bi annemiz daha olacak allah mutlulugunu daim etsin bebislerinle mutlulugun pekissin insallah
bende insülin direnci oldugunu soyledi aydın bey esim de sperm sayısı ile problem vardı ben de pkolu olunca tup bebek tedavisine basladık ama insülin direncini bu tedavimde ogrendim bu 2.denemem ilk denememi kocaeli üniversitesinde subat ayında olmustu nihayet 2.deneme oncesi aydın beyin hastası olma sansım oldu ve aydın bey insülin direncini kırmamız gerektigini soyleyince diyet ve glukofaj tedavisi goruyorum gecen hafta ki test sonuclarım guzel cıkınca bu ay baslamaya karar verdi aydın bey insallah bu ay sonunda baslayacagız..zemuszemus
Bende bu sabah fetal eko için gittim hastaneye. Çok uzun sürdü bebekler sürekli hareket halinde olunca doktor zorlandı. Gördüğü kadarıyla bir sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar görmek istedi. Nuri beyde gerek yok dedi bende karıştım biraz.
Herkese simdiden iyi haftasonlari. Biz de bu haftasonu kaciyoruz yakin diyarlara
sevgiyle ve sevdiklerinizle kalin.
Tum beylerin de babalar gunu kutlu olsun. kaydirigubbakcemile3
Geshenk benim de hiçbir belirtim olmamıştı.Taa ki 8. haftaya kadar. 8. haftada inanılmaz bir yorgunluk başlamıştı hatta Aydın Hoca'ya ben kesin bir enfeksiyon geçiriyorum demiştim ve o da birşey değil merak etme gebeliktendir demişti.Üzülüp de kendine sıkıntı yapma.görkembilgin sende olmuşmuydu belirtiler? ben çok meraklı bişi oldum dimi... ne bileyim hiiiç hamile omadım ya çoook uzak gibi geliyor sanki yıldızlara ulaşmak gibi bir şey yani.
merhaba kızlar,
gecmisi tam okuyamadım henuz sadece bi goz attım anladıgım kadarıyla ladyy erken test yaptırmıs ve olumsuz sonuc almıs malesef cok uzuldum ladyycim yine aynı seyi soyleyecegim ama demekki zamanı degilmis ama o zaman mutlaka gelecek.. insülin direnci ile ben de ugrasıyorum biliyorsun bu tamamen yumurta kalitesini etkiliyormus neyseki kontrol biraz da elimizde oldugunu dusunuyorum diyetle ve sporla bu sorunu asarız canım arkadasım sen eninde sonunda guzel bi anne olacaksın simdi sana iyi tatiller donuste gorusuruz..
aysegulcum keseleri gormussunuz yazdıklarını okurken nasıl heyecanlandım anlatamam ve coook sevindim tabiki esine en guzel babalar gunu hediyesi olmus canım 3.level hayırlı olsun simdiden :CüvCüv:
dun kontrolum vardı biliyorsunuz aydın beyle gorustuk ilaclarımıza karar verdik recetemizi yazdı ve 28 haziranda ebru hanımla gorusursunuz ilaca baslarsınız ben de 2.yumurta takibnize yetisirim dedi bu arada guzel haber o yeni bulunan yontemin bizde uygulanacagı mujdesini verdi. bu arada diyetr ve spora devam etmem gerektigini soyledi bizden haberler bu kadar..
kızlar biraz islerim var sonra yine burda olacagım hepinizi opuyorum herkeze sevgiler...
Geshenk benim de hiçbir belirtim olmamıştı.Taa ki 8. haftaya kadar. 8. haftada inanılmaz bir yorgunluk başlamıştı hatta Aydın Hoca'ya ben kesin bir enfeksiyon geçiriyorum demiştim ve o da birşey değil merak etme gebeliktendir demişti.Üzülüp de kendine sıkıntı yapma.
mariner
tam benim tatile çıktığım gün senin test günün sanırım, şimdiden sana bol şans diliyorum, inşallah güzel sonucu alacaksın..
Amiiiiinnn.insallah rabbim saglikla huzurla mutlulukla eli ayagi saglam guzel ve hayirli evlatlar nasib eder...hepimize...coooook heyecsnlaniyorum.
Gecmemiz gereken o kadar asama var ki...
meraba kızlar
ben yarın iğnelere başlıyorum yarın 9,30 da randevum var.
mystryy nin de yarın randavusu vardı sanırım belki karşılaşırız kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?