Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

maya kanamadan tedirgin olmanı anlıyorum ama hatırlarsın belki benimde kanamam olmuştu çok moralim bozulmuştu iğnelere devam et hastaneyi ara mutlaka haber ver belki iğneyi 2ye çıkarabilirler nolur stres yapma.yerleşme kanamasıdır.
umut hayırlı olsun canım sonunda iğneler başlıyooorrr çok yakında sende ayşegül gibi çook sevindiriceksin bizi.ilaçların konusunda temin etmediysen seve seve yardımcı olabilirim.
meliss benim randevum 11:30da nuri beyde sen kaçta orda olcaksın ne güzel olur karşılaşırsak eğer o saatlerdeyse gelirim yanına:)

canım ben hiç hatırlamıyorum akıntıyı ama olmasının çok normal hatta iyi olduğunu biliyorum mesela şu sıralarda ara ara oluyor akıntım.hamilelik hormanları akıntı yapıyormuş.

Kıslar Maya bugün test yaptırmayacak mıydı? Herhangi bir haber var mı?

Mariner, canım vajinal reflekslerimiz nasıl ki oparasyon öncesinde farklı ise sonrasında da farklı olabiliyor. o sebeple biraz sabır, bolca umut ama endişe yok tamam mı?

geshenk inanamıyorum şöyle böyle derken bak test gününe 2 gün kaldı.

kızlar ardarda güzel haberleri sıralayacaksınız. hani maçlarda derler ya "tam zamanı, tam zamanı, şimdiiiii" hihoyyyt

Ayyyy insallah....tesekkur ederim sizlerin destekleri cok moral oluyor.rabbim gonlumuze gore versin.

mystryy, sancux sizler nasılsınız? mystryy sen şimdi kaç haftalık oldun? bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceğiz?

malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...

malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...

Mayacim uzuldum gercekten...seninde benim gibi 3.denemendi di mi?ne desem bilemiyorum.benimde moralim bozuldu.aydin beyle ne zaman goruseceksin canim..yaa mayacim ne diyeyim bilemiyorum.allahim en kisa zamanda bizlere guzel hazinesinden meleklerimizi gonderir insallah.

çok üzüldüm mayacım. kan testi yaptırdın değil mi bu arada? üzüldüm ama tüm ümitlerim tükenmiş gibi deme lütfen. çok sayıda denemeden sonra mutlu haber alanlar var biliyorsun. senin sanırım 3. denemendi. sağlıklıysan ve maddi imkanın varsa tekrar deneyeceksin ve birgün çevrene verecek güzel bir haberin olacak senin de... burada hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. biliyorum şu anda çok üzgünsün... ama umutsuz olma... lmaz: bak şimdi embriyoları seçmek için yeni bir yöntem geliştirildi ve bir dahaki denememizde daha isabetli bir seçimle şansımız güçlenecek. lütfen çok hırpalama kendini, küsme hiçbir şeye...

Maya canım negatif sonucun bizi üzdü ama lütfen yıkıldım gibi kelimeer kullanmayalım, bakın sayfa acıldıgında karsımıza çıkan notu görmezden gelmeyelim o şehit anneleri ne durumdalar bugun...
Rabbim bize evlatlarımızın acısını göstermesin, saglıklı, hayırlı nesiller nasip etsin..
ve nasibimizde evlat sahibi olmak yoksada buna gönlümüzü razı etsin

evet bende inanamıyorum. :)) ama bugün kimseler yoktu ve çok yalnızdım hep kafamı taktım durdum accık stres yaptım yani.kızmayın... kendi kendime moralimiz bozcak şeyler bulmayı becerdim maalesef. ateşimi ölçüp duruyorum kaç gündür 37 lerden 36-7 ye düştü moralim bozuldu düşüyor diye.

hayırrr.. ümitler bitmez. ümit biterse inanç biter inancını kaybetmek yoookk.. asla bitmedi ne kadar çok deneyip tüp bebeği sonra tamamen bırakınca hamile kalanlar var bunu unutma. Allahtan ümit kesilmez. olsun bugün negatif olabilir ummadığın anda pozitifi göreceğini umuyorum ben. sevgiyle kucaklıyorum seni olumunekankayizsmile

kızlar bu tes günü listesindeki sıradaki benim galiba önümde iki adet negatif görmek açıkçası beni biraz gerdi. neden yaaaa.. sebebi ne ama. düşünmek istemiyorum şu an. neyse...

ii olurdu canım ama benim randevum 9,30 da
muayene edip ilaçları anlatıp biter heralde ama 11:00 e kadar uzarsa tahlil filan isterlerse ben gelir seni beklerim :)

herkese teşekkür ederim..bu sefer çok umutluydum sanırım ondan çok üzüldüm.ağlasam eşim kızıyor üzülüyor yıpratma kendini diyor. inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylaşıcaz burda..

oncelikle gunaydin herkese... yazilanlari yeni okumaya basliyorum. haftasonu net.e girmeye firsatim olmadi...

demek ki seninle ayni zmna denk gelecegiz... yanima yoldas bulmus oldum herseyin hayirlisi olsun, bir iki ay once olmus, snr olmus fark etmez bence. bu sefer dogru yumurtlar sayesinde bebisine veya bebislerine kavusacaksin zemuszemus

bak ne guzel demissin... doktorumuza guvenmemiz lazim... baskasina baska turlu olmus olabilir, baskasi baska turlu biliyor da olabilir, biz bi yerde de okumuz olabiliriz ama bizim icin en iyi bilen bizim doktorumuz... ona guvenip ne derse yapacagiz... endiselenmek yok... bi rahat olun bakiiim ne guzel yaz gelmis, tatil yapicaz, gunesin keyfini cikaricaz... (bu hafta tatile gidiyorumda simdiden moda girmeye basladim) hersey cok guzel olacak eminim.... zemuszemus zemuszemus

maya lutfen uzulme... hirpalama kendini... lmaz:

moral en onemli sey bence... moralini yuksek tut, kocani da uzme... denemeye dvm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…