Gunaydin kizlarr.maya heyecanla bekliyoruzzzz.gorkem,aysegul, mystryy sancux bir sey sormak istiyordum.tranferden 5-6 gun sonra hafif derecede beyaz akintiniz olmusmuydu.benim adetlerinden once olan gibi ama su an cok az.bunun bir anlami var mi acaba?
Kıslar Maya bugün test yaptırmayacak mıydı? Herhangi bir haber var mı?
Mariner, canım vajinal reflekslerimiz nasıl ki oparasyon öncesinde farklı ise sonrasında da farklı olabiliyor. o sebeple biraz sabır, bolca umut ama endişe yok tamam mı?
geshenk inanamıyorum şöyle böyle derken bak test gününe 2 gün kaldı.
kızlar ardarda güzel haberleri sıralayacaksınız. hani maçlarda derler ya "tam zamanı, tam zamanı, şimdiiiii" hihoyyyt
malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...
malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...
Kıslar Maya bugün test yaptırmayacak mıydı? Herhangi bir haber var mı?
Mariner, canım vajinal reflekslerimiz nasıl ki oparasyon öncesinde farklı ise sonrasında da farklı olabiliyor. o sebeple biraz sabır, bolca umut ama endişe yok tamam mı?
geshenk inanamıyorum şöyle böyle derken bak test gününe 2 gün kaldı.
kızlar ardarda güzel haberleri sıralayacaksınız. hani maçlarda derler ya "tam zamanı, tam zamanı, şimdiiiii" hihoyyyt
maya kanamadan tedirgin olmanı anlıyorum ama hatırlarsın belki benimde kanamam olmuştu çok moralim bozulmuştu iğnelere devam et hastaneyi ara mutlaka haber ver belki iğneyi 2ye çıkarabilirler nolur stres yapma.yerleşme kanamasıdır.
umut hayırlı olsun canım sonunda iğneler başlıyooorrr çok yakında sende ayşegül gibi çook sevindiriceksin bizi.ilaçların konusunda temin etmediysen seve seve yardımcı olabilirim.
meliss benim randevum 11:30da nuri beyde sen kaçta orda olcaksın ne güzel olur karşılaşırsak eğer o saatlerdeyse gelirim yanına:)
Kizlar bugun kendimi programin bir kosesine sikistirip Aydin Bey'e gittim.
Bebeklerin tutunmamasi ve bir oncekinin dusmesi vs konusunda benim yumurtalara kabahat bulduk. :))
bir sonraki denemem uzun protokol olacak. Aceleci olan sahsiyetim sabirli olmayi ogreniyor bebek istegi sayesinde. Simdi ilk etapta seker yukleme testi, insulin olcumu yaptiracagim. Cikan sonuca gore glukofaj kullanimina baslayabilirim. Diyete devam. Tatli yok, karbonhidrat yok. Yumurta kalitesinde insulin cok onemliymis. Neyse iste eylul ekim aylarini bulacak. Olusacak embriyolara Pgt yapabiliriz isterseniz dedi ama bunun yerine metabolimixi onerdi sevgili doktorum. Bakalim bir sonrakinde neler olacak.
Macera devam ediyor)
sevgiyle kalin.
Gececiğim;
1999 yılındaki ameliyatımı özellikle yazdım sana, çünkü tekrarlıyor. İlk muayenelerimizde hiç miyomdan bahsetmemişti Aydın Bey.. Yumurta takibine başlarken yapılan muayenenin birinde yumurtaları sayarken burada da miyomun var dedi.. Bende "aaaa" oldum..Hemen ne yapcağız diye sordum. Miyomun önemsiz bir noktada kaale bile almıyoruz, düşünme dedi. Bende aynen Aydın Bey gibi yok sayıyorum canım.
herkese teşekkür ederim..bu sefer çok umutluydum sanırım ondan çok üzüldüm.ağlasam eşim kızıyor üzülüyor yıpratma kendini diyor. inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylaşıcaz burda..
Günaydın Kızlarrr;
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?