Merhaba,
IVF icin karar vermeye calisiyorum Aydin Arici mi yoksa Bulent Urman mi diye? Iki doktordan birinin tedavisinden hamile kalmis kimse varsa yazabilir mi lutfen?
Bende annemde kalıyorum 3 gündür iş yapmıyorum ama ufak tefek sofra kurma,yemek hazırlama gibi işler yapıyorum.
Ben hergün mecburen çıkıyorum dışarı hastaneye gidiyorum iğne vurulmaya.
Aslında sıkıldım gezmek istiyorum ama sabrediceğim.
Saol cnm geliyor özledim valla 3 gün oldu.
Evet cnm bazen diyorum çocuk olmadan yaşayabilirim ama eşim olmadan çok zor.
Allah eksikliklerini göstermesin.
aramıza hoşgeldin canım inş. bizde senin gibi güzel haberler paylasırız...
nasıl geçti süreç anlatsana bize biraz,çalışıyor musun? kaç embriyo oluşmustu kaç tane transfer gerçekleşti?Kaç yıldır bebk istiyordunuz?Kaç yaşındasın?
hamilelik takibini kim yapıyor Aydın Bey miydi senin doktorunda?Ay canım kusura bakma birden sorgu sual aldım başımı gittim...gerçi sen şimdi hamiş ve bebiş sayfalarındasındır ama fırsat bulurda bizede yazarsan çok mutlu oluruz?
test gününü beklerken zamanını nasıl geçirdin?ve bekleme sürecinde ne gibi degişiklikler oldu... benim kasıklarım adet öncesi gibi ağrıyor ...
insallah hayirlisiysa bebek haberlerinizi alir gule gule bebeklerinize kavusursunuz, dualarimla haberlerinizi bekliyorum.Bulent Urman kim bilmiyorum arkadaşım biz Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.
Su an tedavi sürecindeyiz sonuc alan yok yani daha.
38 yasindayim, 5 aylik evliyiz ve 5 ay boyunca yumurlama test kitlerini kullandigim halde sonuc olmayinca harekete gecmeye karar verdim.Vanilya aramıza hoş geldin..Benim iş yerimde KArtalda evimde bizim için gebzedeki hastane ulaşım konusunda cok rahat gün aşırı takibin gerekiyor iş yerinden 1-2 saatlik izinle kontrollerime gidip geldim sanırım suadiyede de aynı işlemler yapılıyor...
kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?eger kilo problemin veya başka bir sıkıntın yoksa yavaş yavaş başla tetkikler zaman alabilir en azından ön görüşmeni yap derim ben... ben 6 yıllık evliliğimde ne zaman niyetlensem hep başka bi sağlık problemiyle karsılastıgım için herkesi zamanı kaçırmamaya davet ediyorum:) ama yaşın küçüksse ve yeni evliysen tabii ki bekleyebilirsin?sebepsiz interfilite mi sizin ki?
merhaba arkadaşlar bende foruma bu günüye oldum...bende asm de tedavimi oldum... allahıma şükürler olsun 3 aylık hamileyim.. asm de dün kontrolüm vardı her şey çok iyi...asmden ben çok memnunum ve bütün dualarım sizler ile inşallah sizlerinde mutlu haberlerini alırım...
insallah hayirlisiysa bebek haberlerinizi alir gule gule bebeklerinize kavusursunuz, dualarimla haberlerinizi bekliyorum.
Sanirim ben de Aydin Arici'ya baslayacagim ama mayisa kadar dogal yolla olur mu diye beklemeyi dusunuyorum. Bir arkadasim uyardi, yakin bir yer bul cok sik gitmek gerekiyor dedi. Sizler Gebze'ye mi gidiyrosunuz yoksa yapilan islemleri Suadiye'de de yapabiliyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?