Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba,
IVF icin karar vermeye calisiyorum Aydin Arici mi yoksa Bulent Urman mi diye? Iki doktordan birinin tedavisinden hamile kalmis kimse varsa yazabilir mi lutfen?

Bülent URMAN' ı bende tanımıyorum..daha sonuc aşamasına gelmedik bu ayın sonunda dogru hepimizin sonucu belli olacak inş. güzel sonuclar alırız...

Sancux hadi gözün aydın eşin geliyor, annesinin evide olsa evlendikten sonra insan kendi evini arıyor degil mi? Allah eşlerimizle birlikte sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin, onları başımızdan eksik etmesin...Gerçekten bizler için çok degerliler..Çocuk arayısında da birbirimize daha çok bağlandık degil mi?

Saol cnm geliyor özledim valla 3 gün oldu.
Evet cnm bazen diyorum çocuk olmadan yaşayabilirim ama eşim olmadan çok zor.
Allah eksikliklerini göstermesin.

azıcık daha sabredelim canım inş. fıldır fıldır gezip bebişlere ciciler alacagız degil mi?
beklemeninde kendine göre bir güzelliği var..bugun öğlen 12de kayınvalidem geldi eltimin 2 oğlunu alıp(eltim çalışırken o bakıyor çocuklara) birisi 3 yasında digeri 1.5.. saat 2 gibi ufaklığı alıp üst kata çıktı uyutmaya efe gitmek istemedi, saat 6 ya kadar efe ile çok güzel vakit geçirdik çok akıllı ve tatlı bir çocuk, tv. seyrettik, masal anlattım, beraber yattık, çorba yaptık, yedik, pizza sipariş ettik onuda yedik:) sanki kocaman bir adam öyle güzel sahbet ettik ki anlatamam..İnş. Rabbim bizede sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder..

Saol cnm geliyor özledim valla 3 gün oldu.
Evet cnm bazen diyorum çocuk olmadan yaşayabilirim ama eşim olmadan çok zor.
Allah eksikliklerini göstermesin.

amin amin
kesinlikle katılıyorum sana...onlar bizim herşeyimiz:)eşimiz, çocugumuz, gelecegimiz geçmişimiz, dert ortağımız...

merhaba arkadaşlar bende foruma bu günüye oldum...bende asm de tedavimi oldum... allahıma şükürler olsun 3 aylık hamileyim.. asm de dün kontrolüm vardı her şey çok iyi...asmden ben çok memnunum ve bütün dualarım sizler ile inşallah sizlerinde mutlu haberlerini alırım...

aramıza hoşgeldin canım inş. bizde senin gibi güzel haberler paylasırız...
nasıl geçti süreç anlatsana bize biraz,çalışıyor musun? kaç embriyo oluşmustu kaç tane transfer gerçekleşti?Kaç yıldır bebk istiyordunuz?Kaç yaşındasın?
hamilelik takibini kim yapıyor Aydın Bey miydi senin doktorunda?Ay canım kusura bakma birden sorgu sual aldım başımı gittim...gerçi sen şimdi hamiş ve bebiş sayfalarındasındır ama fırsat bulurda bizede yazarsan çok mutlu oluruz?
test gününü beklerken zamanını nasıl geçirdin?ve bekleme sürecinde ne gibi degişiklikler oldu... benim kasıklarım adet öncesi gibi ağrıyor ...

merhaba..
çalışıyordum tedaviye başlarken işi bıraktım.6 tane embriyo oluşmuştu 4 tane trasnfer yapıldı.bir tane tuttu.allahıma şükürler olsun 12+7 haftalık oldu.canım 11 yıl sonra kavuşacağız bebeğimize allah izin verirse.33 yaşındayım.benim doktorum ebru hanım ve hamilelik takibimide o yapıyor.daha önceki denemelerimde çalışıyordum.ama bu sefer test gününe kadar hep yattım evde dahi hiç iş yapmadım.kasıklarımda ve karnımda ağrı ve sancı çok oluyordu.

Bulent Urman kim bilmiyorum arkadaşım biz Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.
Su an tedavi sürecindeyiz sonuc alan yok yani daha.
insallah hayirlisiysa bebek haberlerinizi alir gule gule bebeklerinize kavusursunuz, dualarimla haberlerinizi bekliyorum.
Sanirim ben de Aydin Arici'ya baslayacagim ama mayisa kadar dogal yolla olur mu diye beklemeyi dusunuyorum. Bir arkadasim uyardi, yakin bir yer bul cok sik gitmek gerekiyor dedi. Sizler Gebze'ye mi gidiyrosunuz yoksa yapilan islemleri Suadiye'de de yapabiliyorlar mi?

Vanilya aramıza hoş geldin..Benim iş yerimde KArtalda evimde bizim için gebzedeki hastane ulaşım konusunda cok rahat gün aşırı takibin gerekiyor iş yerinden 1-2 saatlik izinle kontrollerime gidip geldim sanırım suadiyede de aynı işlemler yapılıyor...
kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?eger kilo problemin veya başka bir sıkıntın yoksa yavaş yavaş başla tetkikler zaman alabilir en azından ön görüşmeni yap derim ben... ben 6 yıllık evliliğimde ne zaman niyetlensem hep başka bi sağlık problemiyle karsılastıgım için herkesi zamanı kaçırmamaya davet ediyorum:) ama yaşın küçüksse ve yeni evliysen tabii ki bekleyebilirsin?sebepsiz interfilite mi sizin ki?

sancux nerdesin canım sende sırra kadem bastın:)sanırım sizde kutlama yapıyorsunuz:)bizim evde bi olağanüstü hal yok şimdilik kociş gene işte, bende ev kuşu oldum iyice:))))

38 yasindayim, 5 aylik evliyiz ve 5 ay boyunca yumurlama test kitlerini kullandigim halde sonuc olmayinca harekete gecmeye karar verdim.
Aydin bey ile bir gorusme yaptik. 2 ay kadar dogal denemeye devam etmeyi dusunuyoruz. Cunku hem esime hem kendime yaptigim vitamin takviyeleri ( tetkikler sirasinda bende asiri demir eksikligi ve d vitamini eksikligi bulundu. Arastirmalarimdan folik asit, b vitamini, demir, d vitamini gibi eksikliklerin de hamilelik engeli olabilecegini ogrendim.) Esimin spermiyogrami da cok sahane degil ona da keciboynuzu kurunu yapiyoruz bugun 4. gun, ayrica fertility plus for men kullaniyoruz. Ben de incir kuru yapacagim ama reglimi bekliyorum ne olur ne olmaz diye bugun 24. gun...

Utkumm merhaba cnm 2 gündür giremedim nete sabahları geç kalktık kahvaltıdan sonra da iğne vurulmaya gittim.
Dışarı çıkınca da dolaştık. Hava da güzeldi 2 gündür.
Yürüyüş yaptım bol bol. Arada oturdum dinlendim yormadım kendimi.

Merhaba hsen hoşgeldin.
Ne güzel çok sevindim 3 aylık hamile olmana.Umarım herşey yolunda gider kavuşursun bebeğine.
Darısı bizlerin başına.
Bekleriz konuşmaya bırakma bizi uğra arada.
Hoşçakal....................

İyi dileklerin için çok teşekkürler cnm.
İnşallah sende tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın. Bu süreçte rahat olmaya çalış fazla düşünme.
Olmazsa da sıkma canını,herşeyin çaresi var.
Merkezin yakın olması çok önemli çok sık gidiliyor kontrollere.
Çalışıyorsan işine yakın olması daha da önemli.
Ben hep Gebze ye gittim. Suadiye de kontrollere gidebilirsin.
Ancak yumurta toplama ve transfer işlemleri Gebze de yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…