Gunaydin kizlar,
haftanin ortasi geldi :)
herkese keyifli bir gun diliyorum.
İnsallah canlarim yaaa(((((
ayşegül sen niye kalkıyosun bu havada çek pikeyi tepene uyu tabii önce tostunu ye de geç olmasın herşey için.
kızlaar ben galiba eleviti iki kere içtim yarım saat arayla bişey olurmu?ya hiç kafam kalmadı acayip bir unutkanlık başladı anlamadım gitti
Afiyet olsun canım, bebişine vitamin olsun.. Ehh bir tane içilmesi gerekiyor ama ikilemişssin bugün. Yapılacak bişii yok kaydirigubbakcemile3
şu an devam etmiyor değilmi sadece lavoboda mı geldi?
Sabah 6.30 uyandim lavaboya gittim bisey yoktu ama karnim adet olacakmisim gibi agriyordu.biraz uyudum 8.30 gibi yine gittim lavanoya.beyaz akinti ile beraber pembe bisi geldi.benim adetlerim genelde oyle baslar.su an bisi yok.ama sanki goguslerimin sisligi inmis agrisi gecmis gibi hissediyorum.su an iki devam eden pembe akintim yok.karnim agriyor.seninde normal adet surecin neydi.ayni onun gibi mi oldu canim
Mystryy bi sey daha sorabilir miyim.sen 9.gun test yaptirdiginda degerin kacti.sonra ne zaman yaptirdin degerin kacti
yaa benimde önce açıık pembe gelir sonra bayaa sonra başlar kırmızı kırmızı gelmeye yani aynen öyle olmuştu açık pembe gelmişti e biliyosun hala da kanamalarım devam ediyor ara ara benim huzursuzluğum geçti mi dersen tabiki hayır hala kırmızılar pembeleri gördükçe aklım çıkıyor kılcal damarlara denk geliyormuş o yüzden böyle kanamalar olabiliyormuş seninde öyledir yerleşme kanamasıdır kılcal damara denk gelmiştir.yoğun bir şekilde devam etmiyor sonuçta bu iyiye işaret inşallah.
bak şimdi örnek oldum ama sendemi yaptırmayı düşünüyorsun bence dayan abuk sabuk düşük değer çıkarsa moralini bozarsın benim 9. günde değerim 132iydi sonra 11. günde yaptırdım 264 çıktı sonra bir daha yaptırmadım.ama biliyorsun bu çok acayip bir test çok farklı sonuçlar çıkabiliyor.
yani kanamalarin ara ara mi gelmisti yoksa adet gibi surekli mi.cook soru soruyorum di mi
Benim 9 haziran cuma gunu yumurtalarim toplandi 14haziran pazartesi gunu transferim olsu.3.gun yani.tranferin bugun 9.gunu.ayrıca son birşey falan değil ne isteren sor canım.bu arada ben testimi asmde yaptırmadım başka bir hastanede yaptırdım halime acıyıp 40 dakkada verdiler sonucu ama dedim ya aslında çok erken yaptırmak için sen kaçıncı gün transferiydin?
Benim 9 haziran cuma gunu yumurtalarim toplandi 14haziran pazartesi gunu transferim olsu.3.gun yani.tranferin bugun 9.gunu.
önce dedğim gibi pembe geldi sonra kırmızı 2 gün sonra gene geldi sonra kahve kırmızı pembe hep bu şekilde devam etti ilk zamanlar pet koyuyordum sonra azaldı gibi oldu sonra gene başladı yani tam kesilmedi bir türlü yani anlıycağın insan manyak oluyor sürekli kontrol ediyorum ama umutluyum geçicek tamamen inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?