Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux canım evdeyim çıkmadım birazdan çıkacagız, hava çok güzeldi ama ben evde kalayı tercih ettim.. Dün ksam duş aldınktan sonra çok agrım oldu resmen kıvrandım açıkcası birazda korktum,

Benim hic agrim olmuyor.
Sadece igneden 1-2 saat sonra sıkışma oluyor nefes almada zorluk yasiyorum.
Yani bende gaz sorunu haricinde bir ağri olmadi.
ıyi mi kötü mü bilmiyorum.
Genelde herkeste kasik ve bel ağrisi oluyormuş.

Günayrın canım, benzer bi agrı dün akşam tam giyindim hazırlandım dışarı çakacaktık ki birden beni yatağa düşürdü nasıl bir agrı şöyle tarif edebilirim; kasıklarım sanki adt olacakmısım gibi kıvranıyor aynı zamanda hafif bıçak saplanmaları eşlik ediyor..10-15 dakika bacaklarımı karnıma cekip yatınca yavas yavas geçiyor..ama gözümden yaş geldi öyle bir agrıydı
tabi kendimi iyi hissedince dışa çıktık:)))
agrın olmaması cok güzel inş. hep sorunsuz geçer...
bu arada son bekleme haftamıza girdik önce ladybird, sonra ben ve sancux inş. güzel haberler vericez:))
işte tahlil günlerimiz inşaallah hakkımızda en hayırlı olan sonuclarla karşılaşacağız..

ladybird 18.02.2010..........................:Saruboceq:
utkumm 20.02.2010.........................:Saruboceq:
sancux 21.02.2010........................:Saruboceq:

umarım bir hata yapmamışımdıropuyorumnanaktan

bu konuyu doktora söyledin mi?Allerjik bişey degildir inş.

inş. önemli birşey degildir, kilo alımı oldumu sende sanırım ben toplamda 1 kilo aldımama karnımda acaip bi şişlik var sanırım ilaçların etkisi

Bir yazı okudum sizinlede paylaşmak istedim arkadaslar...

Anne olmadan önce

Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
ıçki içmenin ne kadar keyifli olduğunu, bir şey düşünmeden sızabilmenin, hatta kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...

Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...

ınanamazdım...

Slm kizlar iPhone dan girdim buraya.
Nasilsiniz?

Utkumm gece kabuslarin icin uzuldum.
Cok az kaldi gercegi ogrenmeye
Insallah guzel olacak sonuclar.

Benim su anda regl olmadan evvelki ayni Karin agrilarim var. Olcam diye korkuyorum. Gergin ve sinirliyim de. Enerjim 0

Bana sizler doping oluyorsunuz. Iyi ki varsiniz.

Kizlar selam...
Neler yapiyorsunuz.
Benim biraz belim agriyor. Adet oncesi bel agrisina benziyor.
Ama adet olmayacagim biliyorum.
Ladybird cnm tahlil yaptirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…