Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Deniko cnm ozletme kendini bu kadar. Merak ettik seni.
İyi olmana sevindim. Biz iyice sabirsizlanmaya başladik zaman yaklaştikça.....

ya hala cikmadi sonuc, az once laboratuvari aradim, tekrar yapiyorlarmis kontrol icin??? neden bilmiyorum, umarim problem yoktur... 1 saat sonra belli olur dediler..

Deniko cnm ozletme kendini bu kadar. Merak ettik seni.
İyi olmana sevindim. Biz iyice sabirsizlanmaya başladik zaman yaklaştikça.....

Tamam canım özletmeyeceğim ben de özledim sizi..Son 3 gün..Bütün güzel dileklerim sizinle..Uzaktan reiki gönderiyorum size, bol bol enerji:))

Valla kizlar bu heyecanli bekleyişi birkaç kez daha yaşayacağiz.
Perşembe, cumartesi, pazar.....
Tabi birde denikonunki

Kizim delimisin neden girmeyelim.
Söz vermedik mi sana.
Bu arada hamileligin her zamani farkli farkli.
Burda biz takilacagiz hem senin icin hemde hamilelik muhabbetleri icin.

ya walla bende solitere falan oynuyorum zaman gecsin diye, laboratuvardaki kiz ararim dedi ama hala aramadi, 10 dk sonra ben arayacagim tekrardan...

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Sevgi pıtırcığı ile aşk tomurcuğu geeeeeliiiiiyoooooooor. Test gününde inşallah 400'ü geçersin. Bu arada doktoru aradın mı?

Denikocuğum, idrar testi yapmamaya kararlıyım.

yok aramadim aydin bey kiziyor erken yaptiriyorum diye..
persembe gene yaptiricam. sonuclarin hepsini birden fakslarim. herhalde 14. gun testi istemez diye umuyorum...

oleeeeeeee....Ladybird'cüm çok mutlu oldumm..ınşallah tutunurlar hiç ama hiçç bırakmazlar seni..Tebrik ediyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…