Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

EEE yaniii... bize nispet ediyosun öylemi. ayıp olmuyormu ama. yazık değilmi bizeee :dilcikar: biz zaten beyaz seviyoruz. bronz ten tercihimiz deel... -tatlicadiarzu-

kedi erişemediği ete mundar dermiş yaa sırnaşık şey

ya bu tatil şansımıdır anlamadım ki 1 sene beklersin en olmıycak şeyler olur hep heralde sıkıyoruz sıkıyoruz kendimizi tatilde püff neyse 4. günden itibaren keyifli geçmiş hoşgeldin tekrar alışman zor olucak tatilden sonra

Ahhh harika... Güzel bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah canım.. Yarın bakalım Nuri Amcaları neler söyleyecek oğluşlara :)

Umutcuğum; hayırlı uğurlu olsun canım.. İnşallah herşey yolunda gidecek.. Ablacığına sevgilerimizi ilet olur mu..
Mystrry eşine bir sorsun bakalım... Biz de Aydın Beye danışırız takarıss bileklikleri.. Az evvel baktım internetten inceledim güzelce.. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Hoşgeldin Belizzciğim;
Ohh ne güsell dinlendin, kendine geldin, enerji depoladın...

Hosgeldinnn
cok sagol canim darisi sana olacak insallah:))))))

Canım, arabayla Bodrum neyin ı-ıhhhh... Ne gerek var zaten en fazla 4 günlük kısa bir süreniz var canım.. Yakın olarak da Asos'dan başlayıp aşağıya doğru da inebilirsiniz, ya da Saros tarafında da kalabilirsiniz.. Haa bizim ada da güseldir, ancak otel ve pansiyonlar pek lüks sayılmaz, dilersen bizimkiler yardımcı olurlar size. Denizotobüsüyle 3.5 saat.. Her gün sefer var..

Aşk olsun sanaaa... Hediye masraf yapmayın birbirinize en güzel hediyeyi verdiniz zaten

çok sağol canım benim aldımresimlerimizi:) hadi sende güzel güzel süprizler al kocana

Mystryy;
Umut bahsetmiş ya, bende internetten baktım şöyle bir, birden fazla modeli var.. Eşin boş vaktinde bi şööle en iyisi hangisidir öğrenebilir mi? Tabii Aydın Bey izin verirse bilmiyorumkismile

grapes ben de yeni gordum gec de olsa evlilik yıldonumunuz kutlu olsun birlikte ve bebeklerle dolu nice seneler..

Aşkolsun ne olacak alt tarafı mail atıyorum. Attım sanada canım bakabildin mi?

aldım, teşekkürler canım. bir tek ayşegül'ün gönderdikleri var di mi? bu arada sahiden her birimiz başka bir makinaya bakmışız gerçekten pek bir komiğiz. kaydirigubbakcemile3

tatil için bence de çok uzun bir yola çıkma canım. asos güzel ama yolu biraz bozuktu biz en son gittiğimizde. bence izmir yakınlarını da düşünebilirsin, mesela foça olabilir... izmirin yolu da rahat ve bir büyük şehre yakın olmanda da yarar var bana kalırsa... bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sizin de...

Son düzenleme:
Beliz, hoşgeldin ve geçmiş olsun, grapes iyi tatiller :)

umut geç oldu güç olmayacak inşallah, göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçecek ve güzel haber gelecek senden de..

geshenk bizim de bir tatile ihtiyacımız var kesinlikle... kafamızı dağıtsak iyi olacak... sana gümüldür, kuşadası, didim istikametini önerebilirim. çok şirin ve ekonomik aile pansiyonları bulman mümkün sanıyorum o güzergahta... benim izne daha vaktimiz var bakalım...

Günaydın Canlarım;
Hepinize güselll bir hafta sonu diliyorum.
Uyuyamıyorum, yine sabah altıda uyandım.. Ama iyi olan uyanır uyanmaz midm gayet iyi oluyor ve hemen bir meyva atıştırıyorum.. kaydirigubbakcemile3
Gece yattıktan sonra da üç kere kalkıp acı acı sular çıkardımdı.. Gece çıkıyor, sabah erken kalkıp yüklüyorum işte kaydirigubbakcemile3
Dün halam aradı... Isparta Eğirdir'de yaşıyor, narkoz uzmanıdır kendisi.. Bir kaç ay evvel memesi alındı ve kemoterapisi yeni bitti.. Halamın ikiz kızları var, ikisi de pek güzel ve üniversiteyi yeni bitirdiler.. Neysee diyeceğim şu ki; halam ikiz annesi ve sağlıkçı olduğu için konuya son derece hakim.. Bizimkiler için de son derece heyecanlanıyor. Bizim bebişler halama çok iyi moral oldu.. Kendisinin 6 ay sürmüş bulantıları kaydirigubbakcemile3 Annem bana hamileyken 9 ay çıkarmış, erkek kardeşimde ise hiç bir sorun olmamış.. kaydirigubbakcemile3
Ayyy ayyy...
ışte bööleee.. Sabahın köründe kalkıp herkesler uyurken insan aklına ne gelirse yazıyor işte.. ıdare edin..
Hadi öptüm hepinisiii

Mesisciğim;
Aydın Amcaları yumurtalarını pıt pıt pıt toplayacak canım.. Herşey güsel olacak.. Kalbimiz seninle..

Sancux ;
Oğluşları merak ediyorum.. Bu arada tatil düşüncenizi Nuri Bey ile paylaşırsınız sanırım di mi? Fikrini almak önemli.

Kızlar tekrar merhaba...
Gerçi henüz kimseler bişii yazmamış..
Az evvel Avşa'ya gitmeye karar verdik.. Babamları aradık sefer saatlerini öğrendik ve şimdi acilen küçük bir çanta hazırlayıp, yola çıkmamız gerekiyor.. Eskihisar, Bursa; Bandırma ve Erdek yapacağız ve 18.00'de Erdek'ten Avşa'ya kalkacak olan gemiye yetişmeliyiz..
Hepinizi çok öpüyorum.
Cuma kontrolümüz olduğu için Perşembe günü ıstanbul'a döneceğiz..
Hoşçakalın..

Mesisciğim;
Aydın Amcaları yumurtalarını pıt pıt pıt toplayacak canım.. Herşey güsel olacak.. Kalbimiz seninle..

saol cnm :)
gerçekten pıtpıt topladı bişiy anlamadım
biraz sarhoş olur gibi oldum düşünüyorum daha uyuycam diye sonra bitti dedi
çok şaşırdım kaydirigubbakcemile3

aaa süper ii yolculuklar ve ii tatiller:)))

Umutcuğum;
Ablanın durumuyla ilgili bizi bilgilendir olur mu canım.

merhaba kızlar,
kimseler yok bu aksam kimse bisey yazmamış aysegul kucuk tatil kacamagı yapmıs iyi de yapmıs belki oraların havaları iyi gelirde iştahı açılır sana iyi tatiller aysegulcum :)
bugun melissinde ablamında yumurtaları sepete koyduk cok sukur darısı basımıza
sabah asm deydim aydın bey yumurta sayısı solda 2, sagda 2 tane deyince ilk once moralim biraz bozuldu sonra cıktım melissin hala opu da oldugunu ogrendim onun islemin bitmesini bekledim sonra da yanına gittim cok sukur onun da ablamla aynı saatlerde yumurtaları toplandı sonra tam cıkarken sancuxla gorustuk biraz lafladık ikisi de hayalimdekinden cok daha tatlı onlarla tanısmanın mutlulugu ile ablamın yanına gittim 8 adet yumurta toplanmıs kaliteleri ile ilgili 2m demişler tam anlamadım ne demek oldugunu
biraz once geldim eve.. simdi yemek zamanı simdilik bu kadar herkeze iyi haftasonları diliyorum, sevgier..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…