tatil guzeldi kizlar.. ancak ilk 3 gun cok kotuydum... siz burda sancilar, bulantilarla ugrasirken bende gaz problemi ile karsi karsiya kaldim... ilk defa oldu ama hizli adim bile atamadim.. karnim cok agridi... hatta bi ara kistlerim mi patladi die de korktum... bi gece de atesim cikti, inanilmaz bi usume, halsizlik, istahsizlik vs ama dorduncu gunde hicbiseyim kalmamisti, snrsi da guzel dvm etti ztn... bol bol yuzdum, guneslendim, karardim geldimdarisi tatile gidemeyenlere
tatil guzeldi kizlar.. ancak ilk 3 gun cok kotuydum... siz burda sancilar, bulantilarla ugrasirken bende gaz problemi ile karsi karsiya kaldim... ilk defa oldu ama hizli adim bile atamadim.. karnim cok agridi... hatta bi ara kistlerim mi patladi die de korktum... bi gece de atesim cikti, inanilmaz bi usume, halsizlik, istahsizlik vs ama dorduncu gunde hicbiseyim kalmamisti, snrsi da guzel dvm etti ztn... bol bol yuzdum, guneslendim, karardim geldimdarisi tatile gidemeyenlere
Mystry attım cnm resimleri mailine kontrol et istersen.
Ne güzel değil mi cuma geldi.....
Eşimde yarın çalışmayacakmış çok mutluyum.
Yarın 10:30 da kontrolümüz var Nuri beye.
Hala heyecanlanıyorum o kadar çok gitmeme ragmen. Herşeyin iyi olduğunu duyana kadar devam ediyor.
Bakalım kaç kilo aldım 1 ay boyunca tahminimce 3 falan ama onların tartıları farklı oluyor.
merhaba kızlar, herkeze hayırlı cumalar diliyorum.. a.s.
izne ayrılınca sizlere daha cok vakit ayıracagıma soz vermıstim ama kosturmacalarım hic bitmedi temizlik,alısveris derken bi hafta gecti biliyorsunuz ablam da tedaviye baslamıstı cumartesi gunu onun yumurta toplaması var ama o gun benimde folikül takibim oldugu icin gidemicem ablacıgımın yanına
carşamba gunu kontrole gittim ve ilk igneme basladım kızlar (cogunuzun nihayet dedigini duyar gibi oluyorum) endimetrium kalınlıgı icin endişelerimiz vardı ama cok sukur adetin 3.gunu incelme oldu ve baslayabildik pazartesi gunu ebru hanım cok kalın oldugunu ve baslayamama ihtimalinden bahsetmisti
kim sormustu hatırlamıyorum ama endimetrium kalınlıgı ile ilgili bi soru vardı bu aralar ben de fazla ilgilendigimden hemen bildiklerimi aktarayım arkadaslar,
bu bizim kullandıgımız ilaclar rahim duvarı kalınlıgını kalınlastırıyor o yuzden bu ilaclara baslamadan onceki istenen kalınlık maximum 4-6 mm civarı cunku tedavi sırasında ilaclar yuzunden 9 mm bulması bekleniyor ki emriyolar duvalara gomulebilsin yani tutunabilsin.. adetin 2.gunu 4-6 mm istenen kalınlık transfer oncesi de 8-9 mm
bu ay ki folikul sayımı aydın bey malesef kontroldeki sayıdan az buldu solda 3/4, sagda 3/4 tane dedi o yuzden ilacı planlanan dozdan fazla basladık bakalım hayırlısı cumartesi 2.takibime gidecem melisscim insallah bu sefer bulusabilcez sen saat kacta orda olacaksın? ben 09:30 da orda olucam insallah
aysegulcum mide bulantısını yogun yasıyorsun ikiz oluncada hersey iki katı oluyor malesef
iş yerinden bi arkadasım gecen sene ikiz hamilelik yasadı ve onunda malesef mide bulantıları coktu serumla beslendi once sonra doktorunu degistirmek zorunda kaldı ve yeni doktoru eczanelerde satılan bi bileklik onerdi tamamen hamileler icin tasarlanmıs bi bileklik mide bulantısını minimuma indiriyor mystrry ve esi biliyorlardır diye tahmin ediyorum bi arastırım aydın beye sorabilirisin bence belki iyi gelir???
kizlar slm... ben dondum. tatil bittisu anda isteyim
butun yazilanlari okuyamadim ama hemen cumartesiye baktim, mariner guzel sonucu almissincok sevindim... demistim sana, endise etme diye kendim hamileymisim gibi mutlu oldum vallahi
hepinizi opuyorum...
kizlar slm... ben dondum. tatil bittisu anda isteyim
butun yazilanlari okuyamadim ama hemen cumartesiye baktim, mariner guzel sonucu almissincok sevindim... demistim sana, endise etme diye kendim hamileymisim gibi mutlu oldum vallahi
hepinizi opuyorum...
Galiba eşim haftasonu ile birleştirip 3-4 günlük bir tatil ayarlayacak. İnşallah onunla gidicem ama yer olarak bir fikrimiz yok. Biz bodrumcuyuz ama uzak olur diyoruz arabayla gideceğiz çünkü uçak için kesin tarih falan ayarlamak lazım eşimin işine güven olmaz son dakikada birşey çıkabilir.
O nedenle yakın yerler olabilir diyoruz.
Sizlerden de yer için fikir alabilirim.
Kızlar size komik birşey söyleyeceğim.
Bizimde evlilik yıldönümüz 8 temmuz şu ana kadar hiç aklıma gelmedi inanırmısınız.
Grapesi kutlarken aklıma geldi.
Kendime inanamıyorum normalde kesinlikle unutmam böyle günleri.
İyiki grapes yazmış evlilik yıldönümü olduğunu benide dürtmüş oldu.
Eşim duymasın valla diline düşerim.
çok sağol canım benim aldımresimlerimizi:) hadi sende güzel güzel süprizler al kocana
Aşkolsun ne olacak alt tarafı mail atıyorum. Attım sanada canım bakabildin mi?
Mesisciğim;
Aydın Amcaları yumurtalarını pıt pıt pıt toplayacak canım.. Herşey güsel olacak.. Kalbimiz seninle..
Kızlar tekrar merhaba...
Gerçi henüz kimseler bişii yazmamış..
Az evvel Avşa'ya gitmeye karar verdik.. Babamları aradık sefer saatlerini öğrendik ve şimdi acilen küçük bir çanta hazırlayıp, yola çıkmamız gerekiyor.. Eskihisar, Bursa; Bandırma ve Erdek yapacağız ve 18.00'de Erdek'ten Avşa'ya kalkacak olan gemiye yetişmeliyiz..
Hepinizi çok öpüyorum.
Cuma kontrolümüz olduğu için Perşembe günü İstanbul'a döneceğiz..
Hoşçakalın..
Umutcuğum;
Ablanın durumuyla ilgili bizi bilgilendir olur mu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?