Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. hep böyle güzel devam edip müjdeyle son bulur umarım emeklerinin karşılığını alırsın. görüşmekte nasip olmadı bir türlü yaa... ablanda da sorun yok anladığıma göre.. ne güzel hem teyze hem anne olacaksınız aynı anda. hayırlısı olsun dularım sizlerle canım. haberleri vermeyi umutma bak... öptüm seni.

Umut canım hayırlı olsun tedavin hep olumlu gitsin herşey.
ınşallah bu uzun bekleyişin sonu çok güzel olacak.
Senin güzel haberlerinle sevineceğiz.

dikkat et çoook hemde çoook.

bende istiyorum. o gün yoktum ama görmek istiyorum sizi genede mailim yokmuydu sende yazayım özeline o zaman.

Dikkat etmeye çalışıyorum saol canım.
Yolladım mailine resimleri, inşallah bir dahaki sefere herkes olur. Resimlere sığamayız.))))

selam canım ben cumartesi 9.00 da orda olucaz opu işlemini tam olarak nerde yapıyolar bilmiyorum ama ilk ıvf bölümüne gidicaz. saat 10 da da yumurtalar toplancak inşallah görüşebilir:)

Grapes Ayvalığa gitmeye karar vermişsin ne güzel şöyle güzelce dinlen kafanı boşalt.
Operasyondan önce iyi gelecek sana.
Benim içinde birkaç kulaç at:))))
Çok öpüyorum seni.....

selam canım ben cumartesi 9.00 da orda olucaz opu işlemini tam olarak nerde yapıyolar bilmiyorum ama ilk ıvf bölümüne gidicaz. saat 10 da da yumurtalar toplancak inşallah görüşebilir:)

Meliscim ne kadar çabuk geçti vakit opu vakti bile gelmiş.
Seninde sorunsuz geçti tedavin öyle de devam edecek inşallah.
O zaman ilk senin sonucunu bekleyeceğiz birlikte heyecanla.
Yarın için şans diliyorum sana gerçi ihtiyacın yok ama.

Dikkat etmeye çalışıyorum saol canım.
Yolladım mailine resimleri, inşallah bir dahaki sefere herkes olur. Resimlere sığamayız.))))

baktım gördüm sizi... yaaa tombikler siziiiii..sanırım çoğunluk hamişler oradaymışsınız siz o gün. göbüşler çıkmış önden. -tatlicadiarzu- yemekten değil dimi o göbekler bebek dimi delikafadulden kısmayın tamam :tomato: tombik benim aslında gelmedim ya görmeyin tombalaklığımı diyee... sırnaşık şey

Umut canım hayırlı olsun tedavin hep olumlu gitsin herşey.
İnşallah bu uzun bekleyişin sonu çok güzel olacak.
Senin güzel haberlerinle sevineceğiz.

insallah canım once meliss sonra ben sevindirecez insallah.. opuyorumnanaktan

gorusecez canım ben cok istedim ziyaretine gelmeyi ama olmadı kısmet.. ablamda suana kadar hersey yolunda cok sukur insallah emriyoların kaliteleri de iyi olacak ve guzel haberlerle onada sevinecegiz insallah
dualarını esirgemedgini biliyorum insallah hepimizin duaları bi gun kabul olacak ve bu gunleri gulerek hatırlayacagız kendini toparlamana cok sevindim insallah tatil planlarını ertlemek zorunda kalmazsın cunku tatil esine de sana da cok iyi gelecektir
ben de seni opuyorum canım.. guzel dileklerin ve duaların icin tesekkurler opuyorumnanaktan
insallah bu sefer gorusecez bekleme salonunda benim telefon cekmiyor bu sefer yukarı cıkmadan ararım seni garanti olsun opuyorumnanaktan

evey ya en tombikte ben kaydirigubbakcemile3

Hadi hayirlisi canim.sekercim ilk ultrasondan sonra ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsun...

Kizlar test gunu siralamasi soyle mi?
Melisssss
Umut'un ablasi
Umut
Margaar

dogru mu kizlarrr...

inşallah hepiniz pozitiflerle dönüp sevindirirsiniz bizleri... hiç negatif çıkmaz umarım. bizde bir negatiflik vardı aldı başını gitti en sonda bitti seninle mutlu sonla değilmi . hepimiz negatifleri gördük mevsimsel yada o haftalara özgü bişimiydi acaba :)))))

kizlar slm... ben dondum. tatil bitti su anda isteyim
butun yazilanlari okuyamadim ama hemen cumartesiye baktim, mariner guzel sonucu almissin cok sevindim... demistim sana, endise etme diye kendim hamileymisim gibi mutlu oldum vallahi
hepinizi opuyorum...

umutçum ablanla aynı günde toplama olucak yalnız değilim o zaman kaydirigubbakcemile3

evet gerçekten çabuk geçiyo saol canım inşallah

Kızlar bende yarın 10:30 ta olucam hastanede.
aa süper ama ben tabi çıkınca nasıl bi halde olucam bilmiyorum bilmiyorumkismile
Kizlar test gunu siralamasi soyle mi?
Melisssss
Umut'un ablasi
Umut
Margaar

dogru mu kizlarrr...

doğru hatta umut un ablasıyla aynı gün test yapıcaz sanırım

Hoşgeldin............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…