merhaba kızlar, herkeze hayırlı cumalar diliyorum.. a.s.
izne ayrılınca sizlere daha cok vakit ayıracagıma soz vermıstim ama kosturmacalarım hic bitmedi temizlik,alısveris derken bi hafta gecti biliyorsunuz ablam da tedaviye baslamıstı cumartesi gunu onun yumurta toplaması var ama o gun benimde folikül takibim oldugu icin gidemicem ablacıgımın yanına
carşamba gunu kontrole gittim ve ilk igneme basladım kızlar (cogunuzun nihayet dedigini duyar gibi oluyorum) endimetrium kalınlıgı icin endişelerimiz vardı ama cok sukur adetin 3.gunu incelme oldu ve baslayabildik pazartesi gunu ebru hanım cok kalın oldugunu ve baslayamama ihtimalinden bahsetmisti
kim sormustu hatırlamıyorum ama endimetrium kalınlıgı ile ilgili bi soru vardı bu aralar ben de fazla ilgilendigimden hemen bildiklerimi aktarayım arkadaslar,
bu bizim kullandıgımız ilaclar rahim duvarı kalınlıgını kalınlastırıyor o yuzden bu ilaclara baslamadan onceki istenen kalınlık maximum 4-6 mm civarı cunku tedavi sırasında ilaclar yuzunden 9 mm bulması bekleniyor ki emriyolar duvalara gomulebilsin yani tutunabilsin.. adetin 2.gunu 4-6 mm istenen kalınlık transfer oncesi de 8-9 mm
bu ay ki folikul sayımı aydın bey malesef kontroldeki sayıdan az buldu solda 3/4, sagda 3/4 tane dedi o yuzden ilacı planlanan dozdan fazla basladık bakalım hayırlısı cumartesi 2.takibime gidecem melisscim insallah bu sefer bulusabilcez sen saat kacta orda olacaksın? ben 09:30 da orda olucam insallah
aysegulcum mide bulantısını yogun yasıyorsun ikiz oluncada hersey iki katı oluyor malesef
iş yerinden bi arkadasım gecen sene ikiz hamilelik yasadı ve onunda malesef mide bulantıları coktu serumla beslendi once sonra doktorunu degistirmek zorunda kaldı ve yeni doktoru eczanelerde satılan bi bileklik onerdi tamamen hamileler icin tasarlanmıs bi bileklik mide bulantısını minimuma indiriyor mystrry ve esi biliyorlardır diye tahmin ediyorum bi arastırım aydın beye sorabilirisin bence belki iyi gelir???
dikkat et çoook hemde çoook.
bende istiyorum. o gün yoktum ama görmek istiyorum sizi genede mailim yokmuydu sende yazayım özeline o zaman.
merhaba kızlar, herkeze hayırlı cumalar diliyorum.. a.s.
izne ayrılınca sizlere daha cok vakit ayıracagıma soz vermıstim ama kosturmacalarım hic bitmedi temizlik,alısveris derken bi hafta gecti biliyorsunuz ablam da tedaviye baslamıstı cumartesi gunu onun yumurta toplaması var ama o gun benimde folikül takibim oldugu icin gidemicem ablacıgımın yanına
carşamba gunu kontrole gittim ve ilk igneme basladım kızlar (cogunuzun nihayet dedigini duyar gibi oluyorum) endimetrium kalınlıgı icin endişelerimiz vardı ama cok sukur adetin 3.gunu incelme oldu ve baslayabildik pazartesi gunu ebru hanım cok kalın oldugunu ve baslayamama ihtimalinden bahsetmisti
kim sormustu hatırlamıyorum ama endimetrium kalınlıgı ile ilgili bi soru vardı bu aralar ben de fazla ilgilendigimden hemen bildiklerimi aktarayım arkadaslar,
bu bizim kullandıgımız ilaclar rahim duvarı kalınlıgını kalınlastırıyor o yuzden bu ilaclara baslamadan onceki istenen kalınlık maximum 4-6 mm civarı cunku tedavi sırasında ilaclar yuzunden 9 mm bulması bekleniyor ki emriyolar duvalara gomulebilsin yani tutunabilsin.. adetin 2.gunu 4-6 mm istenen kalınlık transfer oncesi de 8-9 mm
bu ay ki folikul sayımı aydın bey malesef kontroldeki sayıdan az buldu solda 3/4, sagda 3/4 tane dedi o yuzden ilacı planlanan dozdan fazla basladık bakalım hayırlısı cumartesi 2.takibime gidecem melisscim insallah bu sefer bulusabilcez sen saat kacta orda olacaksın? ben 09:30 da orda olucam insallah
aysegulcum mide bulantısını yogun yasıyorsun ikiz oluncada hersey iki katı oluyor malesef
iş yerinden bi arkadasım gecen sene ikiz hamilelik yasadı ve onunda malesef mide bulantıları coktu serumla beslendi once sonra doktorunu degistirmek zorunda kaldı ve yeni doktoru eczanelerde satılan bi bileklik onerdi tamamen hamileler icin tasarlanmıs bi bileklik mide bulantısını minimuma indiriyor mystrry ve esi biliyorlardır diye tahmin ediyorum bi arastırım aydın beye sorabilirisin bence belki iyi gelir???
selam canım ben cumartesi 9.00 da orda olucaz opu işlemini tam olarak nerde yapıyolar bilmiyorum ama ilk ıvf bölümüne gidicaz. saat 10 da da yumurtalar toplancak inşallah görüşebilir:)
Dikkat etmeye çalışıyorum saol canım.
Yolladım mailine resimleri, inşallah bir dahaki sefere herkes olur. Resimlere sığamayız.))))
Umut canım hayırlı olsun tedavin hep olumlu gitsin herşey.
İnşallah bu uzun bekleyişin sonu çok güzel olacak.
Senin güzel haberlerinle sevineceğiz.
canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. hep böyle güzel devam edip müjdeyle son bulur umarım emeklerinin karşılığını alırsın. görüşmekte nasip olmadı bir türlü yaa... ablanda da sorun yok anladığıma göre.. ne güzel hem teyze hem anne olacaksınız aynı anda. hayırlısı olsun dularım sizlerle canım. haberleri vermeyi umutma bak... öptüm seni.
insallah bu sefer gorusecez bekleme salonunda benim telefon cekmiyor bu sefer yukarı cıkmadan ararım seni garanti olsun opuyorumnanaktanselam canım ben cumartesi 9.00 da orda olucaz opu işlemini tam olarak nerde yapıyolar bilmiyorum ama ilk ıvf bölümüne gidicaz. saat 10 da da yumurtalar toplancak inşallah görüşebilir:)
Kızlar bende yarın 10:30 ta olucam hastanede.
ayy eveet unuttum size söylemeyi 2li testim Allaha çok çok şükür negatif yani iyi çıktı.darısı başına ayşegülcüm
baktım gördüm sizi... yaaa tombikler siziiiii..sanırım çoğunluk hamişler oradaymışsınız siz o gün. göbüşler çıkmış önden. -tatlicadiarzu- yemekten değil dimi o göbekler bebek dimi delikafadulden kısmayın tamam :tomato: tombik benim aslında gelmedim ya görmeyin tombalaklığımı diyee... sırnaşık şey
Ne güzel değil mi cuma geldi.....
Eşimde yarın çalışmayacakmış çok mutluyum.
Yarın 10:30 da kontrolümüz var Nuri beye.
Hala heyecanlanıyorum o kadar çok gitmeme ragmen. Herşeyin iyi olduğunu duyana kadar devam ediyor.
Bakalım kaç kilo aldım 1 ay boyunca tahminimce 3 falan ama onların tartıları farklı oluyor.
Hadi hayirlisi canim.sekercim ilk ultrasondan sonra ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsun...
Kizlar test gunu siralamasi soyle mi?
Melisssss
Umut'un ablasi
Umut
Margaar
dogru mu kizlarrr...
Melisssss
Umut'un ablasi
Umut
Margaar
dogru mu kizlarrr...
Meliscim ne kadar çabuk geçti vakit opu vakti bile gelmiş.
Seninde sorunsuz geçti tedavin öyle de devam edecek inşallah.
O zaman ilk senin sonucunu bekleyeceğiz birlikte heyecanla.
Yarın için şans diliyorum sana gerçi ihtiyacın yok ama.
aa süper ama ben tabi çıkınca nasıl bi halde olucam bilmiyorum bilmiyorumkismileKızlar bende yarın 10:30 ta olucam hastanede.
Melisssss
Umut'un ablasi
Umut
Margaar
dogru mu kizlarrr...
kizlar slm... ben dondum. tatil bittisu anda isteyim
butun yazilanlari okuyamadim ama hemen cumartesiye baktim, mariner guzel sonucu almissincok sevindim... demistim sana, endise etme diye kendim hamileymisim gibi mutlu oldum vallahi
hepinizi opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?