Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Selam kizlar dun kontrol guzel gecti bebekler iyi bir sorun yok Allaha sukur.
Ancak benden kan sayimi ve seker yuklemesi istedi.
Sonuclar dun mailime geldi pek iyi gozukmedi benim gozume kan sayiminda cogu deger referans degerlerin altinda yada ustunde. Kansizlik var onu anladim sadece digerlerini anlamadim. Seker sinirini cok az asmisim. Bakalim pazartesi Nuri beyi arayip soracagim.

Merhaba meliscim senin yumurtalarda toplandi gecmis olsun agrim falan yoktur insallah.
Dun aslinda yanina gelmek istedim ama seker yuklemesi yapinca 1 saat oturmak gerekiyormus gelemedim.

Umut sagolsun geldi yanima buldu beni. Cok seker biri konustuk biraz servisi kaciracakti nerdeyse konusmay dalmisiz.

iyi pazarlar.
ayşegül tatildee :))))) ne güsel ayy.. böyleyken bilem tatile gidiyorsun ne mutlu sana. inşallah iyi gelir yolculuğa izin verildi demek o da iyi. bütün bulantın sıkıntın geçer öyle dönersin inşallah. iyi eğlenceler tatlım.

sancux oğluşların sağlıklıymış maşallah ama senin değerleri yarın görüşeceksin dimi. ee aslında bütün hamilelerde duyduğumuz şeyler bunlar canım takılma düzeltirler değerlerini bişicik olmaz evelallah.

melisssss iyisin dimi opu dan sonra bende ne ağrı ne akıntı ne kanama hiç bişi olmamıştı.. ya zaten her şey pek yolundaydı bende belliydi yani bişi olmayacağı o kadar normal gidince sonuç hüsran oldu :))))) umarım sende sonuç müjdeli olsun pozitif olsun. kaç tane toplandı bu arada?

Merhaba meliscim senin yumurtalarda toplandi gecmis olsun agrim falan yoktur insallah.
Dun aslinda yanina gelmek istedim ama seker yuklemesi yapinca 1 saat oturmak gerekiyormus gelemedim.

saol canım dün vardı ee olucak o kadar:) ama bu gün daha iyiyim hafif ağrım var ama o da hareket edersem.
dün toplamadan önce (heyecandan mı bilmiyorum ama rahat gibiydim ) nabzım çok yükselmiş 120 lerde bi ara 140. yüksek dediklerinde ben de normalde de biraz yüksektir dedim ama kardiyoloğa gitmediğimi söyledim ama benim normalim genelde 90 larda. aydın bey de bi kontrol ettirmemi söyledi bakalım pazartesi ilk işimiz kardiyoloğa gitmek.

olsun canım bi sürü test yaptırmışsın ben artık bi dahaki görüşmeye katılcam o zaman tanışıcaz umarım:)hamilelikte yapılan testlerden pek bilgim yok ama bi arkadaşımın şekerinin yüksek çıktığını ve diyet önerdiklerini ve sürekli 2 saatte bir filan şekerini ölçtüğünü biliyorum. ve doğumunu problemsiz atlattı şimdi bi aylık kızı var onun için hiç canını sıkma bişiy çıksa bile önlemi alınır ve hallolur:)

saol canım iiyim şimdi
13 tane toplandı
2 den sonra arayacaklarını söylediler onu bekliyorum sabırsızlıkla :)

saol canım iiyim şimdi
13 tane toplandı
2 den sonra arayacaklarını söylediler onu bekliyorum sabırsızlıkla :)

13 çok güzel. ararlar biraz sonra. bende heyecanla beklemiştim ertesi günü. hadi hayırlısı. yeni teknoloji kullanılacak değilmi sana. şu en son duyurdukları shov tv de. şansın daha fazla onun için. güzel olacak merak etme sen.

ayyy az önce aradılar 10 tanesi olgun çıkmış 7 tanesi döllenmiş yarın daha net belli olur dedi :)
yok canım yeni teknoloji aydın beyin uygun gördüğü hastalara uygulanıyomuş yani düşük yapanlar yada bi kaç denemede negatif olanlarda ve ekstra maliyeti yokmuş onun için bence sen de bi görüş aydın beyle yeni yöntemle mutlu sonuca ulaşırsın inşallah:)

CANIMM çook sevindim. süper.. hadi bakalım bebişlere yaklaşıyorsun gün gün... yeni teknolojiyi şu an yapamaz bana çünkü donuklarım var ya önce onları monte edelim der :)) onlarda durmaz inadına ümidim hiç yok zaten ben bıraktım artık bilmiyorum bir daha ne zaman düşünürüm yada düşünürmüyüm.. sen gelişmelerini haberdar et merakta bırakma olurmu. hadi ilk seferde tutanlardan olur inşallah seninde.

aaaa olmaz ama imkanın oldukça deniyceksiniz sonra tamamiyle elimizden geleni yapamadık diye pişman olursun olmazzzklava:
neyse bu yaz kendini topla da sonra fikrini değiştirirsin.
belli olmaz en umulmadık zamanda da geliverirler genelde öyle olur:))

yok ben beni gorunce bu kapkara seyde ne demeyin die onceden uyarayim dedim

vallahi hic sorma... ztn gittim ilk gun adette oldum... guya nsl olsa hamile kalicam die dusunmustum ve adet hesaplamasi yapmamistim tatili ayarlarken ama evdeki hesap carsiya uymadi iste

oooooohhh ne guzel, ii ttailler diliyorum..

birakmak ne demek ya, cok ayip... cok kizdim klava: bebis sahibi olana kdr birakmak yok... sansin dvm ediyo, niye kendini uzuosun anlamiyorum... lmaz:

gorustun mu sancux nuri bey ile?

bu arada kizlar, benim cuma polip operasyonu varya, ilk randevuyu alirken yrn testler icin gidicem o zmn kiz aydin beyde kontrol eder sizi demisti ve sigorta numarami almisti, biz bi kac gun oncesinden ne deniyordu ya provizyon muydu neydi, iste ondan aliriz, karsilayip karsilamadigi goruruz sigortanizin demisti... simdi aradim, aydin beyin ameliyattan once gormesine gerek yok, normalde de ameliyattan once muayene etmiyor dedi, kistlerimde vardi, onlari icinde mi bakmaa-yacak yok, ameliyat gunu bakar dedi peki dedim SORU1 polip ameliyati olan arkadaslar, sizide onceden muayene etmemis miydi? alayim mi ben yrn icin bi randevu?

birde sigorta icin siz arayip soracaksiniz sigortanin karsilayip karsilamadigini dediler bugun... randevu aldigimda kimle gorustugumu bilmiyorum ne yazik ki ama o gorustugum kisi biz gorusup ogrenecegiz demisti ve sigorta numarami da almisti... bi kac gun oncesinden arayip gorusuyoruz biz demisti, hatta allianz doktoru die artik kimse ole birine baglamislardi beni, ben onunla da aydin beyin muayenesinin karsilanip karsilanmayacagini gorusmustum... yani simdi ben arasam allianz nicin oluyorsunuz bu operasyonu diyecek, ne diyecem ben... normalde yatarak teminatim %100 benim ama karsilamazsa cok zor olacak benim icin... ordaki cocugada dedim, allianz doktorunuza baglayin o doktor raporunu gorur ona gore bilgi verir dedim, allianz doktoru die kimi kast ettiginizi anlamadim, ole biri yok burda dedi... ama ole biri ile gorsmustum ben, allianzi aramislardir dedi cocuk, ay salagina mi denk geldim ne oldu anlamadim ben... ne yapayim????

günaydın kızlaaarr

ayşegülcüm ne güzel yapmışsınız tatile gitmekle ooohh temiz hava sana iyi gelicek belki birazcık daha bişiler giricek midene anneciğini görünce eh perşembeye kadarda fena değil vakit keyfini çıkar:)

meliss seninde gözün aydın yumurtalar toplanmış sayılarıda gayeet güzel bize bilgi ver kaç tanesi nolmuş transfer ne zaman eh artık heyecanla seni bekliycez.

sancux maşallah oğlanlarına hep böyle iyi olsunlar inşallah canım kan değerlerine çok takılma benimde bayaa oynak çıktı bişiler az bişiler fazla falan ama nuri bey sonuçlar gayeet normal dedi galiba bu referans aralıkları hamillelik dışında alınıyor hamilelikte farklı olması da doğal.şeker birazcık fazla çıkmış eh yapcak bişi yok mecburen biraz daha dikkat pilavlara makarnalara meyvelere dondurmalara bebeklerin iyiymiş gerisi düzelir hiiç önemli değil zaten nuri beyde bugün hızlı hızlı anlatır yapılacakları(telefonda genelde jet gibi konuşuyor pek bişi anlaşılmıyo ama...)

geshenk sen niye böyle umutsuzsun bakıyım noldu sana Allah kocana ve sana sağlık versin ki siz deneyin ondan önemlisi yok defalarca yılmayan insanlar var bak bizim şirkette biri var defalarca denemiş 2 düşük yapmış diyerleri tutmamış ve sonunda 45 yaşında eşininde ricasıyla son bir kez denemeye karar vermiş şu an 6 aylık hamile Allaha şükür kızları onunla sende nolur yapma arkadaşım eşinide yıpratma biraz dinlen ve donuk bebeklerine haksızlık yapmadan onlarla umutla dene ve inan olacağına.yaşadıklarımı biliyorsun ben bile vazgeçmedim bebek sevdasından sende sakın vazgeçme kendine hep ben anne olucam sadece bu sefer olmadı de.

kızlar bende perşembe gidicem nuri beye geçmez artık bu hafta bana çok merak ediyorum hem belkiii şanslıysak cinsiyetide öğreniveririz:)

belizz bende miyom ameliyatı oldum ve sigortam karşıladı sorun olmadı provizyonu hastanedekiler alıcak senin onları arayıp sorman gerekiyor bir sorun olacağını düşünmüyorum doktor zaten raporu ona göre yazmış.
benimde ameliyattan 1-1,5 ay önce falan olmuştu muayenem sonra tatile gittim geldim günümü planladık ve ameliyatı girdim yani öncesinde sanırım gerek yok muayeneye zaten ameliyat bile sayılmaz çok basit sende görüceksin hiiiç tedirgin olma lütfen.

günaydıınn herkeseee

geçmişe tamamıyla bakamadım ama hep güzel haberler var sanırım... tatile çıkanlar da var ... ne güzelll :)

ben de bugün başladım işe ve yarın için randevu aldım, çok doluymuş Aydın Bey ama bir araya sıkıştırmaya çalışacağını söylediler.... baklaım artık iyileşmiş miyim :)

Günaydın kızlar. ıyi bir hafta geçirmenizi diliyorum......

Az önce konuştum Nuri beyle mystry dediğin gibi jet hızında :))))
Hemoglobin düşük çıktığı için demir hapını ikiye çıkardı.
Şeker yüklemesinin ikincisini yaptıracakmışım 3 saat sürüyormuş bu seferki 100 gr glikoz verecekler.
Emin olalım dedi sınırı biraz geçtiğim için içi rahat etmedi.

Günaydın cnm hoşgeldin.
Yarın demekki randevun umarım güzel haberlerle dönersin.

iyileştin artık inşallah hadi bakalımm hayırlı haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…