Merhaba meliscim senin yumurtalarda toplandi gecmis olsun agrim falan yoktur insallah.
Dun aslinda yanina gelmek istedim ama seker yuklemesi yapinca 1 saat oturmak gerekiyormus gelemedim.
iyi pazarlar.
ayşegül tatildee :))))) ne güsel ayy.. böyleyken bilem tatile gidiyorsun ne mutlu sana. inşallah iyi gelir yolculuğa izin verildi demek o da iyi. bütün bulantın sıkıntın geçer öyle dönersin inşallah. iyi eğlenceler tatlım.
sancux oğluşların sağlıklıymış maşallah ama senin değerleri yarın görüşeceksin dimi. ee aslında bütün hamilelerde duyduğumuz şeyler bunlar canım takılma düzeltirler değerlerini bişicik olmaz evelallah.
melisssss iyisin dimi opu dan sonra bende ne ağrı ne akıntı ne kanama hiç bişi olmamıştı.. ya zaten her şey pek yolundaydı bende belliydi yani bişi olmayacağı o kadar normal gidince sonuç hüsran oldu :))))) umarım sende sonuç müjdeli olsun pozitif olsun. kaç tane toplandı bu arada?
saol canım iiyim şimdi
13 tane toplandı
2 den sonra arayacaklarını söylediler onu bekliyorum sabırsızlıkla :)
13 çok güzel. ararlar biraz sonra. bende heyecanla beklemiştim ertesi günü. hadi hayırlısı. yeni teknoloji kullanılacak değilmi sana. şu en son duyurdukları shov tv de. şansın daha fazla onun için. güzel olacak merak etme sen.
ayyy az önce aradılar 10 tanesi olgun çıkmış 7 tanesi döllenmiş yarın daha net belli olur dedi :)
yok canım yeni teknoloji aydın beyin uygun gördüğü hastalara uygulanıyomuş yani düşük yapanlar yada bi kaç denemede negatif olanlarda ve ekstra maliyeti yokmuş onun için bence sen de bi görüş aydın beyle yeni yöntemle mutlu sonuca ulaşırsın inşallah:)
CANIMM çook sevindim. süper.. hadi bakalım bebişlere yaklaşıyorsun gün gün... yeni teknolojiyi şu an yapamaz bana çünkü donuklarım var ya önce onları monte edelim der :)) onlarda durmaz inadına ümidim hiç yok zaten ben bıraktım artık bilmiyorum bir daha ne zaman düşünürüm yada düşünürmüyüm.. sen gelişmelerini haberdar et merakta bırakma olurmu. hadi ilk seferde tutanlardan olur inşallah seninde.
EEE yaniii... bize nispet ediyosun öylemi. ayıp olmuyormu ama. yazık değilmi bizeee :dilcikar: biz zaten beyaz seviyoruz. bronz ten tercihimiz deel... -tatlicadiarzu-
kedi erişemediği ete mundar dermiş yaa sırnaşık şey
ya bu tatil şansımıdır anlamadım ki 1 sene beklersin en olmıycak şeyler olur hep heralde sıkıyoruz sıkıyoruz kendimizi tatilde püff neyse 4. günden itibaren keyifli geçmiş hoşgeldin tekrar alışman zor olucak tatilden sonra
Kızlar tekrar merhaba...
Gerçi henüz kimseler bişii yazmamış..
Az evvel Avşa'ya gitmeye karar verdik.. Babamları aradık sefer saatlerini öğrendik ve şimdi acilen küçük bir çanta hazırlayıp, yola çıkmamız gerekiyor.. Eskihisar, Bursa; Bandırma ve Erdek yapacağız ve 18.00'de Erdek'ten Avşa'ya kalkacak olan gemiye yetişmeliyiz..
Hepinizi çok öpüyorum.
Cuma kontrolümüz olduğu için Perşembe günü İstanbul'a döneceğiz..
Hoşçakalın..
CANIMM çook sevindim. süper.. hadi bakalım bebişlere yaklaşıyorsun gün gün... yeni teknolojiyi şu an yapamaz bana çünkü donuklarım var ya önce onları monte edelim der :)) onlarda durmaz inadına ümidim hiç yok zaten ben bıraktım artık bilmiyorum bir daha ne zaman düşünürüm yada düşünürmüyüm.. sen gelişmelerini haberdar et merakta bırakma olurmu. hadi ilk seferde tutanlardan olur inşallah seninde.
Selam kizlar dun kontrol guzel gecti bebekler iyi bir sorun yok Allaha sukur.
Ancak benden kan sayimi ve seker yuklemesi istedi.
Sonuclar dun mailime geldi pek iyi gozukmedi benim gozume kan sayiminda cogu deger referans degerlerin altinda yada ustunde. Kansizlik var onu anladim sadece digerlerini anlamadim. Seker sinirini cok az asmisim. Bakalim pazartesi Nuri beyi arayip soracagim.
kızlar bende perşembe gidicem nuri beye geçmez artık bu hafta bana çok merak ediyorum hem belkiii şanslıysak cinsiyetide öğreniveririz:)
günaydıınn herkeseee
geçmişe tamamıyla bakamadım ama hep güzel haberler var sanırım... tatile çıkanlar da var ... ne güzelll :)
ben de bugün başladım işe ve yarın için randevu aldım, çok doluymuş Aydın Bey ama bir araya sıkıştırmaya çalışacağını söylediler.... baklaım artık iyileşmiş miyim :)
günaydıınn herkeseee
geçmişe tamamıyla bakamadım ama hep güzel haberler var sanırım... tatile çıkanlar da var ... ne güzelll :)
ben de bugün başladım işe ve yarın için randevu aldım, çok doluymuş Aydın Bey ama bir araya sıkıştırmaya çalışacağını söylediler.... baklaım artık iyileşmiş miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?