Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aşkolsun ne olacak alt tarafı mail atıyorum. Attım sanada canım bakabildin mi?

negatif yok negatif yok artık hep pozitif bu arada sensin tombik senide görücez çok yakında şekerim yuvarlana yuvarlana gelirsin yanımıza bebişlerle inşallah

canım bence yüzmek iyi gelicektir eh eşinden ayrı kalmak iyi değil tabii bu aralar bende yapıştım kocama çocuk gibi ya çok özlersen dönersin bir kaç gün bile iyi gelicektir.

Galiba eşim haftasonu ile birleştirip 3-4 günlük bir tatil ayarlayacak. İnşallah onunla gidicem ama yer olarak bir fikrimiz yok. Biz bodrumcuyuz ama uzak olur diyoruz arabayla gideceğiz çünkü uçak için kesin tarih falan ayarlamak lazım eşimin işine güven olmaz son dakikada birşey çıkabilir.
O nedenle yakın yerler olabilir diyoruz.
Sizlerden de yer için fikir alabilirim.

ayy süper beraber gidebiliceksiniz demekkiii zemuszemus yaa bencede bodruummm amaa uçakla gitmeyecekseniz çok zor olur arabayla onca yol yakınlarla ilgili pek bi tavsiyem yok benim de heep uzaklarda genelde bildiğim gittiğim yerler ohaoldumsmile

ayy pardon bende bu sabah diye düşündüm bian nedense neyse ne güzel yarınmış benim taaa perşembe yok aylarda geçse görmeden rahat yok ultrosonu açıyor önce bi kalbini göreyim ohhh diyorum resmen.testimin iyi çıkmasına bende çok sevindim darısı 4lünün başına artık haftaya bende tatile çıkıyorum 2 hafta olmayacağım dönüşte heralde 4lü testim olur.

hoşgeldin canım tatil ii gelmiştir :)
ayy eveet unuttum size söylemeyi 2li testim Allaha çok çok şükür negatif yani iyi çıktı.darısı başına ayşegülcüm
süper kaydirigubbakcemile2

Kızlar size komik birşey söyleyeceğim.
Bizimde evlilik yıldönümüz 8 temmuz şu ana kadar hiç aklıma gelmedi inanırmısınız.
Grapesi kutlarken aklıma geldi.
Kendime inanamıyorum normalde kesinlikle unutmam böyle günleri.
İyiki grapes yazmış evlilik yıldönümü olduğunu benide dürtmüş oldu.
Eşim duymasın valla diline düşerim.

İnşallah gidicez bakalım ama nereye.
Evet aylarda geçse aynı heyecan stres oluyor.
Bende Nuri beyin ağzına bakıyorum ne diyecek diye.
4 lü testi herkes yapıyor mu cnm ayrıntılı ultrason ne zaman?
Seninde az kalmış perşembeye hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim.
Siz nereye gideceksiniz tatile?

ooo bak daha şimdiden pabucu dama atılmış duymasın gerçekten DD
oğlanları düşünürken
şaka bi yana olur canım böyle şeyler ii ki hatırlamışsın daha zaman var
şöyle 4 kişilik güzel bi kutlama yaparsınız:)

evet ya iyiki hatırladım şimdii hediye derdine düştüm ne alsam diye düşünüyorum.
Bugün annemle alışverişe gideceğiz birşeyler bakıyım bari.

Gerçi o da unutmuş olabilir çok yoğun bu aralar bakalım hatırlayacak mı? Normalde o da hiç unutmaz.

Hava bugünde çok sıcak oturduğum yerden terliyorum. Duşa giriyim bari ben çıkıyorum kızlar.
Öpüyorum hepinizi güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.
Yarın bir ara girip yazmaya çalışırım hastane dönüşü.

neee evlilik yıldönümünü mü unuttuuun hemen bir organizasyon planla hediye....
ya eskiden 3lü test yaptırılırdı şimdi 4lü yapıyorlarmış herkeze yapılıyor ama ikizler hariç o da aynı şekilde kan alınarak yapılıyo nuri bey değerlendirecek.ayrıntılı ultrosana daha var baya yaa o günlere gelelim sağlıkla inşallah.

belizz sende hoşgeldin canım nasıl geçti tatil?

tatil guzeldi kizlar.. ancak ilk 3 gun cok kotuydum... siz burda sancilar, bulantilarla ugrasirken bende gaz problemi ile karsi karsiya kaldim... ilk defa oldu ama hizli adim bile atamadim.. karnim cok agridi... hatta bi ara kistlerim mi patladi die de korktum... bi gece de atesim cikti, inanilmaz bi usume, halsizlik, istahsizlik vs ama dorduncu gunde hicbiseyim kalmamisti, snrsi da guzel dvm etti ztn... bol bol yuzdum, guneslendim, karardim geldim darisi tatile gidemeyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…