Cok sevindim insallah bizde o asamalari goruruz sekercim...
kızlar selam,
foto dağıtımını en bi hamileye bıraktınız demek. yuhh size ohaoldumsmile eh bu durumda sancuxcum mailleri bana da fw edersin di mi? :kedi: özelden yazıyorum mail adresimi.
ayşegül çıkarsan bile bir şeyler yemeye çalış bence. bir yarım saat bile birşeyleri midende tutabilsen keşke... böyle giderse bak serum desteği gerekebilir. hadi canım biraz zorla kendini...
utkum ve grapes sizlere şimdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller... darısı başımıza...
meliss yum.lar gayet iyi. ben de salı olur transferin diyorum.. 1 mi, 2 mi transfer edilecek canım?
mariner, telaşlanma ve pc başında takılıp kalma bakiiim. kısa bir süre sonra keseleri göreceksin ve başka bir şey de görmeyecek gözün delikafadulden
inşallah hepiniz pozitiflerle dönüp sevindirirsiniz bizleri... hiç negatif çıkmaz umarım. bizde bir negatiflik vardı aldı başını gitti en sonda bitti seninle mutlu sonla değilmi . hepimiz negatifleri gördükmevsimsel yada o haftalara özgü bişimiydi acaba :)))))
canım bence yüzmek iyi gelicektir eh eşinden ayrı kalmak iyi değil tabii bu aralar bende yapıştım kocama çocuk gibi ya çok özlersen dönersin bir kaç gün bile iyi gelicektir.
sancux nasıl geçti muayene?
Galiba eşim haftasonu ile birleştirip 3-4 günlük bir tatil ayarlayacak. İnşallah onunla gidicem ama yer olarak bir fikrimiz yok. Biz bodrumcuyuz ama uzak olur diyoruz arabayla gideceğiz çünkü uçak için kesin tarih falan ayarlamak lazım eşimin işine güven olmaz son dakikada birşey çıkabilir.
O nedenle yakın yerler olabilir diyoruz.
Sizlerden de yer için fikir alabilirim.
hoşgeldin canım tatil ii gelmiştir :)kizlar slm... ben dondum. tatil bittisu anda isteyim
butun yazilanlari okuyamadim ama hemen cumartesiye baktim, mariner guzel sonucu almissincok sevindim... demistim sana, endise etme diye kendim hamileymisim gibi mutlu oldum vallahi
hepinizi opuyorum...
süper kaydirigubbakcemile2ayy eveet unuttum size söylemeyi 2li testim Allaha çok çok şükür negatif yani iyi çıktı.darısı başına ayşegülcüm
ayy süper beraber gidebiliceksiniz demekkiii zemuszemus yaa bencede bodruummm amaa uçakla gitmeyecekseniz çok zor olur arabayla onca yol yakınlarla ilgili pek bi tavsiyem yok benim de heep uzaklarda genelde bildiğim gittiğim yerler ohaoldumsmile
ayy pardon bende bu sabah diye düşündüm bian nedense neyse ne güzel yarınmış benim taaa perşembe yok aylarda geçse görmeden rahat yok ultrosonu açıyor önce bi kalbini göreyim ohhh diyorum resmen.testimin iyi çıkmasına bende çok sevindim darısı 4lünün başına artık haftaya bende tatile çıkıyorum 2 hafta olmayacağım dönüşte heralde 4lü testim olur.
Kızlar size komik birşey söyleyeceğim.
Bizimde evlilik yıldönümüz 8 temmuz şu ana kadar hiç aklıma gelmedi inanırmısınız.
Grapesi kutlarken aklıma geldi.
Kendime inanamıyorum normalde kesinlikle unutmam böyle günleri.
İyiki grapes yazmış evlilik yıldönümü olduğunu benide dürtmüş oldu.
Eşim duymasın valla diline düşerim.
ooo bak daha şimdiden pabucu dama atılmış duymasın gerçektenDD
oğlanları düşünürken
şaka bi yana olur canım böyle şeyler ii ki hatırlamışsın daha zaman var
şöyle 4 kişilik güzel bi kutlama yaparsınız:)
hoşgeldin canım tatil ii gelmiştir :)
süper kaydirigubbakcemile2
İnşallah gidicez bakalım ama nereye.
Evet aylarda geçse aynı heyecan stres oluyor.
Bende Nuri beyin ağzına bakıyorum ne diyecek diye.
4 lü testi herkes yapıyor mu cnm ayrıntılı ultrason ne zaman?
Seninde az kalmış perşembeye hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim.
Siz nereye gideceksiniz tatile?
belizz sende hoşgeldin canım nasıl geçti tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?