Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

:))) kahvaltıda bütüün kızlar çok güzeldi sanırım hepimiz oğlan doğurucaz üzgünüm ayşegülcüm.

bak yaa hala tombul diyo bize senide görücez şekerim

Kizlar gunaydin.ben pazartesiden itibaren ise basladim.cok bakamadim yazdiklariniza.
Aysegul iyi tatiller.tatil keyfini guzelce cikar olur mu
Sancux bebislerin iyi olmasina sevindim ve insallah seninde degerlerin normale doner tatlim.
Melisss hadi hayirlisi bakalim.insallah cooook iyi olur ve degerin soyleee 300 ler olur ve sonra ikiye katlar
Mystry sende iyisin insallah opuyorum seni.
Geshenk canim neden bu kadar umutsuzca bakiyorsun.benim durumumu biliyorsun.kadikoy sifada 2 asilama yaptirdim.somra aydin beyle 3. Denemede pozitif oldu ve ben 8 senelik evliyim 5 senedir bu durumla hasir nesir olduk.yani canim bazen kisa surede de olabiliyor uzun vadede de.onemli olan saglikla hayirlisiyla kavusmak hasretmize.bak pazartesi ultrasonumuz var.evet hamileyim ama acaba kese gorebilecek miyiz acaba acaba acaba.bu endiseler bitmiyor.olacagi varsa rabbim olduracak insallah

canım evet iyi bir şey olduğunu bende sonradan öğrendim. yumurta sayısı ve döllenmesi yüksek olanlara yapılıyor hatta bu. benimde 5 günlük transfer edilmişti. en gelişmiş evresinde oluyor embriyo hatta 6 gün bile bekletilenler var ama daha fazla değil. direk rahim duvarına tutunacak halde oluyormuş o kadarken. inşallah hemencik tutunur senin minişler. kaç tane transfer edilecek o belli değil daha değilmi.

ik denemem olduğu için 1 tane transfer edilcek:)
yarın 4. gün yarın transfer etmezler dimi ben onun telaşına kapıldım şimdi:bbo:

yok canım zannetmiyorum öyle birşey olsaydı dün seni arayıp bu ihtimalden bahsederlerdi.

ik denemem olduğu için 1 tane transfer edilcek:)
yarın 4. gün yarın transfer etmezler dimi ben onun telaşına kapıldım şimdi:bbo:

benimde ilkti. yaşa bakıyorlar iki olması için.. 35 geçtiysen iki verebilirler.

4. gün hiç duymadım bende. mystryy nin dediği gibi derlerdi önceden öyle olsa bile. sen sakin ol bakalım biraz. hişşştttt... :teselli: heyecan yapıp hormonları oynatma durduk yere meliscim. her şey yolunda gidiyor bak.. sen sadece bekle gör Aydın beyin çalışmasını başka da şey düşünme. sadece bol bol dua et. bizde ederiz sana.. :Saruboceq: hadi günlük işlerine koyul düşünme her şeyi tamammı vereliniortak

tamam canım çok saol sakinim şimdi aydın beye çok güveniyorum zaten :))
29 yaşımdayım 2 vermezler tek embriyo olcak olasılığım düşük diye endişeliydim ama tutunacağı varsa tek çift farketmiyo :)dua etmekten başka yapılcak bişiy yok:Saruboceq:
bi de bişiy anlatmak istiyorum benim arakadaşımın çalıştığı işyerinde biri tüp bebekle ikiz sahibi olmuş ve 2 yaşlandılarmış tabi nasıl olsa normal olmuyo diye korunmamışlar ve şunda 38 yaşında ve kendiliğinden hamile kalmış 5 aylık ta hamileymiş. işte sana umutsuz olmaman için bi örnek daha :)

tamam canım bu örneği de aldım kafama yerleştirdim sağol. bakalım görecez artık ilerleyen zamanlarda neler olacak.... nasılsa bıraktık tamamen. olursa olur olmazsa keyfi bilir :)))

selam:)
benim transfer perşembe 7 tanesi gelişim gösteriyomuş
5 tanesi 8 hücreli bunlardan 2 tanesi 1. kalite diğerleri 2. kalite
2 tanesi 6 hücreli biri 1.kalite diğeri 2. kalite
öyle bakalım ne olcak

selam:)
benim transfer perşembe 7 tanesi gelişim gösteriyomuş
5 tanesi 8 hücreli bunlardan 2 tanesi 1. kalite diğerleri 2. kalite
2 tanesi 6 hücreli biri 1.kalite diğeri 2. kalite
öyle bakalım ne olcak

hayırlısı olsun sanırım transfere de dondurmayada yetecek kadar bebiş var elimizde. :)))

Mystryy canim ya heyecan var olma mi.bir yandan da acabs duruyorlar mi gelisimleri oldu mu acep nasillar aydin amcalari ne diyecek??????sorular bitmiyir.birde bizim icin en heyecanlisi anne ve babalar biliyor zaten diger akraba ve arkadaslara mujde vermek.hsyirlisi bakalim:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…