saol canım:)hayırlısı olsun sanırım transfere de dondurmayada yetecek kadar bebiş var elimizde. :)))
inşallah canım :)merhaba meliss, hadi gözün aydın ilk aşama tamam , arkası da hep böyle güzel olsun inşallah...
inşallah canım :) hayırlısıyla alalım bi yerleşsin 9 aylık yuvasına kaydirigubbakcemile2Melisssss hadi hayirlisi. Canim insallah hersey cooook guzel olacak....
teşekkür ederim canım:)slm kizlar nbr??? kimse yok ama ben bi slm vereyim dedim... bugun ilk defa gebzeye gittim, hastahane ile tanismis oldum, girisi abuk bi yerdeymis, birde resimdekine hic benzemiyordu, yanlis yere mi geldik die tekrar tekrar okudum yazisini, meger arka tarafindaymisizama resimlerde bina bu kdr kirli gorunmuyor yani, benim sucum yok testlerimi verdim, esimde test yaptirdi, bakalim sonucu yrn alicaz, allam ins ii cikar... icim kipir kipir ii olacakmis gibi hissediyorum... cuma ameliyatta olunca hicbi sorun kalmayacakmis gibi, ins tersi bi durum olmaz... benden bu kdr melisssss simdiden hayirli olsun diyeyim ben... stres yapmak yok
:))) kahvaltıda bütüün kızlar çok güzeldi sanırım hepimiz oğlan doğurucaz üzgünüm ayşegülcüm.
bende seni özledim. hiç görüşemiyoruz artık yaa... fotoğraflarda sende varsın dimi. hangi tombulsun sen oradakilerden ? yerimseniben ( kızmaya gerek yok kızlar ama tombul çıkmışsınız ben napim ) opuyorumnanaktan
selam:)
benim transfer perşembe 7 tanesi gelişim gösteriyomuş
5 tanesi 8 hücreli bunlardan 2 tanesi 1. kalite diğerleri 2. kalite
2 tanesi 6 hücreli biri 1.kalite diğeri 2. kalite
öyle bakalım ne olcak
bak yaaa, tombulmuşuz akannehir
valla ben daha tomul olabilmek için elimden geleni yaptım ama biliyorsun işte kendi doğal göbüşümden fazlasına sahip olamadım benneyaptımki ama olsun bizim de birgün daha tombul fotolarımız olacak inşallah... hatta ben kız hayalleriyle çirkinleşmeyi de umuyorum.:kaydirigubbakcemile3
selam:)
benim transfer perşembe 7 tanesi gelişim gösteriyomuş
5 tanesi 8 hücreli bunlardan 2 tanesi 1. kalite diğerleri 2. kalite
2 tanesi 6 hücreli biri 1.kalite diğeri 2. kalite
öyle bakalım ne olcak
Mystryy canim ya heyecan var olma mi.bir yandan da acabs duruyorlar mi gelisimleri oldu mu acep nasillar aydin amcalari ne diyecek??????sorular bitmiyir.birde bizim icin en heyecanlisi anne ve babalar biliyor zaten diger akraba ve arkadaslara mujde vermek.hsyirlisi bakalim:)))))))
slm kizlar nbr??? kimse yok ama ben bi slm vereyim dedim... bugun ilk defa gebzeye gittim, hastahane ile tanismis oldum, girisi abuk bi yerdeymis, birde resimdekine hic benzemiyordu, yanlis yere mi geldik die tekrar tekrar okudum yazisini, meger arka tarafindaymisizama resimlerde bina bu kdr kirli gorunmuyor yani, benim sucum yok testlerimi verdim, esimde test yaptirdi, bakalim sonucu yrn alicaz, allam ins ii cikar... icim kipir kipir ii olacakmis gibi hissediyorum... cuma ameliyatta olunca hicbi sorun kalmayacakmis gibi, ins tersi bi durum olmaz... benden bu kdr melisssss simdiden hayirli olsun diyeyim ben... stres yapmak yok
Ben yarın sabah hastanedeyim 2. şeker yüklemesi yapılacak.
Hemde 3 saat.... Valla o kadar saat nasıl aç dururum bilmiyorum.
Yarın sabah hastaneye gidecek var mı?
Gece sen tombiş falan değilsin canım....
neee 3 saat hemde aç aç yok gülüm nasıl dayanıcan. canım benim randevum yarın sabahtı ama dayanamadım değiştirdim bugün 2 de gidicem yarın olsaydı ben beklerdim seninle ama yarın izinliyim tekrar taa buralara gelmiyim hazır bugün iş için zaten burdayken gitmek istedim saat 2 olsun koşa koşa gidicem çok heyecanlıyım çoook.
yarın ben de hastanedeyim mağlum transfer:)ama daha saati belli değilBen yarın sabah hastanedeyim 2. şeker yüklemesi yapılacak.
Hemde 3 saat.... Valla o kadar saat nasıl aç dururum bilmiyorum.
Yarın sabah hastaneye gidecek var mı?
inşallah canım:) hadi bakalım demek bu gün belli olcak cinsiyetmaşallahçok güzel canım yarın sen onlara onlar sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.
ileri doğru hızlı ve yavaş hareketliler toplamda %50 olmalı. morfoloji de en az % 4 istenir . morfoloji şekli yapısı... ne bilim kepi varmı kuyruğu varmı şekli normal mi gibi..ileri dogru hizli hareketli ile ileri dogru yavas hareketliye bakiyorduk di mi? aydin bey %45in uzerinde olmasi gerekiyor demisti sanki... ama burda bi hazirlik once bi de hazirlik sonrsi die ayrilmis, hazirlik oncesi kotu ama snrsi ii gibi... morfoloji de %6 cikmis... ne demek oluodu?? ilk teste morfoloji %1 idi
Bugün gideceksin hadi bakalım seninki gösterir inşallah cinsiyetini.
Bana erkek gibi geliyor ama belli olmaz.
Dönünce kontrolden ya olur mu hemen merak ederim.
Yarın annemle gidicem hastaneye yalnız olmayacağım allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?