Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kizlar esimin sonucu geldi... hazirlik oncesi ve hazirlik sonrasi diye bisi var nedir o???

belizzcim hazırlık öncesi ilk hali herhangi bir şey yapılmamış hali hazırlık sonrasında özel bir sıvıyla yıkıyorlar ve daha verimli hale getiriyorlar. kaç çıktı sayısı öncesi ve sonrasında

haz. oncesi - ileri dogru hizli %3
ileri dogru yavas %28
sayi 28milyon

haz. snrsi - ileri dogru hizli %9
ileri dogru yavas %45
sayi 11milyon

morfolojide %6

ya sayi cok gibi ama degerler ic acici diil... dusununce ileri hizli %3 840bin eder ama olmuo, yetmio herhalde, genel icindeki duzgun orani %6 oldugu icin galiba di mi???

aydin bey cuma gunu ne diyecek bakalim((((

ya evet aslında fena durmuyor bence bu değerlerle aşılamayı deneyeceklerdir. bizim bunun çok çok altındaydı değerlerimiz hiç aşılamayı denemedik bile.

offf cumaya kdr nsl beklicem

ilk testte hizli %13 - yavas %24 ama morfoloji %1 idi
simdi hizli %3 (coook dusuk) - yavas %28 morfoloji %6 cikmis

ilk teste bakarak asilama demisti ztn aydin bey, bu sekilde hamile kalamazsin demiyorum ama sansin %2-3 onun icin bizim ufak bi yardimimiza ihtiyaciniz olacak demisti... bu sonuclada durum pek degismedi gibi... ay bilmiyorum, sinir oldum neden ii cikmadi ya bari benim kistler kuculmus olsunlarda, biseyde ii gitsin...

ay ya aslinda bekleyecek biseyde yok, sonuc belli iste asilama diyecek ama insan yine de bi umit demez mi acaba die dusunuo... esimin de hbri yok daha, gerci o farkli bi sonuc cikmayacak, bosuna umitlenme demisti bana ama yani gonulden demediginden eminim, onunda icinde bi umit vardi kesin... ofis disinda ben emailinden baktim sonuclara, arayip soyleyemiyorumda, gelsin gorsun bari...

Selam kizlarrrrr
belizzz erkegin degerleri cok da onemli degil tup bebek icin.senin degerlerin kotu gibi gorunmuyor sanki.hayirlusi yeterki erkekte sperm olsun.asil is kadinda tatlim
mystry ay hadi hayirlisi bakalim gosterecek mi kuzu
sancux allah sabir versin insallah sonucun guzel cikar canim

canım sonuçta sayı düşük değil ki bence de aşılama der . ama tabi aydın bey daha ii açıklar bi de morfolojisi %4 ten yüksek ve istenen değerde bi de şükretmek lazım hiç spermi olmayan vakalar var. sıkma canını bizim sonuç çok daha kötüydü ve direkt tüp bebek dendi.
ben ce hiç canını sıkma :)

benim degerlerimde neye bakacak bilmiyorum ki... 3-5 kistim var, biri buyuktu 4kusur cm ama o su kisti bence demisti, diger kucuklerde cikolata kisti gib gorunuo demisti, dogum kontrol hapi ile kuculecekler ama polipi almamiz lazim, esinin degerleri ii cikarsa bi rahim rontgeni aliriz senden demisti, simdi ne yapacak, ne diyecek bilmiyorum... aslina bakarsan ben tup bebekten yirtar miyim acaba die umitleniodum, o acidan husran oldu benim icin... ii dusun ii olsun mantiginda da ilerliodum ama demek ki bazi gercekler karsisinda nsl dusunursen dusun, o gercekleri degistiremiyorsun...

polip ameliyatı basitmiş onu halledersin kistlerde kaybolursa aşılama olur ben ce.zaten kistler kaybolmadan tüpbebek dense bile başlanmaz.

polip ameliyatı basitmiş onu halledersin kistlerde kaybolursa aşılama olur ben ce.zaten kistler kaybolmadan tüpbebek dense bile başlanmaz.

evt oyle olacak sanirim, bakalim... neyse beterin beteri var... bebek sahibi olma sansim var en azindan.. daha kotu durumda olan insanlar var, biz sanliyiz, hepimiz...

ilk soku atlatiyorum:)

belizz niye bu kadar üzülüyorsun bizler çok daha kötüydük bak aşılama bile yapılamadı sonuçta sizin bebeğiniz olacak kadar yeterli sperminiz var Allah beterinden saklasın tabiki doğal olsa ne güzel olurdu keşke hiç bunları yaşamasak ama vardır bundada bir hayır mutlaka.

Mystry hersey yolunda galiba cok sevindim cinsiyeti de ogrenmissin.
Benim tahminini biliyorsun ben erkek diyorum. Benim oglanlara arkadas olsun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…