kizlar esimin sonucu geldi... hazirlik oncesi ve hazirlik sonrasi diye bisi var nedir o???
belizzcim hazırlık öncesi ilk hali herhangi bir şey yapılmamış hali hazırlık sonrasında özel bir sıvıyla yıkıyorlar ve daha verimli hale getiriyorlar. kaç çıktı sayısı öncesi ve sonrasında
canım sonuçta sayı düşük değil ki bence de aşılama der . ama tabi aydın bey daha ii açıklar bi de morfolojisi %4 ten yüksek ve istenen değerde bi de şükretmek lazım hiç spermi olmayan vakalar var. sıkma canını bizim sonuç çok daha kötüydü ve direkt tüp bebek dendi.haz. oncesi - ileri dogru hizli %3
ileri dogru yavas %28
sayi 28milyon
haz. snrsi - ileri dogru hizli %9
ileri dogru yavas %45
sayi 11milyon
morfolojide %6
ya sayi cok gibi ama degerler ic acici diil... dusununce ileri hizli %3 840bin eder ama olmuo, yetmio herhalde, genel icindeki duzgun orani %6 oldugu icin galiba di mi???
aydin bey cuma gunu ne diyecek bakalim((((
benim degerlerimde neye bakacak bilmiyorum ki... 3-5 kistim var, biri buyuktu 4kusur cm ama o su kisti bence demisti, diger kucuklerde cikolata kisti gib gorunuo demisti, dogum kontrol hapi ile kuculecekler ama polipi almamiz lazim, esinin degerleri ii cikarsa bi rahim rontgeni aliriz senden demisti, simdi ne yapacak, ne diyecek bilmiyorum... aslina bakarsan ben tup bebekten yirtar miyim acaba die umitleniodum, o acidan husran oldu benim icin... ii dusun ii olsun mantiginda da ilerliodum ama demek ki bazi gercekler karsisinda nsl dusunursen dusun, o gercekleri degistiremiyorsun...
polip ameliyatı basitmiş onu halledersin kistlerde kaybolursa aşılama olur ben ce.zaten kistler kaybolmadan tüpbebek dense bile başlanmaz.
kızlar ben döndüüm cinsiyeti öğrendik?????
mystryy sen bana özelden söyle diğerleri de girince onlara da aynı heyecanı yaşatırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?