Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mysttrrryyyyyyyy yaaaa bizi meraktan çatlatacak mısın seennn?kafamçokkarıştı

bak şimdi maç izliyorum ama arada yoklayacağım burayı. bizi yanıtsız bırakmaya devam edersen de elimizden kurtulamaycaksın klava:

belizzz cim bir oklava da sana geliyor bak şimdi klava:

eşinin değerleri gayet iyi. senin yaşın genç. inşalah kistlerin de kayboldu-kaybolacak... ne bu umutsuz hal. aydın bey cuma günü "bu koşullarda hamile kalırsınız ama zaman alabilir, sabırsızsanız aşılama deneyelim" diyecektir.

sancux 3 saat aç sen duracaksın da bakalım oğlancıklar ne diyecek bu işe... sonuçlar hemen çıkıyor mu? bence iyi olacak ama yine de bizi de bilgilendir ltf canım.

Mariner selam cnm nasilsin nasil gidiyor hamilelik ?
Az kaldi bebislerini gormeye :))))

İyiyim canim.napalim ignelerimizi vuruluyoruz,ise basladim ise gidiyorum,gogus siskinligi var,bazen cogunlukla sag olmak uzere sag ve sol kadigima bicak saplaniyor gibi oluyor hele bir kere hapsurduktan sonra nadil acidi anlatamam.arada beyaz akintim oluyor.cok doladirsam yoruluyorum.ama deha mide bulantisi yok canim.aslinda ozetlersem gayeeet iyiyim.heyecanliyim ne gorecegimi tahmin edemiyorum.insallah saglikli surec yasiyoruzdur.hayirlisi.bizde durum bu.

Mystryy hadi ama catladik bakkkk:)))))

Belizz merhaba bozma moralini benim eşimin değerleride hemen hemen aynı % 13 ileri hareketli. aydın bey aşılama denenebilir demişti. ve nitekim aşılama yaptık. Sonuç olumsuz oldu ama ben bir defa daha bu ay aşılama deneyeceğim. Sitem etme lütfen gerçekten aynı şeyleri bende yaşadım vücudunu strese sokmaktan ve moralini bozmaktan başka hiç bir işe yaramıyor. Herşey çok güzel olacak buna inan lütfen.

Hemen cikmiyor canim en az 2 saati buluyor. Haber veririm hemen size.
Opuyorum seni....

slm kizlar haklisiniz da iste bende bi umut normal yolla olur mu acaba die geciodu, ondan biraz dun stres yaptim, esimin morali bozulunca ben duzeldim, onu teselli ettim, bugun gayet iyiyim... esimde hep icinde bisi vardi, ilk testi kendi kendine ortada bisi yokken yaptirmisti falan, hissetmis demek ki, yani diyecegim bole tesadufler esliginde kendimizi normal yolla hamile kalamayacak durumda bulduk... biraz damdan duser gibi oldu, gerci iide oldu, onceden ogrenmis olduk, simdi de tedbirimizi aliyoruz, hersey guzel olacak

simdi gelelim cinsiyet tahminine simdi erkenden belli oldu die erkek gibi dusunuyorum, erkeklerin hemen belli oluyor diyorlar ya ama ben kiz istiyorum die belki de icimden kiz geciyor... bugun solemezsen artik, seni cig cig yeriz hbrin olsun hadi soleeeeeeeee....

Kızlar selam şimdi geldim eve.
Sabah şeker yüklemesi için gittim hastaneye.
3 saat sürdü aç aç hemde.
Umut'un kontrolü varmış. Sağolsun geldi yanıma canım 1 saat onunla sohbet ile geçti.

Bu arada sonuçları aldım pek iç açıcı değil.
Limitleri hep aşmışım yani hamilelik şekeri çıktı.
Nuri beyi aradım hemen bir diyetisyene git dedi.
Takipe alınacak eğer düşmezse ilaç tedavisine başlanacakmış.
Bakalım kızlar ne olacak.
Hastanelere gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla sağlıkla doğsalar...

herkesin mübarek miraç kandilini kutlarım. Rabbim gönlünüze göre versin her isteğinizi...

sancux bu aralar bütün hamilelerde bu şeker musallat olmuş durumda.. canım sorun etme normal galiba olmayan yok. biraz dikkat edersin yediğin içtiğine. pepino ve karayemiş tavsiye ederim sana.

Bende senin ve tüm kızların miraç kandilini kutlarım Geshenkcim.
Valla çıkamasa iyi olurdu napalım çıktı önlemimizi alacağız.
Şimdi bir diyetisyen bulmam gerekiyor uzaktan bir arkadaşım var onu arayacağım.

Mystry tahminleri bekliyorda ondan.. tahmin yazan olmamışki ama..
ben erkek diyorum...
hadi herkes yazsın da açıklasın o da artık.. çatlamadan kimsecikler :))))

Miraç Kandilinizi Kutlar, dualarınızın kabulünü dilerim.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh...

Sancux cum , keşke normal çıksaydı ama üzülüp te ayrıca da yükseltme, çaresi var nasıl olsa, diyetine dikkat edersin, inşallah ta sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın canım...

Geshenk evet haklı olabilirsin.. benim de tahminim erkek olduğu yönünde ...

Canım hamilelik şekeri çok yaygın bir problem, sıkma sakın canını... Diyetle çözersin eminim. hem bir diyetisyen gözetininde dengeli beslenmen iyi de olur bu dönemde. Hastanelerden fenalık gelmesin bak günü geldiğinde ordan bebişlerin kollarında çıkacaksın bunu düşün artık...

yaa kızlar ben mystryy'yi merak etmeye başladım. telefonu olan var mı? bu kadar habersiz bırakmazdı bizi...bugün bir ara eczaneyi aramayı bile düşündüm. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…