aaa evt sancux sabah o kdr yazistigimiz falan gitmis...
o kdr da ayrintili bilgi vermistim
evet meliscim biz aramızda konuşmuş olduk :))))))))))))
evet yaa :)))
ladybird herkese bişiyler yazmıştı onlar da gitmiş hadi biz iletişim kurduk da onlara yazık oldu:))
ben de forum yöneticisinin birine özel mesaj gönderiyorum dikkate alınır mı bilmem
bu iki oldu daha önce de olmuştu
Kizlarr merhaba...
Bende bir seyler yazmistim gitmis hepsi.
Meliss heyecan nasil?durumun nasil?neler hissediyorsun canim?
Umut ve ablasi sizde durumlar nasil?insallah hepiniz 300 lu degerler alirsiniz.
Bu arada kizlar cuma sabahi akintimda pembe biseyler geldi.aydin beyi aradim.olabilir.kirmizi kan olmadigi muddetce problem olmaz dedi.cuma gunu ogleden sonra kasigim surekli agridi.cumartesi sabah kalktigimda yine bu sefer daha cok pembe akintim oldu.hemen aydin beyi aradim suadiyeden randevualdim.buarada kasigim hala siddetli agriyordu.neyse muayene etti.birinci kesenin sekli ve kuzucugumun sekli gayet iyiydi.10.1mm boyunda tam olmasi gerektigi gibi 7w+1difi.kalp atisini cok kisaca dinletti aydin bey.diger keseye bakti.diger kesenin boyu daha kucuk ve sekli bozuktu.diger kuzucuk yoktu orada(((neyse hayirlisi olsun bu kuzucugum hayirlisiyla saglikla dunyaya gelsin insallah.haftaya pazartesi de 8.hafta kontrolumuz var.tecrubeli arkadaslar 8.haftada nelere bakiliyor soyleyebilirler mi.
meraba canım sabah daha iiyidim ama şimdi yarın aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyo:)
geçen pazartesiden itibaren bel ağrım var ama şiddetli değil arada kasıklarda bişiyler oluyo az da olsa . akıntım filan yok . aslında hafta sonu dayanamayıp idrar testi yaptım silik de olsa pozitif çıktı ama tabi kanda görünce ve ikiye katlanınca daha da rahatlıycam:)
regl olurum da atar diye korkmaya başladım ama artık herşeyin hayırlısı .
diğer bebeğine üzüldüm ama hayırlısı canım böyle baştan olması ben ce sağlıklı olana zarar vermemek adına daha ii olmuş tabi ikisinin sağlıklı olmasını herkes isterdi ama sağlıksızsa da baştan gitmiş
Meliscim bunlar tatli heyecanlar.
Yarin da mutluluktan yerinde duramayacaksin.
Bize hemen haber vermeyi unutma lutfen bak aklim sende.
Merakta birakma beni sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?