Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hadi bakalım güzel haberler gelir inşallah yarın melisçim..

marinercim üzüldüm ben de ikinci bebeğin için ama hayırlısıyla bu bebeğine allah uzun ömürler versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlaar ben yazmıştım yazmıştım hepsi püff uçmuş gitmiş sizde galiba beni unutmuşsunuz neyse pazar tatilden dönücem ve bol bol hatırlatıcam ben size kendimi.
herkez fena değil gibi gözüküyor operasyonlar olmuş iyi geçmiş çok şükür.
meliscim senden haber almak için girdim sabahın dibinde aslında e idrar testindede çıkmış eminim kadada gayet güzel bir değer çıkıcaktır.
marinercim ikinci kuzuya bende üzüldüm tabiki ama Allah öbür yavruna sağlıklı uzuun bir ömür versin inşallah pembelerin kanamaların endişelendirmemesi mümkün olmuyor ama biliyorsun canım benim bayaa baya kanamalarım vardı inşallahta dı demeye devam edicem çünkü sanki artık olmuyor nolur olmasında.8. haftaya gelmişsin maşallah 1 ay sonra inşallah 3 biticek kaygılarda epeey azalıcak.
benimde dönünce yani haftaya pazartesi kontrolüm ve 4lü testim var tırsıyorum açıkcası bu testten çünkü öbür hamileliğimde bu testte sorun çıkmıştı sonrada hep kötü gitmişti...neyse tabiki aynısı olmıycak ama hani şu testte bitse sanki daha rahatlıycam. valla tatilil güzel ama kontrole gün sayıyorum hatta annemlerin burada çok yakın bir arkadaşı jinekolok gidip görmek muayene olmak için içim gitmiyor değil dün felaket tansiyonum düştü kızlar küçük 4.3 büyük 9 yer kaydı ayağımdan dinlenince geçt, ama korktum.
ay ben özlemişim galiba sizi abuk sabuk her telden yazdım valla.

haa sancux tatile gitmekle bence iyi yapıyorsun canım uçakta tabiki en doğru karar sakıın tedirgin olma valla ben rahaat rahat geldim dönücemde inşallah çekilmez canım bu sıcakta o kadar uzuuun yol.bu arada rejim listesi için çok teşekkür etmiştim ama silinmiş görmediysen eğer tekrar çok teşekkür ederim makul gözüküyor tatilden dönünce başlıycam ben bu listeye ufak tefek kaçamaklar yaparak:)

merhaba kızlar ev taşıdığım için uzun zamandır giremiyorum.ne zormuş taşınmak neyseki kendi evime taşındım artık bidaha yaşamam bu zorlukları allah herkesin gönlüne göre ev nasip etsin..
ayşegülcüm çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür bebişler sağlıklı
meliscim hayırlı haberlerini bekliyorum
benimde cuma günü transferim var.işallah bu sefer olur
kızlar hepinizi öpüyorum tatildeki arkadaşlar lütfen bizim içinde eğlenin

Kızlar günaydın..........
Nasılsınız? Melisi merak ettiniz değil mi?
Bende heyecanla girdim bakıyım dedim ama daha haber yok anlaşılan.

Margaar, impression uzun zamandır ses çıkmadı sizden.
Gerçi margaar taşınmış işin başından aşkındı tabi giremedin nete.
Yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturun.
Transferede az kalmış yeni ev uğur getirecek sana.

mystry çoks evindim kanamanın durduğuına, inşallah da tekrarlamaz bi daha da bundan sonrası için ferah ferah geçer.. dönüşte de 4 lü testin sonucunu da güzelcecik alırsın inşallah, iyi tatillerr..

sancux tatile mi çıkıyorsun ne zaman yolculuk.. sağlıcakla git ve dön inşallah sen de...

margar geçmiş olsun ev taşıma işi zordur muhakkak, kendi evine mi taşınmış oldun, hayırlı olsun.. transferin de inşallah başarıyla geçsin ve bebişine kavuş sen de...

ben de tatilden döndükten sonra kontrole gitmiştim ama istediğim gibi ahberler alamadım... kürtajdan sonra belki bir parça kalmış olabilir veya hamilelikle bağlantılı birşey oluşmuş olabilirmiş, tanısal histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi aydın bey, genel anestezi ile 20 dk lık bir operasyonmuş.. inşallah iyi geçer de kurutulurum artık anestezi almaktan...

ama çok iyi tatil yaptım valla, önce avrupa geçen hafta da karadeniz turu yaptuık ailecek, doğu karadeniz bir harikaaaa, yemyeşil doğa, şırış şırıl sular, heryeri görmeye değer, moral ve enerji depoladım ve döndüm, şimdi işimin başındayım fakat klimama takılmadı hala ve çooooook sıcaaaakkkk...

Kızlar bende yarın öğlen gidiyorum tatile.
Bakalım uçak maceram nasıl geçecek? Biraz gerginim.
hayırlı yolculuklar canım şimdiden... güzel geçecek merak etme, bütün ulaşım araçlarından en yiisi bence uçak, hiçbişey anlamadan bi bakmışsın yolculuk bitmiş :) nereye gidiyorsun?

İnşallah iyi geçer canım operasyon. Gerçi kolay bir operasyonmuş hiç korkmana gerek yok.
Tatilin tadını iyice çıkardın bu yaz, seneye bebek olucağı için bu kadar gezemezsin:)

İnşallah iyi geçer canım operasyon. Gerçi kolay bir operasyonmuş hiç korkmana gerek yok.
Tatilin tadını iyice çıkardın bu yaz, seneye bebek olucağı için bu kadar gezemezsin:)

rahimle alakalıolunca insan ister istemez tedirgin oluyor.. rahim duvarının hemen arkasından bir bombelenme varmış , histereskopi ile ne olduğuna bakılacak, inşallah herhangi bir zarar görmeden kurtulurum..

doğru söylüyorsun bebek olunca zor :)) onun için acısını şimdiden çıkarayım dedim ben de :)

Canım yazılanların çoğu gitti sitede bir gariplik vardı inşallah bunlarda gitmez.
Aynı gün dönüyoruz tatilden sen demek 2 haftalığına gittin.
Sende mi uçakla gittin?

Diyet listesi için rica ederim ne demek. Ancak bir hafta sonra birkaç ekleme oldu. 2 porsiyon meyva ve et miktarıda 5 köfte kadar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…