hayırlı yolculuklar canım şimdiden... güzel geçecek merak etme, bütün ulaşım araçlarından en yiisi bence uçak, hiçbişey anlamadan bi bakmışsın yolculuk bitmiş :) nereye gidiyorsun?Kızlar bende yarın öğlen gidiyorum tatile.
Bakalım uçak maceram nasıl geçecek? Biraz gerginim.
mystry çoks evindim kanamanın durduğuına, inşallah da tekrarlamaz bi daha da bundan sonrası için ferah ferah geçer.. dönüşte de 4 lü testin sonucunu da güzelcecik alırsın inşallah, iyi tatillerr..
sancux tatile mi çıkıyorsun ne zaman yolculuk.. sağlıcakla git ve dön inşallah sen de...
margar geçmiş olsun ev taşıma işi zordur muhakkak, kendi evine mi taşınmış oldun, hayırlı olsun.. transferin de inşallah başarıyla geçsin ve bebişine kavuş sen de...
ben de tatilden döndükten sonra kontrole gitmiştim ama istediğim gibi ahberler alamadım... kürtajdan sonra belki bir parça kalmış olabilir veya hamilelikle bağlantılı birşey oluşmuş olabilirmiş, tanısal histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi aydın bey, genel anestezi ile 20 dk lık bir operasyonmuş.. inşallah iyi geçer de kurutulurum artık anestezi almaktan...
ama çok iyi tatil yaptım valla, önce avrupa geçen hafta da karadeniz turu yaptuık ailecek, doğu karadeniz bir harikaaaa, yemyeşil doğa, şırış şırıl sular, heryeri görmeye değer, moral ve enerji depoladım ve döndüm, şimdi işimin başındayım fakat klimama takılmadı hala ve çooooook sıcaaaakkkk...
hayırlı yolculuklar canım şimdiden... güzel geçecek merak etme, bütün ulaşım araçlarından en yiisi bence uçak, hiçbişey anlamadan bi bakmışsın yolculuk bitmiş :) nereye gidiyorsun?
İnşallah iyi geçer canım operasyon. Gerçi kolay bir operasyonmuş hiç korkmana gerek yok.
Tatilin tadını iyice çıkardın bu yaz, seneye bebek olucağı için bu kadar gezemezsin:)
bodruma gidiyoruz eşimle pazar gecesi döneceğiz cnm.
kızlaar ben yazmıştım yazmıştım hepsi püff uçmuş gitmiş sizde galiba beni unutmuşsunuz neyse pazar tatilden dönücem ve bol bol hatırlatıcam ben size kendimi.
ay ben özlemişim galiba sizi abuk sabuk her telden yazdım valla.
haa sancux tatile gitmekle bence iyi yapıyorsun canım uçakta tabiki en doğru karar sakıın tedirgin olma valla ben rahaat rahat geldim dönücemde inşallah çekilmez canım bu sıcakta o kadar uzuuun yol.bu arada rejim listesi için çok teşekkür etmiştim ama silinmişgörmediysen eğer tekrar çok teşekkür ederim makul gözüküyor tatilden dönünce başlıycam ben bu listeye ufak tefek kaçamaklar yaparak:)
selam kızlaaarrrrr:)
sonucumu söylim pozitif :)))))
değer de 168 sanırım anne olucam kaydirigubbakcemile2
sancux, resimde kim kim merak ettim ama beenn bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?