gece canım nasılsın?nasıl gidiyor işler bence dogru karar vermişsin,kısada olsa tatil yapmak çok güzel fikir...
Gunaydin kizlarrr....
Dun bizim ilk tanisma gunu randevumuz vardi..saat 12.30 gibi aydin bey geldi.beni muayene odasina aldilar kilom ve tansiyonum olculdu.muayene masasina gectim.aydin bey geldi ve esimle beraber bebisleri gormek icin arama tarama islerine giristik.aaa ne gorelim bir kuzu.tek tasli pit pit kalbi atan guzel mi guzel bir kuzu.sonra aydin bey probu cevirdi vee ikinci tek tasli pitpit kalbi atan bir kuzu daha.ama ikinci kuzum digerine gore daha kucuk.ultrasondaki tarihe gore 6w+1d.bize gore6w+ 3d.aydin bey bu haftaya gore olmasini istedigimiz tum veriler (rahimde mi,kese var mi,york sac var mi ve embiryo gorunebiliyor mu) gayet normal dedi.2hafta sonra bebeklerin gelisimiyle ilgili daha detayli bilgi edonebiliriz dedi.hayirlisi insallah.guzel rabbim bu beklemeye bizi saglikli ve hayirli olanla mukafatlandirir insallah.artik olene kadar endisemiz bitmeyecek...
Bu arada kizlar hicbiriniz dunku ilk tanisma gunumuzu hatirlamadiniz.uzuldum ben ama((((((((((
teşekkür ederim canım. valla kendimi çok yorgun hissediyorum. istanbul'dan ve herşeyden biraz uzaklaşıp, bir tazelenmek istiyorum.
sen de artık toparlamışsındır kendini. tekrar ne zaman düşünüyorsun. sanırım önce biraz diyet yapacaksın... ağustos kervanına yetişir misin ki?
ayyy ne güzel çok sevindim o pıtpıtları görmek kimbilir ne kadar güzeldir:)Gunaydin kizlarrr....
Dun bizim ilk tanisma gunu randevumuz vardi..saat 12.30 gibi aydin bey geldi.beni muayene odasina aldilar kilom ve tansiyonum olculdu.muayene masasina gectim.aydin bey geldi ve esimle beraber bebisleri gormek icin arama tarama islerine giristik.aaa ne gorelim bir kuzu.tek tasli pit pit kalbi atan guzel mi guzel bir kuzu.sonra aydin bey probu cevirdi vee ikinci tek tasli pitpit kalbi atan bir kuzu daha.ama ikinci kuzum digerine gore daha kucuk.ultrasondaki tarihe gore 6w+1d.bize gore6w+ 3d.aydin bey bu haftaya gore olmasini istedigimiz tum veriler (rahimde mi,kese var mi,york sac var mi ve embiryo gorunebiliyor mu) gayet normal dedi.2hafta sonra bebeklerin gelisimiyle ilgili daha detayli bilgi edonebiliriz dedi.hayirlisi insallah.guzel rabbim bu beklemeye bizi saglikli ve hayirli olanla mukafatlandirir insallah.artik olene kadar endisemiz bitmeyecek...
utkum grapes hoşgeldiniz ne güzel tatilinizi de yaptınız bakalım biz de sonucu bi alalım ondan sonra bi tatil güzel olur:)Herkese merhaba
Bende güzel bir tatilin ardından burdayım. evde temizlik var bugün kadın geldi, yarın ameliyat günüm bakalım neler olacak.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize iyi bakın ameliyat sonrası görüşürüz
:gitme:
Umutu cok merak ediyorum transferi oldumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?