Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hoşgeldin Utkumm, tatilinin iyi geçmesine sevindim.
İnşallah bizde birkaç günlüğüne kaçabiliriz bir yerlere.

Herkese merhaba
Bende cuma günü geldim o gün telf baktım ne göreyim Ayşegül ameliyat olmuş cumartesi anestezi randevum vardı soluğu Ayşegülün yanında aldım iyiydi çok şükür bebekleride iyi fotolarını çekmişler, büyümüşler maşallah
Sancux canım geçmiş olsun ama diyet listen gayet güzel aslında düzenli yemek çok daha sağlıklı hepimiz yapmalıyız
Mystryy bebiş erkekmiş hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah
Bende güzel bir tatilin ardından burdayım. evde temizlik var bugün kadın geldi, yarın ameliyat günüm bakalım neler olacak.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize iyi bakın ameliyat sonrası görüşürüz
:gitme:

kızlar selam... yine iki tatlı bir tuzlu haberlerle ilerliyoruz. neyse ayşegülden ilk haberler tatsızdı belki ama işe iyi tarafından bakacak olursak, herşeye rağmen kazasız belasız atlatmış olması, kendisinin ve bebişlerinin iyi olması güzel haber... dilerim bir an önce toparlar kendini ve bütün neşesiyle aramıza geri döner...

ben c.tesi giremedim bir türlü, pazar da site kapalıydı. neyse ki sizde çok yazmamışsınız :)

impression ve geshenk miyom konusunu sormuşsunuz... bildiğiniz gibi uzuuun uzuunn enine boyuna düşündüm ve önümdeki süreci biraz şekillendirdim kafamda. miyom konusunda aydın bey ameliyatı önermemişti baştan. ben de ameliyat fikrinden uzaklaştım ama son karar yine aydın beyin. yarın 9:30 da randevum var bakalım... eyvahedigeldismile

ben bu ay transfer yaptırmaktan da vazgeçtim. çok yorgun hissediyorum kendimi... :çok üzgünüm: bir hafta bir tatil yapıp, bu ayı da pas geçmeye karar verdim. ağustos başında dondurulmuşlarla devam edeceğim artık... yarın aydın bey ile görüştükten sonra son durumu haber veririm size... grapes sabah kaçta orda olacak acaba? belki karşılaşır, şans dilerim ona da...

grapes canım şimdiden geçmiş olsun inşallah operasyon agrısız sızısız geççiverir..
öpüyorum yanakarından kendine çok iyi bak

gece canım nasılsın?nasıl gidiyor işler bence dogru karar vermişsin,kısada olsa tatil yapmak çok güzel fikir...

teşekkür ederim canım. valla kendimi çok yorgun hissediyorum. istanbul'dan ve herşeyden biraz uzaklaşıp, bir tazelenmek istiyorum.

sen de artık toparlamışsındır kendini. tekrar ne zaman düşünüyorsun. sanırım önce biraz diyet yapacaksın... ağustos kervanına yetişir misin ki?

Gunaydin kizlarrr....
Dun bizim ilk tanisma gunu randevumuz vardi..saat 12.30 gibi aydin bey geldi.beni muayene odasina aldilar kilom ve tansiyonum olculdu.muayene masasina gectim.aydin bey geldi ve esimle beraber bebisleri gormek icin arama tarama islerine giristik.aaa ne gorelim bir kuzu.tek tasli pit pit kalbi atan guzel mi guzel bir kuzu.sonra aydin bey probu cevirdi vee ikinci tek tasli pitpit kalbi atan bir kuzu daha.ama ikinci kuzum digerine gore daha kucuk.ultrasondaki tarihe gore 6w+1d.bize gore6w+ 3d.aydin bey bu haftaya gore olmasini istedigimiz tum veriler (rahimde mi,kese var mi,york sac var mi ve embiryo gorunebiliyor mu) gayet normal dedi.2hafta sonra bebeklerin gelisimiyle ilgili daha detayli bilgi edonebiliriz dedi.hayirlisi insallah.guzel rabbim bu beklemeye bizi saglikli ve hayirli olanla mukafatlandirir insallah.artik olene kadar endisemiz bitmeyecek...

Bu arada kizlar hicbiriniz dunku ilk tanisma gunumuzu hatirlamadiniz.uzuldum ben ama((((((((((

canım benim ne olur üzülme benim hep aklımdaydın ama bir türlü fırsatını bulup soramadım, Allah hep böyle sağlıklı bir şekilde hamilelik ve bebeklerini kucagına almaqyı nasip etsin. İki ayrı kese olması çok güzel.inş. güzel güzel büyürler annesi:)

canım ben 1 yıl düşünmüyorum şimdilik ama zaman ne gösterir bilemiyorum, aslında tüp bebek fikrinide bir kenara bırakmak istiyorum Allah verirse bir şekilde verecektir diyorum ama tamamende silmiyorum belki bir kez daha düşünebilirim ama biliyorsunuz benim dondurulmuşlarım yok herşeye sil baştan başlayacagım ve şuanda buna gücüm yok...

kilo vermek konusuna gelince hiç sorma bu akşam eşimin kuzenleri evleniyor (teyze oğlu ile-dayı kızı:) dün alış verişe cıktım ve moralim bozuldu üstüme uygun kıyafeti bulmakta epey zorlandım

ayyy ne güzel çok sevindim o pıtpıtları görmek kimbilir ne kadar güzeldir:)
canım ben de sırf bu sabah senden haberleri alabilmek için forumu açtım yazmasaydın sorucaktım:) öyle düşünme herkes meraktadır eminim..
utkum grapes hoşgeldiniz ne güzel tatilinizi de yaptınız bakalım biz de sonucu bi alalım ondan sonra bi tatil güzel olur:)
grapes çok geçmiş olsun ...

Evet valla dun bütün yazdiklarim gorunmuyor.
Dun gecede girmeye calistim açilmadi site.
Bu aralar bir gariplik var kk da.

Umutu cok merak ediyorum transferi oldumu acaba?

günaydın cnm
evet sen bişiyler yazmıştın ben de cavp yazmıştım gece bi baktım hepsi gitmiş neyse artık bi daha yazıcam :))
ben de merak edip dün sabah aradım toplamasıı ii geçmiş cuma yada cumartesi transfer demişler ama tam günü heralde bu gün belli olur
ben de iiyimi ama bel ağrılarım var sabahları özellikle artık bilmiyorum ne çıkıcak
5 gün kaldı akannehir

umut bu aralar pek giremedim dedi
cumartasei de ablasının sonucu belli olcakmış aslında ablasıyla toplama işlemimiz aynı gündü diyorum cumartesi ben de mi test yaptırsam:))))
bi dengesiz oldum zaten bi takmıyorum ne olursa olsun diyorum bi çaresiz oluyorum bazen de olumulu düşünüyorum oldu diyorum ne dengesizlikDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…