Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

arkadaslar bende birkaç gündür giremiyorum siteye demekki problem var...
bende ladybird ü merak ettim evi taşıdı mı aceba?
sancux canım sen nasılsın? sırt agrıların ve diyetin nasıl gidiyor

Demek umut un 5.gün transferi olacak kaç yumurtası toplandı acaba?
Biraz yumurta sayısı için endişeliydi. Umarım herşey yolunda gider.
Ablasının da az kalmış test gününe, sonucu olumlu olur inşallah.

Bence sen Aydın beyin dediği tarihte yaptır sabret. Sabrın sonu selamet.
Sende olumlu düşünmeye devam et. Olumsuz düşünceler aklına gelir gelmez kovala hemen. Boşu boşuna üzme kendini nasıl olsa sonucun pozitif.

arkadaslar bende birkaç gündür giremiyorum siteye demekki problem var...
bende ladybird ü merak ettim evi taşıdı mı aceba?
sancux canım sen nasılsın? sırt agrıların ve diyetin nasıl gidiyor

İyiyim canım diyete devam ancak kan şekerim bu seferde 80 ile 90 arasında çıkıyor.
Dün nuri beyi aradım 100 altında olmasını istemiyoruz dedi. Diyetisyeninle konuş biraz arttırabilir dedi.
Bakalım belki yarın giderim diyetisyene.
Bu arada kilo almadım hiç hatta 1 kiloya yakın verdim.
Genelde haftada 1 kilo alıyordum.

Sen nasılsın canım?
Geçen hafta yoktun konuşamadık hiç özleştik.
Kızlarda pek girmiyor bu aralar gerçi sitede sorun vardı birkaç gündür.
Ama bugün sorun yok artık bitti herhalde.

Kızlar haftaya çarşamba tatile gitmeye karar verdik.
Perşembe cuma izin aldı eşim haftasonu ile birleştirince 4 günlük bir tatil yapalım dedik.
Annemlerin yanına bodruma gitmek istiyoruz yakın bir yer bulamadık kafamıza göre.
Ancak ben pek uçağa binmek istemiyorum normalde mecbur kalmadıkça binmem uçağa.
Şimdi birde hamile olunca daha çok korkuyorum.
Eşimde arabayla gitmek istemiyor.
Bir türlü karar veremedik

Nuri beyde araba ile gidecekseniz 1 saat ara ile mola verin dedi.
Zaten yol uzun saat başı mola verirsek kaç saatte gideriz Allah bilir.

Grapesin ameliyatı nasıl geçti acaba?
Ayşegül de hiç giremedi daha toparlanamadı herhalde.
İnşallah ikiside biran önce iyileşir.

2. gün yani dün 4 tane 4 hücreli ve ii kalitede embriyosu olmuştu bence sayı gayet güze korktuğu gibi olmamış :))

aaa ne güzel
bence de uçakla gidin canım bu bel ağrısıyla çok zor olur yolculuk
uçakta yanına dergi yada kitap al oyalanıcak geçer zaten çok kısa bi süre...

Herkese selam
Kızlar ben evdeyim dün 3 gibi hastaneden çıktık iyiyim operasyon iyi geçmiş sorun yok. Çabuk ayılamadım sadece narkoz sıkıntısı çektim.
Tatil ameliyat derken çok uzak kaldım bir sürü şey olmuş meliss transfer olmuş 5 günü kalmış bebeşine kavuşmasına mariner bebişler görmüş çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Umut transfer olacakmış inşallah herşey çok güzel olur
sancux sonunda tatil haberi geldi canım tabiki uçak diyorum bende korkarım uçaktan ama en mantıklısı o canım
Sitede sorun var bende giremiyorum bazen

operasyonun ii geçmesine sevindim :)
bebek için hazırsın zemuszemus alkisalkisalkis

4 adet iyimiş inşallah hepsinin gelişimi sorunsuz devam eder.

Hoşgeldin canım...........
Özledik seni de evet çok oldu seninle konuşmayalı.
Tatil ve operasyon iyi geçmiş çok güzel artık güzel bir başlangıç yapmak için hazırsın.
Aydın bey tedavi için zaman verdi mi?

Çok öpüyorum seni........

Merhaba arkadaşlar, ben de iki aşılama, 2 tüp bebek denemesi yaptırdım. Artık aynı tğp bebek merkezinde denemk istemediğim için araştırmaya başladım. memorial hastenesi semra kahraman, bahçeci kliniği halit fırat bey ve aydın hoca arasında karar veremiyorum. kafam acayip karışık. antalyadan geleceğim için kararımı net verip o doktora gitmem lazım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çoook sevinirim.

Kızlar ben günlerdir siteye giremiyorum. Gündüz çalışıyor muydu bilmiyorum ama geceleri ya hiç açılmadı, ya da giriş yaptırmadı, hepinizi çok merak etmiştim neyse ki hemen herkesden haber gelmiş ve haberler de güzel :)

marinercim, unutmadık unutmasına da sitenin azizliği işte ama senden geç de olsa güzel haber aldık ya bu yeter bize :)

grapescim, oparayonun güzel geçmesine sevindim. inşallah bundan sonrası hep böyle güzel olacak, bir daha üzülmeyeceksin... opuyorumnanaktan

melisscim lmaz: sık dişini birazcık daha güzel habere az kaldı...

sancux kesinlikle uçak canım. o yolu kocaman karnınla mümkün değil gidemessin. koridordan check in yaptır. okumak için sürükleyici bir şey al eline ve biner binmez kemerini bağlayıp okumaya başla. dışarda olup bitene kapat tamamen kendini. hiçbir şekilde gözünü ve aklını kitaptan ayırma, uçakta olduğunu unut... yeterince kaptırmayı başarırsan çok kolay olur canım...

Begüm sen de çok çekmişsin belli, neler yaşadın kimbilir... sizde problem ne bilmiyorum ama aydın bey özellikle problemli konulara daha da büyük bir ilgiyle yaklaşıyor ve en olmaz denilen durumlarda bile başarılı hikayeleri var... söylediğin isimler genelde bu işin uzmanları. benim sana tavsiyem şu: zaten ilk görüşmeler genellikle ücretsiz. gelmeden önce randevularını al ve arka arkaya her biri ile görüş.. hangi hastane, hangi doktor içine sinerse orada karar verirsin. biz doktorumuzdan çok memnunuz ve bize çok güven veriyor... tanışınca senin de aynı duyguya kapılacağından kuşkum yok. ama madem ş.dışından geleceksin her biri ile görüşüp kendin karar ver canım... iyi şanslar sana şimdiden bol şans...

teşekkürler g(ece) bizde sebepsiz infertilite sorunu var. aydın hocaya mail attım, sağolsun hemen cevap vermiş. ilkkontrole ücretsiz beklediğini söylemiş,
semra hocanın ilk muayenesi 280 tlymiş. belki önce aydın hocaya gidip görüşmek iyi olacak
bir de hastanede laboratuvar ortamı nasıl acaba? tüp bebekte embiryologlar da çok önemliymiş.

Açıkçası burada hepimiz tüm ekibe güveniyoruz. ayrıca şu an embriyo seçiminde yeni bir yöntem geliştirdi Aydın bey ve bu sayede en kaliteliyi seçerek başarı şansını artırmayı hedefliyorlar. istersen aydın beyin adını internette arayarak da bilgi edin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…