umut bu aralar pek giremedim dedi
cumartasei de ablasının sonucu belli olcakmış aslında ablasıyla toplama işlemimiz aynı gündü diyorum cumartesi ben de mi test yaptırsam:))))
bi dengesiz oldum zaten bi takmıyorum ne olursa olsun diyorum bi çaresiz oluyorum bazen de olumulu düşünüyorum oldu diyorum ne dengesizlikDD
arkadaslar bende birkaç gündür giremiyorum siteye demekki problem var...
bende ladybird ü merak ettim evi taşıdı mı aceba?
sancux canım sen nasılsın? sırt agrıların ve diyetin nasıl gidiyor
Demek umut un 5.gün transferi olacak kaç yumurtası toplandı acaba?
Biraz yumurta sayısı için endişeliydi. Umarım herşey yolunda gider.
Ablasının da az kalmış test gününe, sonucu olumlu olur inşallah.
kaç yumurta toplandı bilmiyorum
Bence sen Aydın beyin dediği tarihte yaptır sabret. Sabrın sonu selamet.
Sende olumlu düşünmeye devam et. Olumsuz düşünceler aklına gelir gelmez kovala hemen. Boşu boşuna üzme kendini nasıl olsa sonucun pozitif.
Kızlar haftaya çarşamba tatile gitmeye karar verdik.
Perşembe cuma izin aldı eşim haftasonu ile birleştirince 4 günlük bir tatil yapalım dedik.
Annemlerin yanına bodruma gitmek istiyoruz yakın bir yer bulamadık kafamıza göre.
Ancak ben pek uçağa binmek istemiyorum normalde mecbur kalmadıkça binmem uçağa.
Şimdi birde hamile olunca daha çok korkuyorum.
Eşimde arabayla gitmek istemiyor.
Bir türlü karar veremedik
Herkese selam
Kızlar ben evdeyim dün 3 gibi hastaneden çıktık iyiyim operasyon iyi geçmiş sorun yok. Çabuk ayılamadım sadece narkoz sıkıntısı çektim.
Tatil ameliyat derken çok uzak kaldım bir sürü şey olmuş meliss transfer olmuş 5 günü kalmış bebeşine kavuşmasına mariner bebişler görmüş çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Umut transfer olacakmış inşallah herşey çok güzel olur
sancux sonunda tatil haberi geldi canım tabiki uçak diyorum bende korkarım uçaktan ama en mantıklısı o canım
Sitede sorun var bende giremiyorum bazen
2. gün yani dün 4 tane 4 hücreli ve ii kalitede embriyosu olmuştu bence sayı gayet güze korktuğu gibi olmamış :))
aaa ne güzel
bence de uçakla gidin canım bu bel ağrısıyla çok zor olur yolculuk
uçakta yanına dergi yada kitap al oyalanıcak geçer zaten çok kısa bi süre...
Herkese selam
Kızlar ben evdeyim dün 3 gibi hastaneden çıktık iyiyim operasyon iyi geçmiş sorun yok. Çabuk ayılamadım sadece narkoz sıkıntısı çektim.
Tatil ameliyat derken çok uzak kaldım bir sürü şey olmuş meliss transfer olmuş 5 günü kalmış bebeşine kavuşmasına mariner bebişler görmüş çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Umut transfer olacakmış inşallah herşey çok güzel olur
sancux sonunda tatil haberi geldi canım tabiki uçak diyorum bende korkarım uçaktan ama en mantıklısı o canım
Sitede sorun var bende giremiyorum bazen
Merhaba arkadaşlar, ben de iki aşılama, 2 tüp bebek denemesi yaptırdım. Artık aynı tğp bebek merkezinde denemk istemediğim için araştırmaya başladım. memorial hastenesi semra kahraman, bahçeci kliniği halit fırat bey ve aydın hoca arasında karar veremiyorum. kafam acayip karışık. antalyadan geleceğim için kararımı net verip o doktora gitmem lazım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çoook sevinirim.
g(ece) merhabalar ben aranıza yeni katıldım. sen de mi aydın hocada tedavi oluyorsun?
teşekkürler g(ece) bizde sebepsiz infertilite sorunu var. aydın hocaya mail attım, sağolsun hemen cevap vermiş. ilkkontrole ücretsiz beklediğini söylemiş,
semra hocanın ilk muayenesi 280 tlymiş. belki önce aydın hocaya gidip görüşmek iyi olacak
bir de hastanede laboratuvar ortamı nasıl acaba? tüp bebekte embiryologlar da çok önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?