Sanada yolladim arkadaslik istegi
ben de sana yolladım :)
onayladım canım :)
selam kızlaaarrrrr:)
sonucumu söylim pozitif :)))))
değer de 168 sanırım anne olucam kaydirigubbakcemile2
:teytey:
o senin oohhhh gelsin temmuz bebişleriiiiiii çok sevindim canım işallah senin uğurun bana da yansır allah bizlerede nasip eder
Margaar, impression uzun zamandır ses çıkmadı sizden.
Gerçi margaar taşınmış işin başından aşkındı tabi giremedin nete.
Yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturun.
Transferede az kalmış yeni ev uğur getirecek sana.
mystry çoks evindim kanamanın durduğuına, inşallah da tekrarlamaz bi daha da bundan sonrası için ferah ferah geçer.. dönüşte de 4 lü testin sonucunu da güzelcecik alırsın inşallah, iyi tatillerr..
sancux tatile mi çıkıyorsun ne zaman yolculuk.. sağlıcakla git ve dön inşallah sen de...
margar geçmiş olsun ev taşıma işi zordur muhakkak, kendi evine mi taşınmış oldun, hayırlı olsun.. transferin de inşallah başarıyla geçsin ve bebişine kavuş sen de...
ben de tatilden döndükten sonra kontrole gitmiştim ama istediğim gibi ahberler alamadım... kürtajdan sonra belki bir parça kalmış olabilir veya hamilelikle bağlantılı birşey oluşmuş olabilirmiş, tanısal histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi aydın bey, genel anestezi ile 20 dk lık bir operasyonmuş.. inşallah iyi geçer de kurutulurum artık anestezi almaktan...
ama çok iyi tatil yaptım valla, önce avrupa geçen hafta da karadeniz turu yaptuık ailecek, doğu karadeniz bir harikaaaa, yemyeşil doğa, şırış şırıl sular, heryeri görmeye değer, moral ve enerji depoladım ve döndüm, şimdi işimin başındayım fakat klimama takılmadı hala ve çooooook sıcaaaakkkk...
teşekkür ederim canım işallah bu sefer olurr
sanada iyi tatiller bizler içinde eğlen
neyse kızlar ben çıkııyorum evde son rutuşları yapıyorum herşey yerli yerinde olsun ki içim rahat rahat bebişime odaklanayım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımtatilden dönmüşsün enerji depolamışsındır nestezi ala ala vücutlarımız alışkanlık yapacak valla hayırlısı olsun canım geçmiş olsun
impression aldın mı mailii gördün mü kim kim?
neyse kızlar ben çıkııyorum evde son rutuşları yapıyorum herşey yerli yerinde olsun ki içim rahat rahat bebişime odaklanayım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile
evet canım gördümm :)) çok sağol.. tahmin yürütmeye çalışmıştım ama pek tutturaamışım :))
hiç tutturduğun yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?