Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sancux nasılsın canım?
bugun niyeti iyice bozdum evden çıktım bizim mahallede isviçre tıp merkezi denilen yere kadar yürüyüş yaptım içeri girdim bhcg yaptırmak istiyorum sonucu ne zaman çıkar dedim akşam 5-6 gibi demezler mi saat 11:00'di bu arada:)))))) sonra laborant adam çıktı işte bu işlemin yapıldıgı makinalar böyledir söyledir basladı konusmaya, ilk defa yaptırmıyorum saolun biliyorum süreci dedim teşekkür ettim ve çıktım:)))))))
5-6 saat üstelik eşime söylemeden nasıl dayanırım, o stresi kaldıramazdım geldim mağzaya girdim eşim hemen anladı ama yaptırmadım diyince çok sevindi:)
neyse anlaşılan o ki bana beklemek düştü..hakkımızda hayırlısı inş...
sancux sende heycan var mı?

Alemsin cnm iyiki yaptirmamissin.
Gunumuzu bekleyelim, o kadar sabrettik.
Utkum benim kabuslar devam dun gece yine kotu seyler gordum.
11 de kalktim rekor kiriyorum bu kadar uyumazdim ben iyice uykucu oldum.
Gerci fena da olmuyor uyuyunca vakit cabuk geciyor:)))))

Ben bir kere asm de endoskopi yaptirdim narkoz Alacağim icin hamilelik riski olabilir diye test yapmislardi 1 saatte sonuc geldi

face takıdım bisürü güzel grup buldum,aynı okulda beraber çallıştığım kimya öğretmeni bi arkadasım vardı kaset çıkarmıs kliplerini izledim... birde gecen aksam teke tek programında iskerder pala vardı onun izleyemedigim kısımlarını izledim...çalışırken yapamadıgım pek çok şeyi yaptım:))

Bu merkezin aletleri de antika galiba o kadar da gec sonuc verilir mi

ya kesin başka bir merkeze göndereceklerdi alınan kanı yoksa 1 saat süremesi çok normal ben daha öncce hipertiroid oldugumda adetim 10-15 gün gecikiyordu ctsi günü kartalda bir labda yaptırmıstım 1 saatten kısa sürmüştü, bir de memorial maceram var oda 1,5 saatte çıkmıstı...

sancux canım bir yanım hamilesin diyor, bebişler gelecek diyor... diğer yanım hüzzam havası çalıyor depresif takılıyor
Hayırlısı hayırlısı diyerek kafamdakilerden sıyrılmak istiyorum

Bende ayni durumdayim cnm.
Bugun eczanede oldum ignemi. Igne olurken icimden idrar testi aksam mi diye dusundum sonra vazgectim ve almadim.
Arabaya bindim tam gidiyorum geri donup alsam mi dedim sonra yine vazgectim.
Tıpış tıpış eve geri dondum:)

kesinlikle aynı durumdayız bende tıp merkesinden cıktım yol boyunca 4-5 tane eczaneye denk geldim hep aynı soruyu sordum alsammı diye ama almadan geri döndüm......
ne yapacagımızı şaşırdık artık...
biran önce günlergeçsede rahatlasak

slm kizlar,
Ben bu Sabah da idrar testi yaptim. Sirf meraktan. Ne zaman gorunur bu 2. cizgi diye ama gene inanilmaz silik cikti. Bence idrar testi yaparsaniz moral bozmayin. Kan testi gercek sonucu verir.

Utkumm 6 saat da abarti olmus. Onu beklemek fazla stresli. Yaptirmamakla iyi etmissin.

Sancux uyku ve sislik bence hamileligin belirtisi ) bende kibrista surekli uyudum birde ustune kalktigimda hala yorgun gorunuyordum.

Kizlar sizinde pozitif cikacak sonuclariniz. Ben oyle hissediyorum. Cocuklari birlikte parka goturecegiz )

Ben yemekten sonra alisverise gidecegim. Pantalon giymek iskence oldu. Herry'de genis elbiseler varmis onlara bakacagim. Bir de penti'nin 9 ay 10 gun isimli coraplari varmis. Bulursam alacagim. Tabi yemekten sonra sizmazsam.

Sizleri cok optum. Gorusuruz.

Kizlar ben dayanamadim idrar testi yaptim .
Ama eşim kanima girdi eve gelirken 2 adet test almis.
Çikmazsa uzulmeyecegiz dedik.
Ve 2. Çizgi çok belirgin ama silik.
Galiba kizlar bende hamileyim.
Daha once yaptigim testlerde hicbir zaman 2. çizgiyi görmek nasip olmamisti.

Aman Allah'ım şükürler olsun hey heyyyyyyyyyy..Sancux cok sevindim, valla eşini de takdir ediyorum...BEnim eşim ısrarla doktoru beklememizi söylüyor...
ladybird iyi dileklerin için cok teşekkür ederim, canım inş önce şöyle göbüşler belli olunca bi buluşma patlatırız, sonra da elimizde yavrucuklarla inş.
Allah'ıma şükürler olsun 2 arkadasımda hamile,Rabbim sorunsuz, sıkıntısız bir süreçle yavrularınızı kucaklamayı nasip etsin...
siz şimdi hamilesiniz bol bol bana dua edin kabul olur duaşarınız...
kocaman öpüyorum pıtırcığı tomurcuğu fasülyecikleri ve dünyqnın en güzel anne adaylaarını hoşçakalın

Teşekkürler cnm umarim boşuna sevinmiyorumdur ama 2. Çizgi çok belirgin ama silik çikti.
Belki sabah tekrar yaparim, sabah idrarinda daha net çikiyormuş.
Kan tahlilimi gununde yapacagim fikrim değişmedi.

Ben her gece dualarima sizleri de katiyorum.
Allahim sesimizi duyuyor kizlar dualarimizi teker teker kabul ediyor.
Insallah kizlar ucumuzde tahlil gunlerimizdeki sonuclar sonunda da seviniriz.

utkumm sen de hamilesin merak etme..Çok şükür iyi haberler alıyorum hepinizden, çook seviniyorum adınıza kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…