Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

tesekkur ederim kizlar..
insallah hep boyle devam eder..
bu arada esimle konusuyorduk. 2 hafta sonra kese gormeye gidilecek ya, sen gidersin hemen diye benimle dalga geciyor :)))
allahim sukurler olsun sana, bu mutlulugu yasattigin icin, hayirlisiyla sonuna kadar saglikla devam eder insallah..
kizlar darisi basiniza...

eşin nasıl ladybird heyecanlı mı?? Çok sevinmiştir, onlar da bizimle aynı heyecanı yaşıyorlar ama belli etmemeye çalışıyorlar..ıkinizi de kutluyorum arkadaşım..Darısı tüm isteyenlerin başına canım..

Kızlar neredesiniz yaaa.Ben ladybird'ün müjdesini hemen eşime haber verdim..Sizin sesiniz kesildi

ya ben telefondaydim, arkadasima msg atmistim onunla konustuk 15 dk :))
canim darisi basina insallah...
en kisa zamanda, hayirlisiyla..

bak gordun mu morfoloji problem olmadi )
sen de sorunsuz tamamlayacaksin eminim, ve bende daha dogrusu hepimiz de senin yaninda olacagiz... kaydirigubbakcemile5

ya ewet o da cok heyecanli, dedigin gbi belli etmemeye calisiyor, hele laboratuvar arayana kadar beni sakinlestirmeye ugrasti durdu, ararlar simdi bekle diye beni teselli etmeye calisti..

simdi de ben biliyordum zaten diyor rahatladi yaa, atis serbest ;p :)))

Aaa evet ben unutmuştum eşinde morfoloji problemi vardı değil mi? Bana ümit oldun canım çok sağol kafama çok takılıyordu bu..Sizde kaçtı morfoloji?

200 u gecsin yeter :)
bu arada bence de idrar testi yapma, yok yere uzulebilirsin benim gibi, istiyorsan kan testi yaptir kesin sonuc... ya da bekle cts gununu...

en sabirsiz ben ciktim aranizda...delikafadulden

Hahhaa aynen atış serbest:)) Altıncı hissi bu kadar kuvvetliymiş boşa test yaptırmasaydın bari:)))

denikocum, canim, benim yarina hazirlamam gereken bir dosya var, su saate kadar meraktan hic bi sey yapmadim, onu yapmam lazim.

persembe eve donersin demi histeroskopiden sonra.. yoksa ise mi gideceksin? haberdar edersin bizi
seni cook opuyorum,
gorusuruz, sevgiyle kal..

morfoloji %2 idi...

Anladım canım, Aydın bey sorun olmayacağını söylemişti haklıymış..Forumumuzun ilk kraliçesi sen oldun sabırsızlığın işe yaradı boşver:)) Hadi artık yorma kendini bu gece çok güzel uyuyacağına eminim..Çok öpüyorum seni inan en az senin kadar heyecanlandım ve duygulandım..Haber verdiğinde gözlerim yaşardı, olayı en başından takip ettiğimden olsa gerek..

Perşembe eve döneceğim canım..Görüşürüz, ben de öpüyorum canım..

Ya kizlar ben gece 10 san sonra kotu opuyorum. Karnim iyice sisiyor nefes almakta zorlaniyorum.
Goren 6 aylik hamile zanneder sabaha iniyor.
Az once yine kotu oldum. Su an yataktayim aklimda sizde kaldi.
Anlayacaginiz 10 a kadar oturabiliyorum utkum gelmese de yatiyorum mecburen.

Ladybird, sana kolay gelsin. İnşallah sıra bizde. Dilerim rabbim bizim (sancux ve ben) bebiş(ler)imize de "ol" der.
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar......
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…