yok yaa :))
bi de şimdi sen yazunca hangisini hangisi olarak düşünmüştüm onu da karıştırdım.. :) ama sanki utkum ve sen doğru olabilir ayşegülle mystyi yer değiştirmişim :))
iyi o zaman
Geshenk selam canım nasılsın?
selam kızlaaarrrrr:)
sonucumu söylim pozitif :)))))
değer de 168 sanırım anne olucam kaydirigubbakcemile2
canım ben de çıkıyorum şimdi, öpüyorum senii.. görüşmek üzere, görüşemezsek bugün şayet, şimdiden iyi yolculuklar diliyorum, yolunuz açık olsun..iyi tatiller, iyi eğlenceler...
merhaba
beni unutmuş herkesler.. ayşegül olmayınca sanırım :çok üzgünüm: iyiyim. yoğunum.. sen nasılsın? bi bakayım dedim sitede sorun var sürekli.. herkes tatilde işler bana kaldı çalışıyorum vakit yok.. evde de yatılı misafirlerim var zamanım yok.. olsada güzel haberlerimde yokki ... neyse bakarım yine arada..
hamile arkadaşları kutlarım. transfer sonrası haber bekleyenlere de bol şans diliyorum..
Canım çok sevinddim hayırlı olsun Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Nasılsın canım?
Ada nasıl? Burda yağmur yağıyor.
bi de şimdi sen yazunca hangisini hangisi olarak düşünmüştüm onu da karıştırdım.. :) ama sanki utkum ve sen doğru olabilir ayşegülle mystyi yer değiştirmişim :))
kanamaların bitmesine çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve testinin de sonucu çok ii çıkar. benim sonucu da görmüşsündür ilk testim 168 çıktı pozitif :)biz de bu sürece adımımızı attıkmeliscim senden haber almak için girdim sabahın dibinde aslında e idrar testindede çıkmış eminim kadada gayet güzel bir değer çıkıcaktır.
benim bayaa baya kanamalarım vardı inşallahta dı demeye devam edicem çünkü sanki artık olmuyor nolur olmasında.8. haftaya gelmişsin maşallah 1 ay sonra inşallah 3 biticek kaygılarda epeey azalıcak.
benimde dönünce yani haftaya pazartesi kontrolüm ve 4lü testim var tırsıyorum açıkcası bu testten çünkü öbür hamileliğimde bu testte sorun çıkmıştı sonrada hep kötü gitmişti...neyse tabiki aynısı olmıycak ama hani şu testte bitse sanki daha rahatlıycam. valla tatilil güzel ama kontrole gün sayıyorum hatta annemlerin burada çok yakın bir arkadaşı jinekolok gidip görmek muayene olmak için içim gitmiyor değil dün felaket tansiyonum düştü kızlar küçük 4.3 büyük 9 yer kaydı ayağımdan dinlenince geçt, ama korktum.
ii yolculuklar canım şimdiden rahat ol uçak kısa sürücek zaten:)Kızlar bende yarın öğlen gidiyorum tatile.
Bakalım uçak maceram nasıl geçecek? Biraz gerginim.
umarım herşey güzel geçer senin için :)rahimle alakalıolunca insan ister istemez tedirgin oluyor.. rahim duvarının hemen arkasından bir bombelenme varmış , histereskopi ile ne olduğuna bakılacak, inşallah herhangi bir zarar görmeden kurtulurum..
tedavimi annemler eşimin ailesi annanem bi de yakın arkadaşlarım biliyo.. çok fazla kişiye söylemedik akraba filan :)Meliss kimler biliyor tedavi yaptırdığını?
:teytey:
o senin oohhhh gelsin temmuz bebişleriiiiiii çok sevindim canım işallah senin uğurun bana da yansır allah bizlerede nasip eder
inşallah canım:) senin de kuzucuğun sağlıklı bi şekilde doğar inş.Melussscim tebeikler insallah degerinde ikiye katlanir saglikli sekilde bebisine kavusursun:))))))
saol canım inşallah .. ikiz değil ama yani tek embriyoyduama bölündüyse bilemem:) ama zannetmiyorum değerler 300 lerde çıkınca ikiz oluyo heralde benim 168 ..melis sonucun hayırlı olsun, çok sevindim Allah hayırlısı ile çocuklarını kucagını alırsın umarım (sanırım seninde ikiz olacak?)
kızlar merhaba,
melisçim, tebrikler...
perşembe günü 2. güzel haberi de bekliyoruz senden.
geçen gün yazdıklarım uçmuş gitmiş, zaten pek sık giremiyorum üstüne tuz biber olmuş. neyse herkes girdikçe kendinden haber versin en iyisi..
sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?