Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bi de şimdi sen yazunca hangisini hangisi olarak düşünmüştüm onu da karıştırdım.. :) ama sanki utkum ve sen doğru olabilir ayşegülle mystyi yer değiştirmişim :))

Geshenk selam canım nasılsın?

merhaba

beni unutmuş herkesler.. ayşegül olmayınca sanırım :çok üzgünüm: iyiyim. yoğunum.. sen nasılsın? bi bakayım dedim sitede sorun var sürekli.. herkes tatilde işler bana kaldı çalışıyorum vakit yok.. evde de yatılı misafirlerim var zamanım yok.. olsada güzel haberlerimde yokki ... neyse bakarım yine arada..

hamile arkadaşları kutlarım. transfer sonrası haber bekleyenlere de bol şans diliyorum..

Merhaba canım neden unutalım seni sitede sorun vardı kaç gündür.
Yazdıklarımız hep silindi daha bugün doğru dürüst konuşabiliyoruz.
Arada girme fırsat buldukça gir hep, özlettirme kendini.

Nasılsın canım?
Ada nasıl? Burda yağmur yağıyor.

İyiyim canım sen nasılsın
burda da acayip yağmur yağdı şimdi dindi
bende dün Aysegulu aradım artık iyileşsin yaa çok üzülüyorum Umut merak etmiştik ya bende numarası vardı yeni hatırladım aradım 4. Gunuymu iyiymi ablasının olmamış onunla ugrasmi morali bozulmuş tabii inşallah onunki olacak
Sen yarın gidiyordun digmi hayirlisiyla git gel canım
bende adetimi bekliyorum gelmeye niyeti yok

kanamaların bitmesine çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve testinin de sonucu çok ii çıkar. benim sonucu da görmüşsündür ilk testim 168 çıktı pozitif :)biz de bu sürece adımımızı attık havalar çok sıcak kendine dikkat et...

Kızlar bende yarın öğlen gidiyorum tatile.
Bakalım uçak maceram nasıl geçecek? Biraz gerginim.
ii yolculuklar canım şimdiden rahat ol uçak kısa sürücek zaten:)
rahimle alakalıolunca insan ister istemez tedirgin oluyor.. rahim duvarının hemen arkasından bir bombelenme varmış , histereskopi ile ne olduğuna bakılacak, inşallah herhangi bir zarar görmeden kurtulurum..
umarım herşey güzel geçer senin için :)
Meliss kimler biliyor tedavi yaptırdığını?
tedavimi annemler eşimin ailesi annanem bi de yakın arkadaşlarım biliyo.. çok fazla kişiye söylemedik akraba filan :)
:teytey:

o senin oohhhh gelsin temmuz bebişleriiiiiii çok sevindim canım işallah senin uğurun bana da yansır allah bizlerede nasip eder

yeni evin hayırlı olsun canım uğur getirsin transferine az kalmış
evet inşallah temmuz bebekleri gelicek

Mystryyy sagolasin canim.hakkimizda hayirlisi.kanamanin durmasina sevindim canim.hayirlisiyla saglikla kucagimiza kuzucuklarimizi alalim

kızlar merhaba,

melisçim, tebrikler...
perşembe günü 2. güzel haberi de bekliyoruz senden.

geçen gün yazdıklarım uçmuş gitmiş, zaten pek sık giremiyorum üstüne tuz biber olmuş. neyse herkes girdikçe kendinden haber versin en iyisi..

sancux canım iyi tatiller, iyi dinlenmeler size. uçak en rahat yolculuk, keyfini çıkar. 1 saat sonra hoopp bodrumda olacaksınız :)

bizde haftaya datçaya gidiyoruz ama arabayla gideceğiz Uçak biletleri çok pahalıya geliyor. 3 çift 3 çocuk, 2 araba şeklinde. bakalım çocuklarla tatil hiç cazip olmasa da, iyi geçer umarım.

geshenk nerelerdesin sen bakiimmm?? hadi benim mazeretim vardı, giremedim nete? sen neler yapıyorsun? öyle misafir iş neyim dinlemeyiz biz, seni geri isteriz :))) Kimle atışıcam ben burada :)

herkes yavaş yavaş tatilini tamamlıyor, sonra gene bol bol kaynatacağız burada :)

grapes umutdan haber verdiğin için sağol. bende telefonu yoktu, merak ediyordum. inşallah pozitif sonuç alacak bu sefer. senin transferine de az kalmış :) tatatatammm, heyecan doruklara çıkacak gene.. bu sefer kesinlikle olacak, inanıyorum.

impression, güzel tatiller bitmiş, sırada küçük bir inceleme varmış ve sonra yola devam. bende eylül gibi düşünüyorum bakalım bu sefer kimlerle birlikte bekleşeceğiz :)

margaar yeni evinde güle güle otur, bende taşındım ama bizimki kira, cidden deli işi taşınmak. neyse sen şanslısın, bundan sonra keyfe keder olur senin taşınma işin. insan bi ferahlıyor dimi? tebdili mekan :) bebişler yeni eve gelecekler.

ayşegül'le bende bir-iki gün önce konuşabildim, gerçekten zor günler geçiriyor. allah'dan şifa diliyorum arkadaşıma.

kızlar hepinizi çok öpüyorum, görüşürüz...

utkum, mystry, panadol, gece, vanilya... tabiki kimseyi unutmuyoruz.. isimlerini yazmadıklarım lütfen kusura bakmasınlar... bu sıcakta beyin kaynaması yaşadığımız için normaldir.

sevgiyle kalın...

melis sonucun hayırlı olsun, çok sevindim Allah hayırlısı ile çocuklarını kucagını alırsın umarım (sanırım seninde ikiz olacak?)

mariner canım,
bebişlerinin birinin gittiğine üzüldük ama diğeri seninle ve sağlıklı o nedenle gene de mutluyuz :)
hem ikiz hamilelik çok daha komplike birşey. böylesi daha hayırlıymış demekki..
senin de 3. denemendi değil mi? uzun protokolmü uygulamıştınız? benim aklımda öyle birşeyler kalmış.
şimdi bizde 3. denemede uzun protokol uygulayacağız.

mystry eşine söyle hazırlasın benim iğneleri :)) önümüzdeki ay inşallah başlayacağım tekrardan...
aydın bey ok verirse tabi...
bu arada kanamaların bitmesine çookkk sevindim, pazartesi de testin çok iyi çıkacak inşallah, bu sefer problem yaşamayacaksın.
öpüyorum kızlar ikinizi de...

Melussscim tebeikler insallah degerinde ikiye katlanir saglikli sekilde bebisine kavusursun:))))))
inşallah canım:) senin de kuzucuğun sağlıklı bi şekilde doğar inş.
melis sonucun hayırlı olsun, çok sevindim Allah hayırlısı ile çocuklarını kucagını alırsın umarım (sanırım seninde ikiz olacak?)
saol canım inşallah .. ikiz değil ama yani tek embriyoyduama bölündüyse bilemem:) ama zannetmiyorum değerler 300 lerde çıkınca ikiz oluyo heralde benim 168 ..

teşşekür ederim canım umarım böyle devam eder:)
senden de artık güzel haberleri bekliycaz tedavine başlıyomuşsun herşey güzel geçer umarım:))
evet yazdıklarımız gitti ben de en çok senin yazdıklarına üzüldüm uzun mesajın yok oldu akannehir. umarım bi daha olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…