mariner canım,
bebişlerinin birinin gittiğine üzüldük ama diğeri seninle ve sağlıklı o nedenle gene de mutluyuz :)
hem ikiz hamilelik çok daha komplike birşey. böylesi daha hayırlıymış demekki..
senin de 3. denemendi değil mi? uzun protokolmü uygulamıştınız? benim aklımda öyle birşeyler kalmış.
şimdi bizde 3. denemede uzun protokol uygulayacağız.
mystry eşine söyle hazırlasın benim iğneleri :)) önümüzdeki ay inşallah başlayacağım tekrardan...
aydın bey ok verirse tabi...
bu arada kanamaların bitmesine çookkk sevindim, pazartesi de testin çok iyi çıkacak inşallah, bu sefer problem yaşamayacaksın.
öpüyorum kızlar ikinizi de...
Kizlar 8.hafta kontrolde neye bakiliyor diye sormustum.kimsecikler cevap vermemis((((
sancux???
Mystryy???
merhaba kızlar ev taşıdığım için uzun zamandır giremiyorum.ne zormuş taşınmak neyseki kendi evime taşındım artık bidaha yaşamam bu zorlukları allah herkesin gönlüne göre ev nasip etsin..
ayşegülcüm çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür bebişler sağlıklı
meliscim hayırlı haberlerini bekliyorum
benimde cuma günü transferim var.işallah bu sefer olur
kızlar hepinizi öpüyorum tatildeki arkadaşlar lütfen bizim içinde eğlenin
Ilerleyen haftalarda boy, kilo olculecek.
Bir dahaki kontrolun 4 hafta sonra yani12 haftalik iken olacak onda da 2 li test yaparlar.
Cumartesi gunu kanamadan dolayi gittigimde 7+1 dim boyunu olcuncede aynisi cikti.seninkiler masil ilk bastan beri boylari esitmiydi.tarihler uyuyormuydu.
Sekercim cook tesekkur ederim.aslinda ilk muayenede diger embriyo bayagi kucuktu.guzel gorunenin sekli ayni tek tasli pirlanta yuzuk gibiydi.pirlanta tabiki kuzucugum.pit pit diye kiprasiyordu.digerinde kalp atisi biraz secilebiliyordu ama cok kucuktu.neyse pazartesi 8w+3d olacagim bakalim guzel kuzucugum nasil gorunecek bize.ben sifada 2 asilama ve asm de 3 deneme yaptird.son denemem uzun protokoldu.dogum kontrol hapi ile baslaniyor.zannedersem 14.gun lucrine basladim.adet olunca kontrole gittim ve menapura basladim. Vee bu sefer tuttu.aaa bi de kendime incir kuru yaptim ve esime de her aksam keci boynuzu pekmezi icirdim ve bol bol dua aldim.allah nasip ederse bunca yillik emegin hatirina saglikla hayirla insallah kuzucugumuzu kucagimiza alip saglikli sekilde kocacimla beraber buyuturuz...
O minik pirlantan hep isil isil parlasin canim.
Aslinda uzun protokol surecini Aydin bey anlatmisti. Extra igneler disinda pek farkli gelmemisti bana. Incir kuru nedir? Birde kisa ve uzun protokol sonrasi yumurta sayisi embriyo kalitesi hucre sayisi vb olcutlerde gozle gorulur bir gelisme oldu mu sende?
Bana stressiz olmaya calis dedi Aydin bey :) sanirim en etkili faktorlerden biri stresOnun disindaki pekcok seyi kontrol altina alabiliyoruz.
Canincim bebisin saglicakla dogsun ve evinizi aydinlatsin. Cok opuyorum, gorusuruz.
İyi ki doğdun SANCUX:) sabahtan beri giriyorum bi türlü yazamadım..Ayrıca iyi yolculuklar diliyorum
yazılanları ancak okuyabildim bu aralar bizim işler çok yogun, md hanım izine ayrıldı bizde bu fırsattan istifade yarım işlerimizi bitiriyoruz:)
Ayşegülle bende ctsi günü konustum cumaya göre sesi daha iyi geliyordu enfeksiyon sebebiyle hastanede inşaallah biran önce iyileşir ve aramıza döner.
Mariner ikinci kuzucuga üzüldüm Allah'ım digerini size bagıslasın saglıkla kucagına almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün...
Margaar yeni evin hayırlı ugurlu olsun, güle güle oturun..
Ladybird canım inşallah sizde istediginiz gibi bir ev sahibi olursunuz en kısa sürede, kira da olsa önemli olan huzurlu olman ben eminim ki çok güzel günler sizi bekliyor evinizde.
Mystryy canım inş tatilin iyi geçiyordur herşey gönlünce olsun
İyiyim canım sen nasılsın
burda da acayip yağmur yağdı şimdi dindi
bende dün Aysegulu aradım artık iyileşsin yaa çok üzülüyorum Umut merak etmiştik ya bende numarası vardı yeni hatırladım aradım 4. Gunuymu iyiymi ablasının olmamış onunla ugrasmi morali bozulmuş tabii inşallah onunki olacak
Sen yarın gidiyordun digmi hayirlisiyla git gel canım
bende adetimi bekliyorum gelmeye niyeti yok
kızlar merhaba,
geçen gün yazdıklarım uçmuş gitmiş, zaten pek sık giremiyorum üstüne tuz biber olmuş. neyse herkes girdikçe kendinden haber versin en iyisi..
sancux canım iyi tatiller, iyi dinlenmeler size. uçak en rahat yolculuk, keyfini çıkar. 1 saat sonra hoopp bodrumda olacaksınız :)
bizde haftaya datçaya gidiyoruz ama arabayla gideceğizUçak biletleri çok pahalıya geliyor. 3 çift 3 çocuk, 2 araba şeklinde. bakalım çocuklarla tatil hiç cazip olmasa da, iyi geçer umarım.
sevgiyle kalın...
vanilya canım nasılsın nerelerdesin?
sancux canım kusura bakma benim aklımda 20 kalmış:)
benimkisi 23 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?