Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sekercim cook tesekkur ederim.aslinda ilk muayenede diger embriyo bayagi kucuktu.guzel gorunenin sekli ayni tek tasli pirlanta yuzuk gibiydi.pirlanta tabiki kuzucugum.pit pit diye kiprasiyordu.digerinde kalp atisi biraz secilebiliyordu ama cok kucuktu.neyse pazartesi 8w+3d olacagim bakalim guzel kuzucugum nasil gorunecek bize.ben sifada 2 asilama ve asm de 3 deneme yaptird.son denemem uzun protokoldu.dogum kontrol hapi ile baslaniyor.zannedersem 14.gun lucrine basladim.adet olunca kontrole gittim ve menapura basladim. Vee bu sefer tuttu.aaa bi de kendime incir kuru yaptim ve esime de her aksam keci boynuzu pekmezi icirdim ve bol bol dua aldim.allah nasip ederse bunca yillik emegin hatirina saglikla hayirla insallah kuzucugumuzu kucagimiza alip saglikli sekilde kocacimla beraber buyuturuz...

Margaar hayirlisi olsun insallah hersey gonlunce olsun....

Ilerleyen haftalarda boy, kilo olculecek.
Bir dahaki kontrolun 4 hafta sonra yani12 haftalik iken olacak onda da 2 li test yaparlar.

Ilerleyen haftalarda boy, kilo olculecek.
Bir dahaki kontrolun 4 hafta sonra yani12 haftalik iken olacak onda da 2 li test yaparlar.

Cumartesi gunu kanamadan dolayi gittigimde 7+1 dim boyunu olcuncede aynisi cikti.seninkiler masil ilk bastan beri boylari esitmiydi.tarihler uyuyormuydu.

İyi ki doğdun SANCUX:) sabahtan beri giriyorum bi türlü yazamadım..Ayrıca iyi yolculuklar diliyorum
yazılanları ancak okuyabildim bu aralar bizim işler çok yogun, md hanım izine ayrıldı bizde bu fırsattan istifade yarım işlerimizi bitiriyoruz:)
Ayşegülle bende ctsi günü konustum cumaya göre sesi daha iyi geliyordu enfeksiyon sebebiyle hastanede inşaallah biran önce iyileşir ve aramıza döner.
Mariner ikinci kuzucuga üzüldüm Allah'ım digerini size bagıslasın saglıkla kucagına almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün...
Margaar yeni evin hayırlı ugurlu olsun, güle güle oturun..
Ladybird canım inşallah sizde istediginiz gibi bir ev sahibi olursunuz en kısa sürede, kira da olsa önemli olan huzurlu olman ben eminim ki çok güzel günler sizi bekliyor evinizde.
Mystryy canım inş tatilin iyi geçiyordur herşey gönlünce olsun
impression canım sana da şimdiden çok geçmiş olsun, ben hala aydın beye gitmedim bu adetim çok saçma sapan oldu damla damla geliyor normalde çok yogun olurdu bende korkuyorum gene bişey çıkacak diye

Son düzenleme:
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, NASILSIN MERAKTAYIZ CİNSİYETİNİ YAZARSAN SEVİNİRİZ :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük oldu NASILSIN SENİ DE MERAK EDİYORUZ?

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi bekliyor

ayşegül 72 1.IVF (+) İkizler geliyor duacıyız :Saruboceq: :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,3 Ağustos test günü

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) haberiz bırakma bizi

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

O minik pirlantan hep isil isil parlasin canim.
Aslinda uzun protokol surecini Aydin bey anlatmisti. Extra igneler disinda pek farkli gelmemisti bana. Incir kuru nedir? Birde kisa ve uzun protokol sonrasi yumurta sayisi embriyo kalitesi hucre sayisi vb olcutlerde gozle gorulur bir gelisme oldu mu sende?
Bana stressiz olmaya calis dedi Aydin bey :) sanirim en etkili faktorlerden biri stres Onun disindaki pekcok seyi kontrol altina alabiliyoruz.

Canincim bebisin saglicakla dogsun ve evinizi aydinlatsin. Cok opuyorum, gorusuruz.

Sekercim incir kuru ibrahim saracoglunun kuru.15 tane kuru inciri yikayip elle ikiye bolup kaynayan icme suyuna atiyorsun tam 20 dk kaynatip sogumaya birakiyorsun.yarisini oglen yemekten 15dk once ve yarisini aksam yemeginden 15 dk once ac karnina iciyorsun.adetin basinda baslayip 21gun yapip 7gun ara tekrar 21gun yapiyorsun.benim yumurta rezervi problemim vardi ve yumurta sayim hep 4-5 idi ve 1.kalite 1 veya 2 tane oluyordu.bu sefer 10 tane yumurta toplandi ve kaliteleri iyiydi.tabiki uzun protokulun faydasi olmustur ama incir kuru de yaradi bence.
Birde ben tum tedavi boyinca hep cok mutluydum ve sakindim.hayirlisi insallah.tuttu bakalim ama insallah saglikla dunyaya gelir

Çok teşekkür ederim canım benim. Doğum günüm 29 temmuz ama olsun sen erkenden kutlamış oldun. Aynı zamanda ilk sen kutlamış oldun.
Senin ne zamandı doğum günün?

İşlerin gene yoğun demekki kolay gelsin. Bende hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum. Aksilik bugünde tansiyonum çok düşük kafam kalkmıyor.

İyiyim cnm bende hazırlanıyorum tatil için.
Umut un ablasına üzüldüm ya tüh.
İnşallah Umut un pozitif olur. Morali bozulmuştur doğal olarak.

Adet bekleyince gelmez zaten:) Neyse geç olsun güç olmasın.

Evet canım malesef tüm yazdıklarımız uçtu gitti, site düzeldi galiba artık. Aman bir daha olmasında.

İnşallah cnm dediğin gibi sorunsuz hoooop diye bodrumda oluveririz :)

Seninde az kalmış tatile datça da güzeldir ben hiç gidemedim ama güzel olduığunu biliyorum. Kalabalık tatilin tadı da başka olur. Çocuklarla tatil antremanı yapmış olursun hem.Sanada şimdiden iyi tatiller.

Öpüyorum seni...........

vanilya canım nasılsın nerelerdesin?
sancux canım kusura bakma benim aklımda 20 kalmış:)
benimkisi 23 temmuz

kusura bakılacak birşey yokki cnm sen en azından hatırlamaya çalıştın benim aklıma gelmedi seninle konuşmuştuk doğum günleri ile ilgili doğru tarihler çok yakındı.

Seninki de 2 gün sonra çok az kalmış.
Şimdi telefonumuna kayıt ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…