Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

günaydın kızlar :)
sancux ii tatiller canım ne güzel biraz dinleniceksin:)
biz de sonuçlara göre ve aydın bey ne zaman izin verirse o zaman gidicaz:)
ladybird sana da şimdiden ii tatiller ben ce çocuklarla güzel olur sizin için de alıştırma kaydirigubbakcemile3

İyiyim cnm bende hazırlanıyorum tatil için.
Umut un ablasına üzüldüm ya tüh.
İnşallah Umut un pozitif olur. Morali bozulmuştur doğal olarak.

evet ben de üzüldüm dün aradı tebrik etmek için de, ablasının 8. gün yoğun kanaması olmuş
hastaneye gitmişler .
hayırlısı işte bi dahaki sefere

Teşekkürler canım.
Hadi bakalım yarınki test sonrası iyice rahatlarsın.
Aydın bey büyük ihtimalle 1 ay sonra falan izin verir tatile gitmene.

geshenk bu aralar herkes bi alingan sanirim bende bozulmustum beni unuttunuz, polipimden kurtuldum vs die (gerci yazdiklarim gitti sitedeki sorun yuzunden ama ) bu aralar tatil vs olaylari da var die sanirim, herkes siteyi pek takip edemio... bi de dedigin gibi aysegul baya ii takip ediodu, kim ne zmn ne yapacak vs olaylarini o gidince koptu biraz ama en kisa zmnda donecek ins...

bu arada melisssss inanilmaz sevindim... hadi gozun aydin, darisi bize

cnm benim polipim alindi, su anda cok basindayim... daha onceki denemelerde tutmama nedeni polip olabilir bilemeyiz dedi, esimin degerleri cok da kotu degilmis, sansimiz varmis, 2 ay falan deneyecegiz, ztn 2 ay snr kontrole de gitmem gerekiyormus, tekrarlama riski varmis cunku bakalim, 2 aya kdr hayirli bi hbr almazsak rahim filmi ve onun sonucuna gore bi yol cizicez... ben film cektirmekten korktum acelemiz yok deneyelim dedim ondan boyle bi karar alindi, aslinda aydin bey rahim filmini simdi cektirelim diodu ama internetten arastirinca cok acitiyor olmasi falan korkuttu beni... ole yani, bakalim, hayirlisi:) bu arada cin takvimine gore bu ay hamile kalirsam kiz olacakmis, snrki 2-3 ay erkek bebek gosteriyor, umarim bu ay hamile kalirim bi umut iste :ecrin_bebek:

Insallah cnm, saglikla gelecek dunyaya :)
sen kür deyince merak edip aradim netten biraz. Birsuru soru cvp da var ama kimse dk hapiyla kullanilir mi diye sormamis? Sen nasil yaptin? Dk hapindan once 42 gunu tamamladin mi? Yoksa birlikte de oluyor mu?
Birde once 15 gun sogan kuru sonra incir kuru yapin yazmis saracoglu sitesinde. benim icin Gerek yok gibi geliyo ama baslamisken acep hepsini sirayla yapsam mi diye dusunmuyoda degilim :)))

keciboynuzu preseed falan derken kendiliginden olurmus :)))
neyse Ben dalga gecmeyim baslayayim calismalara :)))

e bana musadee -tatlicadiarzu-

esimle ayni gunmus temmuza sıkışmışız... benimkide 16 temmuzdu

Yooo ben sogan kuru yapmadim ve incur kurune dk hapi ile tedaviyle basladim.tabi herkesin inanci kendine bence ise yariyor.en azindan yogun sekilde incir yemis olursun sekerin yukselir.

esimle ayni gunmus temmuza sıkışmışız... benimkide 16 temmuzdu

iyiki dogmussun diyelim o zaman:)
canım bu arada rahim filmini ben anestezi altında cektirmiştim ama Aydın bey normal yapıyor galiba ayrıca çok acıtmadıgını söylemişti bir arkadas sadece yapısıklık varsa acı oluyormuş...

Marinercim sogan kuru pco'lu yada rahminde miyom kist vs olana oneriliyor. Incir kuru ise yumurtlamayi artiriyor, catlamayi kolaylastiriyormus. Ama dedigin gibi seker hastalarina onerilmiyor. Benim de sekerle ilgili ne idugu tam belli olmayan sikintim var. Sanirim hipoglisemi. Ben oyle tahmin ediyorum en azindan :))
rahimde bildigim kadariyla bir problemim yok( son 2 aydir gormedi Aydin bey) bu durumda sogan kurune gerek olmasa gerek. Hem sogan kuru de sekeri dusurdugunden hipoglisemililerde onerilmiyormus.
Galiba Aydin bey'e soracagim yada saracoglu seker hastasi iseniz buroyu arayip baska bir kur tarifi alin demis.
Yada hicbisi dusunmeyip kendimi serin sulara birakayim :))))

Meliscim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Biz daha once 2 cocukla tatil/gezi yaptik. Hic hos olmuyor, cocuk yapmaktan vazgeciyosun bakalim 3 cocukla neler olacak gorecegiz. Haftaya donunce anlatirim. :))

Kizlar az evvel Aysegulle konustum. Durumu duzeliyormus. Agrilari iyice azalmis. Yarin aksam (insallah) taburcu olacakmis. Gida almayada baslamis ama cok az yiyebiliyormus. Mide bulantisi devam ediyormus. Dun de nefes alip vermede zorlanmis, rahim buyudugu icin ic organlara yaptigi baskinin neden oldugunu dusunmusler. Bebisler iyi. Aydin bey bu hafta yok ama onumuzdeki hafta basinda goruseceklermis. Mystry de pzt gidecekti test icin. Siz bulusursunuz belki hastanede

ozet durum budur. Insallah boyle sikintilar bir daha olmaz. Hickimse icin.

Sancux aksam yolculuk var dimi? Tansiyonun duzeldi mi?
Gecmis olsun dikkat et kendine.
Ve iyi yolculuklar, iyi dinlenmeler.

Sancux aksam yolculuk var dimi? Tansiyonun duzeldi mi?
Gecmis olsun dikkat et kendine.
Ve iyi yolculuklar, iyi dinlenmeler.

merhabalaarr

melis heyacan var mı, inşallah ayrın katlanarak çoğalmış kocaamn bir sonuç alırsın :)

ladtybird çocuğu olanlar çocuk olmadan derdimiz daha azmış diyorlar :)) olmayınca bir olunca bin dertmişşşşş ... şu incir kürünü ben de denemeyi düşündüm hep ama bir türlü yapamadım şu ana kadar, tarifi yazayım bu adette başlayayım aslında... tedavi ile birlikte mi yapmak gerekiyor acaba, zaman fark ediyor mu ki ?

utkumm canım çok sağol iyi dileklerin için...kokrkma , inşallah bir şey çıkmaz, ama bir kontrole gitmende de fayda var.. ben de iyi olduğumu duyma ümidiyle gitmiştim ama olmadı, neyse ki büyük bir sorun olamsın o da önemli... ben de adetimi bekliyorum 2 gün önce olması gerekiyordu henüz gelmedi , ondan sonra randevumu alıp histeroskopimi olacağım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…