İyiyim cnm bende hazırlanıyorum tatil için.
Umut un ablasına üzüldüm ya tüh.
İnşallah Umut un pozitif olur. Morali bozulmuştur doğal olarak.
günaydın kızlar :)
sancux ii tatiller canım ne güzel biraz dinleniceksin:)
biz de sonuçlara göre ve aydın bey ne zaman izin verirse o zaman gidicaz:)
ladybird sana da şimdiden ii tatiller ben ce çocuklarla güzel olur sizin için de alıştırma kaydirigubbakcemile3
evet ben de üzüldüm dün aradı tebrik etmek için de, ablasının 8. gün yoğun kanaması olmuş
hastaneye gitmişler .
hayırlısı işte bi dahaki sefere
meliss sanada aynı kişileri öneri olarak gönderdim eklersiniz artık
merhaba
beni unutmuş herkesler.. ayşegül olmayınca sanırım :çok üzgünüm: iyiyim. yoğunum.. sen nasılsın? bi bakayım dedim sitede sorun var sürekli.. herkes tatilde işler bana kaldı çalışıyorum vakit yok.. evde de yatılı misafirlerim var zamanım yok.. olsada güzel haberlerimde yokki ... neyse bakarım yine arada..
hamile arkadaşları kutlarım. transfer sonrası haber bekleyenlere de bol şans diliyorum..
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir
denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, NASILSIN MERAKTAYIZ CİNSİYETİNİ YAZARSAN SEVİNİRİZ :CüvCüv:
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük oldu NASILSIN SENİ DE MERAK EDİYORUZ?
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Ağustos veya Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi bekliyor
ayşegül 72 1.IVF (+) İkizler geliyor Bu arada apandisit ameliyatı sonrası hemen iyileşmen için duacıyız :Saruboceq: :CüvCüv:
margaar 1.IVF(-) , 23 Temmuz 2. transfer günü
geshenk 1.IVF(-)
umut2011 1.IVF(transfer oldu test gününü bekliyor) :Saruboceq:
serged 1.Aşılama(-) haberiz bırakma bizi
panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(-)
melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:
izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:
Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:
belizzz Canım durumunu özetlersen yazacagım ok??
yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile
Sekercim incir kuru ibrahim saracoglunun kuru.15 tane kuru inciri yikayip elle ikiye bolup kaynayan icme suyuna atiyorsun tam 20 dk kaynatip sogumaya birakiyorsun.yarisini oglen yemekten 15dk once ve yarisini aksam yemeginden 15 dk once ac karnina iciyorsun.adetin basinda baslayip 21gun yapip 7gun ara tekrar 21gun yapiyorsun.benim yumurta rezervi problemim vardi ve yumurta sayim hep 4-5 idi ve 1.kalite 1 veya 2 tane oluyordu.bu sefer 10 tane yumurta toplandi ve kaliteleri iyiydi.tabiki uzun protokulun faydasi olmustur ama incir kuru de yaradi bence.
Birde ben tum tedavi boyinca hep cok mutluydum ve sakindim.hayirlisi insallah.tuttu bakalim ama insallah saglikla dunyaya gelir
Çok teşekkür ederim canım benim. Doğum günüm 29 temmuz ama olsun sen erkenden kutlamış oldun. Aynı zamanda ilk sen kutlamış oldun.
Senin ne zamandı doğum günün?
İşlerin gene yoğun demekki kolay gelsin. Bende hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum. Aksilik bugünde tansiyonum çok düşük kafam kalkmıyor.
Insallah cnm, saglikla gelecek dunyaya :)
sen kür deyince merak edip aradim netten biraz. Birsuru soru cvp da var ama kimse dk hapiyla kullanilir mi diye sormamis? Sen nasil yaptin? Dk hapindan once 42 gunu tamamladin mi? Yoksa birlikte de oluyor mu?
Birde once 15 gun sogan kuru sonra incir kuru yapin yazmis saracoglu sitesinde. benim icin Gerek yok gibi geliyo ama baslamisken acep hepsini sirayla yapsam mi diye dusunmuyoda degilim:)))
keciboynuzu preseed falan derken kendiliginden olurmus :)))
neyse Ben dalga gecmeyim baslayayim calismalara :)))
e bana musadee -tatlicadiarzu-
esimle ayni gunmustemmuza sıkışmışız... benimkide 16 temmuzdu
günaydın kızlar :)
sancux ii tatiller canım ne güzel biraz dinleniceksin:)
biz de sonuçlara göre ve aydın bey ne zaman izin verirse o zaman gidicaz:)
ladybird sana da şimdiden ii tatiller ben ce çocuklarla güzel olur sizin için de alıştırma kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?