Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

oohh için rahatlamıştır artık çok sevindim iyi bak ona annesi:)

merhaba kızlaaarr

mystry hoşgeldinn, kontrolünün iyi geçmesine sevindim, 4 lü test sonucun da inşallah çok güzel gelecek..

mariner senin de gözün aydın, o kalp hep öyle gümbür gümbür atsın inşallah :)

ben de cumaya oparerasyon için gün ayaralamaya çalışıcam bakalaım, çok dolularmış ama inşallah ayarlanır da kurutulurum bir an önce ..

ay hadi bakalım inşallah cumaya olur da kurtulursun artık operasyondan falanda..

Arkadaşlar merhaba;

Forumda başka sayfalarda rastladığım bir konu var; ayrıca tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşa da ısrarla uyarmıuşlar.

Transfer günü ve sonrası kesinlikle parfüm, dedorant, duş jeli, kullanılmaması hakkında. Ayrıca her türlü kimyasalın solunmamasına ekstra dikkat edilmesi gerektiği belirtilmiş.
Çamaşır suyu yada deterjanın kullanımı yasaklanmış. Bu uyarıyı yumurta toplama günü için de yapmışlar. Kimyasal kullanmadan gelin diye. Bunlar embriyo kalitesine zarar veriyormuş.

ASM de ilk denememde bu konu ile ilgili hiç bir uyarı yada bilgi almadım. Sizlerin bilginiz var mı?

peki sence mümkün mü böyle bişey? çalışan insanlar iş yerine giderken kendileri kullanmasa bile mutlaka kimyasallara maruzs kalıyorlar sanırım bizim iş yeri boyanmıstı 2-3 gün çekmiştik kokusunu..ama bunlara takılmamak lazım sonucta kendiliğinden hamile kalanların embriyoları çok mu farklı bizimkilerden?

Utkumm : dikkat edilmesi gereken zamanı trasfler günü ve sonrasındaki bekleme zamanı için belirtmişler. sonuçta normal hamilelikte zaten döllenmeden yaklaşık 2 hafta sonra bebek öğreniliyor. Evet o süre zaafında kullanmış ve gebelik olmuştur ama bizim sürecimiz onlardan elbette farklı.

ben emin değilim etkili olabilir yada ne bileyim sonradan keşke dememek için denenebilir.

bunu bende transferimden bayaa sonra duymuştum transfer günü erkenden uyandım banyo yaptım hemde bayaa kapsamlı köpükler içinde sonrada çıktıım ameliyat ekibine güzel kokayım diye çilekli vücut kremini bir güzel her yerime sürdüm parfümümü deodaranımı sıktım gittim transfere sonra bi duydum eyvaah dedim ama tabi iş işten geçmişti bende çok şükür bir sorun olmadı ama merkezler bu tarz bi uyarıda bulunuyorsa tabiki dikkate almakta bir sakınca yok.

Günaydınlaarrr

Evet aslında mantıklı geliyor kimyasallardan uzak kalmak ama , başarmak biraz zor gibi, parfüm, krem, duş jelinden uzak kalabiliriz ama en azından... Aklımda bulunsun benim de, gerçekten hiçbir şey için keşke demek istemiyorum ben de...

merhaba kızlar,
cok uzun zamandır yazamadım sizlere kusura bakmayın ama kosturmacalar hic bitmedi
bugun test gunumdu ve nihayet bu sabah test yaptırdık aslında dayanamayıp pazar gunu yaptırmıstık cok sukur pozitif cıktı pazar gunu 68 bugun 130 cıktı deger sizlere de mujde vereyim istedim
coktandır girmedigim icin gelismelerden haberim yok umarım hersey yolundadır herkez iyidir

çok sevindim canım.süper bi haber bu.benim transferiminde 5.günü sıcakta yatıyoruum.

nasılsın mystry ?

canım çok şükür daha daha iyiyim umarım bundan sonrası hep iyi devam eder ah şu zaman aksa aksa bir geçse ama geçmiyor valla sanki 2 yıldır hamile gibiyim gerçi hemen hemen öyle ama bilmiyorumkismile

kimyasalları sende azalt bari eh o kadar da zor bişey değil en azından kafanda soru işareti kalmaz ay hadi artık seninde transfer heyecanını sonra sevincini yaşayalım

yaşasııııınnnnnn zemuszemus :teytey: zemuszemus aşkolsun niye bize yazmadın pazar günü çook sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşalaaaaahhhh eee 2 gün sonra tekrar yapıcakmısın testi gerek yok sanki opuyorumnanaktan

çok sevindim canım.süper bi haber bu.benim transferiminde 5.günü sıcakta yatıyoruum.

yat canım çatlasanda patlasanda tabağa soğuuk soğuk karpuzları doğrasınlar sana sen bi yandan yee bi yandan yat bütün saçma kafa dağıtıcı programları izle bunaldıkça yaz bize ve heeep iyi düşün çünkü iyi olucak hayırlısıyla

oleyyyyy :lepi:
çok sevindim sabahtan beri seni merak ediyodum:))))
allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bi şekilde büyüsün

tebrik ediyorum :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…