Kizlar merhabaaaaa:)))))))
kontrolden ciktim.bebegim 18.7mm ve 8w+3d.coook tatli masallah.basi kollari kalbi.....allahim esirgesin masallah kalbi gum gum.allahim insallah saglikla babasiyla ben kucagiza aliriz.allah mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin.herkesin kandili mubarek olsun...
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin.
Oğluşun iyimiş maşallah ona. 4lü testten de detaylı ultrasondan da çok iyi sonuçlar çıkacak gönlünü ferah tut.
Gunaydin kizlar
merhaba kızlaaarr
mystry hoşgeldinn, kontrolünün iyi geçmesine sevindim, 4 lü test sonucun da inşallah çok güzel gelecek..
mariner senin de gözün aydın, o kalp hep öyle gümbür gümbür atsın inşallah :)
ben de cumaya oparerasyon için gün ayaralamaya çalışıcam bakalaım, çok dolularmış ama inşallah ayarlanır da kurutulurum bir an önce ..
ay hadi bakalım inşallah cumaya olur da kurtulursun artık operasyondan falanda..
peki sence mümkün mü böyle bişey? çalışan insanlar iş yerine giderken kendileri kullanmasa bile mutlaka kimyasallara maruzs kalıyorlar sanırım bizim iş yeri boyanmıstı 2-3 gün çekmiştik kokusunu..ama bunlara takılmamak lazım sonucta kendiliğinden hamile kalanların embriyoları çok mu farklı bizimkilerden?
Arkadaşlar merhaba;
Forumda başka sayfalarda rastladığım bir konu var; ayrıca tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşa da ısrarla uyarmıuşlar.
Transfer günü ve sonrası kesinlikle parfüm, dedorant, duş jeli, kullanılmaması hakkında. Ayrıca her türlü kimyasalın solunmamasına ekstra dikkat edilmesi gerektiği belirtilmiş.
Çamaşır suyu yada deterjanın kullanımı yasaklanmış. Bu uyarıyı yumurta toplama günü için de yapmışlar. Kimyasal kullanmadan gelin diye. Bunlar embriyo kalitesine zarar veriyormuş.
ASM de ilk denememde bu konu ile ilgili hiç bir uyarı yada bilgi almadım. Sizlerin bilginiz var mı?
merhaba kızlar,
cok uzun zamandır yazamadım sizlere kusura bakmayın ama kosturmacalar hic bitmedi
bugun test gunumdu ve nihayet bu sabah test yaptırdık aslında dayanamayıp pazar gunu yaptırmıstık cok sukur pozitif cıktı pazar gunu 68 bugun 130cıktı deger sizlere de mujde vereyim istedim
coktandır girmedigim icin gelismelerden haberim yok umarım hersey yolundadır herkez iyidir
çok sevindim canım.süper bi haber bu.benim transferiminde 5.günü sıcakta yatıyoruum.
nasılsın mystry ?
merhaba kızlar,
cok uzun zamandır yazamadım sizlere kusura bakmayın ama kosturmacalar hic bitmedi
bugun test gunumdu ve nihayet bu sabah test yaptırdık aslında dayanamayıp pazar gunu yaptırmıstık cok sukur pozitif cıktı pazar gunu 68 bugun 130cıktı deger sizlere de mujde vereyim istedim
coktandır girmedigim icin gelismelerden haberim yok umarım hersey yolundadır herkez iyidir
çok sevindim canım.süper bi haber bu.benim transferiminde 5.günü sıcakta yatıyoruum.
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?