Kızlar bende bugün hastanedeydim regl oldum ama rahim duvarı incelmemiş bu ay başlayamayız dedi Ebru Hn. doğum kontrol hapı verdi bir daha ki aya kadık
Bu arada Serap Hemşire ve Bayise hemşire ayrılıyormuş çok üzüldüm
impression senin de yazılarından artık daha bomba gibi olduğunu hissediyorum herşey aynen senin içinde geçerli o yeni problemde bu işin nazarı olsun inşallah.
mystryy evet canım çok şükür iyiyim ya, kendimi iyi hissediyorum moralman, şu küçük operasyonu da atlaatıp sıhhaten de iyileşmeyi bekliyorum.. gerçekten de zaman herşeyin ilacı...
inşallah ikinci buluşmada ben de olmak istiyorum..zemuszemus
Serap Hemsire öğretmenlik yapacakti. Dilek hemsire universiteye gecmek istiyordu. Bayise'den haberim yoktu. O neden gidiyor aceba?
Hemşirelerimizin hepsi yeni olacak demek ki..
Emine Hemşireden ahberi olan var mı? Bebeği olmuştu mayısta, başladı mı acaba..
rabbimin en yakın zamanda isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat vermesi dileğiyle merhabalarrrrrrr
ben 3. deneme için merkez arıyorum .tedavi masraflarınızı öğrenebilir miyim.teşekkür ederim....
kızlar bugün transferim gerçekleşti.geri sayım başladı.dualarınıza ihtiyacım var.4 ağustos test tarihim.ama ben 3 ağustosta yaptırcam çünkü evlilik yıl dönümümüz.en güzel hediye olur sanırım bize
marinercim nasılsın ? pazartesi bebişinle buluşucaksın , her randevu ayrı bir heyecan , değil mi?
aaa süper transferin ii geçti demek hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:)))kızlar bugün transferim gerçekleşti.geri sayım başladı.dualarınıza ihtiyacım var.4 ağustos test tarihim.ama ben 3 ağustosta yaptırcam çünkü evlilik yıl dönümümüz.en güzel hediye olur sanırım bize
kızlar, ben tatile gidiyorum. hepiniz kendinize iyi bakın. dönüşte başta ayşegül,margaar olmak üzere hepinizden güzel haberler bekliyorum...
gece tatile kaçar...
kızlar bugün transferim gerçekleşti.geri sayım başladı.dualarınıza ihtiyacım var.4 ağustos test tarihim.ama ben 3 ağustosta yaptırcam çünkü evlilik yıl dönümümüz.en güzel hediye olur sanırım bize
Serkercim iyiyim allaha sukur.arada karin ve kasik agrisi oluyor.birde iki kere pembe ve kahverengine yakin kirmizilik oldu.korktum.randevu icin hem heyecan hem endise var. insallah hersey normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?