Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar bugün transferim gerçekleşti.geri sayım başladı.dualarınıza ihtiyacım var.4 ağustos test tarihim.ama ben 3 ağustosta yaptırcam çünkü evlilik yıl dönümümüz.en güzel hediye olur sanırım bize

grapescim, 1 ay hiçbişey değil, hemencecik geçiverir, ben başlarda gün gün sayıyordum, zaman akmak bilmiyordu bir türlü, sayıyorum sayıyorum bakıyorum dahaaa çooooook var, bıraktım saymayı, zaman beklemeyi, ne zamannn gelirse gelsin o zamann bakarım ben de çaresine.. vallahi 2,5 ay geçmiş bile :)) en hayırlı zamanda en hayırlı sonuçları alalım inşallah...

Utkumm canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber niceee yaşlara inşallah.. yeni yaşında herşey gönlünce olsun...

rabbimin en yakın zamanda isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat vermesi dileğiyle merhabalarrrrrrr
ben 3. deneme için merkez arıyorum .tedavi masraflarınızı öğrenebilir miyim.teşekkür ederim....

Aminnnn canım ,Allah hepimize en ksıa zamanda en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallahh..Ben Şubatta başlamıştım tedaviye hatırladığım kadarıyla 3600 tl idi, ilaçlar da 1500 civarıydı ama ilaç fiyatları değşebilir, ortalama hepsi 5000 TL civarı idi sanırım, hafızam pek iyi değildir, ama yakınlarda tedavi olan arkadaşlarım daha iyi hatırlarlar sanırım..

kızlar, ben tatile gidiyorum. hepiniz kendinize iyi bakın. dönüşte başta ayşegül,margaar olmak üzere hepinizden güzel haberler bekliyorum...

grapes canım demek ki biraz daha gezecek tozacaksın ve sonra bir bakmışsın o gün çarçabuk gelmiş... üzme sakın canını...

utkum nice yaşlara canım, sağlıkla, mutlulukla...

gece tatile kaçar...

Hayirli olsun canim.insallah sende benim gibi bu en degerli evlilik yildonumu hediyesini verirsin:))))))

marinercim nasılsın ? pazartesi bebişinle buluşucaksın , her randevu ayrı bir heyecan , değil mi?

Serkercim iyiyim allaha sukur.arada karin ve kasik agrisi oluyor.birde iki kere pembe ve kahverengine yakin kirmizilik oldu.korktum.randevu icin hem heyecan hem endise var. insallah hersey normaldir.

aaa süper transferin ii geçti demek hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:)))

kızlar, ben tatile gidiyorum. hepiniz kendinize iyi bakın. dönüşte başta ayşegül,margaar olmak üzere hepinizden güzel haberler bekliyorum...

gece tatile kaçar...

ii tatiller canım iice dinlen:)))

Birbirinize vereceğiniz en anlamlı hediye bu sene olacak demek ki )
mutluluğunuz daim yuvanız güzel yavrucuklarla dolu olsun.

Serkercim iyiyim allaha sukur.arada karin ve kasik agrisi oluyor.birde iki kere pembe ve kahverengine yakin kirmizilik oldu.korktum.randevu icin hem heyecan hem endise var. insallah hersey normaldir.

inşallah canım herşey normaldir , her şey iyidir , korkma, içini ferah tut.. güzel haberlerini pazartesi verirsin bize de..

arkadaslar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.
Herkesin Beraat Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
gececim iyi tatiller, ladybird canım sen döndün mü tatilden?eger dönmediysen sana da iyi tatiller dilerim.
grapes canım lütfen kendini üzme hayırlısıyla vaktinde bebişin gelecek hiç kendini sıkıntıya sokma..
impression canım moralini yüksek tutumana çok sevindim, aslında bende iyi sayılırım ama yasananlar aklıma gelince kendimi tutamıyor aglıyorum dogum günümde biraz kötü oldum eşimle hayallerimiz vardı onlar geldi aklıma malum bizim evlilik yıldönümümüzde 24 temmuzdu biraz dokunaklı geçti bu sene ama hamd olsun şu an ikimizde saglıklıyız sizin gibi dostlarım var ve biliyorum ki yavrularım bu dünyaya gelenler ve henüz gelmeyenler meleklerin yanındalar, kısa bür süre sonrada bizimle olacaklar...

Kızlar selam..........
Dün gece döndük tatilden.
Güzel geçti bol bol denize girdim ama yüzemedim karnımda baskı oluştu ağrı yaptı.
Denizin içinde yürüdüm bol bol:)
Uçak gidişte çok rahattı öğlen saatinde olduğu için. Ancak dönüş biraz sıkıntılı oldu malum gece olunca benim ağrılar başladı.
Neyse sapasağlam döndük evimize.

Ben yokken çok yazmamışsınız bir çırpıda okudum geçmişi.

Meliscim tekrar tebrikler değerin katlanmış çok güzel. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…