Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

tesekkur ederim canım pazar gunu 9.gundu belki deger katlamazsa falan diye endiselendim o yuzden kimseye haber vermedim zaten cok kasıklarım agrıyordu galiba olmadı diye test yaptırdım hiiicc umudum yoktu yani ama cok sukur guzel haber aldık
sen nasılsın senin test sonucların guzel cıkmıs cok sukur canım oglusunun iyi olmasına cok sevindim zemuszemus

Canım arkadaşım nasıl sevindim anlatamam gözlerimden yaş geldi.
Çooooooook mutlu oldum.
Darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.

valla hep tatil proğramları izliyorum.kendimi denize giriyormuş gibi hayal ediyorum.annem yanımda o bakıyo bana.klima yasak. çok soğuk su ve soğuk yiyecekler yasak,inanmayacaksınız çorap giydirmeye kalktı az önce soğukmuş tenim.bi bildiği vardır dimi.güzel düşünüyorum.işallah bu sefer olcak.

canım bidaha test yaptırmanıza gerek yok dedi serap hemsire 13 agustosa randevu aldım bakalım hayırlısı... opuyorumnanaktan

evet evet bence de ince bi çorap mutlaka giymelisin
ben de transferden sonra hep çorap giydim eşim benle dalga geçse de :))

oooo,ne güzel bir ahber daha aldıııkk, çok sevindim umutt.. gözün aydın, allah tamamına erdirsin ...hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...

inşallahhhh canımmm, dört gözle bekliyorum vallahi kaydirigubbakcemile3

inşallah bu sefer çok güzel olacak margaarr, allah hepimizin gönlüne göre versinn..

Allaha şükür daha iyiyim sende doyaa doya sevincini yaşa iyi bak minnoşa randevunuda hemen al 2 haftacık sonra büyük buluşmaaa

neee çorap mııı ay kıyamam neyse dinle sende anneciğinin sözünü içine sinmiyor demekki:) tabiki olucak inşallah sağlıkla seneye bebeğinle girersin denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…