yaşasııııınnnnnn zemuszemus :teytey: zemuszemus aşkolsun niye bize yazmadın pazar günü çook sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşalaaaaahhhh eee 2 gün sonra tekrar yapıcakmısın testi gerek yok sanki opuyorumnanaktan
oleyyyyy :lepi:
çok sevindim sabahtan beri seni merak ediyodum:))))
allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bi şekilde büyüsün
tebrik ediyorum :teytey:
merhaba kızlar,
cok uzun zamandır yazamadım sizlere kusura bakmayın ama kosturmacalar hic bitmedi
bugun test gunumdu ve nihayet bu sabah test yaptırdık aslında dayanamayıp pazar gunu yaptırmıstık cok sukur pozitif cıktı pazar gunu 68 bugun 130cıktı deger sizlere de mujde vereyim istedim
coktandır girmedigim icin gelismelerden haberim yok umarım hersey yolundadır herkez iyidir
yat canım çatlasanda patlasanda tabağa soğuuk soğuk karpuzları doğrasınlar sana sen bi yandan yee bi yandan yat bütün saçma kafa dağıtıcı programları izle bunaldıkça yaz bize ve heeep iyi düşün çünkü iyi olucak hayırlısıyla
yaşasııııınnnnnn zemuszemus :teytey: zemuszemus aşkolsun niye bize yazmadın pazar günü çook sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşalaaaaahhhh eee 2 gün sonra tekrar yapıcakmısın testi gerek yok sanki opuyorumnanaktan
çok sevindim canım.süper bi haber bu.benim transferiminde 5.günü sıcakta yatıyoruum.
Canım arkadaşım nasıl sevindim anlatamam gözlerimden yaş geldi.
Çooooooook mutlu oldum.
Darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
valla hep tatil proğramları izliyorum.kendimi denize giriyormuş gibi hayal ediyorum.annem yanımda o bakıyo bana.klima yasak. çok soğuk su ve soğuk yiyecekler yasak,inanmayacaksınız çorap giydirmeye kalktı az önce soğukmuş tenim.bi bildiği vardır dimi.güzel düşünüyorum.işallah bu sefer olcak.
merhaba kızlar,
cok uzun zamandır yazamadım sizlere kusura bakmayın ama kosturmacalar hic bitmedi
bugun test gunumdu ve nihayet bu sabah test yaptırdık aslında dayanamayıp pazar gunu yaptırmıstık cok sukur pozitif cıktı pazar gunu 68 bugun 130cıktı deger sizlere de mujde vereyim istedim
coktandır girmedigim icin gelismelerden haberim yok umarım hersey yolundadır herkez iyidir
canım çok şükür daha daha iyiyim umarım bundan sonrası hep iyi devam eder ah şu zaman aksa aksa bir geçse ama geçmiyor valla sanki 2 yıldır hamile gibiyim gerçi hemen hemen öyle ama bilmiyorumkismile
kimyasalları sende azalt bari eh o kadar da zor bişey değil en azından kafanda soru işareti kalmaz ay hadi artık seninde transfer heyecanını sonra sevincini yaşayalım
valla hep tatil proğramları izliyorum.kendimi denize giriyormuş gibi hayal ediyorum.annem yanımda o bakıyo bana.klima yasak. çok soğuk su ve soğuk yiyecekler yasak,inanmayacaksınız çorap giydirmeye kalktı az önce soğukmuş tenim.bi bildiği vardır dimi.güzel düşünüyorum.işallah bu sefer olcak.
tesekkur ederim canım pazar gunu 9.gundu belki deger katlamazsa falan diye endiselendim o yuzden kimseye haber vermedim zaten cok kasıklarım agrıyordu galiba olmadı diye test yaptırdım hiiicc umudum yoktu yani ama cok sukur guzel haber aldık
sen nasılsın senin test sonucların guzel cıkmıs cok sukur canım oglusunun iyi olmasına cok sevindim zemuszemus
hastaneden haber geldi , operasyonum cuma günü 12.00 da olacak ...
oleeeyy süper olsun bitsin kurtul sağlıcakla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?