hoş geldin sancux ne güzel dinlenmişsin :))Kızlar selam..........
Dün gece döndük tatilden.
Güzel geçti bol bol denize girdim ama yüzemedim karnımda baskı oluştu ağrı yaptı.
Denizin içinde yürüdüm bol bol:)
Uçak gidişte çok rahattı öğlen saatinde olduğu için. Ancak dönüş biraz sıkıntılı oldu malum gece olunca benim ağrılar başladı.
Neyse sapasağlam döndük evimize.
Ben yokken çok yazmamışsınız bir çırpıda okudum geçmişi.
Meliscim tekrar tebrikler değerin katlanmış çok güzel. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
impression canım moralini yüksek tutumana çok sevindim, aslında bende iyi sayılırım ama yasananlar aklıma gelince kendimi tutamıyor aglıyorumdogum günümde biraz kötü oldum eşimle hayallerimiz vardı onlar geldi aklıma malum bizim evlilik yıldönümümüzde 24 temmuzdu biraz dokunaklı geçti bu sene ama hamd olsun şu an ikimizde saglıklıyız sizin gibi dostlarım var ve biliyorum ki yavrularım bu dünyaya gelenler ve henüz gelmeyenler meleklerin yanındalar, kısa bür süre sonrada bizimle olacaklar...
Kızlar selam..........
Dün gece döndük tatilden.
Güzel geçti bol bol denize girdim ama yüzemedim karnımda baskı oluştu ağrı yaptı.
Denizin içinde yürüdüm bol bol:)
Uçak gidişte çok rahattı öğlen saatinde olduğu için. Ancak dönüş biraz sıkıntılı oldu malum gece olunca benim ağrılar başladı.
Neyse sapasağlam döndük evimize.
Kizlar merhabaaaaa:)))))))
kontrolden ciktim.bebegim 18.7mm ve 8w+3d.coook tatli masallah.basi kollari kalbi.....allahim esirgesin masallah kalbi gum gum.allahim insallah saglikla babasiyla ben kucagiza aliriz.allah mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin.herkesin kandili mubarek olsun...
selam kızlar 7 Ağustos birçoğumuza uyuyor sanki e banada zevkle allahtan mani olmadıkça uyar.sancux hadi canım el atıver olaya noktayı koyarsın sen.
grapes şurda 1 aycık kalmış nedirki sıcaklar geçerr ferah ferah başlarsın inşallah hem ne güzel bahar bebeği olucak inşallah yavrun vücudun tamamen hazır olmalı sen bu arada kendine çoook iyi bak canım.
margar öncelikle transferin için gözün aydın 3 Ağustosta eşine en güzel hediyeyi bizede güzel haberi vericeksin sevinçle canım.
sancux hoşgeldin tatilden güzelde geçmiş tatilin ay dönüşü zor oluyor valla ben sabah kontrole gittim ordan ofise inan salak gibiyim adapte olamıyorum yığılan işlere şu Ağustosta bitse eylülde bayram var zaten:))
bu arada kontrolümüz iyi geçti kızlar oğlum iyiymiş maşallah 1 ay sonraya randevu verdi nuri bey 6 eylüldede detaylı ultroson için rıza madazlıya gidicem.nuri beyin odasında masısında gidenler bilir bebek şekerleri durur dizi dizi nuri beye dedimki çok heves ediyorum oraya bende şekerimi koymak istiyorum dedim o da dediki senin şekerini çerçeveletip duvara asıcaz başına gelenlerden sonra duvara asıp neon ışıklarla donatmamız lazım dedi.yaa kızlar hepimiz oraya şekerlerimizi koyucaz hatta birbirimize verip kolleksiyon yapıcaz sırayla inşallah.bu arada 4lü test için kan verdim haftaya pazartesi çıkıcak sonucum bundan biraz korkuyorum daha önce AFP yüksek çıkmıştı eh sonrasınıda biliyorsunuz neyse her hamilelik farklı tabiki ama elde değil işte şu testide atlatınca daha bi iyi hissedicem kendimi ee neler atlattık bu da geçer hayırlısıyla.
hepinizin kandili mubarek olsun hepimiz için dua edicem bugün.
selam a.s.
herkesin beraat kandilini ben de kutluyorum
hoş geldin sancux ne güzel dinlenmişsin :))
teşekkür ederim cnm şimdi sıra tanışmaya geldi bebeğimizle
kızlar bugün transferim gerçekleşti.geri sayım başladı.dualarınıza ihtiyacım var.4 ağustos test tarihim.ama ben 3 ağustosta yaptırcam çünkü evlilik yıl dönümümüz.en güzel hediye olur sanırım bize
Hoşgeldin Sancuxx :) olsun denizde olman da güzelll, üstelik te geçen hafta ve hala o kadar sıcakkkk kiii :) Evet şimdi gece ladybird tatildeler, herkesin bir araya toplanması yaz bitene kadar zor görünüyor :)
kontrolünün güzel geçmesine sevindim canım hoşgeldin :)) merak etme kiç 4lü testin de ii sonuçlanır..selam kızlar 7 Ağustos birçoğumuza uyuyor sanki e banada zevkle allahtan mani olmadıkça uyar.sancux hadi canım el atıver olaya noktayı koyarsın sen.
grapes şurda 1 aycık kalmış nedirki sıcaklar geçerr ferah ferah başlarsın inşallah hem ne güzel bahar bebeği olucak inşallah yavrun vücudun tamamen hazır olmalı sen bu arada kendine çoook iyi bak canım.
margar öncelikle transferin için gözün aydın 3 Ağustosta eşine en güzel hediyeyi bizede güzel haberi vericeksin sevinçle canım.
sancux hoşgeldin tatilden güzelde geçmiş tatilin ay dönüşü zor oluyor valla ben sabah kontrole gittim ordan ofise inan salak gibiyim adapte olamıyorum yığılan işlere şu Ağustosta bitse eylülde bayram var zaten:))
bu arada kontrolümüz iyi geçti kızlar oğlum iyiymiş maşallah 1 ay sonraya randevu verdi nuri bey 6 eylüldede detaylı ultroson için rıza madazlıya gidicem.nuri beyin odasında masısında gidenler bilir bebek şekerleri durur dizi dizi nuri beye dedimki çok heves ediyorum oraya bende şekerimi koymak istiyorum dedim o da dediki senin şekerini çerçeveletip duvara asıcaz başına gelenlerden sonra duvara asıp neon ışıklarla donatmamız lazım dedi.yaa kızlar hepimiz oraya şekerlerimizi koyucaz hatta birbirimize verip kolleksiyon yapıcaz sırayla inşallah.bu arada 4lü test için kan verdim haftaya pazartesi çıkıcak sonucum bundan biraz korkuyorum daha önce AFP yüksek çıkmıştı eh sonrasınıda biliyorsunuz neyse her hamilelik farklı tabiki ama elde değil işte şu testide atlatınca daha bi iyi hissedicem kendimi ee neler atlattık bu da geçer hayırlısıyla.
hepinizin kandili mubarek olsun hepimiz için dua edicem bugün.
Kizlar merhabaaaaa:)))))))
kontrolden ciktim.bebegim 18.7mm ve 8w+3d.coook tatli masallah.basi kollari kalbi.....allahim esirgesin masallah kalbi gum gum.allahim insallah saglikla babasiyla ben kucagiza aliriz.allah mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin.herkesin kandili mubarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?