Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sancux merhaba canım..ASM'de HSG ağrılı olmuş muydu senin? Yoksa adet sancısı gibi hafif bir ağrı mı oldu sadece?

Deniko seninde yarin rahim filmin çekilecekti değil mi?
Bizi habersiz birakma aklimiz sende kalir.
Güzel sonuçlar ile dön.

Hafif bir ağri cnm. Adet agrisi gibi korkulacak birsey yok rahat ol.

Sağol tatlım..Yarın haber sonuçları söylerim, umarım yapışıklıklar çok fazla değildir de histeroskopi ile müdahaleye gerek kalmaz..Sen de rahat ol herşey çok güzel olacak hepiniz için..

Çok kisa bir işlem.
Ilac verdikleri icin basinc oluyor.
Basinc rahatsizlik veriyor biraz da agri yapiyor.
Ama bizim gibi surekli alttan muane olanlar icin birsey degil.

Hepimiz icin hersey guzel olur insallah cnm.
Belki islem sirasinda yapisikliklar açilir. Çok duydum rahim filminden sonra kendiliginden hamile kalanlari.

sağol sancux forumlarda abartıyorlar biraz..Daha önceden vajinal ultrason bile yaptırmamış kişiler rahim filmi çektirince spektrum falan biraz şaşırıyorlar tabii. Neyse, sen biraz moralsiz gibisin..Güzel bir haber almanın coşkusu içerisinde değilsin..Kan tahlilinden önce fazla ümitlenmek istemiyor musun?

Hepimiz icin hersey guzel olur insallah cnm.
Belki islem sirasinda yapisikliklar açilir. Çok duydum rahim filminden sonra kendiliginden hamile kalanlari.

Sanmıyorum kendiliğinden olacağını..Biz tüp bebişlere sahip olacağız..Baksana sen de çektirdin ama olmadı..Bende de olacağını sanmam..

Aslinda ben rahim filmini ekimde yada eylulde cektirmistim iki ayda korunduk.
Yani rahim filminden sonra ben pek deneme yapamadim sadece asilsma yaptirdim.
Sabirsiz davrandim anlayacagin.
Sen zaten Aydin beyi dinle en iyi o bilir.
Ama işte insan umut ediyor....

Yok cnm moralsiz degilimde garip duygulsr iceridindeyim.
Beklemek gerçekten en zor şeymiş.
Birde aksamlari çok şişiyorum. Karnim davul gibi şişiyor zor nefes aliyorum.

Biliyorum 10'da yatıyormuşsun:)) 45 dk kaldı hadi uyumadan önce biraz daha eşinle paylaş mutluluğunu..Kan testini 2 gün sonra yaptıracaksın değil mi?

Sancuxx :))))
Cok sevindim canim :))) gerci ben tahmin ediyordum dermisim. Seninkiler ikiz bence. )

Utkumm, bebisimmm hadi haber sirasi sana geldi. Senden de guzel haber alacagiz merak etme )

Deniko'cum yarin icin sende rahat olmaya calis. Aydin Bey mi yapacak islemi? Insallah baska islemlere gerek kalmadan yarin biter bu konu. Sonra senin sabirsiz bekleyisine ortak olup biz de sabirsizlaniriz. :))

Ay hersey cok guzel olacak sonunda.

Çok teşekkürler canim.
Umarim kan degerim de yuksek çikar.
Hepimizin yuksek cikar ve degerler katlanir hep.
Saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…