Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

cnm adet ağrılarına benzer ağrılar oluyor kasık,bel,karın ağrısı bunlar normal şeyler sakın endişelenme. Pek fazla dinlememeye çalış kendini bu bekleme sürecinde.

canım yaa çok endişeliyim.keşke allah banada verse senin yaramazlar gibii

Allah korusun kötü şeyler getirme aklına.
Çok şiddetli kanama olmadıkça sorun yok öyle düşün hep.

Kızlar inşallah bu uzun ve zorlu yolda hepimiz mutlu sona ulaşacağız.

kızlar ben biraz uzanıyım sırtım ağrıyor yine
öpüyorum hepinizi yarın sabah görüşmek üzere.............

mariner ve meliss çok geçmiş olsun, endişelnmemek elde değil tabi ki... insan kanı görünce panik olur ister istemez... inşallah devam etmez kesilir bir an önce ve de tekrarlamaz..

sancuxcum bebişlere söyle,bazı organlara tekmeyi kabul edebiliriz :) ama biraz daha sabretsinler sakın doğum sancısı olmasınn ...

margar dularımız seninle inşallah pozitif sonucu alacaksın ...

umut gözün aydın hayırlı olsun
margaar lütfen olumsuz düşünme agrıda oluyor, kanamada sıkma canını...
sancux canım sanada geçmiş olsun inş keyiften oynamıslardır, başkabişey degildir kendine dikkat et..
impression canım inş cuma gününü problemsiz atlatır sürecine baslarsın
mystryy sende duurumlar iyi anladıgım kadarıyla inş daha da iyi olur...
marinercigim hemen panik yapma sakın, bak belki ben ii bir örnek degilim ama eltimin kız kardesi ilk 3 ay içinde öyle yogun kanama ile kaç kez hastaneye gitti ama Allah şükür şimdi bebişin durumu iyi,3 ay sonra bütün kanamalar bitti...
aklınızda olsun yogun bir kanama dahi olsa sakın endişelenmeyin hemen doktora gidin minimum hareketle günlerinizi geçirin Allah ın izniyle hiç bişey olmayacak bebişlere..
ayşegülümüz nerelerde yakında aramadım aslında merak ediyorum onuda inş iyidir ve yakında aramıza döner.
ladybird zaten tatilde bu arada ben listemizi güncelleyim:)

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi bekliyor

ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens diğeri ??? :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,19 Ağusts ilk buluşma :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

İstatistik 22 transfer sonrasında 9 devam eden gebelik MAŞALLAH umarım artarak devam eder...
beklenen bebek sayısı 15
doğan bebek sayısı 3 olarak biliyoruz şimdilik(1 görkem bilgin, birtanede ikiz vardı ilk basta)
bu arada hamişlerin muhtemel dogum tarihlerinide liste yapacagım haberiniz olsun bana özelden yazanları eklerim öptüm

Son düzenleme:

Arkadaslarımızın yavrularının yaklaşık olarak dünyaya teşrif etme zamanları:))
Hepsinin sağlıklı,analı babalı büyümesini dileriz

1.sancux .................................18 ekim
2.white_cat...............................Ekim
3.nilsu......................................13 aralık
4.Mystryy.................................ocak 2011
5.Ayşegül.................................
6.Mariner..................................
7.melisssssss...........................
8.umut2011...............................Mart 2011
9.izmitligamze...........................
10margaar................................Nisan2011

Son düzenleme:
Utkumm benimki nasipse mart ayinda insallah:)))))
utkumm seni uzmek istemem ama bir sey sormak isterim.senin icin problemler kacinci haftada basladi problem neydi?
İmpression senin icin de problemler kacinci haftada basladi ve problem neydi?
Ben bugun coook uzuldum ve korktum.hala da karnim agriyor.nuri bey normal dedi kanama oldugunda.tabiki bir yandanda saglikli ise bizle kalir degilse bizi birakir kuzucugum dedim icimden.yaa nasip...

Utkum süper bi liste yapmışsın ellerine sağlık.:)

2. aşılama için cuma günü puregona başladım.:) 50 iu ile 4 tane fol. gelişiyor. Sanki dördüzüm varmış gibi mutluyum...:) canım yumurtacıklarım. . 2 ağustos pazartesi günü aşılama yapılacak sanırım...dua edin kızlar...

İyi ki doğdun sancux opuyorumnanaktan
yeni yaşında hep mutlu ol eşin ve çocuklarınla birlikte nice uzun yıllara...
öpüyorum yanaklarından

benimki de kısmetse mart sonlarında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…