mariner nasıl durumlar?
Daha iyiyim canim.evdeyim.dinleniyorum tatlim.arada kama ufak ufak oluyor ama rengi koyulasiyor neyse ki.hayirlisi canim yaa.senin kanaman ne zaman baslamisti ve kacinci haftaya kadar surdu.birde igneleri kacinci haftaya kadar vurdurdun.
benim daha transferimin 5. günüydü sanırım ilk pembe kanamam oldu sonra da kırmızı kahverengi pembe falan derken 12. haftanın sonuna kadar oldu iğnelerede o zamana kadar devam ettik hatta dozunu 2ye çıkardığımız bir dönemde oldu şu an 16+5 günlüğüm 13. haftadan beri Allaha çok şükür olmadı ama bilmiyorumki tamamen kesildimi yoksa şimdilik mi yok benimde endişemi mutlaka hatırlıyorsundur ama bak görüyorsun bunu yaşayan bir çok insan var kılcal damarlara denk geliyormuş oradaki çatlamalar kanama yapıyormuş nedeni çoğu zaman bu yüzden oluyormuş bol bol su iç.
merhaba kızlaaar ayy aklım çıktı okurken abuk sabuk şeyler olmuş dün öncelikle meliscim ve marinercim sakın endişe etmeyin desemde biliyorum devamlı takip halindesinizdir ama gözünüzün önünde benim gibi bir örnek var biliyorsunuz iğneleri belki 2ye çıkarırlar benim bir süre öyle yapmışlardı mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ama kendinizi çok dinlemeyin ağrılar olması çok normal bunları hepimiz yaşıyoruz kanamayla ilgili değil bu ağrılar kanama lekelenme keşke olmasa ama artık görüyorum ki malesef bir çok kişide oluyor bu muısibet durum bendede uzuuun süre olduğu gibi içiniz rahat etmedikçe kontrollerinizi sıklaştırabilirsiniz ben öyle yapmıştım en azından kalp atışını duyup rahatlamak için sizleri çok öpüyorum nolur korkmayın bebeklerinizi üzmeyin.
Canim benim de arada kahverengi pembe arada oldu.ilk defa dun kirmizi peceteye yogun geldi.aksama dogru azaldi ve bugun kahverengi arada geldi.nasip ya canim.bende 8+6 oldum.sen ne yapmistin hep dinlenmismiydin sekercim
Daha iyiyim canim.evdeyim.dinleniyorum tatlim.arada kama ufak ufak oluyor ama rengi koyulasiyor neyse ki.hayirlisi canim yaa.senin kanaman ne zaman baslamisti ve kacinci haftaya kadar surdu.birde igneleri kacinci haftaya kadar vurdurdun.
1 hafta evde hep yattım sonra bu şekilde moralimin daha çok bozulduğunu ve kendimi yanlız hissettim doktorum daha uzun yatmamı istemişti ama ben işe döndüm eşimle gidip gelmeye başladım iş yerime ama ofistede kendimi hiç yormadım ayağımı uzatarak çalıştım hep sağolsun burdakilerde çok destek oldular yani moral önemli dinlen tabiki ayaklarını uzat ama sakın hasta moduna sokma kendini sen çalışıyormuydun?
Sagol canim.sende oldugu gibi bende de kasik ve karin agrisi olmustu.lekelenmemde olmustu.allah nasip ederse bizimle olacak kuzucuklarimiz:))))))))ii canım koyulaşmasına sevindim:) kahverengi renktekiler eski kanamalardan oluyomuş
saol canım işte bi görseydim daha bi hafta varkahverengi akıntım kesildi dün aslında ama gece rahmimin kasıldığını hissettim bişiy mi oldu diye endişe ediyorum gerçi bu gün ağrı akıntı yok ama bi doktora gidip keseyi görsem mi düşünmüyor da değilim. yada diyorum kan testi mi yaptırsam ard arda artıyo mu yerinde mi diye bilmiyorum ben mi abartıyorum:)
iyiki dogmussun diyelim o zaman:)
canım bu arada rahim filmini ben anestezi altında cektirmiştim ama Aydın bey normal yapıyor galiba ayrıca çok acıtmadıgını söylemişti bir arkadas sadece yapısıklık varsa acı oluyormuş...
Belizz gecmis dogumgunun ve esinin gelecek dogumgunu kutlu olsun.
geçmiş doğum günün kutlu olsun:))
günaydınlar kızlar:)
ikinci testimizi yaptım 168 den 479 a çıkmış nerdeyse üç katı
kaydirigubbakcemile2
kızlar bugün transferim gerçekleşti.geri sayım başladı.dualarınıza ihtiyacım var.4 ağustos test tarihim.ama ben 3 ağustosta yaptırcam çünkü evlilik yıl dönümümüz.en güzel hediye olur sanırım bize
Kizlar merhabaaaaa:)))))))
kontrolden ciktim.bebegim 18.7mm ve 8w+3d.coook tatli masallah.basi kollari kalbi.....allahim esirgesin masallah kalbi gum gum.allahim insallah saglikla babasiyla ben kucagiza aliriz.allah mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin.herkesin kandili mubarek olsun...
merhaba kızlar,
cok uzun zamandır yazamadım sizlere kusura bakmayın ama kosturmacalar hic bitmedi
bugun test gunumdu ve nihayet bu sabah test yaptırdık aslında dayanamayıp pazar gunu yaptırmıstık cok sukur pozitif cıktı pazar gunu 68 bugun 130cıktı deger sizlere de mujde vereyim istedim
coktandır girmedigim icin gelismelerden haberim yok umarım hersey yolundadır herkez iyidir
hastaneden haber geldi , operasyonum cuma günü 12.00 da olacak ...
Aslinda birgun durup diger gun gidiyordum.ama dun nuri bey gitme ise evde dinlen dedi.bakalim ne kadar evde olmaya dayanabilecegim.aslinda is yerinde rahatim.revirimiz var arada gidip dinleniyordum.sen kacinci haftada ise basladin canim
görkem nasılsın tayinin cıktımı?
kuzucuk nasıl artık pek girmiyorsun
Utkumm selam dün tam ben kapatmışım sen yazmışsın. bu arada ben artık Nevşehir'deyim kızlar.Yerleşmeye çalışıyorum. Bu arada hepinizi takip ediyorum ama cevap yazamıyorum.
kızlar siz nerden geliyorsunuz?
Kızlar herkese merhaba
Eşimin bir müşterisi İngiltereden Marmarise tatile gelmiş apar topar onu görmeye gittik pazartesi gidip dün sabah geldik uçakla gittik ama acayip yorucu oldu .
Telefondan arada bakıyorum ama yazamıyorum .
Umut sonuç pozitif çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin :dance: :dance:
Margaar transferin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.
Mariner canım oluyor böyle şeyler buradaki bir çok kişi yaşadı umarım en kısa zamanda geçecektir.
Mystryy canım bizim oğlan iyiymiş maşallah büyüyor minnoş :dance:
Sancux canım sonunda tatilini yapabildin ne güzel diğmi serin sularda yüzmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?