Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Daha iyiyim canim.evdeyim.dinleniyorum tatlim.arada kama ufak ufak oluyor ama rengi koyulasiyor neyse ki.hayirlisi canim yaa.senin kanaman ne zaman baslamisti ve kacinci haftaya kadar surdu.birde igneleri kacinci haftaya kadar vurdurdun.

benim daha transferimin 5. günüydü sanırım ilk pembe kanamam oldu sonra da kırmızı kahverengi pembe falan derken 12. haftanın sonuna kadar oldu iğnelerede o zamana kadar devam ettik hatta dozunu 2ye çıkardığımız bir dönemde oldu şu an 16+5 günlüğüm 13. haftadan beri Allaha çok şükür olmadı ama bilmiyorumki tamamen kesildimi yoksa şimdilik mi yok benimde endişemi mutlaka hatırlıyorsundur ama bak görüyorsun bunu yaşayan bir çok insan var kılcal damarlara denk geliyormuş oradaki çatlamalar kanama yapıyormuş nedeni çoğu zaman bu yüzden oluyormuş bol bol su iç.

Canim benim de arada kahverengi pembe arada oldu.ilk defa dun kirmizi peceteye yogun geldi.aksama dogru azaldi ve bugun kahverengi arada geldi.nasip ya canim.bende 8+6 oldum.sen ne yapmistin hep dinlenmismiydin sekercim

saol canım işte bi görseydim daha bi hafta var kahverengi akıntım kesildi dün aslında ama gece rahmimin kasıldığını hissettim bişiy mi oldu diye endişe ediyorum gerçi bu gün ağrı akıntı yok ama bi doktora gidip keseyi görsem mi düşünmüyor da değilim. yada diyorum kan testi mi yaptırsam ard arda artıyo mu yerinde mi diye bilmiyorum ben mi abartıyorum:)

Canim benim de arada kahverengi pembe arada oldu.ilk defa dun kirmizi peceteye yogun geldi.aksama dogru azaldi ve bugun kahverengi arada geldi.nasip ya canim.bende 8+6 oldum.sen ne yapmistin hep dinlenmismiydin sekercim

1 hafta evde hep yattım sonra bu şekilde moralimin daha çok bozulduğunu ve kendimi yanlız hissettim doktorum daha uzun yatmamı istemişti ama ben işe döndüm eşimle gidip gelmeye başladım iş yerime ama ofistede kendimi hiç yormadım ayağımı uzatarak çalıştım hep sağolsun burdakilerde çok destek oldular yani moral önemli dinlen tabiki ayaklarını uzat ama sakın hasta moduna sokma kendini sen çalışıyormuydun?

Daha iyiyim canim.evdeyim.dinleniyorum tatlim.arada kama ufak ufak oluyor ama rengi koyulasiyor neyse ki.hayirlisi canim yaa.senin kanaman ne zaman baslamisti ve kacinci haftaya kadar surdu.birde igneleri kacinci haftaya kadar vurdurdun.

ii canım koyulaşmasına sevindim:) kahverengi renktekiler eski kanamalardan oluyomuş

Aslinda birgun durup diger gun gidiyordum.ama dun nuri bey gitme ise evde dinlen dedi.bakalim ne kadar evde olmaya dayanabilecegim.aslinda is yerinde rahatim.revirimiz var arada gidip dinleniyordum.sen kacinci haftada ise basladin canim

akıntının geçmesine çok sevindim rahimde hissettiklerin normal bebek kendine yer açıyor sabretmen daha doğru galiba ama bende sabredememiş ve doktora gitmiştim yani eğer stres yaptıysan git kontrole bunu zaten doktorlar anlayışla karşılıyor.

evt en fazla siddetli adet sancisi gibi bi agrin olur, burda yaptir baska yerde yaptirma, bagirttira bagirttira yaparlar, kullanilan cihaz onemli dedi... bakalim ins ihtiyac kalmaz.

Belizz gecmis dogumgunun ve esinin gelecek dogumgunu kutlu olsun.

cok tesekkur ederim:)

geçmiş doğum günün kutlu olsun:))

tesekkurler

günaydınlar kızlar:)
ikinci testimizi yaptım 168 den 479 a çıkmış nerdeyse üç katı
kaydirigubbakcemile2

tebrik ediyorum cnm, cok sevindim ay darisi basimiza

cok guzel hbrlr alacaksin:) hayirli olsun canim

super ya, hic korkma hersey cok guzel olacak

senin adina da cok sevindim, bole hamilelik hbri alinca kendim hamile kalmis gibi seviniyorum, ins bi 10-15 gun icinde bende bu hbri alirim, tekrar tebrik ederim cnm...

hastaneden haber geldi , operasyonum cuma günü 12.00 da olacak ...

cok cok gecmis olsun, ameliyatin cok iyi gececeginden eminim:):):)

sancux dogumgunun kutlu olsun, nice mutlu yaslara:)

grapes nolur uzulme, bir ay bisi diilki, hemencecik gecer:)

bir haftadir giremiyordum, atladigim arkadaslar varsa kusura bakmasinlar:):)

Aslinda birgun durup diger gun gidiyordum.ama dun nuri bey gitme ise evde dinlen dedi.bakalim ne kadar evde olmaya dayanabilecegim.aslinda is yerinde rahatim.revirimiz var arada gidip dinleniyordum.sen kacinci haftada ise basladin canim

ben tam hatırlayamıyorum ama transferden sonra 1 hafta yattım sonra döndüm işe sonrada 6 7 yada 8. haftamda 1 hafta daha full yattım sonrada eşimle gidip gelmeye başladım şu anda hala hep çok dikkat ediyorum hareket etmiyorum fazla evde herşeyi eşim yapıyor denebilir

Kızlar herkese merhaba
Eşimin bir müşterisi İngiltereden Marmarise tatile gelmiş apar topar onu görmeye gittik pazartesi gidip dün sabah geldik uçakla gittik ama acayip yorucu oldu .
Telefondan arada bakıyorum ama yazamıyorum .
Umut sonuç pozitif çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin :dance: :dance:
Margaar transferin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.
Mariner canım oluyor böyle şeyler buradaki bir çok kişi yaşadı umarım en kısa zamanda geçecektir.
Mystryy canım bizim oğlan iyiymiş maşallah büyüyor minnoş :dance:
Sancux canım sonunda tatilini yapabildin ne güzel diğmi serin sularda yüzmek

Utkumm; sancux, umut, belizz, bütün sevgili arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm.

[QUOTE=mariner;İmpression senin icin de problemler kacinci haftada basladi ve problem neydi?

marinercim , kötü örnekleri öğrenmeye çalışıp ta moralini bozma bence.. iyi düşün iyi olsun...9 ay boyunca kanaması devam edip sağlıkla bebeğine kavuşan örnekler çoook fazla...inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alanlardan ol se de canım..

serged;dualarım seninle, inşallah olumlu sonuç alırsın... tüp bebeğe de gerek kalmasın...

[
delipery; bernce de bütün tahlilelri orda yaptırmaya gerek yok zaten aydın bey de yönlendiriyor, spremiyogramı orda yaptırmamızı diğerlerini herhangi bir sgk anlaşmalı hastanede yaptırabileceğimizi söylemişti.. sen de öyle yap..tedavin hayırlı olsun, yolun açık olsun...

gorkembilgin;yeni evin hayırlı uğurlu olsun... kolay gelsin.. taşınma işleri zor vallahii:)

herkse iyi gecelerrr...

[QUOTE=Belizz;14407203

sancux dogumgunun kutlu olsun, nice mutlu yaslara:)

Çok teşekkürler belizcim.
Sen neler yapıyorsun?

Hoşgeldin canım.

hoşgeldin grapescim bende merak etmiştim seni:))

impression hadi bakalım 12de operasyon sorunsuz kolay geçsin inşallah bu son olsun bi dahaki operasyon transferrrr sonrada doğuuumm:)))))

sancux valla geldi sonunda cuma ama gelmek bilmedi yaa ay bugünde bitse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…