Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar 30 olduğuma inanamıyorum çok garip geliyor

zaman çok hızlı geçiyo dimi:) herkes için böyle eşim de bu sene doğum gününü kutlamama izin vermemişti 30 oldum diye sinirlenmişti seneye ben de öyle kızıcam heralde
3 ay sonra daha da hızlanıcak
16 olduğum zamanları hatırlıyorum yaşımı büyütmeye çalışırdım yok ben 17 yim işte 18 e az kaldı diye söylenirdim ne salaklık :roflol:
ama ben 30 ların güzel yaşlar olduğunu düşünüyorum tam olgunluk çağı :)

Gunaydin kizlarrrr.....
Sancux dogumgunun kutlu olsun saglikla kuzucuklarinla esinle beraber guzel gunler gecirmeni dilerim.....

Allaha şükür daha iyiyim sende doyaa doya sevincini yaşa iyi bak minnoşa randevunuda hemen al 2 haftacık sonra büyük buluşmaaa
bakmazmıyım.. 13 ağustosta buluşacagız inşallah

Umutcum tebrik ederimmmmm:))))))
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
aminn canım sagolasın

hastaneden haber geldi , operasyonum cuma günü 12.00 da olacak ...
hersey guzel olacak dualarım seninle canım

cocukları uyku tutmamış oyun oynamışlar anlaşılan kaydirigubbakcemile3 yerim onlarııı

kızlar ya bişi sorcam :karnım ağrımaya başladı.sanki adet olcak gibi.korkuyorum.bugün 5 günü sizinde olmuşmuydu?ilk transferimde de ağrımıştı.sonuç negatif olmuştuu yaaaa yine aynı olmasın
diger arkadaşların nasıldı bilmiyorum ama benim ilk gunden beri adet agrısına benzer agrılarım oldu canım hala da devam ediyor kendini sakın yorma yatabildigin kadar yat dinlen canım

sagolasın canım opuyorumnanaktan

dualarım seninle canım insallah sende sevindireceksin bizi opuyorumnanaktan

sancuxcum nice senelere dogum gunun kutlu olsun canım hayatın boyunca hersey gonlunce olsun opuyorumnanaktan a.s.

arkadaşlar merhaba.Az önce ASM yi aradım ve 14 ağustos için randevu aldım.Hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyoruz.Daha önce hastaneye hiç gelmedim ama takip ettiğm kadarıyla düzgün hizmet veren, kaliteli bir yere benziyor.Biz dışarıdan geleceğimiz için ciddi bir maddi külfet olucak, hastanenin otelinde kalıcaz.Hastanenin SGK ile anlaşması yok.Hastanenin alacağı ücret 3.600 tl. ilaçlar 1.500- 3000 tl.arasında tutuyormuş.Benim aklıma takılan telefonda görüştüğüm kişi yapılan tetkiklerden ekstra ücret alındığını söyledi.Hormon tahlili, hsg, spermiyogram vb. Bu tahlilleri doktor gerekli görürse istiyormuş.Sizlerin bu konudaki bilgilerinizi paylaşmanızı istiyecem,sizlerin tedavi süresince toplam gideri ne oldu, bunu ve diğer deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. oraya gelince kötü süprizlerle karşılaşmak istemiyorum, şimdiden teşekkürler.

öyle valla bende 1 yaş büyük söylerdim hep :)

tedavin hayırlı olsun şimdiden:) tahlillerini farklı bi yerde de yaptırabilirsin ama spermiyogramı mutlaka ASM de yaptır derim. onun ücreti 136 liraydı ve ben eksradan FSH tahlili yaptırmıştım o da 250 lerde bişiydi diğerlerini bilmiyorum. ama hepatit testleri isterler tedavi öncesinde onları ssk anlaşmalı bi yerde yaptırabilirsin

tedavin hayırlı olsun delipery; biz spermigram dışındaki; eşimin ve benim hormon ve sarılık tahlilerine 500 lira vermiştik.
Ayrıca embriyo dondurma da biliyorsun ücretli 600 küsür lira onuda tam öğrenip eğer yaptıracaksınız hesaba katmanı öneririm canım.

çider e üye olursan indirim yapıyorlarmış 600 tl kadar. internetten araştır üye ol hemen bence. sadece 150 tl veriyormuşsun üyelik parası olarak.
tahlillerin ne kadar tuttuğunu hatırlamıyorum çünkü ben çok önceden yaptırmıştım.
ama illa hepsini orda yaptırmana gerek yok sgk anlaşmalı bir yerde yaptırabilirsin.

şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, yanıtlarınızdan dolayı. Nuur2 istersen biraz daha detaylı bilgi al.otel tüp bebk tedavisi gören hastalara paket uyguluyor 17 gün 1000 dolar, bu da 1500 tl. oluyor.Tahlilleri doktor gerekli görürse istiyormuş.Arkadaşların tavsiyesi üzerine bende bazı tahlilleri dışarda yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.Orda görüşürüz inşallah, seninde tedavin hayırlı olsun, umarım hayırlı haberlerimizi paylaşırız burda.

canım benim için hiç sakıncası yok görüşebiliriz, hepatit ve hormon tahlillerini yaptırmayı düşünüyorum.Spermiyogramı tedavi olacağımız yerde yaptırmamız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. HSG çektirirmiyim bilmiyorum çünkü o biraz zahmetli bişey.Aydın beyin mail adresini aldım ordan onunla görüşücem o beni yönlendirir zannedersem, seninlede haberleşelim olurmu.

merhaba kızlaaar ayy aklım çıktı okurken abuk sabuk şeyler olmuş dün öncelikle meliscim ve marinercim sakın endişe etmeyin desemde biliyorum devamlı takip halindesinizdir ama gözünüzün önünde benim gibi bir örnek var biliyorsunuz iğneleri belki 2ye çıkarırlar benim bir süre öyle yapmışlardı mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ama kendinizi çok dinlemeyin ağrılar olması çok normal bunları hepimiz yaşıyoruz kanamayla ilgili değil bu ağrılar kanama lekelenme keşke olmasa ama artık görüyorum ki malesef bir çok kişide oluyor bu muısibet durum bendede uzuuun süre olduğu gibi içiniz rahat etmedikçe kontrollerinizi sıklaştırabilirsiniz ben öyle yapmıştım en azından kalp atışını duyup rahatlamak için sizleri çok öpüyorum nolur korkmayın bebeklerinizi üzmeyin.
sancux gecenin o saatinde o tarz bi sancı hakkatten korkutmuş iyi sabaha kadar bekleyebilmişsin ben herhalde hemen arardım nuri beyi neyse devam eden bir sancı değilmiş sadece yaramazlar uyutmamaya başlamışlar seni cumarteside randevun varmış tam kaç hafta oldun 28-29 falan herhalde değilmi?? aa bu arada 9u haftası nuri bey 1 haftalığına yok haberin olsun yoksa söylemişmiydim bilmiyorumkismile canım tekrar nice yaşlara eşinle çocuklarınla benimde 30a az kaldıııııııı((((
kızlar ben eksiklerimizi özledim geshenk mesela nerdeeee ayşegül diyemiyorum bile kıyamam onuda çok özledim sonra utkumm nadir girer olduuın layd dön tatilden grapess sendeeeeee dön aramızaaa:)))

delipery ve nur öncelikle hayırlı olsun kararlarınızı vermişsiniz bizlerin uzuun uzun yazdıklarını takip edebildiyseniz süreç hakkında bilgi sahibi olabilmişsinizdir.uzaktan gelicek olmanız zor tabii ama emin ellerde olucaksınız arkadaşlar.öncelikle size mutlaka çidere üye olmanızı tavsiye ederim bende burdaki arkadaşlarım sayesinde üye oldum ve 450tl indirim avantajım oldu. testlere gelince bizden daha önce sperm testimiz olduğu için tekrar istenmedi diğer tahlillerinizi bilemem tabii ama sperm testleriniz önceden var ise onu değerlendirebilirler ya da tekrar yaptırmak zorunda kalırsanız onu bence asmde yaptırın diğer tüm süreç verilen ücrete dahil ücretin bir kısmı yumurta toplamada geri kalan kısmı ise transfer günü veriliyor dondurmaya toplama sonrası durumuna göre karar veriliyor ki o da 600tl 5 yıl süreylede saklanıyor.konaklama ücreti pekte uygun sayılmazmış ancak tabii hastaneye bu kadar yakın olmak ciddi bir avantaj ayrıca eğer arabayla gelicekseniz hastaneye yakın via portun oteli var onun fiyatlarınıda alabilirsiniz gerçi hastane konaklama fiyatından sanırım çok ta farklı olmaz ama onun dışında istanbulda ihtiyaç duyabileceğiniz konularda hepimiz seve seve yardımcı olabiliriz.

serged canım aşılama tedavin başlamış süper inşallah hiç gerek kalmıycak tüp bebeğe:))) hadi hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar hastaneye yakın Hegsagone otel var fiyatları Viaport otelden uygunb ir de oraya bakabilirsiniz. Bütçenize hangisi uyarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…