Kızlar 30 olduğuma inanamıyorum çok garip geliyor
bakmazmıyım.. 13 ağustosta buluşacagız inşallahAllaha şükür daha iyiyim sende doyaa doya sevincini yaşa iyi bak minnoşa randevunuda hemen al 2 haftacık sonra büyük buluşmaaa
aminn canım sagolasınUmutcum tebrik ederimmmmm:))))))
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
hersey guzel olacak dualarım seninle canımhastaneden haber geldi , operasyonum cuma günü 12.00 da olacak ...
cocukları uyku tutmamış oyun oynamışlar anlaşılan kaydirigubbakcemile3 yerim onlarıııaradım sabah ilk iş olarak tabi :)
Doğum sancısı olsa sürekli devam eder dedi.
Nedenini sorunca ya gaz sancısıdır yada bebekler yapıyordur dedi.
Sanırım bebekler yüzünden oldu sancı sırasında çok hareketlidiler sanki birbirlerini itiyor gibi sürekli tekmelediler.
diger arkadaşların nasıldı bilmiyorum ama benim ilk gunden beri adet agrısına benzer agrılarım oldu canım hala da devam ediyor kendini sakın yorma yatabildigin kadar yat dinlen canımkızlar ya bişi sorcam :karnım ağrımaya başladı.sanki adet olcak gibi.korkuyorum.bugün 5 günü sizinde olmuşmuydu?ilk transferimde de ağrımıştı.sonuç negatif olmuştuu yaaaa yine aynı olmasın
sagolasın canım opuyorumnanaktanumut gözün aydın hayırlı olsun
margaar lütfen olumsuz düşünme agrıda oluyor, kanamada sıkma canını...
sancux canım sanada geçmiş olsun inş keyiften oynamıslardır, başkabişey degildir kendine dikkat et..
impression canım inş cuma gününü problemsiz atlatır sürecine baslarsın
mystryy sende duurumlar iyi anladıgım kadarıyla inş daha da iyi olur...
marinercigim hemen panik yapma sakın, bak belki ben ii bir örnek degilim ama eltimin kız kardesi ilk 3 ay içinde öyle yogun kanama ile kaç kez hastaneye gitti ama Allah şükür şimdi bebişin durumu iyi,3 ay sonra bütün kanamalar bitti...
aklınızda olsun yogun bir kanama dahi olsa sakın endişelenmeyin hemen doktora gidin minimum hareketle günlerinizi geçirin Allah ın izniyle hiç bişey olmayacak bebişlere..
ayşegülümüz nerelerde yakında aramadım aslında merak ediyorum onuda inş iyidir ve yakında aramıza döner.
ladybird zaten tatilde bu arada ben listemizi güncelleyim:)
dualarım seninle canım insallah sende sevindireceksin bizi opuyorumnanaktanUtkum süper bi liste yapmışsın ellerine sağlık.:)
2. aşılama için cuma günü puregona başladım.:) 50 iu ile 4 tane fol. gelişiyor. Sanki dördüzüm varmış gibi mutluyum...:) canım yumurtacıklarım. . 2 ağustos pazartesi günü aşılama yapılacak sanırım...dua edin kızlar...
Gunaydin kizlarrrr.....
Sancux dogumgunun kutlu olsun saglikla kuzucuklarinla esinle beraber guzel gunler gecirmeni dilerim.....
zaman çok hızlı geçiyo dimi:) herkes için böyle eşim de bu sene doğum gününü kutlamama izin vermemişti 30 oldum diye sinirlenmişti seneye ben de öyle kızıcam heralde
3 ay sonra daha da hızlanıcak
16 olduğum zamanları hatırlıyorum yaşımı büyütmeye çalışırdım yok ben 17 yim işte 18 e az kaldı diye söylenirdim ne salaklık :roflol:
ama ben 30 ların güzel yaşlar olduğunu düşünüyorum tam olgunluk çağı :)
sancuxcum nice senelere dogum gunun kutlu olsun canım hayatın boyunca hersey gonlunce olsun opuyorumnanaktan a.s.
arkadaşlar merhaba.Az önce ASM yi aradım ve 14 ağustos için randevu aldım.Hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyoruz.Daha önce hastaneye hiç gelmedim ama takip ettiğm kadarıyla düzgün hizmet veren, kaliteli bir yere benziyor.Biz dışarıdan geleceğimiz için ciddi bir maddi külfet olucak, hastanenin otelinde kalıcaz.Hastanenin SGK ile anlaşması yok.Hastanenin alacağı ücret 3.600 tl. ilaçlar 1.500- 3000 tl.arasında tutuyormuş.Benim aklıma takılan telefonda görüştüğüm kişi yapılan tetkiklerden ekstra ücret alındığını söyledi.Hormon tahlili, hsg, spermiyogram vb. Bu tahlilleri doktor gerekli görürse istiyormuş.Sizlerin bu konudaki bilgilerinizi paylaşmanızı istiyecem,sizlerin tedavi süresince toplam gideri ne oldu, bunu ve diğer deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. oraya gelince kötü süprizlerle karşılaşmak istemiyorum, şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba.Az önce ASM yi aradım ve 14 ağustos için randevu aldım.Hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyoruz.Daha önce hastaneye hiç gelmedim ama takip ettiğm kadarıyla düzgün hizmet veren, kaliteli bir yere benziyor.Biz dışarıdan geleceğimiz için ciddi bir maddi külfet olucak, hastanenin otelinde kalıcaz.Hastanenin SGK ile anlaşması yok.Hastanenin alacağı ücret 3.600 tl. ilaçlar 1.500- 3000 tl.arasında tutuyormuş.Benim aklıma takılan telefonda görüştüğüm kişi yapılan tetkiklerden ekstra ücret alındığını söyledi.Hormon tahlili, hsg, spermiyogram vb. Bu tahlilleri doktor gerekli görürse istiyormuş.Sizlerin bu konudaki bilgilerinizi paylaşmanızı istiyecem,sizlerin tedavi süresince toplam gideri ne oldu, bunu ve diğer deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. oraya gelince kötü süprizlerle karşılaşmak istemiyorum, şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?